forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 10:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:05 pm 

Спас Русев, Колев и Божков знаят какво правят. Нямат слаб трансфер. Дайте им шанс да доразвият стратегиите си. Виновниците Роси и Дерменджиев са махнати. Оттук само напред и нагоре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:08 pm 
Аватар

От толкова нагоре (през последните 10+ години), чак прокопахме Марианската падина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:11 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
BluePrideBg написа:
Тоя Обертан до кога ще се търкаля? Ти ще му плащаш ли заплатата?
"Порцелановото Меси" се включи доста добре, малшанс е, че се е контузил. Ейолфсон и той ли е порцеланов?
Радвам се, че го разкараха ШУБЕиньо. Не може с Левски да пазиш резултат 0-0.. По-малко ще ме е яд ако паднем, но е направил атакуваща промяна, отколкото да вади нападател..

Не един и 2 пъти съм писал, че трансфера на Обертан предвид финансовото ни положени е повече от ОК. Също съм писал, че предполагам ако са платени ония 3М част от парите да са именно от трнасфера на Обертан. Идеята ми е съвсем друга.
Есента имахме приличен отбор съответно добри мачове и добри резултати за което основен принос има именно Обертан. В един момент се махат по една или друга причина 4ма човека от тоя отбор. Заменят се с играчи дето най-добрите им години отдавна са минали или пък с такива които са хронично счупени. Сефте се пускат юноши да играят от 1ва минута и наред с това абсолютна несигурност за бъдещето на другите играчи в отбора. Слага се и треньор дето нито е правил селекция, нито подготовка. И в цялата тая ситуация се изискват и резултати.
Хубаво е да се вижда малко по-напред от собствения Ви нос.

Обертан имаше редица превъзходни качества и само два недостатъка - не играеше в защита (изобщо не беше отборен играч) и не вкарваше голове. Ако ги нямаше, щеше все още да играе в Манчестър Юнайтед, а не в Диарбекир.
И Делио и Стоянович се чудеха къде да му намерят място.
Помниш предполагам, когато Делио през пролетта каза как Спас най-накрая му е подсказал къде е точното място на Обертан. Вероятно ти е убягнала ироничната му усмивка, докато го казваше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:12 pm 
Аватар

Чета мнения, чета, чета и мога да кажа само едно. Всички сте прави :bigok
Последните три мнения на Intruder са супер интересни. Никича както винаги казва факти, които са си 100% факти. Не мога да знам кое ще ни ОПРАВИ, обаче...
Относно треньора, аз предпочитам Петър Кубче - Путьо. Според мен този киселяк ще ни дойде доволно откъм дисциплина, а това, мисля се, е това, което най-много ни липсва от много време. И това ни пречи много. Единствено при Роси я имаше и резултати се видяха като поведение, изключвам няколкото много смотани мача, това, че не знаеше дума български и играчите не го обичаха никак. При такова положение му бе трудно да държи съблекалнята и отекохме, но тактически и откъм дисциплина, дядката ги разбираше нещата, както си му е редът. Мисля, че и Путьо(много ме "кефи" как се обръщате към човека, затова ще му казвам така дори ако ни стане треньор) е подобен тип треньор. Аз доста следих кафявата при престоя му в Бирой и точно това ми харесваше, че ги държи здраво. Използваше им потенциала на тия момчета доста добре. Дали става за Левски? Кой знае?! Чичо Гошо може би е добър треньор, културен човек и т.н., обаче виждаме какви резултати и каква игра имахме при него. Дори да е по-добър, не става и дори да останеше, най-вероятно нямаше да става. Затова не е задължително Путьо да е бил в ШЛ, за да става за моментната ситуация. Трябва някой, който ще овладее тази съблекалня и като за начало, ще накара тия играчи да играят тактически подредено и добре, разумно. От там нататък ще има спортен шанс, както и индивидуални качества.
Чудно ми е защо се отписва Путьо моментално, а Киров се величае, заради интервютата? Защото спортните им резултати май са сходни, ако ги гледаме тях. Путьо дава интервюта, плюе съдиите и киселее, а Киров направи впечатление с разумни анализи и сране по ръководството им, от което май ви се издигна в очите на всички?! Просто някакво сравнение...
И тук коментирам само треньора, нито това какви играчи ще можем да вземем, ще съкращаваме ли още бюджет и т.н., а това са основни фактори и както знаем, провалиха немалко треньори на Левски.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:26 pm 
Site Admin
Аватар

Хубчев е лошата,много по-лошата версия на Делио Роси. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:29 pm 
Аватар

В националния отбор видях тотално неможачество в предни позиции, но за сметка на това и не бяхме нещо особено в защита. Делио си беше професор в защита, но и мега неподходящ за Левски. Предпочитам Херо пред Хубчев, но не съм сигурен, че ще е навит мамалиги да му докарват разни балъци.

