forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 9:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 9:42 am 
Site Admin
Аватар

А банани раздава ли? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 9:44 am 

Това сега ще е 5-ти нов треньор за сезона, нали така? :bigok

Станахме малко като Палермо, където преди години президентът (мисля, е Дзампарини се казваше) си уволняваше треньорите през 2 мача, а накрая като нямаше кой да извика, почваше да ги вика старите обратно :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 10:00 am 

Сектата на Делио ревахме не заради самият Делио, а заради модела дългосрочен план, инвестиране в бъдещето и т.н.
От както се махна модела на управление за треньора ни е „бушон”.

Очевидно черепа е същият като микренския и със същите мотиви/задължения в клуба. И също като него няма да гради бъдеще с един треньор, изграждане на стил на игра и развитие на един колектив или ядро от футболисти в следващите няколко години, а ще гледа да назначи някоя наша „супа”, който да говори „умно”, „да скача на съдиите”, да не „мрънка като дерменджиев” да скача на бфс и съдии и т.н. И форона също най—много държи на това за съжаление.
П.К. вече се е компрометира и е следващият пътник и ще се сложи нов треньор да мрънка за съдиите и да се разкара при първи удобен момент.

За съжаление феновете сме 50% виновни за случващото се в клуба. Но ни е трудно да си го признаем, нали сме си купили карти и фланелка..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 10:02 am 
Аватар

Нашият живот написа:
Петър Хубчев, Петър Хубчев, далеч от Левски София :lsfc3 Време е гласа да ни се чуе :smt023
За съжаление, ще си го сложат на кура гласа ни. Най-много да заебат всичко, хвътлят акциЙте и да загасят лампите.

Последната форма на съпротива беше като докараха Прашката. От тогава никакъв глас не се е чул.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 10:10 am 
Аватар

По принцип тая смяна е ташак, но не ми е жал за Чичо Гошо щото играем доста слабо и е дърт.

Факт е, че нито е правил селекция, нито е имал време да "натренира" отбора, ама може да има нещо дето ние не виждаме. Примерно да не се държи ок с играчите, да се оплакват, да не успява да ги мотивира... ба ли го. Са ест., явно такъв проблем в Гората не е имал щото там еба и погреба, ама...

Нз, дейба. От мене ПК има кардбланш поне 1-2 години така, че няма да мрънкам. Призовавам и всички останали да не мрънкат, а да му дадем време. Дет се вика кой ли не чакахме.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 10:40 am 
Моите 5 стотинки. Не знам дали е правилно или не освобождаването му, но Дерменджиев за времето при нас, нито веднъж не каза НИЕ. Клуба това, клуба онова. Самодистанцира се, един вид.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:10 am 
Аватар

Ау какъв плач. Кое не е ясно,бе дееба, от това уволнение?
На Гошо му беше казано ясно и точно - работата ти е да изградиш облик на отбора и в процеса на работа, да прецениш кои от наличните играчи можеш да използваш догодина и на кои постове и какви играчи ще са ти нужни. Никой не е поставял за цел резултати. Това, сметам е ясно на всички.
По-голем комфорт и спокойствие от това...
Три месеца по-късно, резултатът е следният:
- между линиите зеят огромни дупки (най-добре се вижда на мача стирето);
- играчите не могат да вържат пет поредни паса (изберете си който и да е мач);
- нямаме гол, плод на участие на отбора във всичките фази (всички мачове);
- нямаме мач в който да имаме превъзходство във владеенето на топката (ако има такъв, той е с не повече от 5% предполагам);
- нито един играч не е вдигнал формата си. Обратното е. Единствено Костов държи ниво (за това, впрочем има обяснение). Всички други са надолу.
Имам сега блиц въпрос:
- някой знае ли какво играем - защитно ли, нападателно ли? Какво точно?
А, сега сравнение, понеже някой уместно сравни миналогодишния ни мач с Берое с този от миналата седмица - оставете резултата - обърнете внимание върху следните неща:
-как играем в защита - крилата се връщат по фланговете и вземат мястото на бековете, а защитниците се прибират в наказателното (миналата година). Как е тази година - гледайте си мача и елате и ми кажете.
-вижте владението на топката;
-вижте как се движи отбора (има ли дупки):
-вижте положенията.
Сега ми кажете, че в оня отбор играел... не, Обертан не играе - играе експериментален отбор - отзад са Фигейредо и Белаид, играят Нашименто,Буш, Костов и ... о чудо - отляво играе Станисляв Иванов, който пробива за гола и прави още едно центриране, което едва не завършва с гол... можело значи...
За да не правя анализ на мача от миналата седмица, само ще обърна внимание върху едно нещо - вижте играта на Живко и Горанов. Колко пъти двамата изнасят топката сами (с дрибъл) - най-малко три пъти (след едно такова "изнасяне" ни набутаха втория гол). Подобно безумие има само две възможни обяснения - първото е, че това са указание на треньора, а второто - признак на тотална тактическа безизходица в изнасянето на топката. Как мислите - дали Живко, който от 20-годишен знае как се изнася топката го прави случайно или пък Горанов, който една година игра при Делио Роси? Аз, наистина не мисля че е първото. Според мен е второто.
Тъй че, стига вече смешен плач...

