forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 5:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 4:49 pm 

Е как 1,5 млн. евро ни е корпоративният данък, след като ставката е 10%? 10% от 6,5 млн. прави 0.65 или 650 000 евро :? ? Дори, ако се начислява по миналогодишната ставка (не съм сигурен за кой период ни се водят тези пари) излиза около 980 000 евро! Получава се над 1млн. лева разлика. Изобщо Батков не го разбирам какво толкова пищи с този данък. В Германия ставката е 35%! Ние тука сме като данъчен оазис в сравнение с останалите страни в ЕС.
И още нещо има тук-съгласно ЗКПО, се облага оперативната печалба, а не някакви текущи приходи (а тези 6,5 млн. евро са текущ приход). Най-просто казано, от всички приходи през периода се изваждат всичките разходи (всичко тва автобуси, камиони, премии, чартъри, хотели и т.н. се признават от закона като разходи)+лихвите по дългосрочни заеми+амортизациите и вече финансовият резултат се облага. Ако ние сме печелившо АД и без тези 6,5 млн. евро, данъчната база (в случая оперативната печалба) действително става по-голяма, но пак трудно ще я докараме до 15 млн. евро, та да плащаме данък 1,5 млн. Интересно би било да се види какво ще напишат в годишния финансов отчет и какво ще напише одиторът, който ни го заверява.

Между другото, има ли счетоводител тук? Kryten, ти си...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 5:38 pm 
Аватар

Smirnoff написа:

Между другото, има ли счетоводител тук? Kryten, ти си...
Аааа не! Мен насила ме карат да уча.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2007 10:09 am 
Аватар

Стоилов отказал € 5 млн. от Чорни

Старши-треньорът на Левски Станимир Стилов отказа 5 000 000 евро от бившия собственик на клуба Майкъл Чорни. Бизнесменът пожелал да направи подарък на „сините" със скъп трансфер, твърди „Меридиан Мач”.

Мъри обаче обяснил на бизнесмена, че Левски в момента ще разчита на колектив, а не на отделни единици.

По време на подготовката на „сините" в Израел, където тимът беше по покана на Майкъл Чорни, бизнесменът казал на Станимир Стоилов, че е готов да извади 5 000 000 евро от джоба си, за да докара класно попълнение в Левски.

Роденият в Узбекистан милиардер дори обявил, че той лично ще плаща заплатата на въпросния футболист.

Станимир Стоилов обаче отказал предложението на Майкъл Чорни.

„Не ми трябва. И с него няма да бием Барселона" – казал Мъри.

Треньорът обяснил на бизнесмена, че евентуален многомилионен трансфер може да разбие отбора му. Майкъл Чорни се изненадал на отрицателния отговор на Станимир Стоилов и решил да подсили Левски с юноша.

Бизнесменът съдействал за преминаването на младия халф Ели Зизов на „Герена". Въпросният футболист се смята за една от най-големите надежди на футбола в Израел.

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2007 10:15 am 
Аватар

:smt038 :smt038 :smt038

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2007 10:25 am 
Аватар

все едно !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2007 10:33 am 

а МЕРИДИАН МАЧ па се събрали и решили да напишат новина за Левски... и кат нема новина... СИ ИЗМИСЛИЛИ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2007 11:00 am 

нормално...не им е за пръв път.леко се съмнявам,че ако е имало такава сума,Мъри няма да я исползва да вземе 2-3 добри попълнения :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2007 6:23 pm 

"Левски следи двама бразилски футболисти, които играят на постовете нападател и централен защитник. Това разкри мениджърът Лъчезар Танев, който се появи днешната тренировка на "сините". Двамата играчи са доста скъпи за българските стандарти. "

тоя свинюга таневия само се чуди кви глупости да ръси та да се котира и споменава от журналята :evil:

Последна промяна stifler на Вто Мар 06, 2007 6:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2007 6:25 pm 
Аватар

Лъчо Танев, боклук долен... да ти еба майката изгнила, престани да говориш, каквото и да е свързано с Левски! 6 етажна къща да си построиш, във всЕка стая болен да гледаш, шибаняк мръсен! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 07, 2007 2:17 pm 

targovishte написа:
Стоилов отказал € 5 млн. от Чорни

Старши-треньорът на Левски Станимир Стилов отказа 5 000 000 евро от бившия собственик на клуба Майкъл Чорни. Бизнесменът пожелал да направи подарък на „сините" със скъп трансфер, твърди „Меридиан Мач”.

