forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 3:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:51 pm 
Аватар

konvoec написа:
Ти се хвана за Сираков. Окей. Другите какво откраднаха?
За другите нямам никакво мнение и никога не съм имал. Добри играчи, посредствени треньори и ръководители. Не вярвам, че съзнателно са точили, може би с изключение на Пелето и Дедо Боре.
Никога не съм бил за хейта по Ил Ил, Топчо, Гонзо и т. н. Като цяло не се имам за експерт и за това треньори не коментирам, освен ако не е нещо крайно тъпо като Вуцов примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:52 pm 
Аватар

Последно ще кажа едно мнение за бан. Според мен Гонзо като ръководител, навреди повече на Левски от много хора, които са псували по нас. Много повече от сръбски пияници, путьовци и всякакви други. :bigok
ЕДИТ: Даже ще добавя, че според мен СЛАВИЗАЦИЯТА(не, то няма такова нещо) на Левски започна някъде по негово време. Или ако не ѝ положи основите, то поне я разви, заради името и реномето си. Много хора му вярваха и му търпяха "тактиките" и "плановете" за това как Левски да стане отново шампион, само защото е Гонзо. 100% СЪМ УБЕДЕН В ИСКРЕНИТЕ МУ НАМЕРЕНИЯ, ИНАЧЕ! Обаче това не променя фактите..
Иначе, Божинов е пич, той ще е новата легенда на публиката на Левски :smt006
Даже смятам да изнамеря един клип, където говори "Само Левски" или нещо от сорта. Ще ви го изнамеря и ще ви го дам след малко, за да разберете един път завинаги, че това го прави моментално по-заслужил, успял и т.н. от много други. Като за финал, експресивни човечета за тъпотия :smt006 :smt006 :smt006
И, спирам тази тема, чакаме новия тренер и 20-те от Ч=20 :smt023

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Последна промяна konvoec на Сря Май 01, 2019 5:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:55 pm 
Аватар

За Сираков съм с "особено мнение", защото този човек има немалко прегрешения към Левски, а и към футбола в България въобще. Като футболист няма спор, че беше на световно ниво. Но другите, които съм изброил по-горе, те защо по-точно се псуват?

Защо се псуват хора като Гонзо, като Мъри, като Хубчев и прочее? Какво лошо са направили те, че да заслужават да ги наричат Путьо, Коуна и прочее подигравателни неща? :smt006 Или просто да си плюеме ей така. И не намесвайте Гунди и хората от неговото поколение, че и за тях съм слушал не малко обиди. Гунди е покойник и това му слага ореола, но останалите от неговото време и тях не ги пожалиха и на тях им се намериха кирливи ризи и се почна плюенето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:58 pm 
Аватар

Нямам против някой да "открадне" колкото си иска, стига да постигне успехите и клубната стабилност от онзи период.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:59 pm 
Аватар

За Гонзо аз съм на принципа добро или нищо вече.
Както съм бил със сълзи на очите, заради него, докато играеше, така със същите сълзи щеше да ме откаже от Левски. Така, че.....................

Единствената огромна легенда на този клуб с главно Л е Гунди. Покрай него има още няколко човека, но или и те на са сред нас вече или не носят имената изброени по-горе.

Заслужили футболисти - ок. Но вече от много време не са футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:00 pm 
Аватар

Заради Гонзо още ни има в А група и нямаме тире ама нека е навредил повече от Хубчев, Илиан Илиев и Херо, които само Левски им беше в устата, когато бяха на място различно от Герена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:02 pm 
Аватар

Окей, ти ако си навътре в нещата и са ти ясни нещата - супер! На останалите не са ни. Знаем само, че е работил с много нисък бюджет, другото ни се спестява.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:03 pm 
Аватар

Гледни точки много.... истина една.

Не е до спора тук, а до това къде бяхме и къде сме и днес. Нищо не се променя вече 12 години.

Левски го има все още, поради същата причина, която превърна Велбъжд в Локомотив Пловдив, Металик Сопот в Ботев Пловдив.. литекс в сесека тире и т.н.

