forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 8:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 1:31 pm 
Не е лошо някои да проверят тълковния речник, преди да обясняват какво е легенда. Шибаната дума си има конкретно значение и вашето субективно мнение не може да го промени. Щом и до днес има хора, които да говорят, че Соколето е ненадминат - той е легенда. Щом за огромен брой хора Гибона е Радостта на народа и те могат да ти разказват безброй негови изпълнения - той е легенда. Щом и до днес се говори за кървавия гол, 15те в кошарата на умрелите, характера и мъжеството на Гонзо - той е легенда. Езиковеди, бате.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 1:39 pm 
Аватар

По тая логика за мен Мечо е легенда, щото винаги ме е кефил каква е неебавка, а и Омуниго Темиле, че разнасяше ония от Грац цял мач на Васил Левски. :bigok Не става въпрос за езика и терминологията, а за мястото на тези хора в историята ни и поведението им към институцията на клубът Левски.

Темата се поизтърка, така или иначе, май въпросът е кога да чакаме румънец ИД или поне СТД. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 4:09 pm 
Аватар

Аз като видях за какво е дискусията, само отварям тая тема, за да не ми стои непрочетена :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 4:13 pm 
Аватар

пусни един виц поне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 4:15 pm 
Аватар

Борец влиза в магазин и иска 40 бучки сирене. Продавачката му казва:
- Преди час купихте 30 бучки, сега 40… Защо са Ви?
- Ела с мен.
Взел я борецът и я завел до една полянка, а на полянката имало дупка. Пуснал една бучка сирене и отвътре се чуло мляскане. Продавачката попитала:
- Какво е това вътре?
- И аз не знам, ама глей как кльопа сирене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 4:17 pm 
Аватар

Малки са й циците на Путьовата щерка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 4:32 pm 

Херо - стд / Хубчев - треньор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 4:38 pm 
Аватар

Il Miacci написа:
Борец влиза в магазин и иска 40 бучки сирене. Продавачката му казва:
- Преди час купихте 30 бучки, сега 40… Защо са Ви?
- Ела с мен.
Взел я борецът и я завел до една полянка, а на полянката имало дупка. Пуснал една бучка сирене и отвътре се чуло мляскане. Продавачката попитала:
- Какво е това вътре?
- И аз не знам, ама глей как кльопа сирене.

:?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 4:39 pm 
Аватар

Ама сериозно? :)

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 4:48 pm 
Аватар

RIR написа:
Гунди е икона за Левски, дори не легенда. Легенди са всички други големи футболисти, които сме имали, живи или не, които винаги са показвали Левскарщина, чест, морал и мъжество. И те не са чак толкова много и не мисля, че някой от играчите ни от последните 30 години могат да се нарекат така. Освен Бисер Иванов. :loser2

Имаме и велики играчи, десетки. И като такива имат право да коментират и да критикуват. Начинът, по който го правят ще реши дали ще станат легенди или ще с останат велики играчи.

Гонзо е легенда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 4:49 pm 
Аватар

Легена е тотално изплискан :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 5:09 pm 

Легенда е футболист накарал феновете да разказват легенди за него. Пример за такъв футболист е бившия централен нападател и капитан на Левски, Байерн Мюнхен (най-ми е готин чорбарски коментар "е да ама е било преди много години") и националния отбор на България, инженер Михаил Лозанов на когото левскарите са дали прозвището Танка.

Легендата гласи, че по време на мач на национала срещу Турция в Истанбул (част от турнира за Балканската купа) в момент в който нашите губят с 1:0, Танка запява "Тих Бял Дунав" което вдъхновява националите и те на бързо вкарват 2 гола за краен резултат 1:2.

Тази история е истинска. Легендата е че е пял "Тих Бял Дунав". От дядо ми който работи с него в мина Марица-Изток знам истината, а тя е че е запял "Шуми Марица" :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 5:27 pm 
Аватар

spurs написа:
Що пък намесваш Симов и Тодоров? Ти казваше че ако махнат Роси задължително ще назначат на негово място физкултурник. На мястото на Роси назначиха Славиша. Това са фактите.
Щото нали не си си мислил, че имах предвид само и единствено какво ще стане веднага след като махнат Роси? И от сега ги виждам следващите 5 за един сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 5:40 pm 
Аватар

Хубси непрекъснато обясняваше с пяна на устата, че съдиите само ни подпирали, затова е редно да го посрещнем като една истинска легенда! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 5:42 pm 
Аватар

Аз съм абсолютно сигурен, че ако Гунди, светла му памет, не беше загинал - все щеше да има някой, който да го оплюе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 6:20 pm 
Аватар

