forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 12:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2019 11:33 pm 
Аватар

Двамата шегаджии литнаха за по 7 дни.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 12:02 am 
Аватар

Дано не върнат ВГ45, че форума ще остане без хора. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 1:49 am 
Аватар

До август/септември тука ще е празно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 6:24 am 

Когато Ники Митов беше обиждан и наричан с всякакви имена докато беше треньор не хвърчаха банове. Принципен форум. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 6:27 am 
Аватар

Бе колко да не са хвърчали? Аз си отнесох една седмица тогава. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 7:41 am 
Аватар

LionHeart написа:
Когато Ники Митов беше обиждан и наричан с всякакви имена докато беше треньор не хвърчаха банове. Принципен форум. :smt023

Хайде да не сравняваме футболиста и треньор Митов, с футболиста и треньор Петър Хубчев. За приносът им към Левски е излишно да се говори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 8:37 am 
Аватар

Да, като треньори, единият беше на крачка от титлата, а другият изобщо не се е доказал :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 8:43 am 
Аватар

Когато го искаш, то идва! Няма какво да се обърка! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 9:27 am 
Аватар

Цитат:

Босът в сянка на Левски Васил Божков е прехвърлил собствеността на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", както и дълговете за изграждането му, които са около 15 млн. лева, на ново дружество. Новата фирма се казва "НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ", твърди "Тема спорт". Именно тя ще се ангажира да изплати дължимото на двете фирми, които построиха съоръжението - "Главболгарстрой" и Автомагристрали "Черно море".

Така тези 15 млн. лева няма да са дълг на Левски и клубът ще има повече средства за функциониране.

Очаква се новината да бъде обявена официално в следващите дни. Целта е "сините" да са чисти към банките и НАП. В момента от "Герена" дължат около 10 млн. лева. Клубът сключи споразумение с данъчните и плаща около милион лева на година.

Плановете са Левски напълно да изчисти задълженията си и да има възможност да построи нов стадион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 9:32 am 
Аватар

Едно "БААА" е забравил да сложи в края на името на фирмата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 9:32 am 
Аватар

Поне не е "ФК ПЕРЧЕМ ООД"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 9:37 am 
Аватар

Всичко, което е написал Fozzy е ОК (само за ТВ правата съм на друго мнение), обаче...
...обаче, чисто философски, това е следствието, а мен ме интересува причината. Т.е. това, което ще направи възможно да се генерират тези приходи. Имам предвид структурата на клуба.
Давам пример - ако искаме да развиваме собствена школа, привличане на евтини играчи, а оттам "разходи по-малки от приходи" е абсолютно задължително създаването на ефективно скаутско звено.
Фунцията му е да следи за играчи от нашто първенство. За целта се наблюдава цялата А група (че и Б) и се набелязват перпсективни. Оттам се завжда картотека (пост, възраст, височина, килограми, изтичащ договор и т.н.), статистика и сичкото му там, следи се как се развиват, изготвят се доклади и на базата на това се взима решение за привличане (евентуално). Същото важи и за наши, преотсъпени на други клубове.
Как ще се структурира всичко това и как ще се впише в общата структура на клуба вече да си го решават.
В момента такова нещо няма и май никога не е имало (единствено при Мъри, май Саид вършеше нещо подобно). Тук се спрягат единствено три имена и сичко се облизва за Т.Н., М.М. и Кр.Д.
Сега, ако някой каже "ма то в Бг сичко останало е крап", не е вярно.
Давам нестандартен пример - онова вратарче на Верея (не се смейте) - Кацаров май се казваше. Не казвам, че тва момче е Куртоа, но има идеални физически данни за вратар, струва ми се и рефлекс. Оттук насетне, е въпрос на развитие. А, ако искаме да продаваме скъпо, требва да произвеждаме, нали така. Това е смисъла на фразата "взимаш евтино-продаваш скъпо". Нема как иначе.
Каза ли се нещо в тая насока на срещата?
Ей такива неща имам предвид.
И другото нещо - фразата на Wildkid "докато на милионера с прякора му се занимава". Единствения белег за необратимостта на мерака му "да се занимава" са дългосрочните инвестиции - в инфраструктурата на клуба. Всичко останало е ташак от рода на "е, са ше ви купим Наинголан и ше влеземе у групите на ШЛ, па ако не влеземе, ше го шитнем у Бурса да си избием парите".
Имаме ли нещо по тоя въпрос?
Не за Наинголан, де. За инфраструктурата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 9:45 am 
Аватар

Има за инфраструктурата и за школата има също, общо взето си близо доста, въпроса е да се случи. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:01 am 

Има ли как да се махнем от общите ТВ права,и да си ги продадем на някоя телевизия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:03 am 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Цитат:

Босът в сянка на Левски Васил Божков е прехвърлил собствеността на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", както и дълговете за изграждането му, които са около 15 млн. лева, на ново дружество. Новата фирма се казва "НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ", твърди "Тема спорт". Именно тя ще се ангажира да изплати дължимото на двете фирми, които построиха съоръжението - "Главболгарстрой" и Автомагристрали "Черно море".