И нас ще ни има винаги под една или друга форма. Просто явно все още не сме си достигнали квотата за тире число и т.н. Чакаме мистър Божков да промени това и да избегнем тази заплаха, ама надали. Поне докато не видя - не вярвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:10 pm 
Аватар

Аз мисля, че натам вървим и се опипва почвата. Кой как ще реагира, ей такива неща. Но да видим, може да искат да ни оздравят. Само че аз ако съм бизнесменченце, с парички и искам да инвестирам в този(извинявайте, че ще нарека Левски така) проект, няма да искам да платя тези 30 милиона, или колкото там са. Или дори да съм с намерение да ги платя, ако ми припознаят проекта, то бих предпочел да не ги платя. Защо да ги платя, когато може да не ги платя?! Защо да ги платя, когато другите не ги платиха? Защото съм честен, почтен бизнесмен и ГОЛЯМ ЛЕВСКАР(като Божката).
Затова не вярвам на приказките за оздравяване, нито за налагане на младите момчета, нито на нищо. Не съм видял някой да е изринал школата, да влага там за треньори, терени и млади момчета. Опитни и добри играчи и покрай тях млади момчета? Затова махаме чужденци, които ни бяха гръбнака на отбора и следим италианец, малиец и финикиец...
И.... един мармот завиваше шоколада в станиоли ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:12 pm 

Бивши футболисти и ръководители критикуват предишният си отбор? Сигурно е прецедент в световен мащаб. Нищо, че във форума и на стадиона си ги говорим същите неща, които те са си позволили да изкажат публично. Предпочитам бившите ни треньори да са със мнение, да критикуват (когато е градивно), предпочитам и бившите ни играчи да ни скачат, а не да отказват да играят, както бившите футболисти на мъртвеца.
Истината е, че всичките тези години без трофеи ни озлобиха до краен предел. Нямаме никаква търпимост към никой. Всеки се чака на нож и при първата издънка се почва, независимо дали е треньор, ръководител или футболист. Няма как да очакваме резултати в такава toxic environment.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:13 pm 
Аватар

Alek написа:
Нямам против някой да "открадне" колкото си иска, стига да постигне успехите и клубната стабилност от онзи период.
А причинно следствена връзка от краденето колкото си искат до сегашната нестабилност не виждаш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:22 pm 
Аватар

HellziN написа:
Заради Гонзо още ни има в А група и нямаме тире ама нека е навредил повече от Хубчев, Илиан Илиев и Херо, които само Левски им беше в устата, когато бяха на място различно от Герена.

+1 Кратко, точно и ясно.

Разберете, че уважението трябва да се заслужи и много лесно се губи - това не е футболна аксиома.
Бил си добър футболист, играл си добре, но после вместо да критикуваш градивно, ти сереш там където си ял.
Еми тогава ставаш Путьо, Напрежението, Перуката, Гъза/Раев и тн. После може да се сърдиш на себе си, че хората вече не те уважават.
Без човечета за експресивност. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:40 pm 
Само да беше малко по-високо нивото на хората, щях да съм съгласен. Преди няма и месец, при първия си мач на Герена от много време Жиката стана педераст, някъв дръвник тук нарича едната ни юношка М.П. лайно, щото клатил глава на некъв простак и като цяло за нас вече няма нищо свято. Еми, лайнари сме си. Сори. А Мъри е каун. Нищо, че по негово време се изпълни мечтата ми да видя Левски там, където го е гледал баща ми. Нали беше отдавна, може да си храчим вече. Това са комунистически работи. А, честит празник!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:54 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Не бате, не е лайно, а гангстер на 16 години, който ще ебе майки на 50 годишни хора :?
Между другото, и ти ли им пляска след като Берое ни пребиха на Герена?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 7:33 pm 
Аз винаги съм ЗА да ги пляскаме, а не да им пляскаме.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 8:38 pm 
Site Admin
Аватар

thegboy написа:
Псуват се Топчо, Гонзо, Мъри, Цанко, Хубчев, Илиян Илиев ... Имайте малко уважение, тия хора са играли за Левски, левскари са, дали са не малко.Това, че не са постигнали успехи като треньори на някакви селски отбори или пък че в тия шибани времена не успяха да постигнат нещо с Левски, не е причина феновете да имаме такова отношение към тях. Тука някои с такава жлъч се подиграваха на Топузаков докато беше в Арда, че чак се чудех да не съм объркал форума. :ohmygod

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 9:40 pm 

Левски няма как да го бъде по няколко причини:
-Клубът не печели пари и няма как да се издържа.
-Идват и спуснати собственици, които нехаят за клуба и положението си е същото.
-Феновете имат претенции към клуба, но не дават нищо за клуба. Има 3-4000 фена които ходят на домакински мачове, има 300-400 които си пазаруват от магазина и има 100 -150 човека купили си членски карти към клуба.
-Структо клубът прилича на държавно учреждение.

Как да станат нещата?