100% и щяха да го плюят разбирачите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 6:36 pm 
Аватар

Сашо Костов някой плюл ли го е?
Папагалите по Чико плюли ли са?
Нали се сещате, че щеше да е имало за какво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 6:41 pm 
Аватар

Пичове, последните 2/3 страници не стават за четене. Стегнете се малко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 6:41 pm 
Site Admin
Аватар

Най-смешно е да се слушат хора като Гонзо,които разправят колко слаби сме били сега.Ми колкото и да сме слаби по негово време с Китамбала и Диаби,бяхме още по зле. :smt031

А като е нямало пари за селекция тогава по-добре да играехме с юноши.Ама нали е важно едни комисионни да вървят... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 6:48 pm 
Аватар

Има огромна разлика между големия футболист и големия ръководител. Някои хора не можаха да прогледнат, че не стават за тази работа, но не пропускат да споменат как другите са по-некадърни от тях. После искаме от тези първите да не част от статуквото. Еми, няма да стане. Тъжно, но факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 6:50 pm 
Аватар

+1 за горното,точно казано :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 6:52 pm 

Китин написа:
spurs написа:
Що пък намесваш Симов и Тодоров? Ти казваше че ако махнат Роси задължително ще назначат на негово място физкултурник. На мястото на Роси назначиха Славиша. Това са фактите.
Щото нали не си си мислил, че имах предвид само и единствено какво ще стане веднага след като махнат Роси? И от сега ги виждам следващите 5 за един сезон.

Ако си прочетеш мненията от онова време и примерите, които подробно даваше, ще видиш че говореше точно какво ще стане веднага след дядото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 7:12 pm 
Аватар

Доста безсмислена дискусия се води като цяло.

Предполагам на всеки му се е случвало да работи с хора, които са супер добри и кадърни в работата си, но са доста противни в чисто човешки план. Както и такива, които са много готини хора, но в професионално отношение са тотал щета.

Във футбола е абсолютно същото. Освен това тук сме на Балканите, където освен любов и омраза няма почти нищо по средата. Когато някой не ни харесва, го заклеймяваме като тотален боклук и му желаем смърт. След 3 мача може да е съвсем различно, но то си е за след 3 мача. Невинни няма! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 7:20 pm 
Аватар

Тая тема я отварям само да не ми стои непрочетена, май по-добре да си беше стояла непрочетена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 7:24 pm 

Китин написа:
Сашо Костов някой плюл ли го е?
Папагалите по Чико плюли ли са?
Нали се сещате, че щеше да е имало за какво.
Еми 100 човека ни обясняват, че не е легенда. Може да не е точно плюене, но принизяване със сигурност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:55 pm 
Аватар

spurs написа:
Китин написа:
spurs написа:

Ако си прочетеш мненията от онова време и примерите, които подробно даваше, ще видиш че говореше точно какво ще стане веднага след дядото.
Е ок, не беше веднага :bigok 6 месеца по-късно беше. Имало е да става. Явно 6 месеца са много дълъг и стабилен период.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 12:23 am 
Аватар

Китин, ама и ти не падаш по гръб, дейба :bigok
Баш си ни обясняваше, колко много сигурно е, че след Роси директно се назначава физкултурник, а сега броиш за познаване временните треньори, с общо 6 мача.

В името на истината и справедливостта, апелирам двама ви да си стиснете ръцете и да приемете, че Китин уместно предвиди смяната на няколко треньори в този сезон, но и това, че spurs беше прав за това, че няма да са физкултурници тип Митов/Сух/Топчо.
Вече нямат особено значение нито едната, нито другата теза. И физкултурници да бяха дошли, пак щяхме да сме точно толкова зле, колкото сме сега. Поредното загубено време, с поредните N на брой треньори, с поредното разграждане, вместо надграждане. Само се извъртяха едни пари, повечето от тях под формата на задължения, а ние си още повече си скъсахме нервите и се изпоядохме един другиму тук.
Редно е да се спрем да се кълвем по тези теми, както е редно и да се спрат литургиите в църквата на Делио, както и тези в антицърквата. Мина много време вече... Или поне толкова, колкото да сменим пак един куп треньори :bigok :ohmygod2
Иначе 100 години схизма и заяждания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 10:07 am 
Аватар

Мерси. Мързи ме да пиша толкова дълги постове от телефон. Тва имах предвид генерално. И не очаквам нищо различно от новия собственик през новия сезон - румънски ментета на килограм, юношки за цвет, 4-5 треньора и борба за третото място с Ботев и Берое.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 3:16 pm 
Аватар

Пара за семки,викаш :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 3:17 pm 
Аватар

А със задълженията към $пас какво стана?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]