forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 5:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:35 pm 
Аватар

1. Левски играе много слабо цяла пролет.
2. Дерменджиев имаше огромни проблеми с окомплектоването на състава.
3. Не виждам нищо позитивно в начина, по който е управляван Левски след смяната на властта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:36 pm 
Аватар

Спасе на кой ни остави :? :cry:

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:39 pm 

Ебем ти дебилите. :ohmygod2 Да сменим още 5-6 треньора до края на годината, да ви еба майката умрела. :ohmygod2 Ебати разспията и умрялото ръковдство, Павел Колев, Божков, Китин, Митин кур за вас майка ви деба. :ohmygod2 Путьо Хубчев, ако дойде бих го наплюл в лицето!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:40 pm 

Несериозна работа :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:40 pm 

Мъри и Херо са свободни. Дано покаже малко мускули тва ръководство и вземе някой от тях. Другият приемлив вариант е Ясен Петров, всичко друго е на ниво кокал/шуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:42 pm 
Аватар

Май вече подобрихме рекорда, 5ти треньор в един сезон. Да се смееш ли, да плачеш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:43 pm 
Аватар

Как си го представяте Мъри да дойде в тая неразбория :bigok проблемът не е в треньорския пост

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:45 pm 
Site Admin
Аватар

Изравнихме рекорда си с пети треньор за сезона.Вярвам,че имаме необходимия потенциал да си го подобрим.Все пак има цели 5 мача,така че ШЕСТИЯ да застъпи. :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:47 pm 
Аватар

Аз не знам оттук нататък кой уважаващ себе си човек и треньор би се навил да се хваща на хорото в тая аматьорщина наречена "професионален" футболен клуб Левски като вижда какво се случва с всеки, който реши да се пробва. Чиче Гоше може да е всякакъв, ама как го използваха и него като изтривалка, не е истина просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:48 pm 
Аватар

Аз и очаквам 7-ми, защото е добро число и може нааай-после да ни е на късмет.

Преди няколко дни написах, че предпочитам Ясен Петров. Е, отново ще го кажа и дано по-добре той от всеки един спряган до сега, но надали. А и ще го разкараме него сигурно броени седмици по-късно, но все пак...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:49 pm 
Аватар

Дерменджиев изобщо не е лош треньор, но с тия неможачи на терена и меко казано никаквия гръб, който получи, съдбата му беше предопределена. Херо е абсурден вариант, той е силен в скаутинга, а ние взехме някакви мамалиги да ни правят трансферите. Очаквам чужденец и промяна в плановете с нова скъпа селекция :smt005.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:50 pm 
Аватар

Здравейте, искам да изкажа мнението си по създалата се ситуация през моят поглед. Ще започна от малко по-назад във времето- смяната на СС с Дерменджиев. Абсолютно очаквана предвид, че Славиша водеше тези идиотски преговори с Латвийския национален отбор през зимната пауза и колкото и да отричаше, вече беше късно. Да продължим напред с назначаването на Г. Дерменджиев. За мен дали щеше да е той, или които и да е било друг треньор идеята беше да е нископлатен и да стигне до така желания бараж и съответно да го премине успешно, а вече след края на сезона да бъде заменен с намерения от ръководството нов треньор, които има дългосрочна визия и план за развитието на Левски в спортно технически план. Може би Дерменджиев изпъкваше пред останалите кандидати за временен треньор, предвид добрите му успехи с Лудогорец и затова беше назначен с договор за 6 месеца. Поради нашумялото се мниение в този момент- как Левски отново нямал сигурен човек на треньорския пост, как пак щяло да има смяна и не оставяли човек да работи достатъчно време, от ръководстовото решиха да се подсигурят (само предполагам) със съобщението че договорът му всъщност бил за 2,5 години, и че било несериозно да се коментира половингодишен контракт. Отново за мен добро решение предвид, че втория полусезон не беше започнал и видиш ли можеше да стане чудо, да станем шампиони или нещо подобно и така Гошо щеше да си остане треньор и след краят на сезона. Ноо за жалост това не се случи и започнаха едни безобразно слаби игри и върхът на всичко беше изказването на Дерменджиев, че играчите имали психическа бариера или нещо от този сорт на Герена, което автоматично му прекрати договора(поне за мен), защото е недопостимо да има подобно нещо в клуб като Левски и на стадион, като Георги Аспарухов и някой трябваше да поеме последствията от създалата се ситуация. Аз лично нямам идея кой ще е следващият треньор и силно се надявам това да не е Петър Хубчев, защото не виждам в него човек способен да извади отбора от състоянието, в което се е намира в последните 10 години и единственото нещо, което мога да направя е да пожелая успех на новия треньор, който и да е той. Само Левски !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:50 pm 
Аватар

