forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 02, 2025 10:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 374  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:31 am 
Аватар

Ако почне разследване, но случая остане само на местно ниво и аз съм на мнение, че нищо няма да стане. Най-много някой да изгори с парична глоба или 1 година да играе на малки вратички. Ако се замесят и фифи, уефи и т.н. институции може и станат нещата :bigok Амин :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:35 am 
Аватар

Добре бе няма ли тука някой ,който да си има приказка с В.Панайотов :lsclapp. Да каже има ли нещо вярно и дали да чакаме финален панаир(дано) и смърт на урода :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:37 am 

THE BLUE BEAST написа:
Изключително много ми мяза на нещо, което някой е скалъпил набързо и пак не изглежда достоверно. Дейба тия съвестни тимаджии, единствените борци за правда в българския футбол :ls-cup

Не знам колко са съвестни, но проблема е че са ги прескочили и някой си е правил нещо през главите им. Тези шестимата имат късмет че малко или много са публични личности иначе отдавна да са част от морето в буквалния смисъл. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:38 am 
Аватар

Дърпутка ,знам че четеш и шанса инфаркта да не ти позволи да дочакаш утрото е голям :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:41 am 
Аватар

В Търново се говори, че и двата мача с Етър са по тази схема. Грижока не се шегува :mikre-fun

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:42 am 

Има и още едно отборче, което играе много приятелски срещу Тирето. Шефа им е комунист чорбар. Там нещата според мен са същите. Не са им вкарвали гол от 2 години, играта им е на принципа "не влизай в оранжевата половина, че е минирана".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:44 am 

Let There Be Rock написа:
В Търново се говори, че и двата мача с Етър са по тази схема. Грижока не се шегува :mikre-fun

Това беше показно, както всъщност първия мач в София. При 1-0 Венци Василев подаваше топката бавно, мъчително и само назад към вратаря. Единствения който се осмели да вземе топката и да я изстреля към вратата бе сменен-Батрович. То бива да не смееш да влезеш с топката в другото поле, но Етър мина всякакви граници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:46 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:

Това не го вярвам! Нито Балъчето е курва на джудже,нито Грижко прави такива неща :strkstrk :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:50 am 
Аватар

paulao написа:
Джуджето няма да мирне докато не ги направи шампиони. Но има начин да го спрат, някакви стотинки струва.

В крайна сметка,дано инфото с което ни “взриви” тази вечер ,се окаже истина и джуджи сам ще си “мирен” в Бялка ,осран и ошмъркан :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 12:54 am 
Аватар

И сега какво? Гледах го легендата Жоро Илиев как се жалва, че му опетнили името, как щял да обяснява на децата си. Опитва се да използва максимално обичта на феновете и уважението, което си е изградил. Ако се окаже, че наистина е с двата крака в схемата, ще е доста гнусно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 1:06 am 
Аватар

Ще има големи циркове май. Да си вземем баража ние, за да им се наслаждаваме на спокойствие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 1:07 am 
Аватар

В тази връзка - почти съм сигурен, че няма да си вземем баража. :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 1:16 am 
Аватар

Roshko написа:
В тази връзка - почти съм сигурен, че няма да си вземем баража. :bigok :loser2

Когато си прав,прав си. :strkstrk Когато играят бИроиь и етър,няма как Левски да спечели :loser2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 1:36 am 
Аватар

Имам отвратителното чувство, че внезапното раздвижване по въпроса с юбилея идва (случаЕно) то4но навреме за отклоняване на вниманието от трупата на Григан. Толкова съм се убедил, че дъно при нас няма, че няма да ме изненада и това. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 1:37 am 
Аватар

Малко се напих, но изтрезнях като прочетох това на paulao :bigok. Да вадят тирето утре, майка им деба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 1:46 am 
Аватар

Ако ги извадят (дай Боже), няма да бъде утре. Циркът е гарантиран поне за две седмици, ако Паулао е с то4ното инфо :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 2:02 am 

Самият факт, че ръководството на Тирето са се покрили в дън земя не е ли достатъчна предпоставка? Почти съм сигурен, че в момента заедно с Боби мислят схема как да се измъкнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 2:15 am 
Аватар