Последна промяна Intruder на Вто Апр 30, 2019 11:17 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:14 am 
Аватар

100 процента подкрепям горното,по точно едва ли може да се каже. :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:22 am 
Аватар

А аз да попитам, Херо ще го приемеме ли? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:24 am 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
По-скоро Прашката бих приел пред тоя Боклук.

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:25 am 
Аватар

По-добре Херо, отколкото Човека-мензис. И въобще не съм фен на Херо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:25 am 
Аватар

ВВ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:31 am 
Аватар

С риск да стана досаден, само още едно нещо.
Спрете да плюете по Павел Колев!
От това, което чух в интервюто му разбрах нещо, което не каза (вервайте ми, умея да чета между редовете) - чичо Гошо не е бил негов избор. Не съм сигурен дали Хубчев е, но аз си мисля, че Хубчев няма да дойде при нас.
Проявете малко разум - ПК е единственото стабилно нещо в момента. Ако и това съборим - целата конструкция рухва, а от догодина сме в селските групи.
И аз имам огромни забележки към него, но не е сега моментът. Тъй че, моля, по-спокойно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:39 am 
Аватар

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:41 am 
Аватар

Blue_Batka_Burgas написа:
По-скоро Прашката бих приел пред тоя Боклук.
На прашката циците са по-големи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:49 am 
Site Admin
Аватар

Херо хич не искам да го виждам при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:50 am 
Аватар

Не разбрах загадката с шиптарите и циганите :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:51 am 
Аватар

Пичове, и аз не съм най-големия фен на Хубчев, но не прекалявайте, в никакъв случай не е заслужил пеене или транспаранти срещу него! Колкото и да мрънкаше по разни интервюта, не е прекрачвал границите.

Вчера гледах резултатите му е Берое, и гледайки с какви играчи ги е постигнал, хич не е зле.

Да, очевидно, че не е мечтаният офанзивен треньор, но и не е падал сума си пъти с по 5 гола като Томаш.
Треньорът на Ботев е пичага, възпитан и със сигурност има качества, но са на 10 точки зад нашия разграден двор, нямаха победа от над месец... Да не прекаляваме с хвалбите.

Ако изберат Хубчев мисля, че няма да е най-привлекателната игра, (ние май такава от Ясен не сме имали) но съм сигурен, че може да е супер ефективна откъм резултати. А, на нас крещящо ни трябват такива, да участваме поне до май за първенство и добра борба в Европа.

Нищо радикално не е полезно, а тук вече почвате крайните оценки за ПК, Хубчев и тн.

@Intruder :smt023

Последна промяна Alek на Вто Апр 30, 2019 11:55 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:52 am 

Ма вие тука спорите кой треньор искате ли ве? :bigok
Според мен няма изобщо значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 11:57 am 
Аватар

Предвид моментната ситуация в кафявата лига Киров, който е нещо като Венгер и САФ по задържане в един клуб на работа за нашите стандарти е най-точния избор, но надали ще дойде, освен ако папагалите са толкова тъпи и не му предложат договор, който го устройва.