Така тези 15 млн. лева няма да са дълг на Левски и клубът ще има повече средства за функциониране.

Очаква се новината да бъде обявена официално в следващите дни. Целта е "сините" да са чисти към банките и НАП. В момента от "Герена" дължат около 10 млн. лева. Клубът сключи споразумение с данъчните и плаща около милион лева на година.

Плановете са Левски напълно да изчисти задълженията си и да има възможност да построи нов стадион.

Няма как да се прехвърли собствеността върху сектор А. Нито Левски е собственик на същия, нито същият е самостоятелен обект (предполагам, че не е). Колкото до т.нар. прехвърляне на дълга, то може да е само заместване в дълг, но се случва със съгласието на кредиторите.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:05 am 
Аватар

Защо коментирате вена спорт? Там пише Дебелю Станков

Върнете се в началото
 Профил  

БялоСини написа:
Има ли как да се махнем от общите ТВ права,и да си ги продадем на някоя телевизия?

И аз това съм си го мислел - Левски лично да си продава ТВ правата. Или пък друг вариант - Левски ТВ да ги вземе и да излъчва нашите мачове срещу такса от няколко кинта на месец. Възможни ли са такива варианти изобщо?

Върнете се в началото
 Профил  

Вероятно само дългът е прехвърлен, а другото ще са някакви съшити с бели конци лъжи за пред Бай Левскар, да ги говори пред чорбари като обяснява, че сме чисти като сълза, а не като тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:16 am 
Аватар

EDR написа:
БялоСини написа:

И аз това съм си го мислел - Левски лично да си продава ТВ правата. Или пък друг вариант - Левски ТВ да ги вземе и да излъчва нашите мачове срещу такса от няколко кинта на месец. Възможни ли са такива варианти изобщо?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:20 am 
Аватар

Цитат:
Водилият на два пъти столичния Левски футболен треньор на Хебър (Пазарджик) Николай Митов призова левскарската общност за пълна подкрепа на новия наставник на "сините" Петър Хубчев.
"По чисто обективни причини никога не съм си позволявал да коментирам от страни случващото се в Левски. Този клуб ми е дал много и като юноша едно време, а после и като треньор. Сега обаче ще направя едно изключение и ще се обърна с призив към всички фенове, легенди и ветерани на клуба.

Нека да се даде шанс на Петър Хубчев. Всички знаем в какви отбори игра той навремето в Германия – Хамбургер, Айнтрахт и т.н. Беше и национален състезател през това време. После стана и треньор, оглави и националния отбор.
Смея да кажа, че за по-честен човек от него във футбола трудно мога да се сетя. Асистентът му Георги Донков е болен левскар. Нека тези хора да бъдат оставени на спокойствие да работят – 1, 2 години, дето се казва да покажат какво могат, пък после времето като най-добрия съдник да им даде оценката си. Аз лично им пожелавам пълен успех”, призова Николай Митов.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:27 am 
Аватар

FLAME написа:
Цитат:
Водилият на два пъти столичния Левски футболен треньор на Хебър (Пазарджик) Николай Митов призова левскарската общност за пълна подкрепа на новия наставник на "сините" Петър Хубчев.
"По чисто обективни причини никога не съм си позволявал да коментирам от страни случващото се в Левски. Този клуб ми е дал много и като юноша едно време, а после и като треньор. Сега обаче ще направя едно изключение и ще се обърна с призив към всички фенове, легенди и ветерани на клуба.

Нека да се даде шанс на Петър Хубчев. Всички знаем в какви отбори игра той навремето в Германия – Хамбургер, Айнтрахт и т.н. Беше и национален състезател през това време. После стана и треньор, оглави и националния отбор.
Смея да кажа, че за по-честен човек от него във футбола трудно мога да се сетя. Асистентът му Георги Донков е болен левскар. Нека тези хора да бъдат оставени на спокойствие да работят – 1, 2 години, дето се казва да покажат какво могат, пък после времето като най-добрия съдник да им даде оценката си. Аз лично им пожелавам пълен успех”, призова Николай Митов.

:bigok

Нелош призив;
без да храня огромни симпатия към Хубчев към момента, мисля да се вслушам в горното

