Привет, Сини!
Евала на Отбора! Не знам защо така се получава, но на лайнута се оказва, че е едно от най-безпроблемните ни гостувания в България изобщо и това като се има предвид, че доковци са отявлен домакински отбор, почти всички падат там, независимо в кво състояние се намират, а и имат по сравнение с повечето нещастници в БГ прилична публика...

И двата ни мача на тоя стадион, в тоя сезон, са най-качествените ни продукции в гостуванията ни тая година! 8)

Пълна загадка, но нейсе, това да е проблема! 8)
Тотална жалка пасмина са станали тия по трибуните! Аз лично към тях досега винаги съм питаел лека симпатия, която идваше по линия на Гонзо, по линия на леко сходство по времето на комунизма по отношение на градския враг - каквото беше цдна на национално/софийско ниво, това беше тракия на филипополско ниво и както ние бяхме съсредоточие на опозиционно настроените спрямо режима на национално/софийско равнище, така у Пловдив да си от Локо е било в някъкъв смисъл анти-властови жест; питаел съм уважение към тия и заради това, че са били по принцип позитивна публика - първо и най-вече подкрепят своите, а след това са закачките с противника... Обаче, до тука с леките ми симпатии! Пълно падение, типично свински манталитет, типично свинска злоба и "подкрепа", крадване от свинския "репертоар", който пък е от нас краден, с обратен знак, което за папагалите е съвсем в реда на нещата, те са ясни, но за тия е падане от високо у калта! А и колко ми бяха смешни с тая уредба, която Е ОФИЦИАЛНАТА УРЕДБА НА СТАДИОНА, ТИЯ СЕЛЯНИ Я ПОЛЗВАХА ЦЯЛ МАЧ, ПО ВРЕМЕ НА МАЧА, А ТОВА ПО ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ КРАИЩА НА СВЕТА, КАКТО ЗНАЕМ, Е ЗАБРАНЕНО! Ето ти двойните стандарти - за едни може, за други не! Ние с пълно право, щом имаме прецедент, можем да претендираме да си ползваме нашта озвучителна система на стадиона, която си е изключителна за наште стандарти! Смешното беше, че уредбата почти в целия мач ги надвикваше, дееба и отрепките са станали! Ушев и той боклука с двойни стандарти - навсякъде по прованса ги пускат легално да си вкарват факли (така беше и у Благоевград), само у София факлите са проблем...
Ебал съм ги у селяците - важното е, че на тоя етап ние сме господстващата агитка по гостуванията в България! 8) 8) 8)