forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 10:48 pm 
Hadjiev1914 написа:
Аз някъде написах, че ВБ обича да сменя треньори. В умелото май смени трима в шампионския им сезон :) Няма драма. Само да не е Хубси накрая, макар че и той няма да изкара много.

15 треньори за 7 години :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 10:57 pm 
Аватар

Ако някой иска да развива нещо по принцип основната инвестиция е в доказан специалист, който го може даденото нещо и има дългогодишни резултати в това нещо. След това идва базата или инфраструктурата. Там не се пестят пари. Когато бял циганин (чийто основни заслуги са в краденето) иска да прави нещо обаче, пести точно от там където не трябва да се пести и после се чуди защо не се получава.

Аз лично ако имах такива идеи да развивам клуб с млади футболисти щях да копирам школата на Аякс примерно от структурата на отборите и администрацията до тоалетната хартия и пастите им за зъби на най-малките. После задължително и само треньори от чужбина, които да работят с децата и то не един или двама. Накрая старши треньора да е някой подобен на италианското менте развило не един или двама играчи реализирани в топ 4 първенствата на Европа. За мене идеите на Божков са за всичко друго, но не и за развитие на Левски. Да залагаш на български кадри в нещо, в което сме безвъзвратно изостанали е равносилно на тотална глупост. Всеки един отрасъл, който искаш да развиеш защото си на ниво Африка( май под ниво Африка...) трябва да започне с ВНОС на специалисти и тотално и пълно копиране на методики от най-развитите държави в дадения отрасъл. След това с годините си изграждаш и свои кадри на различните нива, но това става постепенно с хода на събитията. Нещата наистина са много прости, но трябва да се дават пари в началото, а инвестицията е несигурна и със сигурност не е с бърза възвращаемост. Средно положение няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:16 pm 
Аватар

Да идва следващия, че да го разкрием и него. Само напред и нагоре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:17 pm 
Аватар

С подобна политика нито тренери, нито футболисти ще идват на Герена. Абсолютна липса на професионализъм и както повечето пишат - не мисля, че някой е супер изненадан след тези 10 години от повтаряне на едни и същи грешки. Не знам какво сте очаквали от Дерменджиев (като цяло и аз не съм му супер фен) за 2 месеца, в които не е имал думата за играчи и подготовка и му махнаха гръбнака на отбора по независещи от него причини. Ние смени нямаме в повечето мачове!! А тия юноши дето ще ни вадят от фалит се страхувам, че няма почти никакъв хляб в тях. Няма никакво значение кой ни е тренер докато клубът не започне да си държи на думата и да прави каквото казва + някаква стратегия от поне 1 година...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:20 pm 

FLAME написа:
Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че назначаването на вече бившия старши треньор на “сините” Георги Дерменджиев е било грешка. Доскорошният шеф в БФС допълни още, че селекционерът на България Петър Хубчев и наставникът на казахстанския Иртиш (Павлодар) Димитър Димитров са сред вариантите за нов треньор на 26-кратния шампион на България.

“Да назначим Георги Дерменджиев, се оказа грешка, която си признаваме. По-добре да я коригираме навреме, отколкото да продължим да затъваме”, заяви изпълнителният директор на Левски часове след уволнението на опитния специалист.
“Ако Петър Хубчев напусне националния отбор, може да бъде опция. Разбрах, че Димитър Димитров е пред раздяла с Иртиш. С него съм разговарял няколко пъти през последните три месеца. Херо винаги е вариант, защото е един от най-добрите ни треньори. С Мъри също съм говорил, но там нещата не са на дневен ред, тъй като той гледа към чужбина. Чужденец трудно ще привлечем заради необходимия дълъг период на адаптация”, допълни още Павел Колев.

Цитат:
Петър Хубчев заминава за Германия. Селекционерът на националния отбор, който вече е депозирал оставката си, с цел овакантяването на тази своя позиция, е бил забелязан от емблематичен немски клуб.

Става дума за втородивизионния Хамбургер, разбра ТОПСПОРТ.

Считано към настоящия момент, съставът заема четвъртата позиция в класирането на Втора Бундеслига, като се бори за промоция в елита на страната.

В последния си двубой от шампионата единайсеторката отстъпи пред Унион (Берлин), но въпреки това е с равен точков актив с третия в класирането и е само на пункт от втория тим в таблицата.

