forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 09, 2006 4:05 pm 
Аватар

Селекцията е: "Гледаме трима-четирима..Гледаме двама-трима...Гледаме един-двама...Гледаме един...Харесахме го, но той ни отказа...Наште момчета са си най-добри оставаме си с тех" :lol: Сиромах човек, жив дявол... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 09, 2006 8:39 pm 
Аватар

ЗмейО написа:
Селекцията е: "Гледаме трима-четирима..Гледаме двама-трима...Гледаме един-двама...Гледаме един...Харесахме го, но той ни отказа...Наште момчета са си най-добри оставаме си с тех" :lol: Сиромах човек, жив дявол... :oops:

Е за какво влязохме в тая лига, все си мисля че един от мотивите са и парите. Сега пари има и то чисти, не виждам какъв им е проблема на нашите, ще влагат в акции ли на депозит ли ще ги оставят :roll:

Марто, това със заплатите се изтърка, ако тоя играч вдигне класата на отбора и помага на Топчо да не се изявява като герой всеки мач и въобще на другите да играят още по-добре, не мисля че някой ще се сърди. Сръдни има като тия играчи са на някой хора(на чорни трансферите) и са пълни лебедари, дето не си заслужават парите.
Такова мислене "да не разсърди някой от играчите" ни обрича на посредственост. Естествено всичко трябва да е умерено, един - двама доста добри за по 500-600 хиляди евро и останалото момчета от сегашния отбор и школата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 9:06 am 
Аватар

Цитат:
Левски на лов за играчи в Румъния
Мениджъри заливат Станимир Стоилов с касети

Левски ще направи опит да се подсили с класни попълнения от Румъния, стана ясно вчера. Днес треньорът на шампионите Станимир Стоилов ще пътува до северната ни съседка, за да гледа мачовете Пандури - Динамо (Б) и Университатя - Стяуа. "И аз имам право на почивка", отсече Стоилов и отказа да разкрие подробности за намеренията си. Както е известно, "сините" проявяват интерес към защитника на Динамо Козмин Моци. "Кучетата" от Букурещ обаче поискаха огромна сума за него. В момента на "Герена" са заливани с касети на футболисти, които са им предоставени от различни мениджъри и се чудят какво да правят с тях. Стоилов разкри, че все още не е обсъдил последните подробности около селекцията със собственика на клуба Тодор Батков. "Срещнахме се по неприятен повод и нямахме време да говорим за това. Батков обаче си свърши работата, като веднага след завръщането си финализира сделката с Диану", обясни треньорът на "сините". Той заяви, че е уверен в качествата на първото ново попълнение. "Надявам се, че Диану ще се наложи в титулярния състав, иначе за какво ни е", каза Мъри.
Треньорът все още няма намерение да пуска в почивка футболистите, които все още тренират на Герена. Играчите от първия състав победиха с 2:0 юношите на клуба. Головете вкараха Сърмов и Огнянов. "Ще има още един такъв мач, както и няколко срещи между юношеските формации, за да решим кои от младите ще започнат подготовка с нас", завърши Стоилов.

http://pfclevski.eu/main.php?page=news&id=46

ооооо, а стадионите кънтят...

С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ, ТЕБ ОБИЧАМ И ЖЕЛАЯ! [x3]
С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ! БУМ!

Ла-ла-ла-ла-ла...

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 10:36 am 
Аватар

Цитат:
"Левски взема Швенто за $ 2,5 млн." е водещото заглавие на "7 дни спорт". "Левски е напът да осъществи най-скъпия трансфер в историята си. Сините са готови да извадят 2,5 милиона долара за словашкия национал Душан Швенто. Парите са осигурени от наградния фонд в Шампионската лига. 21-годишният ляв халф в момента играе за Славия (Прага). С чешкия тим той направи страхотен мач при победата 4:2 над лит(*кс-етрополе в миналото издание на евротурнирите. Само преди месец Швенто развинти и защитата на националите в Жилина за победата на Словакия с 3:1.

Как е възможно световно неизвестен национал на Словакия да струва толкова при положение, че наши национали и участници в ШЛ струват далеч по-малко. А и иначе не вярвам на тая статия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 10:43 am 
Аватар

Как ще е световнонеизвестен, нали е развинтил Еврогранда и четвъртите в света :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 10:56 am 
Аватар

Е то и Лилчо прави смешни панчаревци, ама никой не иска за него 2 мил. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 11:57 am 

Според топспорт искал да се върне, Аз пазя само добри спомени за него:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 2:32 pm 
Аватар

тоя Швенто ли е не съм го чувал ама щом са го харесали :lol: аз съм против това да отиват всичките пари от ШЛ само за 1 играч но Батко знае как да борави с $$$ така че нищо чудно да го земе и след няколко години да го продаде за двойно повече :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 3:23 pm 