Много оплаквания, много мрънкане и в същото време никакви действия. Изключения има, но са много малко и то е ясно кои хора работят за Левски и помагат на отбора. (дори и тези хора се оплюват)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 10:00 pm 
Аватар

Това че ние като публика изпростяваме е ясно и не трябва да се обиждат бивши играчи(освен такива като Урсула). Но според мен уважението трябва да е и двустранно.
Специално за Илиян, първият ми любим играч и наистина беше страшен, съм много разочарован. Не може след всеки мач с нас да излиза с пияна на устата от злоба.
Винаги съм вярвал, че хора на които най-хубавите години са били в Левски трябва да го обичат повече и от нас. Но се съмнявам повечето да изпитват и сантимент.

Една случка - мъката след последния финал на следващия ден. Не знам как съм изглеждал, но даже и припознавачите не ме ебаваха. Та не ме свърташе в офиса и реших да отида до Герена да си взема един шал е така на пук. След като видях някакви юнушки да си беснеят на чалгийка, сядам за малко до паметника на Гунди да се насладя на топката в стомаха. И гледам отсреща Борето отива към кафето и ми стана някакво яко. В следващия момент Борето с ебаси усмивка започва да крещи на италиански...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 10:12 pm 
Аватар

andrew_ написа:
Една случка - мъката след последния финал на следващия ден. Не знам как съм изглеждал, но даже и припознавачите не ме ебаваха. Та не ме свърташе в офиса и реших да отида до Герена да си взема един шал е така на пук. След като видях някакви юнушки да си беснеят на чалгийка, сядам за малко до паметника на Гунди да се насладя на топката в стомаха. И гледам отсреща Борето отива към кафето и ми стана някакво яко. В следващия момент Борето с ебаси усмивка започва да крещи на италиански...

На полуфинала с ГМО-то Борето бил за тях. За такава “Легенда” говорим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 10:19 pm 
Аватар

Тоя ми е на второ място в списъка с "легенди", след нашия Кюрд - Раев.
Целото това поколение пуснати навън, почти веднага след 89та и наши, и техни, са едни същи меркантилни олигофрени. За 1000 лв ще си продадат майките, кво остава за отоборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 10:53 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:
andrew_ написа:

На полуфинала с ГМО-то Борето бил за тях. За такава “Легенда” говорим.
Вие не сте в час :smt005. Чорбар ли стана Боримиров?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:02 pm 
Аватар

Аз не знам кога ще осъзнаете, че 99% от играчите(и легенди) не влагат и 1% от страстта на ортодоксалния фен. И не е нещо кой знае колко ненормално, при положение че да успеят при нас просто такова им е стечението на обстоятелствата чисто в професионален план

Последна промяна Private_party на Сря Май 01, 2019 11:17 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:03 pm 
Аватар

Всичко знаете, бре, браво на вас. Работодателите ви сигурно са много щастливи, че ви имат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:08 pm 
Аватар

За тези хора Левски не е това, което е за вас и мен. Не знам защо продължаваме да говорим години вече на тази тема. Те просто са играли за Левски с успех или не, а сега търсят откъде да получават заплата и ако някой им пречи в Левски, те го изразяват срещу него и самия клуб. Просто няма място за сравнение между нашата страст и тях. Те се водят левскари до момента, в който им се ограничи достъпа до клуба. Тогава почва сране и то спира в момента, в който пак получат нещо.

Същото беше и при умрелите, а след това Тирион ги купи и вече всички са с тире. Не го ли виждате? Ако и при нас някой ги купи, и те ще бъдат левскари. Всички тези хора са заплатаджии. Така е в клета България.

Легендите, като Павката Панов и някои други, се броят на пръстите на двете ръце.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:11 pm 
Аватар

Както спомена някой по-горе, след нещата, които ние като публика бяхме длъжни да преживеем в последните 10 години, вече никой не вярва на никой, всички сме oзлобени и мразим всичко. Сектор Б мрази сектор А, сектор А мрази сектор Б, сектор В мрази сектор не знам си кой, всички сектори мразим фубтолистите си, мразим ръководителите си, мразим треньорите си, мразим легендите си. И как няма...през последните 10 години ни обещават едно и също през два месеца и всеки път ни го зашиват по-мощно от предишния. Бутнаха ни стадиона, обещаха ни нов - стадиона е развалина, тече, разпада се, направи се сектор до половината и не се плати. Обещаха ни, че няма да изпуснем питомното през 2013-та - изгубихме всичко за една седмица, бивш играч на Левски се изгаври с цял стадион левскари. Падахме от казахстанци, падахме n на брой поредни пъти от умрелите с разгромни резултати, губихме финал, втори, трети, все по-болезнено от предишния. Обещаваха се оздравявания, козирки, титли, купи, стабилност, школи, слагаха се, махаха се собственици, един ни излъга, втори, трети. Лъгаха ни, че се плаща, че се строи, че се работи, че се играе футбол, че се работи професионално. И следствие на всичко това, ние просто мразим всичко, мразим се помежду си, мразим и себе си. Никой не ще вече да чака, да му обещават, да бъде търпелив, да му градили отбор, да ставало всичко бавно и постепенно, писна ни от всичко, това е реалността в момента. Средата действително е токсична и честно казано аз също смятам, че няма никакво значение вече кой ще бъде треньор на Левски. Отборът има нужда от шокова терапия, не знам как би могло да се случи това, но не виждам как Левски няма да фалира в този си вид и в тази среда. Единственият начин нещо в този клуб да започне да случва са моментални успехи. Ако Левски стане шампион, това ще катализира огромна енергия, която ще се материализира в приходи, в стабилизиране, в спокойствие, в инвестиции, дори според мен ще охлади проблемите в сектор Б, до някаква поносимост. Всичко останало е просто нетърпимо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 12:45 am 