Така Левски получава солиден конкурент в опита си да привлече Хубчев на треньорския пост в клуба, след като Георги Дерменджиев бе освободен днес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:20 pm 
Site Admin
Аватар

Цял ден не съм отварял спортни сайтове, нито съм влизал в тази тема. :smt031 П.К. чете форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:21 pm 
Аватар

Нищо не се променя. Да идва следващия след този, който сега ще ни е треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:30 pm 
Аватар

blue heart написа:

Айде сега и Слави ще го разкрием... :cry: Сменяй аватара докато е време...

Относнно смяната...ваденето на 3мата даде резултат, скоро очаквам и смяната на треньора да даде. Шубиньо може да е всякакъв, но поне беше реалист и знаеше с какво разполага и колкото и да не вярвате извличаше максимума от моментното ни състояние. Сега като почнат по 3-4 юноши и тактика Ние сме Левски Баааааааааааааа и свет ще ни се завие в тия 5-6 мача до края.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:32 pm 
Site Admin
Аватар

Идва ли Жадното? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:37 pm 
Аватар

Няма как да съм съгласен, Живко. Не си спомням Левски, когато играеше като с равен с Шалке 04, СВИНЯ (Москва), Оксер и Челси, да е бъкал от доказани чужди специалисти. Хората начело бяха Станимир "ходи си на Аскууту бе Каун" Стоилов , Емил "ебати физкултурника" Велев и т.н. Много добре си спомням и псувните след Беверен, Жилина, Дебрецен и т.н., сякаш става дума за адски лайнари като Тройчо, Гърмения и Прашката, а не за Левскари, минали през клуба като играчи, а сега опитващи се да правят от пръдня боя като ръководители. :oops:

Според мен проблема в тоя отбор е, че разкарваме треньори максимално бързо. Докараха ни Шубата, вкарал БГ отбор в ШЛ на два пъти, като този отбор игра като с равен с Ливърпул и Реал Мадрид.Обаче и Шубата беше разкаран след 3 месеца. Видя се, че отбора може да тръгне нагоре, ако се даде време на даден треньор - примерно под ръководството на Ясен Петров и Стойчо Стоев имахме възход. Като няма търпение от ръководството и публиката, защо който и било доказан треньор да идва на работа при нас, като знае, че при първите малко по-лоши резултати ще бъде изгонен веднага ?

Последна промяна Kriviq на Вто Апр 30, 2019 12:04 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:41 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
blue heart написа:

Айде сега и Слави ще го разкрием... :cry: Сменяй аватара докато е време...

Относнно смяната...ваденето на 3мата даде резултат, скоро очаквам и смяната на треньора да даде. Шубиньо може да е всякакъв, но поне беше реалист и знаеше с какво разполага и колкото и да не вярвате извличаше максимума от моментното ни състояние. Сега като почнат по 3-4 юноши и тактика Ние сме Левски Баааааааааааааа и свет ще ни се завие в тия 5-6 мача до края.
3-4 юношки и ние сме Левски бааа ще ми е в пъти по-добре от бойките загуби и ремита след тотален антифутбол и смяна на нападател с халф при 0:0... Точно защото сме Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:47 pm 
Site Admin
Аватар

Така, наистина преля чашата и на всички ни писна от постоянните смени на треньори, но има ли някой тук който го устройваше продукцията в последните мачове?
Според мен грешката не е само в треньора, а и в материала с който разполагаме. Путкенските интервюта на Шубата също бяха черешката на тортата и как играчите са тормозени от вечното напрежение на собствения си стадион е просто абсурдно. Аз лично не съм очуден от раздялата, дори съм доволен. Политиката е грешна, но надали може да стане по-зле. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:55 pm 

Правя прогноза, че в оставащите 5 мача ще имаме 0 победи. В баража не знам (ако има такъв).

И нито един футболист няма да е виновен, както и да е играе. Това вече не е пародия на клуб, а не знам какво....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 11:55 pm 
Аватар

Ще съм адски приятно Очуден, ако се окаже, че не може да е по-зле!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:02 am 
Аватар

Smash написа:
3-4 юношки и ние сме Левски бааа ще ми е в пъти по-добре от бойките загуби и ремита след тотален антифутбол и смяна на нападател с халф при 0:0... Точно защото сме Левски!

Поне има последователност. Махат се 3мата - за нищо не играем, доиграваме сезона, все тая...4 мача след това рев, че нищо не играем. Сега се сменя Шубиньо (дето изклати ряците във Варна, без намесата на Фотка беше на път да изклати и бахчето, а с тирето единствения им шанс беше от фаул)...Кеф! Пишат някакви глупости колко по-добре би било. Да по-добре ще - пак нищо няма да играем, но е съвсем реално вече да вдигнем самочувствието на всякакви селски тимчета + черешката нова Славия в баража...