Последна промяна celeronhater на Вто Апр 30, 2019 1:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:29 pm 
Аватар

Цитат:
Чудно ми е защо се отписва Путьо моментално, а Киров се величае, заради интервютата?

1. Ще залагаме на млади играчи и некой трябва да ги развива. Колко играча е развил Путьо?
2. Путьо е страхлив и изповядва грозен стил на игра. Роси го разпнаха за същото, като дори името му и 300те мача у серия А не спряха легенди, фенове и журналя да го нападат. Очаквам да се случи същото и с Хубчев.
3. Комбинацията от горните две най-вероятно ще доведе до слабо предсатвяне, някоя друга загуба от тирето, същите неща които се говорят за Шубата, ще се говорят и за Путьо, като зимната пауза най-късно ще търсим нов тренер :bigok Общо взето ще запишем нов нулев сезон. Затова, не мерси :smt023

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:31 pm 
Аватар

Окей, донякъде подкрепям, че е грозен футболът, който изповядва. Понеже ние иначе доста атрактивен го изповядвахме :D
Кой тогава?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:40 pm 
Аватар

Илиян Илиев - най-добрия български треньор след Мъри в момента :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:40 pm 
Аватар

Илиян >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Хубчо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:44 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Малко ли е за три месеца това :bigok
На Тодар му трябваха години за да го постигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:49 pm 
Аватар

Мисля си, че проблемът с Хубчев не е толкова спортно-технически (всъщност не знам, аз не гледам националния или други отбори, та нямам мнение по тоя въпрос). Проблемът му е имиджов.
Ситуацията е много тънка. Трябва ни някакакъв по-отворен, ако щете флиртуващ с публиката тренер, тип Стоянович, ако требва да бъда конкретен. Или някой тотално нов. за предпочитане българин, не некоя Пицурка.
Просто трябва да излезем от шаблона и да се въртм в кръг с Гошовци и Пешовци.
В тая връзка - къде е онова момче, което водеше отборът в първия кръг с Ботев есента. Тодор Симов се казваше май ако не бъркам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:53 pm 
Аватар

Помио, връщай сА :!: :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:54 pm 
Аватар

Бас ловя, че като направим 5 поредни победи, Путьо няма да е вече Путьо, а ще му го лапат целия, независимо от интервютата. Не всички, но масово. Да не говорим ако вземе та спечели нещо с грозна игра, че тогава лошо :bigok
Като се сетя за Костов какви неща се пишеха, направо ме избива на сериозен смях. Щом форумът толкова сериозно мрази Путьо, значи той е нашият човек :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:56 pm 
Аватар

konvoec написа:
Окей, донякъде подкрепям, че е грозен футболът, който изповядва. Понеже ние иначе доста атрактивен го изповядвахме :D
Кой тогава?

Лично аз нямам проблем с грозния футбол, стига да е ефикасен, но при Хубчев дори това го няма :bigok А кой е въпрос за финала на Стани богат :lol: За мен лично някой като Славишата - по млад и надъхан, а защо не е и бай Стамен. Като бонус печелим, че припоците ще режат вени :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:58 pm 
Аватар

Е тоя на Папагалите + Кайзер на лято. :bigok Като ще има във визитката и един изгубен финал и няколко победи над тирето, което го прави идеален като за при нас :loser2
Може и още няколко "Вън говедата от моя Ботев" да дръпне. Балтанов, Вутката :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:03 pm 

konvoec написа:
Щом форумът толкова сериозно мрази Путьо, значи той е нашият човек :strkstrk

Най-точният аргумент до момента :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:03 pm 
Аватар

Intruder написа:
С риск да стана досаден, само още едно нещо.
Спрете да плюете по Павел Колев!
От това, което чух в интервюто му разбрах нещо, което не каза (вервайте ми, умея да чета между редовете) - чичо Гошо не е бил негов избор. Не съм сигурен дали Хубчев е, но аз си мисля, че Хубчев няма да дойде при нас.
Проявете малко разум - ПК е единственото стабилно нещо в момента. Ако и това съборим - целата конструкция рухва, а от догодина сме в селските групи.
И аз имам огромни забележки към него, но не е сега моментът. Тъй че, моля, по-спокойно!

