forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 8:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2007 2:43 pm 
Аватар

Цитат:
Трансферът на Тасевски в Левски остава за лятото

Трансферът на македонския национал Дарко Тасевски в българския шампион Левски почти сигурно ще остане за лятото, когато футболистът става свободен агент, пише вестник "Време", цитиран от агенция "Фокус".

"Това е изходът от многомесечната сага за ангажирането на Тасевски в София. Левски за пореден път отказа високата трансферна сума от 500 000 долара на украинския Металург (Запорожие).

"До къде са преговорите? До никъде. Ние дадохме условията си, но те не искат да ги приемат", заяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков. Според него Левски все още чака отговор от Запорожие за трансфера, но този отговор трябва да дойде в рамките на 48 часа. След това трансферният прозорец се затваря.

Украинците са ебаси алчните копелета... Напълно в реда на нещата ще бъде ако ни го дадат на символична цена (както стана и с трансфера на Списич от Берое в Докото)... Ако верно държат на тези 500К по-добре да вземем Тасевски лятото и да се надяваме да не склони да преподпише с украинската сган... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2007 3:08 pm 
Аватар

То пък и да си остане из украинските ливади голема загуба,няма що.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2007 3:10 pm 
Аватар

Абе толко нерви около тоя босненски циганин..........накрая ще вземе да стане като с Чиликов да се чудиме тоя от къде се взе :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2007 3:20 pm 
Аватар

при положение че Мъри само за него настоява, ръководството е длъжно да му осигури този човек, все пак е един а не разни списъци с разни звезди както е при едни други .............хора :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2007 3:22 pm 
Аватар

Абе така е ама Мъри не е някоя квартална пикла и може да тресне по масата и да каже на Батков и Сираков да не си правят оглушки.Мноо ми намирисва цялта работа вече :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2007 3:32 pm 
Аватар

Аз лично нямам впечатление точно Мъри да е приритал за тоя Тасевски,пък не знам.А ония със списъците въобще няма каквода ги коментирам.
По всяка вероятност и сега ще минем без попълнения или поне без сериозни такива.При тая перспектива ми се ще да напсувам МустакО,но...
Хора,тук е България.Слабо първенство с ужасни терени,неграмотни противници и четири свестни мача годишно.Кой играч от европейско ниво очаквате да се забие тука и да си зачеркне и развитието,и кариерата,и националния отбор?А тия,дето вече не са на години да гонят амбиции отиват по Япония,Китай и Арабския свят за десетки пъти повече пари.Оттук за нас има два варианта за селекция,които всъщност се допълват.Единият е млади и неизвестни момчета-попълнения тип Ричи,които не са намерили място в академиите от типа на "Аякс" и "Арсенал" или в тефтерите на стотиците европейски скаути.Другият вариант-играчи на кръстопът в кариерата си.Каквито бяха Пажин,Драгич,Пантелич,Головской,Бардон.И в двата случая подобни попадения са си чиста проба късмет-както сме ги намерили някога,така още 10 години може да не се случи подобно попадение.
Това е.Третият вариант е Наско пак да се развихри с едни врътки и комисионни и да извърти през отбора десетина като Гаучо и Леонидас за отрицателно време,вместо тия пари да идат за школата и базата.Е,по добре никаква селекция,отколкото такава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2007 10:20 pm 
Ливорно поиска и Валери Домовчийски

София. Италианският елитен тим Ливорно е отправил оферта за нападателя на Левски Валери Домовчийски, съобщиха за Агенция Фокус от “синия” клуб. Утре се затваря трансферният прозорец в Италия и хора от Ливорно ще преговарят за Домовчийски и друг млад национален нападател – Цветан Генков от Локомотив (Сф). В плановете на италианците за зимна селекция фигурирал и румънският халф на лит(*кс-етрополе Еуген Трика.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:10 am 