Последна промяна Zlostar_1111 на Вто Апр 30, 2019 12:04 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:03 am 
Аватар

Omraz написа:
Правя прогноза, че в оставащите 5 мача ще имаме 0 победи. В баража не знам (ако има такъв).

И нито един футболист няма да е виновен, както и да е играе. Това вече не е пародия на клуб, а не знам какво....

Е то вече 12 години сме така :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:07 am 
Аватар

Omraz написа:

За жалост съм на абсолютно същото мнение. И тия дето сега най се радват след 1 месец пак ще бъдат тия дето най ще пискат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:22 am 
Аватар

На 21 май е важно да бием и на баража (ако се класираме). Шубата не направи нищо и само говореше глупости. На гората всички взеха точки, той гол не им вкара а им е бил тренер. По добре че го махнаха. Дано не идва кубчев Херо е по добър вариант. Може и Мъри да не ние пял.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:24 am 
Аватар

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Ние сме няма такъв разграден двор в момента, ама си и вярвате...
Нашият живот написа:
Аз пък хващам бас, че ще имаме поне 3 победи докрая на сезона :wink:

Това на база на какво? Защото ако е чисто футболно приемам на по каса Лъвско

Последна промяна Zlostar_1111 на Вто Апр 30, 2019 12:26 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:26 am 
Аватар

Още през хуйкенда бием доматевци за да покажем на едномъд как се прави. Бием и тирето, за да да пълен валат този сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:42 am 
Аватар

Какво е изклатил шубЕиньо точно? Последните 5 мача имаме 6 смислени атаки и един Слави, който може да се каже че клати чат пат нещо....срамни мачове тип отбор, който не смее да си помисли, че може да спечели. Да не смееш да натиснеш селяни на Герена, да ти владеят топката цял мач повече, да си вадиш голмайстора при 0:0....аре стига вече славизация. Да тъпо е с пет треньора за един сезон, но още по-тъпо е с мишки начело.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 12:58 am 
Аватар

Хубаво е като си вярваш. На база на какво очакваш нещо повече? На това че от зимата тотално се доразби отбора (без Обертан, Ябло, Кабрал, Цветко), на префектната селекция (Божи86, Райнов, порцелановото Меси), на разговорите за намаляване на заплатите, на това че лятото повечето ще са чао...На кое?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:02 am 

celeronhater написа:
Интервютата на Хубчев след епохални хиксове на Герена ще са топ :bigok.

https://www.youtube.com/watch?v=gnrleVz7qac

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 1:58 am 
Аватар

Дори и да паднем в следващите 1-2 мача, може да сменим треньора за един последен щурм!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 2:07 am 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Хубаво е като си вярваш. На база на какво очакваш нещо повече? На това че от зимата тотално се доразби отбора (без Обертан, Ябло, Кабрал, Цветко), на префектната селекция (Божи86, Райнов, порцелановото Меси), на разговорите за намаляване на заплатите, на това че лятото повечето ще са чао...На кое?
Тоя Обертан до кога ще се търкаля? Ти ще му плащаш ли заплатата?
"Порцелановото Меси" се включи доста добре, малшанс е, че се е контузил. Ейолфсон и той ли е порцеланов?
Радвам се, че го разкараха ШУБЕиньо. Не може с Левски да пазиш резултат 0-0.. По-малко ще ме е яд ако паднем, но е направил атакуваща промяна, отколкото да вади нападател..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 6:31 am 

Пиша тука за първи път. Та въпросът ми е, кога ще го събличаме ПК? Нито е Левскар, а само се такова с отбора :ohmygod2
Единстенното решение за мене е модела Реал Мадрид. Сезонни билетчета от по 10, 20, 30 бона, и хората с билетчетата определят политиката на отбора. :levski
Няма начин да чакаме черепа и ко да ни оправят :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 6:40 am 

Psychosocial написа:
0% доверие към това ръководство, ебаси цирка сме.

Това предполага да си им дал повече от 0% преди това :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 9:25 am 
Аватар

Явно Чичо Гошо тотално е изпуснал съблекалнята с неговото неумение да води нормален диалог. Преценили са ръководителите, че оставането му до края на сезона само ще нагнети още повече атмосферата и са го махнали. Няма кой знае каква драма. Всички знаем, че ЧГ беше до лятото. Айде, живи и здрави и се наслаждавайте на празниците, Левски ще се оправи!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 9:28 am 
Аватар

За всичко си прав, само в последното се съмнявам...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2019 9:38 am 
Аватар

Новият треньор на Левски вика на македонците шиптари, а на негрите - цигани :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]