Абе тирето, вчера излиза гръмнатия "ще пуснем дело за клевета срещу еди кой си сайт", ама всичко във фейсбук остава само написано. Иначе като има нещо веднага го изтипосват на сайта си, а сега ни гък и мък. Явно търсят маргарина, та да си направят секса по-удобен :bigok последния месвц имаше правда! Ботев ги еба на сред кочин парк, загубиха и титлата с 1 точка, дано има още малко справедливост и се разсмърди случая! Все пак и е втори за месец :bigok Амин :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 6:48 am 

Хюмнето излизат с декларация днес. :smt006 Или ще ги закрият или всичко пак ще мине метър . Да видим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 7:28 am 
Аватар

Не се търпи! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 7:32 am 
Аватар

Айде, айде, още малко :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 7:33 am 
Аватар

Добре бе дееба, Камбуров не можаха ли да го арестуват оня ден преди мача с нас
И как винаги хубавите неща идват накуп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 7:36 am 
Аватар

:mstr1 :mstr1 :mstr1

Станах с ебати ерекцията, все едно съм видял нова снимка на влак в трейнспотинг темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 7:38 am 
Аватар

А просто искахме тия боклуци да не станат шампиони... то си еба майката :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 7:54 am 
Аватар

:pastor

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 8:08 am 

Давайте го по-умерено, че да не останете разочаровани накрая :loser2 .

EDIT: От Гонг-а: "В понеделник ще излезем с декларация на сайта във връзка с всички слухове и инсинуации, които се писаха и казаха в последните дни", заяви пред "Меридиан Мач" изпълнителният директор на варненци Марин Маринов."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 8:43 am 
Аватар

Цитат:
"Футболистът трябвало да пътува за София. Той спрял за броени минути пред дома си на пресечката на ул. „Полк. Сава Муткуров“ и „Луда Яна“ (на снимката) . Бил с колата на приятелката си Гергана – Фолксваген Бийтъл.
Щом слязъл, видял униформени служители да му слагат скоби на колата. Камбуров обяснил, че бърза и поискал да плати веднага 30-те лева, за да бъде освободен автомобилът. Футболистът обаче имал само 20 лева в себе си и затова поискал десетачка заем от свой приятел.

След това хвърлил двете банкноти на капака и седнал в колата, готов да потегли.

Припряното му поведение обаче не се харесало на полицая. Униформеният няколко пъти го предупредил да се успокои, защото ще го арестува. Накрая не го изтърпял и му щракнал белезниците за неподчинение на орган на властта.

В същото време към тях се приближил друг човек от квартала, който започнал да снима случващото се с телефона си. Тъй като отказал да се легитгимира, той също бил задържан и отведен в Трето районно. По неофициални данни той е един от организаторите на протестите в защита на парка зад хотел "Санкт Петербург". Очаква се Камбуров да бъде освободен в понеделник около обяд от ареста.
.

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 8:45 am 
Аватар

След толкова много години, не вярвам да има някаква справедливост. Ако има, то това ще е уникален късмет и за добро изобщо, оставям настрана, че са тирето.
Явно винаги си е имало странни мачове, но на мен най-вече тези, които са ми направили впечатление са:
2 поредни титли на литекс, когато Левски беше ощетен. Последните мачове свиренето за литекса беше не скандално, а не знам и аз какво, това беше доста отдавна. Говорех го на разни хора, те ми се смееха и ми казваха, че едва ли не търся под вола теле и т.н. А бяха мега явни мачове.
Свиренето за агите, особено от втората/третата до сегашната титла. Какви дузпи се даваха тогава на Левски, понеже ние бяхме основен конкурент. Какви дузпи не се даваха на агите. Как играеше и играе моциту и мангалите от тянхата трупа, как не им дават картони за лакти, псуване, плюене и т.н. неща. Изобщо, ако човек извади за последните години записи, такива неща могат да се извадят, че нито един съдия от тия да не свири вече.
Да не говорим за купата на умрелите и последните моменти за наследника - литекс, за които всички знаете. Толкова много може да се извади, че лошо да му стане на човек.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 8:53 am 
Аватар

Торсида Пловдив са яли шамари защото ГГ им е казал, че спира да плаща на съдии и на други отбори.
Ако искал щял да ги направи Щампиони с 10 точки разлика, ама после щял да им препише отбора на тях и те да плащат сметката от уговорени мачове ... имало е коментар от сорта на "да се връща от където е дошъл"..... ииии ТП били бити :smt006
П.С. Тирето знаят от много време, че Черно Море ще изкарат информацията за мача :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2019 8:59 am 
Аватар

Яки циркове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 374  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]