Швенто е добър играч недейте така.на нивото на Бардон ако не и по-добър.друг е въпроса дали струва 2.5млн. това са доста пари.. а между другото в мм пише че Телкийски е 99% сигурен за отбор в 1-ва бундеслига

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 4:14 pm 

не само в ММ пише , във всички спортни вестници и сайтове, Телкийски май ще ходи в Кайзерслаутерн

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 4:51 pm 

и това май е достоверно щото чух че за негов заместник Мъри смята да вземе дубала от беласица .според Мъри особено в лигата сме играли само с един нападател и играчи като мечо и понякога йовов са играли повече в защита и нямало кой да се включва от втора линия.то това всички го видяхме ама не съм сигурен че точно тоя ще ни оправи проблема.дано не стане пак така да взимаме "качествени" бразилци като вава и гаучо например... :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 5:20 pm 
Аватар

Дубала е централен защитник,кво аджеба ше праи на мястото на Гризли :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 5:34 pm 

бъркаш се с диану сигурно- дубала е нападател и голмайстор на беласица

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 5:41 pm 
Аватар

Опаа :oops: Моя грешка......приличат си нали :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 5:47 pm 

доста.. абе колкото и да е голмайстор НЕ НИ ТРЯБВА!!!! докога с такива трансфери нали уж взехме 5.5млн. евро?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 5:55 pm 
Аватар

stifler написа:
доста.. абе колкото и да е голмайстор НЕ НИ ТРЯБВА!!!! докога с такива трансфери нали уж взехме 5.5млн. евро?

Абе вие много ги разбирате дееба да земем двама играчи по 2 500 000 $ и да са радваме :? Нека видим как играе после ще говорим.Вижте с Бардон как стана никой не вярваше толкова в него а сега е един от най важните в отбора. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 10, 2006 6:36 pm 

да де ама Бардон никой не го беше гледал докъто Дубала играе в нашия шампионат и поне може да си извадим някои впечатления.то е ясно че не можем да вземем скъпи играчи ама не сме и училище за недоказани бразилци.нали искаме и догодина да играем в лигата.не вярвам някой да си мисли че това ще стане с играчи като Диану и Дубала.нямам нищо против тях може да са добри за вътрешна консумация но на нас ни трябват по-класни играчи с които догодина да се представим по-добре в лигата.някои като Бардон и Швенто щото за мен той е много добър,дано само цената му не е толкова защото е ясно че няма никой в левски да я плати

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 3:25 pm 
Няколко въпроса свързани с предстоящите трансфери в Левски.

Какъв защитник е Диану, централен или страничен?

На какъв пост играе Тасевски, офанзивен десен халф (на мястото на Мечо) или опорен десен халф (на мястото на Дядо Боре)?

Според пресата Душан Швенто е офанзивен ляв халф. Йовов не играе ли на същата позиция?

Какво се чува за Ричард? Ще заминава ли за някъде? Дано да остане?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 4:48 pm 

Аз тва,което знам е,че Йовов си остава при нас със сигурност.Слуховете за Швенто са найй-вероятно поредното журналистическо творение,а и цената от 3м. долара (според медийте) :lol: .....сещате се всички за какво иде реч. : :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 5:38 pm 
Оптимист написа:
Аз тва,което знам е,че Йовов си остава при нас със сигурност.Слуховете за Швенто са найй-вероятно поредното журналистическо творение,а и цената от 3м. долара (според медийте) :лол: .....сещате се всички за какво иде реч. : :винк:

Супер. Можеш ли да кажеш нещо и по другите ми въпроси?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 6:11 pm 
Аватар

Станислав Ангелов отива за преговори във Франция?

Станислав Ангелов трябва да пътува тези дни за Франция, където ще преговаря за личните си условия с местен клуб, съобщава "Топ спорт". От ръководството на Левски признаха, че има сериозен интерес към Пелето, но не споменаха повече подробности.

Спряганите клубове, които се интересуват от универсалния футболист са Монако и Оксер. Представител на тима от княжеството идва в България преди месец и половина и набеляза Станислав Ангелов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 6:49 pm 

SZ_FEN написа:
Няколко въпроса свързани с предстоящите трансфери в Левски.

Какъв защитник е Диану, централен или страничен?

На какъв пост играе Тасевски, офанзивен десен халф (на мястото на Мечо) или опорен десен халф (на мястото на Дядо Боре)?

Според пресата Душан Швенто е офанзивен ляв халф. Йовов не играе ли на същата позиция?

Какво се чува за Ричард? Ще заминава ли за някъде? Дано да остане?

SZ_FEN написа:
Оптимист написа:
Аз тва,което знам е,че Йовов си остава при нас със сигурност.Слуховете за Швенто са найй-вероятно поредното журналистическо творение,а и цената от 3м. долара (според медийте) :лол: .....сещате се всички за какво иде реч. : :винк:

Супер. Можеш ли да кажеш нещо и по другите ми въпроси?