Истината обаче е, че който и да е 29я треньор ще е преход към 30я. 30я ще е преход към 31я и т.н. в рамките на един сезон. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:05 pm 

Само че, Киров когато се дъни в Ботев, което не е било веднъж, папагалите имат толеранс и не го емват що така, що онака, що сменил този, що онзи не играел отдясно. Една загуба на Герена или от тире/Лудогорец и ще се почне - тоя физкултурник за какво ни е, що не пусна Горанката/крал Луи, Сульо, Пульо и т.н. Отделно, самото ръководство на Ботев е твърдо зад него, докато тука като напишат вестниците след първата издънка, че ПК преговаря с Хубчев/Херо/Киро/Пешо и т.н., мотивацията му рЕзко ще спадне, защото вече се доказа, че няма дим без огън.
Нека не си кривим душата - даваме двойно повече пари, но изискваме поне 10 пъти повече, без да подсигурим на треньора никакви условия. Че за какво му е на Киров да зареже папагалите, където е цар, за да рискува да го изхвърлят след някой друг месец ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:11 pm 
Аватар

За Илиян Илиев се говореше така преди, както сега за Киров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:32 pm 
Аватар

celeronhater написа:
Не разбрах загадката с шиптарите и циганите :bigok.

Като беше треньор в Кюстендил, Херо викаше на Джаеоба циганин, а на македонците шиптари или шипоци :D :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:33 pm 
Аватар

Който и да дойде като тренер, максимумът на играчите е 2-3 място

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:43 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:
Тоя Обертан до кога ще се търкаля? Ти ще му плащаш ли заплатата?
"Порцелановото Меси" се включи доста добре, малшанс е, че се е контузил. Ейолфсон и той ли е порцеланов?
Радвам се, че го разкараха ШУБЕиньо. Не може с Левски да пазиш резултат 0-0.. По-малко ще ме е яд ако паднем, но е направил атакуваща промяна, отколкото да вади нападател..

Не един и 2 пъти съм писал, че трансфера на Обертан предвид финансовото ни положени е повече от ОК. Също съм писал, че предполагам ако са платени ония 3М част от парите да са именно от трнасфера на Обертан. Идеята ми е съвсем друга.
Есента имахме приличен отбор съответно добри мачове и добри резултати за което основен принос има именно Обертан. В един момент се махат по една или друга причина 4ма човека от тоя отбор. Заменят се с играчи дето най-добрите им години отдавна са минали или пък с такива които са хронично счупени. Сефте се пускат юноши да играят от 1ва минута и наред с това абсолютна несигурност за бъдещето на другите играчи в отбора. Слага се и треньор дето нито е правил селекция, нито подготовка. И в цялата тая ситуация се изискват и резултати.
Хубаво е да се вижда малко по-напред от собствения Ви нос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:44 pm 
Аватар

Димитър Димитров остава начело на Иртиш. Това потвърди пред Sports.kz агентът на треньора Мирчо Димитров.

"Към настоящия момент въпрос за раздяла между Димитър Димитров и Иртиш не стои на дневен ред. Специалистът има договор за още две години с павлодарския клуб и смята да го изпълни.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:52 pm 
Аватар

Чудя се, защо още не са споменати Сашо Ангелов, Веско Великов или Кольо Спасов. :lol:
Въпросът не е кой, а какъв треньор ни трябва.
Има два капана, в които хората несъзнателно изпадат (не говоря само за футбол, а по принцип), когато са зле.
Първият е, че когато нещата не вървят, подсъзнателно се връщаш (опитвайки се да повториш) към познати модели от миналото (когато си бил добре). В частност, можем да го наречем "Синдромът Ясен Петров".
Вторият е, че посягаш към модел, който работи на друго място и при други условия. Този ще го наречем "Синдромът Николай Киров-Белия".
Излишно е да казвам, че и двата подхода са грешни.
За да не бъде безсмислен този пост, ще кажа, че съм привърженик на друг тип подход - взимаш решение точно обратното на горните две.
Давам пример - според мен ходовете на тирето с бай Стамен и дори с Маестрото бяха добри.
При нас, предполагам, всички се сещате за примера :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:54 pm 
Аватар

За какво си търкате клавиатурите като и на малките деца е ясно, че Петьо е следващият?

Засега "новото" ръководство е нула. Чакаме да видиме тая стратегия (да се прилага) и какво е платено до този момент.

Засега успяха да изгонят 8К от стадиона (защото паднахме доста като посещаемост), не задържаха Яблонски (за мен си остава топ защитник), продадоха Обертан (хората ходеха за да го видят) и махнаха Шубата (а имаше 2.5г. договор).

Нищо. Зеро, кур е работата за сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:58 pm 
Аватар

Малко ли е за три месеца това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:00 pm 
Аватар

Не е малко, но всичкото в гъзО. Малко въображение да приложат, че все на едно място взе да писва.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]