forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 1:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2007 12:25 am 

onephake написа:
Цитат:
За да вземат младия талант, англичаните трябва да платят 300 хил. евро. Такъв е трансферният правилник за юношите, които не са сключвали професионален договор.

..защо не е сключвал договор, точно той? :roll: :oops:

Едва ли щяха да дадат много повече, ако имаше договор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2007 11:01 am 
Аватар

Миливое :roll: :?: БаткО е дал зелена светлина за привличането на Новакович. Ама що си мисля,че журналята са на кафево :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 03, 2007 12:33 pm 

некаси не ми се побира в ума как Батков ще даде 2 милиона евро за Миливое :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 03, 2007 12:44 pm 
Аватар

може да даде някой лев и 1-2 футболисти... :roll:
всичко е въпрос на преговори .иначе Миливое е класа..дано стане нещо по въпроса,въпреки че силно се съмнявам :arrow:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 03, 2007 5:09 pm 
Аватар

опа идва края и пак се заформя позната тема :)
никои няма да доиде кои знае какъв бъдете сигурни :)
поне да се надяваме че Марадона Тасевски ще си заслужава и
дано да продадеме вече някои че нищо няма да напраиме още една година с хората които им се събраха толко сезона тук! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 2:37 pm 
Аватар

Наско Сираков пред "7 дни спорт" :

Няма да караме Наско Курдов да подписва договор насила, призна изпълнителният директор.
- На няколко пъти предлагахме договор на Курдов, но той ни отказа. С баща му съм се разбрал Наско да тренира с нас, докато си уреди трансфер. Доволен съм, че отбор като Тотнъм има интерес към него. Няма как да го спрем. Дано успее да заиграе там. Ако ли не, пак ще му предложим договор. Курдов е точно момче. Не е като други, които преговарят зад гърба ни. После се пише как са преуспели в кариерата. И какво са успели? Единият е в Марибор, другият е резерва в Литекс - завърши Сираков.

edit: Десният защитник Стефан Станчев роден 1989, е поредният юноша подписал първи професионален договор с шампионите. Срокът на контракта на роденият през 1989 г. футболист е три години.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 3:42 pm 

Интересно ми е дали някой от нашите сега следи представянето на Тасевски в Украйна и евентуално в македонския национален, дали гледа от време на време играта му (на живо или на запис), записвайки си силните и слабите му страни (т.е. върху какво трябва да се работи, като дойде в Левски), дали често му се обаждат да го разпитват за физическото и психическото му състояние... Аз съм убеден, че отговорът е "НЕ"!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 4:51 pm 
Аватар

е какво да гледа :) нали не игаре там нали уж беше изваден от състава им.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 5:02 pm 
Аватар

Цитат:
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че има оферти към четири играич на „сините”, но отборът ще се раздели с двама, а именно Валери Домовчийски и Елин Топузаков. „Продължава да има предложения за четирима футболисти. За две ще откликнем, а за две няма. Валери Домовчийски е едното име, а другото е Елин Топузаков. Домовчийски е желан от много водещо първенство. От отбор от водещо първенство, да не казвам калчото”, каза босът на шампионите.

„Имаме интерес към Новакович и той е един вариантите за централен нападател. С който е трябвало да се говори е говорило. При всички положения ще имаме нов човек в атаката. Той с още двама са алтернативите”, коментира Батков.

„От Тотнъм няма предложение за Курдов. Ако от Данчев са го поискали, той трябва днес да донесе документите”, завърши Батков.

Дано ако ще ги продават да е на някой-добър отбор играещ в Шампионска Лига,а не да ги пробутват на някои като Ливорно :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 5:52 pm 
Аватар

subata написа:
Цитат:
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че има оферти към четири играич на „сините”, но отборът ще се раздели с двама, а именно Валери Домовчийски и Елин Топузаков. „Продължава да има предложения за четирима футболисти. За две ще откликнем, а за две няма. Валери Домовчийски е едното име, а другото е Елин Топузаков. Домовчийски е желан от много водещо първенство. От отбор от водещо първенство, да не казвам калчото”, каза босът на шампионите.

„Имаме интерес към Новакович и той е един вариантите за централен нападател. С който е трябвало да се говори е говорило. При всички положения ще имаме нов човек в атаката. Той с още двама са алтернативите”, коментира Батков.

„От Тотнъм няма предложение за Курдов. Ако от Данчев са го поискали, той трябва днес да донесе документите”, завърши Батков.

Дано ако ще ги продават да е на някой-добър отбор играещ в Шампионска Лига,а не да ги пробутват на някои като Ливорно :x
Според мен е нереалистично да го иска някои от зона ШЛ в Италия

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 5:56 pm 
Аватар

Прав си но какъв е смисъла тогава ?Ако ще ни го взимат поне да има закакво не да играе за някой койте се бори да не изпадне !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 6:09 pm 
Аватар

subata написа:
Прав си но какъв е смисъла тогава ?Ако ще ни го взимат поне да има закакво не да играе за някой койте се бори да не изпадне !
Е надали ще е отбор дето се бори за изпадане. Да изкара един добър сезон в среден отбор и оттам ще върви нагоре. Няма как на този етап от Български отбори да пазаруват Ман, Челси, Барселона и пр. Говореше се за ПСВ май, това щеше да бъде супер вариант за него.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 6:15 pm 
Аватар

Kryten написа:
Говореше се за ПСВ май, това щеше да бъде супер вариант за него.

