forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 5:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 10:16 pm 
Аватар

Тасевски Дарко

Дата рождения: 20.05.1984

Чемпионат Украины. Высшая лига. Сезон: 2006/2007

Команда Даты Голы
Металлург (Запорожье) 05.03.2006 - 11.12.2006 1

http://football.sport.com.ua/snipers.phtml?country_id=1&player_id=3826&turn_id=0

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 10:38 pm 
targovishte написа:
Тасевски Дарко

Дата рождения: 20.05.1984

Чемпионат Украины. Высшая лига. Сезон: 2006/2007

Команда Даты Голы
Металлург (Запорожье) 05.03.2006 - 11.12.2006 1

http://football.sport.com.ua/snipers.phtml?country_id=1&player_id=3826&turn_id=0

Не оспорвам това, просто казвам, че има и 2 гола в турнира на УЕФА.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 11:47 pm 
Аватар

Абе тва не би ли трябвало да е старо или руския ми е закуцал яко?! - "Кроме этого, "Левски" примет участие в квалификации Лиги чемпионов, в то время как запорожцы стартуют в Кубке УЕФА"
Бг: Освен това Левскм ще вземе участие в квалификациите за ШЛ, докато..."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 5:57 pm 
Аватар

говорят за следващото издание на ШЛ 2007/2008 г. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 11:22 am 

:arrow: Футболист от Молдова може да дойде в Левски

13 декември 2006 | 09:58 | Агенция "Фокус"

Кишинев. Футболистът от Молдова Адриан Сосновский може да дойде в Левски за пролетния дял на първенството, съобщи Агенция "Новости-Молдова". Според информацията 29-годишният играч на Дачия (Кишинев) имал оферти още от клубове в Русия и Румъния, но най-сериозно е предложението на Левски. Сосновский е бивш футболист на Динамо (Киев), Спартак (Москва), Черноморец (Новоросийск) и Сатурн (Раменское).

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 11:45 am 
Аватар

Щеше да е интересно и на какъв пост играе този молдовец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 2:50 pm 

за каво ни е 29-годишен?? по добре да се вземе някои по-млад дори да е от нашето първенств

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 3:43 pm 
Аватар

Разтърсих се за тази молдовска звезда. Човека се оказа защитник (не беше пояснено какъв). Отбора му е завършил трети в първенството с 11 загуби и 31 допуснати гола. Не вярвам да сме проявявали интерес към този.
А иначе:
Цитат:
Левски е вариант пред Георги Пеев
Българският първенец Левски се интересува от възможността да привлече Георги Пеев, съобщава фенсайтът на Динамо (Киев). Националът ни е поставен в трансферната листа на украинския клуб и почти сигурно ще заиграе в друг тим от януари. Пеев е спряган също така за Литекс. По-вероятно е обаче юношата на Локомотив (София) да бъде продаден в клуб от Западна Европа или Русия. Българинът е един от многото футболисти на Динамо, които са извадени на пазара. Засега само нападателят Марис Верпаковскис успя да се уреди с трансфер. След Нова година той ще подсили испанския Хетафе.

Жалко, този Верпаковскис не беше лошо да го вземем или поне Шаских (или както там му се пише името).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 4:53 pm 
Аватар

Това за Дарко щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Не знам как за толкова време не се направи един трансфер в тоя отбор, дето да си каже човек "е супер, един класен футболист идва в отбора". Не че ми е зор за македонеца - дори въобще не му знам качествата. Мисълта ми е за трансферите дето все уж идва някой, амо в последния момент нещо става. Иначе предполагам, че това отдръпване е само временно - мисля че е нормално да я има тази фаза в преговорите за всеки един футболист.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 5:13 pm 
Аватар

Абе нали взехме неква маймуна под наем по линията Наско-Коце Маца....тва ще бъде,айде ключ на темата :idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 5:17 pm 
3941 написа:
Това за Дарко щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Не знам как за толкова време не се направи един трансфер в тоя отбор, дето да си каже човек "е супер, един класен футболист идва в отбора". Не че ми е зор за македонеца - дори въобще не му знам качествата. Мисълта ми е за трансферите дето все уж идва някой, амо в последния момент нещо става. Иначе предполагам, че това отдръпване е само временно - мисля че е нормално да я има тази фаза в преговорите за всеки един футболист.

