forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 11:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 10:44 am 
Аватар

Да подчертая пак - тренера не ме притеснява толкова.
Проблема е Бекали и готвената от него "селекция".
Аз имам сериозни съмнения, че не е на позицията, която се афишира официално.
Но не ми се говори сега за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 10:51 am 
Аватар

И мен много ме съмнява че ще вървим по тази линия - Иванов, Юруков, Мартиновците и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 12:31 pm 

levskar_dokrai написа:
Intruder написа:
Съгласен съм.
Аз разсъждавах на базата на опита - имах предвид следното - откак гледам мачове, силните ни отбори винаги преди това са били
предхождани от периоди, в които е бил граден отбор.
Големия отбор на Шоайдела беше сглобен от Жечев, този на Люпко - от Грозни, а на Гочето - от Вутов, а Мъри си го направи сам.

Мъри наследи много стабилен отбор от Гочето, играл силни мачове срещу Славия Прага и Ливърпул.
Тоя мит не знам докога ще го повтаряте. Бях го извадил преди с имена и факти, ама продължавате. От титулярите на Гочето, които играха със Славия и Ливърпул и направиха силен втори полусезон, при Мъри по време на приказката имаше около трима. Отборът на Мъри беше коренно различен от този на Гочето и беше изграден основно от юноши и резерви/нарочени за гонене + Бардон, Томашич и Йовов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 12:48 pm 
Аватар

Не знам защо въобще спорите, като тимът и на Шлюпко и на Мъри са дело на Роси. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 1:52 pm 

spurs написа:
Тоя мит не знам докога ще го повтаряте. Бях го извадил преди с имена и факти, ама продължавате. От титулярите на Гочето, които играха със Славия и Ливърпул и направиха силен втори полусезон, при Мъри по време на приказката имаше около трима. Отборът на Мъри беше коренно различен от този на Гочето и беше изграден основно от юноши и резерви/нарочени за гонене + Бардон, Томашич и Йовов.

Да кажем, че пропускаме първия сезон на Мъри, в който играха голяма част от играчите, играли и при Гочето. И вадим тези от втория сезон, които са играли в мачовете със Славия Прага и след това с Ливърпул:

Мечо, Лусио, Топчо, Станислав Ангелов, Боримиров - май излязоха повече от трима :bigok
А първия сезон Мъри използваше доста голяма част от състава на Гочето, като наложи Ричи, Живко и започна да налага Домо и Копи.

А "основно юноши" бяха точно трима - Живко, Копи и Домо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 2:00 pm 
Аватар

Всъщност, Живко заигра още при Гочето, но получи тежка контузия през пролетта.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 2:08 pm 

viva написа:
spurs написа:

Да кажем, че пропускаме първия сезон на Мъри, в който играха голяма част от играчите, играли и при Гочето. И вадим тези от втория сезон, които са играли в мачовете със Славия Прага и след това с Ливърпул:

Мечо, Лусио, Топчо, Станислав Ангелов, Боримиров - май излязоха повече от трима :bigok
А първия сезон Мъри използваше доста голяма част от състава на Гочето, като наложи Ричи, Живко и започна да налага Домо и Копи.

А "основно юноши" бяха точно трима - Живко, Копи и Домо.

Ами аз неслучайно съм се изразил точно по този начин - казвам колко от титулярите на Гочето бяха в състава на Мъри по време на приказката. Първия сезон наистина бяха доста повече, но видяхме и резултатите какви бяха, т.е. Мъри си изгради негов отбор за да постигне приказката.

Мечо и Пелето не бяха титуляри при Гочето, така че остават точно трима - Топчо, Боримиров и Лусио.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 2:11 pm 
Аватар

Бан за безмислени дискусии за стари наши отбор в темата за СЕГАШНАТА ситуация, кога? Опияняването по предишни успехи може да ни доведе само до нови резили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 2:13 pm 

И двамата са били титуляри в някои от мачовете с Ливърпул и Славия. Мечо има 33 мача през сезона, играл е в 7 от 8те мача в Европа. Пелето в 6.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 3:40 pm 
Аватар

Изображение
Не че не беше ясно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 3:41 pm 
Аватар

Ми тва вече си заслужава оставката на Колев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 3:42 pm 
Аватар

До последно се надявах да се разминем с киселяка :loser2.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 3:42 pm 

Цитат:
Левски има нов старши треньор, който ще води тима през следващия сезон. Това е бившият селекционер на България Петър Хубчев, който е подписал договор със сините в началото на седмицата, научи Sportal.bg.