Мъри обаче обяснил на бизнесмена, че Левски в момента ще разчита на колектив, а не на отделни единици.

По време на подготовката на „сините" в Израел, където тимът беше по покана на Майкъл Чорни, бизнесменът казал на Станимир Стоилов, че е готов да извади 5 000 000 евро от джоба си, за да докара класно попълнение в Левски.

Роденият в Узбекистан милиардер дори обявил, че той лично ще плаща заплатата на въпросния футболист.

Станимир Стоилов обаче отказал предложението на Майкъл Чорни.

„Не ми трябва. И с него няма да бием Барселона" – казал Мъри.

Треньорът обяснил на бизнесмена, че евентуален многомилионен трансфер може да разбие отбора му. Майкъл Чорни се изненадал на отрицателния отговор на Станимир Стоилов и решил да подсили Левски с юноша.

Бизнесменът съдействал за преминаването на младия халф Ели Зизов на „Герена". Въпросният футболист се смята за една от най-големите надежди на футбола в Израел.

:roll:

Ебати глупостите! Тея Меридиан Мач съвсем откачиха с техните простотии. Купува ли го въобще някой този парцал?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 07, 2007 4:33 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
а МЕРИДИАН МАЧ па се събрали и решили да напишат новина за Левски... и кат нема новина... СИ ИЗМИСЛИЛИ...

За пореден път :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2007 6:35 pm 

"Шампионът Левски има интерес към централния защитник на Черно море Александър Александров, информира "Дарик радио".

Бранителят игра вчера по време на контролата между младежките гарнитури на България и Израел в Благоевград, завършила 1:0.

Александров е бил сред най-стабилните в този мач и е приковал погледите на спортно-техническото ръководство на "сините"."

не че нещо,ама ако е вярно аз съм за.тоя е един от малкото свястни играчи на черно море.стига да не е поредната глупост де

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 10:36 am 
Аватар

Цитат:
Левски кани Реал Мадрид

Ръководството на Левски ще покани Реал Мадрид за мач, който ще се състои в София, пише "24 часа". Това ще бъде част от изненадите за "сините" фенове по случай 93-годишнината на кбула.

С нелеката задача да доведе в София Кралския клуб се е заел изпълнителният директор Наско Сираков, който е дългогодишен приятел с изпълнителния директор по спортно-техническата част в Раел - Предраг Миятович.

Идеята може да се осъществи, след като Реал Мадрид отпадна от Байерн от турнира на Шампионската лига и вместо да пътуват за финал в Атина на 23 май, испанците могат да акостират в България.

8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 12:31 pm 
Аватар

Дрън-дрън...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 12:36 pm 
Аватар

И на мен не ми се вярва пътуващият цирк наричан все още Реал Мадрид да дойде тук - по това време като са свободни от мачове ще предпочетат да направят поредното азиатско турне за печелене на милиони...тука Баждеков колко ще им предложи? :roll: :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 12:37 pm 
Аватар

Това ще е бенефиса на Бекъм :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 1:40 pm 
Аватар

и на мен ми звучи невероятно това,ама може пък и да се получи нещо...де да знам...имам някакъв спомен че за празнуване на някоя от годишнините ни ,байерн мюнхен дойдоха да играят тук...вярно-рервите им или вторит състав беше,ама все пак...
незнам може и да се бъркам нещо :oops:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 2:11 pm 

колко миналата година Бока доидоха за годишнината

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 2:41 pm 

ПеситО написа:
колко миналата година Бока доидоха за годишнината

А за 90-та годишнина Милан...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 2:53 pm 

е байерн доидоха за 80 годишнината даже имам знаменце от тогава ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 3:39 pm 
Аватар

Butcher написа:
е байерн доидоха за 80 годишнината даже имам знаменце от тогава ;)

94 и даже ги тупнахме 3-1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2007 12:46 pm 
Аватар

Левски кани три балкански гранда

Цитат:
Три от най-добрите отбора на Балканския полуостров ще гостуват до края на сезона на Левски в София. "Сините" водят преговори за контроли с Галатасарай, Фенербахче и Стяуа. Един от тях ще се появи у нас между 21 и 28 март, когато има почивка в първенството заради мача на националите с Албания. "Водим кореспонденция с тези отбори. Очакваме окончателни отговори. В момента това е една от основните ни цели. Все още не сме се събирали и не сме решили какво ще правим за рождения ден на клуба на 24 май", обяви изпълнителният директор Константин Баждеков. "На 24-и е финалът за купата, а аз съм сигурен, че ще играем финал", заяви треньорът Станимир Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2007 10:29 pm 
Аватар

Цитат:
СВЕТЛЬО ТОДОРОВ РАДОСТЕН, ЧЕ ЛЕВСКИ ГО ИСКА
Българският национал Светослав Тодоров каза в интервю за „Гол линия”, че е поласкан от интереса, който прояви Левски спрямо него. Нападателят не изключи вариант да се върне в България през следващия сезон.