New Order написа:
След последните две мнения и вчерашния секс с кокошки, един определен потребител ноже да не издържи. Моля модераторите да изтрият един от последните постове.

Хахаха, така е, щом професор Живко, който в никакъв случай не е лаладжия и гонгаджия е казал нещо, НЯМА КАК то да не е така! На Интрудъра му уважавам позициите по принцип, в случая не съм съгласен с мнението му, в което няма нищо лошо.

Аз пък ще цитирам нещо друго, което много ми хареса:

konvoec написа:
Виж, ако е Делио, то тогава е "Дуче" и всеки е длъжен да му го осмуче!

Абсолютно се съгласявам с всички, които не приемат обиди и плюене по легенди, които са ни носили толкова радост. Ако ги нямаше тези хора и Левски нямаше да е това, което е. Щото тука много лесно се хвърлят високопарни клишета от рода "Левски, това сме ние", "Левски е публиката, ония на терена нямат значение" и т.н., ама се вижда че като на терена не става нищо, си ходим по 1000 човека на мач. И ако ги нямаше Наско Сираков, Илиан Илиев, Даниел Боримиров, Петър Хубчев, Боби Михайлов, Станимир Стоилов, Георги Иванов, Елин Топузаков, Кирил Ивков, Ники Илиев и всички останали, които разни келеши (а и не само за съжаление) псуват и обиждат тук с лека ръка, то и публиката на Левски нямаше да е това, което е сега (или което беше...).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 12:49 am 

Китин написа:
New Order написа:
След последните две мнения и вчерашния секс с кокошки, един определен потребител ноже да не издържи. Моля модераторите да изтрият един от последните постове.

ААААА сега се сетих кой твърдеше, че след като махнем Роси няма да въртим по 4-5 физкултурника на сезон. Верно, че беше той. :bigok

Не четеш бе човек. В другата тема, дето попита, вече ме посочиха и отговорих. Ето, цитирам се, барем го видиш :lol:

spurs написа:
И аз не съм бил, аз коментирах твърдението на Дипломато тогава, че ако махнат дядото СЪС СИГУРНОСТ ше назначат Митов/Топчо/Сухия, щото опитът така показвал. И разбира се не стана така, освен ако не броим и Славиша за сух :) И в интерес на истината, въпреки че не съм го твърдял, съм сигурен че ако Спас беше останал, нямаше да махне Славиша и ако той не напуснеше сам заради Латвия, все още щеше да ни е треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 1:28 am 
Аватар

[quote
Изобщо положението е при бай Тош... ъъъ при Роси беше най-добре :loser2[/quote]

Не може да се формулира по-добре!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 7:18 am 

Ситуацията в момента тук е ей такава.

Кой дал, кой взел, Путьо, Влаха, Раев, километрични обяснителни мнения, Алек се сърди както обикновено. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 7:39 am 
Аватар

spurs написа:
Китин написа:
New Order написа:

ААААА сега се сетих кой твърдеше, че след като махнем Роси няма да въртим по 4-5 физкултурника на сезон. Верно, че беше той. :bigok

Не четеш бе човек. В другата тема, дето попита, вече ме посочиха и отговорих. Ето, цитирам се, барем го видиш

spurs написа:
И аз не съм бил, аз коментирах твърдението на Дипломато тогава, че ако махнат дядото СЪС СИГУРНОСТ ше назначат Митов/Топчо/Сухия, щото опитът така показвал. И разбира се не стана така, освен ако не броим и Славиша за сух :) И в интерес на истината, въпреки че не съм го твърдял, съм сигурен че ако Спас беше останал, нямаше да махне Славиша и ако той не напуснеше сам заради Латвия, все още щеше да ни е треньор.
Моля да ми обясниш разликата между Митов, Здарвков от една страна и Симов, Тодоров от друга. Между Русев и Божков няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]