Anarion написа:
Аз лично нямам впечатление точно Мъри да е приритал за тоя Тасевски,пък не знам.А ония със списъците въобще няма каквода ги коментирам.
По всяка вероятност и сега ще минем без попълнения или поне без сериозни такива.При тая перспектива ми се ще да напсувам МустакО,но...
Хора,тук е България.Слабо първенство с ужасни терени,неграмотни противници и четири свестни мача годишно.Кой играч от европейско ниво очаквате да се забие тука и да си зачеркне и развитието,и кариерата,и националния отбор?А тия,дето вече не са на години да гонят амбиции отиват по Япония,Китай и Арабския свят за десетки пъти повече пари.Оттук за нас има два варианта за селекция,които всъщност се допълват.Единият е млади и неизвестни момчета-попълнения тип Ричи,които не са намерили място в академиите от типа на "Аякс" и "Арсенал" или в тефтерите на стотиците европейски скаути.Другият вариант-играчи на кръстопът в кариерата си.Каквито бяха Пажин,Драгич,Пантелич,Головской,Бардон.И в двата случая подобни попадения са си чиста проба късмет-както сме ги намерили някога,така още 10 години може да не се случи подобно попадение.
Това е.Третият вариант е Наско пак да се развихри с едни врътки и комисионни и да извърти през отбора десетина като Гаучо и Леонидас за отрицателно време,вместо тия пари да идат за школата и базата.Е,по добре никаква селекция,отколкото такава.
Приятелю,за кой вариант си :?: Аз съм да севърне Чорни :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:12 am 
Аватар

LONG написа:
Anarion написа:
Приятелю,за кой вариант си :?: Аз съм да севърне Чорни :lsfc3

А Аз да Дойде Хитлер!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:14 am 
Аватар

Аз съм Хитлер.......Кой ме извика? :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:18 am 
Аватар

ТуристО написа:
Аз съм Хитлер.......Кой ме извика? :twisted:

Сталин :twisted:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:55 am 

Shakespirt написа:
Koпи направи страшно силни мачове преди голана Йовов срещу Марсилия... :wink:

И на мен ми се щеше да е така, ама... :?

Anarion написа:

Мисля, че можем да заключим темата след това изказване! Друго няма за споделяне по транферите в момента! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 11:48 am 
Аватар

Замисляли ли сте се какво ще стане ако Домовчийски отиде в Ливорно?
В смисъл че оставаме без нападатели, а и няма да има време да привлечем нов.

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:22 pm 

аз пък мисля че дори и да има оферта и Левски да я приеме самия Домо няма да се съгласи.не вярвам да отиде в някъв отбор който може да се бори да не изпадне и да играе в серия б, и да напусне отбор който се бори да стане шампион и да влезе отново в ш.л.звучи ми някак си несериозно.а пък ако самия клуб приеме офертата пък ще е смешно.при положение че за него питаха от шалке,рома и байерн,той да иде в ливорно.шансът според мен е 0,00001%.той не е за такъв отбор.ще имаме ебати тъпото ръководство ако дори са се замислили относно офертата. а пък ако някой гамен като мустакО се е съгласил,на първия кръг идвам с 3 кила домати и 20 яйца пък ебал съм го....

P.S. Левски се пише с ГЛАВНА БУКВА :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:32 pm 

sorry ама нали знаеш като бързаш на клавиатурата как се изпуска... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:40 pm 

някакъв от шефовете на Ливорно е отрекъл да имат интерес към Валери. Преговаряли за Генков обаче...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:46 pm 
Аватар

Тиаго Силва отново не се яви на тренировката на лит(*кс-етрополе

Отписаха го :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:51 pm 

то това си е малко за форума на свинете ама айде и аз да кажа нещо с риск да ме напсувате: аз па искам да го вземем.не че ми е притрябвал ама ей така да дразним грух-грух :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:52 pm 
Аватар

Аз съм прасе :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:59 pm 

не бе глупости!! не съм казал това просто мисля че това си е проблем на чорбетата и се изненадах че го написа тук