Контракти с Левски са парафирали още двама специалисти, които ще са негови помощници. Става въпрос за Георги Донков и Левон Апкарян. Първият има 6 сезона и 110 мача с екипа на сините.

Петър Хубчев също е бивш футболист на Левски. Той е играл 5 сезона, в които е записал 125 мача за българския гранд.

В момента отборът се води от Георги Тодоров, който вече обяви, че е временно на този пост и ще се върне в ДЮШ на сините след края на сезона.

На печелившите честито, на нас честит ни дефанзивен футбол. Новото мото е, който излезе от наказателното майка му да умре :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 3:43 pm 
Аватар

Чао на малката перука в тоя случай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 3:53 pm 
Site Admin
Аватар

Има ли бетон за новата църква? :bigok
Аз лично съм доволен, нямам търпение за цирковете срещу журналистическата сган. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 3:55 pm 
Аватар

Това, че искал да разкарва повечето юноши и българи не е вярно, споко. От българите само Ники, ако му излезе оферта от чужбина и Костов, при добро предложение, ще бъдат продадени. Не режете вени, поне засега де. Кубчев един от нас !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 3:56 pm 
Аватар

Путьо сериозно ще ви сере. :smt006

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:02 pm 
Аватар

Тук всички умираме някой от клуба да ни облива, сере, Оринира и т.н., ама рядко се случва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:04 pm 
Аватар

Този път ще ни облее яко! Догодина титла, купа, 1/4 финал в ЛЕ и отпадаме, заради някъв British homosexual. Казах!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:06 pm 

Изображение

Изображение

Оставям това тука. Всеки следващ път когато някой си помисли, че Левски има кадърно ръководство и нещо ще стане от този отбор, да се връща насам и да гледа! Ай, честито!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:06 pm 
Site Admin
Аватар

Нищо не се вижда.Оправи снимките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:07 pm 
Аватар

Ще ни облее, сигурен съм!Дано :loser2 :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:07 pm 
Аватар

Много мръсни номера върти бачи Колев, много е долен :bigok. Майката еба на националния отбор на Гришата, за да вземе Хубчев, да видим сега дали си е струвало. Аз нямам търпение да му чуя интервютата след някой Х на Герена или след някоя недадена дузпа :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:13 pm 
Аватар

Не знам защо сте толкова негативно настроени към Путьо. И за мен не е най-жадувания треньор, но е под номер 30 за последните 10 години, така че няма какво се обърка. Не сериозно, ташака на страна, лично аз също не го харесвам, но имам някакво добро предчувствие за него и ще си запазя псуването за след първия Х със септември или селско царство. Засега му пожелавам успех и дано се изпикае мощно над всички ни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:14 pm 
Аватар

'Това няма как да стане, спрете да вярвате на лялянето на медиите, това са конспирации'
Месец по-късно, Киселубчев подписва с Левски, еми освен да му пожелая успех с любимия ми отбор, какво друго мога да направя?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:20 pm 
Аватар

Еми....и малките ми надежди се изпариха. Кофтито е, че освен дето взехме човек, когото не понасям и смятам за напълно неподходящ за треньор (което, само по себе си, не е толкова проблем, щото дали ми харесва няма значение, стига да върши работа, а за това отговорност ще носи друг), се изложихме доста тъпо с начина, по който "отиграхме" цялата ситуация, и едва ли не само ние отичахме до последно, че водим преговори и сме се разбрали с тоя, а навсякъде летеше инфор от 2 месеца, с което за пореден път олекнахме жестоко.

Можем само да се надяваме на жестоко обливане и някакво подобрение. Не разчитам, ама се надявам, какво да правя....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:21 pm 
Аватар

Някой може ли да направи от това :bigok киселяк ? Ще се ползва доста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:22 pm 
Аватар

Защо коментирате спекулации не разбирам! Изчакайте от клуба да кажат дали е вярно или не!!! Според мен много удобно се появи този материал, точно когато започнахме да набираме подем под ръководството на новия треньор!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:22 pm 
Аватар

Макар да няма все още официално потвърждение на тази новина - вече ми киселее. Много ще трябва да постигне Хубси, за да ми се издигне в очите.
Не че на някой му дреме, ама аз да си кажа. А, да! И това е поредната крачка на ръководсвото в посока последователната им политика.
От тук само напред и нагоре! Няма какво да се обърка! Нека! Ще! :smt006 :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 4:23 pm 
Аватар

ВЪН! :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]