forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 12:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1215 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 41  Следваща

Коя емблема предпочитате да представя ЛЕВСКИ пред света ?
Старата 82%  82%  [ 514 ]
Новата 18%  18%  [ 116 ]
Общо гласове : 630
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 12:20 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Бадждек0 да не мислите че много харесва новата?Просто се мъчи да я спаси защото ще е било пълна загуба на средства с тея фен стоки и тнт........опазва си инвестицията теи да се каже :roll:

Значи той това беше говорил ... с подбрани Лица от "Б" сектор ... че ще изчака до изчерпване на количествата на фен стоки с лопатата и ще пуснка нови само с ИСТИНСКАТА емблема ... абе да се оправят ... СМЪРТ и тва е

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 12:30 pm 
Аватар

Това е било преди да се пунат онези грозните за ШЛ или след?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 08, 2007 11:39 am 

Е то да беше само емблемата.
Първо - това синьо на автобуса не е левскарското синьо. Това е избелялото синьо на Мюнхен 1860. Лъвът който е нарисуван е от емблемата на немския отбор. Те имат същия автобус, даже няма да се учудя да сме го купили на старо от тях.

http://www.bus-idee.nl/TCT-Starliner-li ... nks-VP.jpg
http://www.bus-idee.nl/TCT-Starliner-lichtblauw-VP.jpg

Смешна работа. Свинете могат да ни се подиграват сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 08, 2007 1:15 pm 
Аватар

Кой пък ще ти се подиграва не теб, бе, душо? :)

Изображение

Изображение

едит:
А оная цапотня на Мюнхен 1860 дори не е лъвче!
http://images4.fotopic.net/?iid=yxitj9& ... quality=90
http://images4.fotopic.net/?iid=yxitks& ... quality=90
http://images3.fotopic.net/?iid=yxitk5& ... quality=90

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 09, 2007 5:47 pm 
Аватар

Majdak написа:
Най-големите ми опасения са, че и от новия сезон ще се използва лопатата редом с истинската емблема...

Не съм самовлюбен и дори съм твърде самокритичен, но отдавна предупреждавах за подобна дивотия. Нямам какво повече да ви кажа, освен че съм дълбоко възмутен като повечето от вас.

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 09, 2007 5:50 pm 
Аватар

L_S_BaNKiA написа:
По новините го дадоха рейсО и отзад беше сложена ИСТИНСКАТА емблема

Дааа, с извинение, сложили са истинската емблема точно на ГЪЗА! Това наистина май са лепенки, така че изобщо не е проблем да се сменят, въпросът е дали изобщо има желание за това.

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 09, 2007 6:14 pm 

Majdak написа:
L_S_BaNKiA написа:
По новините го дадоха рейсО и отзад беше сложена ИСТИНСКАТА емблема

Дааа, с извинение, сложили са истинската емблема точно на ГЪЗА! Това наистина май са лепенки, така че изобщо не е проблем да се сменят, въпросът е дали изобщо има желание за това.

Ще има желание!!! Просто още сме регистрирани с лопатата!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 10, 2007 6:06 pm 
Аватар

ТРЕВОГА!

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков коментира и ситуацията с двете емблеми на клуба.

"Занапред ще използваме както най-новата ни емблема, с която е регистриран клуба, така и тази, която си върнахме преди няколко месеца. Официалната ще остане тази, с която сме регистрирани. За да има промяна е нужно решение на Общото събрание на клуба за пререгистрация", отговори на въпрос на "Топспорт" за двете емблеми Константин Баждеков.

Е много е сложно да се свика ОС! И да се свика, тъпаците сигурно пак ще си подкрепят лопатата!