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 12:59 pm 
Аватар

Споко :wink: Просто се радвам,че ще изпуснат единствения си играч 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:01 pm 

ми затова казвам мустакО да се напъне и да го вземе та да им е още по-вътре :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:03 pm 
Аватар

Това за "Ливорно" нещо не ми се вярва много.По принци българските играчи не се котират в Италия-просто традицията е такава.Сега и партньора на Алисия каква реклама прави на родния футбол,не е истина.
А тоя Тиаго Слива за к`во ни е?От Вагнер ли е по-добър,от Пелето ли?Що се отнася до дразненето на червенотурската орда,най-добрия начин за тове е бил,е и ще си остане бой и сексуален тормоз в преките двубои.И мачове в Лигата,докато те въртят кавали на зулусите от Кула.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:03 pm 
stifler написа:
ми затова казвам мустакО да се напъне и да го вземе та да им е още по-вътре :twisted:

Правилно!!! И аз съм за!!! :smt041

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:04 pm 
Аватар

Капитанът на Левски за пореден път засвидетелства лоялността си към "сините" и отново отказа по-добри финансови условия от чужди клубове, за да остане на "Герена".

"Реших да остана, въпреки примамливите оферти. Имах много разговори с ръководството на Левски и треньорите по този въпрос, но не искам да сменя Левски с друг отбор. Играе ми се в чужбина, но отборите, които имаха по-сериозен интерес към мен нямаха големи амбиции, въпреки че финансовите параметри бяха добри.

Предпочитам да играя в отбор с големи амбиции за титли и купи, а не за пари. За интереса от страна на ДЖЕФ Юнайтед само чувам и чета по вестниците, ръководството трябва да каже дали има официално запитване от Япония.

С ръководството водихме дълги разговори и те в крайна сметка приеха позицията ми, че искам да играя в отбор, който отговаря на амбициите ми, бори се за титили и участие в Шампионската лига и Левски е точно такъв.

Да не казвам силни думи, но мисля, че с действията си съм доказал, че Левски е отборът на сърцето ми и съм готов да умра за него. Никога не може да ми омръзне да доказвам,ч е съм най-добрият, да побеждавам и да печеля титли и купи, затова никога няма да ми омръзне на "Герена".Никога не съм се притеснявал за мястото си в отбора, аз воювам за него както всеки един в Левски. Събрани са доста футболисти, а на терена са само 11, така че треньорът преценява, кой да играе и кой - не.

Нормално е да се притесняваме от лит(*кс-етрополе, те винаги са били силен отбор и съперничеството между нас е голямо. Всичко се решава на терена, а ние не сме застраховани от грешки. Естествено е да ни бъде много трудно, но всичко зависи от нас. Това, че се губят битки на терена е нормално, едва ли има отбор, който да спечели всичките си мачове, но важното е да се спечели войната," заяви Топузаков в интервю за в. "Меридиан мач".

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:05 pm 
Аватар

Чак да умре........малко рекламна пауза ама аре. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:06 pm 
Аватар

Що ли имам чувството,че не го харесваш :?: Доскоро за теб бе турчин са пък реклама си прави...за кво му е тая реклама :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:08 pm 
Аватар

Напротив.......даже ми е от любимците но в наши дни няма такъв футболист които да умре за отбора си.Малко пресилено го е казъл.......в смисъл ,че би давал всичко от себе си за отбора добре.......но чак да умре :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:09 pm 

абе незнам....парите винаги са въртяли света.може би просто не иска да отиде в по-слаб отбор.той като играе редовно в ш.л. доста по-добри отбори от луч ще го потърсят.но иначе евала за лоялността!независимо дали го казва от сърце или не (а вярвам че е така) ние феновете сме горди че сме от Левски и се радваме когато чуваме такива неща

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2007 1:11 pm 
Аватар

Ами за мен го доказа,че би умрял....отказа ( по медийна инф ) доста солидни пари за да остане при нас....играч с съце,дух и прочие...Той и Драгич са футболистите,който винаги ще помня....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]