Абсолютно! Тези дават много добро поле за изява, първенството им не е кой знае какво, но пък играят редовно в ШЛ, а и залагат на млади футболисти! Един среден като качества Кежман го направиха звезда!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 8:23 am 

За Валери ще е много добре ако успее да отиде в голям отбор, а иначе за Левски няма да е хубаво....... :( Особенно пък ако с парите се купи отново някъкъв транспорт и ремонтират сгради и стадиони :shock:

А за трансфера на Тасевски.... и той е един играч, че дори и като резерва не го пускат :arrow:
http://www.fcmetalurg.com/club/about_team.php?player_id=187&tid=5

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 9:25 am 
Аватар

Toй е наказан :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 1:13 pm 

Нещо не ми вдъхва доверие тва момче ... а дано бъркам . :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 2:44 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Интересно ми е дали някой от нашите сега следи представянето на Тасевски в Украйна и евентуално в македонския национален, дали гледа от време на време играта му (на живо или на запис), записвайки си силните и слабите му страни (т.е. върху какво трябва да се работи, като дойде в Левски), дали често му се обаждат да го разпитват за физическото и психическото му състояние... Аз съм убеден, че отговорът е "НЕ"!

аз следя отблизо какво става и дори си коренспондирам с няколко от феновене им....за съжаление Тасевски ни го пускат дори и в дублиращия им отбор....този полусезон нито е тренирал,нито е изиграл и 1 минута в първенството им....
п.п. голям трансфер направихме , няма що.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 2:56 pm 
Аватар

targovishte написа:
Smirnoff написа:

аз следя отблизо какво става и дори си коренспондирам с няколко от феновене им....за съжаление Тасевски ни го пускат дори и в дублиращия им отбор....този полусезон нито е тренирал,нито е изиграл и 1 минута в първенството им....
п.п. голям трансфер направихме , няма що.....

Тоя ше има да навлиза във форма чак до декември...ако въобще влезе във форма, а не се повтори историята с Борносузов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 3:02 pm 
Аватар

Момчето не играе и не тренира с мужиците,защото не преподписа договор с тях,а подписа предварителен с нас,а че МустакО предпочете да не дава никакви мангизи и македончето да е при нас,е просто друга тема,пожелавам му успех на македонеца,няма да му е лесно,при тоя шум,който се беше вдигнал

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 3:08 pm 
Аватар

все пак да не забравяме , че предварителен договор , не означава още сигурен договор.......
няма да е много чудно, ако му извъртят някой номер в последния момент...особено ако не продадем никого това лято....
а иначе 6 месеца без футбол не никак малко....
дано успее да пробие.....балканския Марадона.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 3:13 pm 
Аватар

Точно това означава :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2007 2:38 am 

Лошо е това, че не играе :( Такова дълго прекъсване е адски неприятно за всеки футболист. И на мен ми намирисва на втори Борносузов, но, както казва един приятел-""без пари-толкова". Втори Бардон едва ли ще има.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2007 7:48 am 
Аватар

Цитат:
Халфът на Левски Ричард Еромоигбе бе на път да се превърне в поредната жертва на войната по пътищата в България, пише на първа страница вестник "Меридиан мач". Нигериецът катастрофира с личния си автомобил на булевард „Мария Луиза" близо до ЦУМ снощи и по чудо се отърва без сериозни наранявания. Представителите на КАТ, които пристигнали на мястото на инцидента, установили наличие на 1.9 промила алкохол в кръвта на футболиста. Книжката му е била отнета и му е съставен акт. Очаква се ръководството на Левски също да санкционира един от основните си играчи през последните два сезона.

Въпреки, че новината е на ММ и вероятно не е съвсем вярна се надявам Ричи да няма проблеми за мача в сряда.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2007 9:52 am 
Аватар

Не вярвам ММ да си измислят чак такова нещо.
И тоя тъпак ако верно е карал с 1,9 алкохол................... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 10:03 am 
Аватар

gong.bg
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов започва със селекцията за новия сезон. Той иска да види бразилски футболист в контролна среща, която да организира в понеделник. Кариоката е централен защитник и засега от синия клуб не искат да съобщават повече данни за него.

Той е готов веднага да пристигне в България, но идването му зависи от уреждането на мач, в който да бъде изпробван. Левски ще се опита да играе двубой с някой от водещите отбори в двете Б групи. Ако срещата стане факт, то бразилецът може да пристигне още в четвъртък

Както е тръгнало и този трансферен прозорец няма да видим Батков да извади пари за футболист. Ще чакаме Тасевски и някой друг със свободен трансфер да дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 12:36 pm 
Аватар

това ми прилича на Диану 2....същата сага от пролетта май ни чака... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 1:58 pm 
Аватар

Още един негър? :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 2:25 pm 
Аватар

targovishte написа:
това ми прилича на Диану 2....същата сага от пролетта май ни чака... :roll:

И на мен. Пък и бразилците не съм забелязъл да се славят с добри защитници, а по-скоро обратното... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 3:01 pm 
Аватар

А най-големия смях е каква е емблемата на това "клубче"!!!!!

1. сайт на клуба:
http://www.riobrancofc.com.br/

2. липсва информация за такъв играч

3. И сега най-интересното - вижте емблемата на клуба......!!!!!!
Според мен някой журналист си прави гъргара с нас!
http://www.riobrancofc.com.br/acostagoleiro.php

Ааааа.....!!!
Намерих още един сайт - на друг клуб със същото име, който изглежда доста по-обещаващо. Сайта де, не играчът.
Инче тук има един футболист - защитник, но и,ето му е LEANDRO:
Изображение,

за когото обаче не можах да намеря допълнителна информация

......!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 3:39 pm 
Аватар

Цитат:
ЛЕОНАРДО ОТ РИО БРАНКО ИДВА НА ПРОБИ В ЛЕВСКИ

GONG.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]