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 9:57 am 
Аватар

Свикването на ОС е свързано с разходи, а пари нЕма.....откъде пари? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 10:30 am 
Аватар

Извадка от интервюто на Баждеков в днешния бр. на "7 дни спорт"

"Левски спечели делата относно правата върху старата емблема. Тази победа е по-скоро от морален характер. В момента ние сме регистрирани на всяккъде с новата емблема. Не може с лека ръка да я пренебрегнем и да върнем бившия символ. За нас важното е, че вече имаме юридически права над стария знак, за който се борихме. В политиката на клуба е залегнало използването и на двете емблеми, така ще бъде и в бъдеще На всички наши фенски артикули ще бъдат изобразявани и двата символа. Састо видяхте те присъстват и на новия клубен автобус."

Нещастник. Къде в света имам отбор, макари и по кърлинг с две емблеми. Ебати и излагацията. Тъпак!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 10:59 am 
Аватар

Баждековата путка написа:

"Левски спечели делата относно правата върху старата емблема. Тази победа е по-скоро от морален характер. В момента ние сме регистрирани на всяккъде с новата емблема. Не може с лека ръка да я пренебрегнем и да върнем бившия символ. За нас важното е, че вече имаме юридически права над стария знак, за който се борихме. В политиката на клуба е залегнало използването и на двете емблеми, така ще бъде и в бъдеще На всички наши фенски артикули ще бъдат изобразявани и двата символа. Састо видяхте те присъстват и на новия клубен автобус."

Е ТВА ВЕЧЕ МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!
СМЪРТ!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

а който си вземе артикул с "двете" еблеми просто ще е некакъв идиот... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 1:00 pm 
Аватар

СМЪРТ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 1:01 pm 

АБЕ ДА ТИ СЕРЕМ НА ТЕМЕТО, ПОМИЯР МЪРШАВ! ВСЕКИ ЛЕВ, СПЕЧЕЛЕН ОТ ЛЕВСКИ ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГО ДАДЕШ!

Последна промяна Semper_Fidelis на Чет Яну 11, 2007 5:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 1:05 pm 

Ами ако не му купуват артикулите с лопатата Баждеков може и да омекне. От нас зависи донякъде.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 1:17 pm 
Аватар

8) Кофтито е че малките левскарчета нема кой да ги вразуми,липсва култура,дори и впо-възрастните които би трябвало да им налеят :?
Абе хубава работа ама Българска :x
пак ше дам пример със свинете които им беха сложили некви две същества от неясен произход(прасе,лъв,дракон!?)с една смешна топка по средата.Върнаха си петолъчката и са го забравили тоя проблем :roll:
Баждеков пендел плешив татуирай си т'ва грозно нещо на лъскавия череп ако искаш!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 1:25 pm 
Аватар

Господ го наказа зимата :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 1:49 pm 
Аватар

Май е време за по-радикални действия...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 4:18 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: Blue Radicals :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 4:43 pm 
Аватар

vale_pika написа:

Нещастник. Къде в света имам отбор, макари и по кърлинг с две емблеми. Ебати и излагацията. Тъпак!

Дееба, почвам да се отчайвам, това ли плешиво лайно ще взима такива решения, нема ли Наско да го светне за какво иде реч? Или и той е в кюпа!? Знаете ли каква е истинската история на Баждеков, нещо което той премълчава в "Само Левски", а? Лайното е било безработно :!: , когато вижда случайно Татков на улицата, оплаква му се, и така Татков го взема на работа. Дебелият гъз не си уредил своите работи, тръгнал Левски да урежда, ае влево! Требва наистина нещо радикално да се предприеме!

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 6:23 pm 
Аватар

И аз все още не мога да проумея как и защо изпълнителният директор по финансовите въпроси ще взима еднолично такива решения... или поне така изглеждат нещата... Да ви еба майката, г-н Баждеков! :x :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 6:46 pm 

Баждеков требва да си пусне брада , да завържат брадата за некои ТИР и да излезат на магистралата и да го теглат с 80км/ч :evil: ТОЗИ ГЕЙ :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 9:11 pm 
vale_pika написа:

Ах лелеле лел ле ле ладлдс сд сдаса ще откача, не може да има такъв идиот, ще ти се ебе майката паляк!!!! !!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 11:12 pm 
Баждека ми се струва че ше трябва да развърже кесията за няколко глоби 2-я сезон :idea:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 12:22 am 

И аз съм за старата емблема. Незнам кога ще си я регистрираме отново, дано да е по-скоро. Много е дразнещо на билети, списания и най-вече в ШЛ да се показваме с лопатата. В емблемата ни има нещо много специално. Тя се е съхранила толкова много години, толкова пъти е била променяна насилствено, а сега когато живеем в свободни времена не я използваме. Спечелихме делото - ОК, защо пак лопатата на автобус и т.н. Ако по закон не можем да я сменяме на полусезона - ОК. Но ако и лятото не го направим вече ще е прекалено. Смятам, че пролетта трябва да покажем еднозначно, на ръководството, че нашата емблема е една!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 9:31 pm 
Аватар

може и до тех да прескочи нЕкой - преди живееше у "Лагера", но сега не знам, строеше къща някъде (май в "Княжево")....сега сигурно вече я е построил, еле пък след като влезнахме в ШЛ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 9:59 pm 
Аватар

още е у Лагера :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 13, 2007 2:50 am 

тука сте ми свидетели от колко време защитавам Баждека и колко пъти съм казвал че според мен си върши добре работата като финансов шеф, ама напоследък почна много сериозно да ми играе по нервите тоя человек... Не може ли да се направи някаква среща с него и да се постави тоя въпрос директно и като най-важен?! Аз не мога да си обясня защо ги прави тея простотии, защо държи на очевидно губеща кауза. Дори финансово като погледнете Левски губи от тая емблема щото е бойкотирана от една сериозна част от привържениците. Просто не го разбирам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 13, 2007 3:02 am 

LSFC написа:
Мисля, че грешиш... "голямата част" според мен е не повече от 15%... другите 45% им е през *** коя емблема ще е на фланелката им, а останалите 40% харесват повече лопатата, защото нашата емблема е квадратна и има червено :wink:

И новата емблема била по-модерна и стилна :evil: :evil: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 13, 2007 3:03 am 

е виж анкетата и много други са правени... и аз бех пуснал в levskifc и там бяха над 65% хората които искат емблемата... казвам го като сравнение, защото тук сме повече затворена система и всеки който изрази подкрепа за лопатата е набързо образован и вкарван в пътя. Но като цяло, хората които са склонни да посещават сайтове на Левски, които са живеят с отбора всеки ден и съответно са най-склонни да купуват артикули, подкрепят емблемата...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 13, 2007 10:29 am 
Аватар

pe3ucTop написа:
е виж анкетата и много други са правени... и аз бех пуснал в levskifc и там бяха над 65% хората които искат емблемата... казвам го като сравнение, защото тук сме повече затворена система и всеки който изрази подкрепа за лопатата е набързо образован и вкарван в пътя. Но като цяло, хората които са склонни да посещават сайтове на Левски, които са живеят с отбора всеки ден и съответно са най-склонни да купуват артикули, подкрепят емблемата...

Е, да, ама тия анкети не са много показателни, щото както ти сам казваш, са правени сред хора, които "живеят с отбора" и резултатът няма как да бъде другояче. А в действителност твърде много хора не се замислят толкова за този проблем и им е през оная работа. Номера е тия, които се стремим да сме навсякъде, да си наложим мнението по въпроса. Прави ми впечатление, от разните им там изказвания, че Баждеков и Батков 5 пари не дават за мнението на сектор "Б"... трибуната, без която Левски не би било това, което е... Със сигурност трябва промяна в това отношение - изцяло от нас си зависи, според мен :!: Само че номера е да не е напук с бомби, факли по терена и сбивания, щото още по-зле ще става. Батков разправя, че шпионски камери щели да слагат и не знам още какво - че щели да изловят престъпниците и прочие глупости... Трябва разговор на 4 очи и ако тогава не вдяват, да му мислят...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1215 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]