Тодоров потвърди, че е твърде вероятно да не остане в Портсмут след края на сезона.

„Имам договор до лятото и както виждам май няма да го подновя”, сподели нападателят в интервю за Гонг.

Светослав Тодоров все пак се надява, че наставникът на Портсмут ще му даде още един шанс до края на кампанията.

„Чакам си шанса да играя”, каза с надежда нападателят.

АУДИО: http://gong.bg/get_audio.php?audio_id=452

Няма да е зле да е в нашият състав :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2007 1:50 am 
Аватар

верно е

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2007 1:54 am 
Аватар

Браво на Светльо за коментара, явно е, че е има акъл...ако направи трансфер в Левски ще е много по-благотворно за него отколкото да подпише с Лестър, примерно...

Тоя Хари Реднап се оказа ебаси и неблагодарното копеле, докато нямаше кинти в Помпи сваляше звезди на Тоди, после дойде оня педал с пари и мизерния мениджър се самозабрави... :evil: Този пример трябва да ни служи като напомняне колко голям е Мъри!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2007 6:06 pm 
Аватар

Ето това дали пък да не го поставя тука,помощ,имаме си нов човек :lol: :lol:

Николай Михайлов: Нов човек съм

Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви категорично в предаването "Гол линия" на Дарик Радио, че благодарение на сериозната си приятелка е отворил нова страница в живота си и се е съсредоточил само върху футбола.
Младият страж, сподели, че се е променил напълно и от Нова година вече е друг човек.

"Вече имам сериозна приятелка и от един-два месеца съм много спокоен. Оттук идва и промяната в мен и съм много щастлив. Не мисля за различни неща, вече всичко е подредено и нормално в личния ми живот. След Нова година започнах на чисто!", каза Михайлов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2007 7:11 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Ето това дали пък да не го поставя тука,помощ,имаме си нов човек :lol: :lol:

Николай Михайлов: Нов човек съм

Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви категорично в предаването "Гол линия" на Дарик Радио, че благодарение на сериозната си приятелка е отворил нова страница в живота си и се е съсредоточил само върху футбола.
Младият страж, сподели, че се е променил напълно и от Нова година вече е друг човек.

"Вече имам сериозна приятелка и от един-два месеца съм много спокоен. Оттук идва и промяната в мен и съм много щастлив. Не мисля за различни неща, вече всичко е подредено и нормално в личния ми живот. След Нова година започнах на чисто!", каза Михайлов

:shock: :shock: :shock:

то и аз всяка нова година си обещавам да стана нов човек..ама нъцки :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2007 10:32 pm 

targovishte написа:
:shock: :shock: :shock:

то и аз всяка нова година си обещавам да стана нов човек..ама нъцки :oops:

хвани си ново гадже... нали виждаш Никито. Нова приятелка - нов човек. :lol: Колко ли пъти на година се преражда тоя човек се чудя?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 15, 2007 2:47 pm 
Аватар

Цитат:
докато нямаше кинти в Помпи сваляше звезди на Тоди

Доколкото си спомням, когато Тодоров стана голмайстор в Чемпиъншип (тогава май, още беше Първа дивизия) Реднап не спря да хо хвали, казваше, че бил най-важния нападател...как само се обръщат нещата.

Иначе аз бих бил доволен ако Тодоров дойде в Левски, но само при условие, че продадем някой нападател. В противен случай ще станат малко множко нападателите :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 16, 2007 3:58 pm 

vlastelina написа:
Цитат:
докато нямаше кинти в Помпи сваляше звезди на Тоди

Доколкото си спомням, когато Тодоров стана голмайстор в Чемпиъншип (тогава май, още беше Първа дивизия) Реднап не спря да хо хвали, казваше, че бил най-важния нападател...как само се обръщат нещата.

Иначе аз бих бил доволен ако Тодоров дойде в Левски, но само при условие, че продадем някой нападател. В противен случай ще станат малко множко нападателите :?

Еми например Емо Ангелов,тоя сезон не играе добре :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]