Нали знаеш как е? Идват 2-3 футболисти от чуждестранни отбори. Договорили сме се с 1-2 футболисти от чужбина. Предложихме на един, но той категорично отказа. Ние не искаме да се молим на хора които не искат да играят в Левски. Сегашните ни играчи не са с нищо по-лоши от чужденците. Опаааа, взехме звездата на Чавдар Бяла Слатина. Това момче е с потенциал и е юношески национал.
Горе долу така се развива трансферния сезон в Левски.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 5:39 pm 
Аватар

е с тея пари дето взехме даже нали уефа даде и бонуси ако де платят тея 500 незнам?много жалко! никои няма да доиде и да ни каже ето ви тея 1милион моляви се вземето го момчето при вас да играе!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 8:25 pm 

Ръководството на кефево :!: :idea: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 1:45 am 
Пресата писа, че преговаряме с още един футболист. Някой знае ли за кого става дума? Май отново се разминахме с Тасевски.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 10:57 am 

Нов нигериец в Левски от зимата
Нигерийски централен защитник ще пристигне на проби в Левски през зимната пауза, твърди в. "Сега". Харисън Омоко сега е в украинския Таврия (Симферопол).
От началото на сезона той има 9 мача без смяна и 1 жълт картон. Роденият на 12.XII.1981 г. нигериец е висок 194 см и тежи 85 кг. Омоко има сериозен стаж в Украйна.
Преди да премине в Таврия, той е играл последователно за втория отбор на Динамо (К), Арсенал (К), Ворскла и Волин (Луцк).
Кариерата си в чужбина пък стартира с 2 сезона в първенството на Израел, където последователно защитава цветовете на Апоел (Беершева) и Макаби (Хайфа).

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 12:00 pm 
Аватар

Е вече ми писна,незнам при вас как е.Предчуствах че за пореден път ще се разминем с Тасевски,а на момчето му се играе при нас.Ми не разбрахте ли че без пари ще вземате смешници от Беласица.Не се правете на хитреци ами дайте някой лев и вземете момчето.

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 12:36 pm 

не знам някой дали усеща че в един момент може да останем без дясно крило.Пелето със сигурност ще заиграе във франция и по-точно в монако.тоя танев е толкова убеден в думие си както никога до сега не го е правил така че му вярвам,а ако Мечо отиде в германия кой ще играе отдясно? всички знаем че в този момент имаме само един играч на този пост-Сърмов(тук не включвам Хичо щото той още от началото на кариерата си и при юношите играе ляво крило въпреки че Мъри се опитва да го налага вдясно).Тасевски доколкото знам освен градивен халф може да играе в тази зона а според някои е много добър и не виждам защо се бави привличането му?може би защото от лятото е свободен агент и нашите се опитват да му смъкнат цената

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 12:45 pm 
Тасевски е бял - не става, трябват ни негри от Петрич или Чужбина :idea:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 12:50 pm 
И ако може да са от по-долните дивизии :oops:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 1:08 pm 

еми както бях споменал по-горе в темата Мъри мисли техен заместник да е дубала(пак от петрич-защо ли?).супер - с него и диану ще сме хита в Ш.Л.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 1:10 pm 
Аватар

ще сме хита ако стигнеме !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 1:16 pm 
Аватар

ПиячО_и_ЕбачО написа:
Тасевски е бял - не става, трябват ни негри от Петрич или Чужбина :idea:

ВЪН белите от Левски! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 1:20 pm 
Аватар

Докъде се докарахме да чакаме Дарко Тасевски като месия(а момчето има един гол за първенство и два за УЕФА) :?

Батков, вместо да обяснява как българите произхождат от индийците :shock: , да вземе да смени кафевото с бело и да почне да прави нещо смилсено за тоя отбор, не само да се налива и ръси глупости по медиите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 1:26 pm 

така е обаче никой не е казал че не иска.момчето(тасевски) във всички медии където попадне казва че не иска да се връща в металург и иска да играе в Левски.тогава какъв е проблема? а колкото до диану и ти си спомняш какви трансферни удари сме правили с играчи на беласица които в кариерата си са вкарали 1 гол на чорбабирлиги. мислиш ли че е на нивото на Топчо и Томашич защото на нас такъв ни трябва

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 1:36 pm 

не ги сравнявай защото Томашич и преди нас е имал мачове в Ш.Л. и се е справял не лошо а най-добрия защитник в първенството(според коцето) като титуляр има 22 допуснати гола.отделно от това смятам че не е на по-високо ниво от Борко Стойчев например

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 1:51 pm 

о.к. таке е. просто аз лично за себе си съм учуден за този трансфер и не съм му привърженик но пък в крайна сметка той е само под наем така че при евентуален крах няма да сме на загуба :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 6:11 pm 
Аватар

мен друго ми направи впечатление...защо се оглеждаме само за защитници и то крайни...в случай...че имаме достатъчно такива...по скоро ни трябват доказани офанзивни полузащитници и крила.. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 6:17 pm 

еми ей сега ще ви светна за трансферите ни.току що чух Мъри да казва че ще има 3 нови за всяка линия.и уточни кои са те за следващия сезон- защитник е диану,в халфовата линия е сърмов,а новият в нападение е джаейоба.ЧЕСТИТО.това е за да не се чудим къде са парите от лигата :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 8:34 pm 
ДайО, ДайО, ДайО....

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 9:39 pm 
Аватар

Георги Георгиев подписа професионален договор, Божидар Митрев удължи контракта си с една година
Днес вратарят на Юноши Старша възраст Георги Георгиев подписа първи професионален договор с Левски. Георгиев бе привлечен от Академик /София/ през 2005 г. Срокът на договора е до 2010 г.

Представилият се отлично срещу Челси Божидар Митрев продължи контракта си със сините до 2009 г.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]