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:31 am 

Intruder написа:
Всичко, което е написал Fozzy е ОК (само за ТВ правата съм на друго мнение), обаче...
...обаче, чисто философски, това е следствието, а мен ме интересува причината. Т.е. това, което ще направи възможно да се генерират тези приходи. Имам предвид структурата на клуба.
Давам пример - ако искаме да развиваме собствена школа, привличане на евтини играчи, а оттам "разходи по-малки от приходи" е абсолютно задължително създаването на ефективно скаутско звено.
Фунцията му е да следи за играчи от нашто първенство. За целта се наблюдава цялата А група (че и Б) и се набелязват перпсективни. Оттам се завжда картотека (пост, възраст, височина, килограми, изтичащ договор и т.н.), статистика и сичкото му там, следи се как се развиват, изготвят се доклади и на базата на това се взима решение за привличане (евентуално). Същото важи и за наши, преотсъпени на други клубове.
Как ще се структурира всичко това и как ще се впише в общата структура на клуба вече да си го решават.
В момента такова нещо няма и май никога не е имало (единствено при Мъри, май Саид вършеше нещо подобно). Тук се спрягат единствено три имена и сичко се облизва за Т.Н., М.М. и Кр.Д.
Сега, ако някой каже "ма то в Бг сичко останало е крап", не е вярно.
Давам нестандартен пример - онова вратарче на Верея (не се смейте) - Кацаров май се казваше. Не казвам, че тва момче е Куртоа, но има идеални физически данни за вратар, струва ми се и рефлекс. Оттук насетне, е въпрос на развитие. А, ако искаме да продаваме скъпо, требва да произвеждаме, нали така. Това е смисъла на фразата "взимаш евтино-продаваш скъпо". Нема как иначе.
Каза ли се нещо в тая насока на срещата?
Ей такива неща имам предвид.
И другото нещо - фразата на Wildkid "докато на милионера с прякора му се занимава". Единствения белег за необратимостта на мерака му "да се занимава" са дългосрочните инвестиции - в инфраструктурата на клуба. Всичко останало е ташак от рода на "е, са ше ви купим Наинголан и ше влеземе у групите на ШЛ, па ако не влеземе, ше го шитнем у Бурса да си избием парите".
Имаме ли нещо по тоя въпрос?
Не за Наинголан, де. За инфраструктурата

Прав си, колега - това е част от стратегията, но както казах аз исках да отбележа най-важните точки, а всички детайли предполагам Павел Колев ще изложи пред широката общественост когато реши.
Има сериозна работа по отношение на селекцията на футболисти с модерни методи - анализ на данни, а не тип "Жейнов каза, че момчето ще свърши работа". Има и за детската школа много - методология, кой трябва да го направи, какви да са треньорите.
От моя гледна точка за всичко е помислено.

А иначе който иска да има информация по тези теми, има една организация наречена "Тръст на привържениците". Нейната мисия е да има прозрачност върху процесите в Левски - удоволствието да си член на Тръста струва за момента само 20 лева на година и води до информираност за процесите в Левски като една от многото ползи от членството (вярно, от време на време се иска и работа в полза на Левски, но това е повече привилегия отколкото задължение).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:34 am 
Аватар

Добре де, Левски притежава ли стадиона, че да прехвърля собствеността върху един сектор на друго дружество? Възможно ли е част от един такъв обект да се прехвърли? Признавам си, че нещо не ми е съвсем ясно за какво става дума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:45 am 
Аватар

Ще прехвърлят дължимото към друго дружество, а собствеността ще си остане за клуба. Така клубът няма задължения, а другото дружество ги има, като стадионът си е на Левски.
Интересна дискусия има от предните страници, интересни мнения на Fozzy и Intruder, за който е пропуснал както аз бях, може да се върне и да прочете.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:50 am 
Аватар

Мерси за отговора dogbeer. А, дано.
Колкото до стадиона...
Първото нещо, което се учи в правото са "принципи на правото" - това е базата върху която се крепи цялата конструкция. Илюзиите, че в Бг, правото се гради върху някакви принципи, траят докато излезеш от университета. След това разбираш, че има само един принцип - "закона е врАта у пОле"! Сичко друго е бошлаф...
Тъй че, не го мислете толкова
П.С.Мерси и на теб Fozzy. Аз разбрах, че информацията за широкото левскарство предстои, затова и не питах за подробности, а по този начин. Идеята за тръста, приветствам, но живея в чужбина от 10 години и няма как да съм полезен.

Последна промяна Intruder на Пет Май 17, 2019 10:57 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 10:55 am 
Аватар

Иначе Fozzy точната статистика беше 122 входящи към 7 изходящи. :bigok Всичките останали 115 или мъже, или свободни агенти, или имаме да им плащаме неустойки. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 11:48 am 
Знаеш как е по ПФК-тата - хора с твърда ръка трябват, наши момчета, да режат до кокал :bigok

Мъжки времена. Кур за джендърите.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 11:57 am 

Omraz написа:
Вероятно само дългът е прехвърлен, а другото ще са някакви съшити с бели конци лъжи за пред Бай Левскар, да ги говори пред чорбари като обяснява, че сме чисти като сълза, а не като тях.

Е как точно ще прехвърлиш дълг от 15 милиона на друго дружество без да възникне задължение за теб? Оставяме настрана чисто данъчния ефект, който ще е огромен, но и би било без основание едно такова прехвърляне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 12:57 pm 
Аватар

Дърпутка, умри, майка ти да еба. :pastor

П.С. ГовядЕВ, как си успял да намериш Тренера усмихнат, ебаси? :shock: :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2019 12:58 pm 
Аватар

Изкупуване на вземане? :smt017

Последна промяна soulcrew на Пет Май 17, 2019 1:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]