Разбрахме че скачаш на амбрзурата да го защитаваш, но това не ти е Байтошево време, че да може да накараш някой който не ти харесва да млъкне. Нещата не са добре, извърши няколко гафа и е нормално хората да са неводолни. Включително и аз. С удоволствие чакаме да ни затвори устите с действия, но засега не дава поводи.

Не бил изградил облик за 88 дни или колкото се задържа, в които половината играчи не знаят ще остават ли, ще си ходят ли. отбор без защитници нямал облик, дейба. Хич не съм фен на чичо Гошо, но бефесейските калинки надминаха и Краси Усмивката по гафове само за 2-3 месеца. Обещаваха със огромна сигурност и стабилност, как бил дългосрочно решение чичо ви Гошо. Еми като е дългосрочно, го оставяш или просто не обещаваш глупости. Толкова е просто.

Последна промяна Goviado на Вто Апр 30, 2019 2:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:04 pm 

Аз съм съгласен да дойде Киров и да ни доведе Антонио и Балтанов, вратарчето им е класическа риба. Отново си играем с огъня. Пази им той защото Чворович е тотално скъсал с футбола. Кайзер е нисък и ще е същата бомба със закъснител като Пацо Тигъра. На всеки фаул ще треперим да не му я ритнат на високо в ъглите. Най-добре е да вземем Перниш и да налагаме покрай него Пепи Иванов.

Последна промяна paulao на Вто Апр 30, 2019 2:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:05 pm 
Аватар

Аз нямам проблем с киселата физиономия на Хубчев. Имам проблем с неградското му поведение и съмненията за близост до отборчето от близкото на родното му село. Дори и така съм готов да го приема, ако най-накрая някой излезе и каже нещата без заобикалки и даде гаранции, че поне 2 години ще се следва определена линия без постоянни лъкатушения и глупотевини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:08 pm 
Аватар

New Order написа:
Аз нямам проблем с киселата физиономия на Хубчев.

Аз нямам проблем с никое от изброените, а с некадъността му като треньор и с послушността му, като второто до няколко месеца значи сигурен бойкот от футболистичетата. Едва вчера почнах да гледам футбол, ама не беше ли това най-важното за един треньор, дейба? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:14 pm 
Аватар

Тия квалификации некадърник, посредствен, боклук и т.н. ги разхвърляте като добър ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:19 pm 
Аватар

Говядото до 3 дена след назначаване на новия треньор ще може да ни каже дали са му намазали ските, скроили шапката, бойкотират го футболистите, редят му състава и тн :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:21 pm 
Аватар

БлуХарт да слага Хубчев на аватара. Да го хване проклятието още преди да е дошЕл :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:23 pm 
Site Admin
Аватар

Всичко извън Мъри или качествен чужденец е замазване на очите и лялане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:37 pm 
Аватар

За "некадърник" и "послушко" има достатъчно факти. Другото е субективно. На мен лично не ми е направил нещо, че да го ненавиждам, но феновете му просто да си пуснат последните мачове на националния.
Спойлер за обърканите: гледаме смените и резултата и чутовните противници с които се сблъскахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:52 pm 

Илия Груев :lsfc1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:54 pm 
Аватар

Джеймс!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 3:09 pm 
Аватар

Goviado написа:
За "некадърник" и "послушко" има достатъчно факти. Другото е субективно. На мен лично не ми е направил нещо, че да го ненавиждам, но феновете му просто да си пуснат последните мачове на националния.
Спойлер за обърканите: гледаме смените и резултата и чутовните противници с които се сблъскахме.

Дай ги тези факти, да дискутираме. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 3:18 pm 
Аватар

Нека да започнем от викането на калясков, турицов, оня от черно море нападателя с 0.5 гола и т.н. като за начало. :bigok Калясков титуляр вместо Горнката в силния му период и после пускането на Горнката да го покрива, последната повиквателна на Слави Костов след няколко дни мрънкане на всички как може да викне оня от черно море, а нашия не. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]