Диану е страничен защитник,или поне в беласица играеше,като такъв,но мисля,че е играл и като централен.
Тасевски е креативен футболист,но играе добре,като опорен half също-или както ние феновете му викаме разбивач.Мен ме съмнява моментното състояние на тва момче,та даже ме тревожи,защото не е играл доста време,иначе не е нищо особено по думите на хора,които са го гледали.

Ричард ще го задържим много трудно защото има слух,че иска да отиде в лит(*кс-етрополе москва.Мъри напъва ръководството да задържи бижутера и Ричард и ако те останат ще бъде благодарение на Мъриньо,но специално за Ричард има конкретни оферти,една от които е на руснаците,а и според слуховете Ричард иска да отиде да играе там.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 7:23 pm 

централен е ДианУ, не е страничен... и срещу нас игра централен, ама това ни беше от слабите мачове и много не могат да му се преценят качествата

а тасевски, пък доколкото знам е по-скоро атакуващ халф отколкото дефанзивен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 7:31 pm 

Тасевски е офанзивен халф-да,креативен :винк: но също може и да играе,като опорен :wink:
Е,ако това е централния защитник с който ще се подсилим :o .....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 9:52 pm 
Аватар

Трансфер македонской "звезды" Дарко Тасевски из запорожского "Металлурга" в болгарский "Левски" вызывает повышенное внимание не только у украинских любителей футбола, но и у прессы.

Так, по информации македонского издания "Време", полузащитник практически договорился об условиях своего контракта с "Левски", и вопрос трансфера финалиста Кубка Украины должен быть решен в ближайшие дни.
"Переговоры между запорожским "Металлургом" и чемпионом Болгарии проходят отлично, и на следующей неделе Тасевски официально может стать игроком "Левски", - считает "Време". По мнению македонских СМИ, 22-летний полузащитник одна из главных надежд македонского футбола и национальной сборной, в украинской команде так и не стал основным игроком и решил вернуться на Балканы. Кроме этого, "Левски" примет участие в квалификации Лиги чемпионов, в то время как запорожцы стартуют в Кубке УЕФА. Воспитанник "Вардара" (Скопье) перешел в "Металлург" в 2005 году, в чемпионате Украины сыграл 18 матчей и забил один мяч.
"Левски" хотел приобрести Тасевски еще в прошлом году, но тогда "Вардар" запросил слишком большую трансферную сумму. :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 9:59 pm 
Не знам дали осязнавате, но ако наистина сме на път да загубим Ричард и Пелето ние ще останем без дефанзивни халфове. Дядо Боре вече е супер само за резерва, а Георги Сърмов моййе да е играч с огромен потенцял обаче има тепърва да се обиграва с отбора. Нещата са на път да се сговнят. Мъри предлага ли нещо конкретно или двоъката опорни халфове се очертава да бъде Тасевски - Сърмов? Въобще няма да се обидя ако намерят начин да върнат Мъри Христов в отбора.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 10:01 pm 
targovishte написа:
Трансфер македонской "звезды" Дарко Тасевски из запорожского "Металлурга" в болгарский "Левски" вызывает повышенное внимание не только у украинских любителей футбола, но и у прессы.

Так, по информации македонского издания "Време", полузащитник практически договорился об условиях своего контракта с "Левски", и вопрос трансфера финалиста Кубка Украины должен быть решен в ближайшие дни.
"Переговоры между запорожским "Металлургом" и чемпионом Болгарии проходят отлично, и на следующей неделе Тасевски официально может стать игроком "Левски", - считает "Време". По мнению македонских СМИ, 22-летний полузащитник одна из главных надежд македонского футбола и национальной сборной, в украинской команде так и не стал основным игроком и решил вернуться на Балканы. Кроме этого, "Левски" примет участие в квалификации Лиги чемпионов, в то время как запорожцы стартуют в Кубке УЕФА. Воспитанник "Вардара" (Скопье) перешел в "Металлург" в 2005 году, в чемпионате Украины сыграл 18 матчей и забил один мяч.
"Левски" хотел приобрести Тасевски еще в прошлом году, но тогда "Вардар" запросил слишком большую трансферную сумму. :шоцк: :шоцк: :шоцк:

Лошо..

:?

Последна промяна SamoLevskiOle на Пон Дек 11, 2006 10:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 10:01 pm 
targovishte написа:

"Левски" хотел приобрести Тасевски еще в прошлом году, но тогда "Вардар" запросил слишком большую трансферную сумму. :шоцк: :шоцк: :шоцк:

Абе не знам дали е "забил один мяч", но в мачовете им в УЕФА вкара 2 гола.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 10:04 pm 
Ето:
http://www.uefa.com/Competitions/UEFACu ... index.html

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 10:08 pm 
Аватар

имат предвит за първенството и купата на Украйна !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]