По-интересно ми е да коментирам в темата за някакъв фантастичен сериал, до къде ни докараха...

Последна промяна Alek на Пон Апр 29, 2019 4:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:52 pm 
Аватар

Днес е яко спокойно в офиса и аз се подкарах да гледам класическите комедийни изпълнения на Роланд Аткинсън в ролята на мистър Бийн.
Тамън се бях потопил в атмосферата на комедията, рефрешвам форума и чета някакви невероятни неща.
Отварям сайтовете.....ми, че то комедията си била пълна! Такава и Аткинсън не може да направи, пък е доста добър комедиант.

При последния ни мач казах, че лично аз не виждам никаква разлика при играта ни под ръководството на чичо Гошо и под това на Митов.
Играта ни е повече от скандална, но за това има не една и две причини и далеч не само треньора е виновен. Да, има си своите грешки,
но да го уволниш 6 мача преди края, когато отдавна за нищо не се бориш и отдавна си разбил отбора с други гениални управленски решения - е това вече само в МОЯ Левски го има! :lsfc1

Надявах се силно мрънкачите срещу ПК да излязат криви и последния да докаже, че всичко това което бълва в интервютата си може да го осъществи в действителност, но уви! Поредния който ще се учи на гърба на любимия ни отбор и ще ни срами с ходовете си. От загубата от марулите ме е срам,
ама от тази рокада насред нищото ме е още по-срам. Добавям и гафа който сътвориха с кончината на Сашо Костов и нещата стават скандални!

Почвам да се чудя дали реално са платени онези пари, които трябваше да платим за да съществуваме изобщо и дали вече не са подготвили и последните щрихи по закриването ни или появяването на тире.

Вече ми е все едно кой ще ни е следващия треньор, честно! Даже Митов да върнат или да дойде путьо хубси....все ми е тая.
Просто вече не виждам светлина в тунела и не вярвам на никого за нищо. А спомените ми от стадионите когато газехме наред и тук, и навън - вече не ме топлят.

Едва ли има вече с какво да ме изненадат повече. Просто вече очаквам само най-лошото - тире. Всичко друго ще е успех и падение в едно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 4:55 pm 
Аватар

Gabriel1914 написа:
Здравейте, искам да изкажа мнението си по създалата се ситуация през моят поглед. Ще започна от малко по-назад във времето- смяната на СС с Дерменджиев. Абсолютно очаквана предвид, че Славиша водеше тези идиотски преговори с Латвийския национален отбор през зимната пауза и колкото и да отричаше, вече беше късно. Да продължим напред с назначаването на Г. Дерменджиев. За мен дали щеше да е той, или които и да е било друг треньор идеята беше да е нископлатен и да стигне до така желания бараж и съответно да го премине успешно, а вече след края на сезона да бъде заменен с намерения от ръководството нов треньор, които има дългосрочна визия и план за развитието на Левски в спортно технически план. Може би Дерменджиев изпъкваше пред останалите кандидати за временен треньор, предвид добрите му успехи с Лудогорец и затова беше назначен с договор за 6 месеца. Поради нашумялото се мниение в този момент- как Левски отново нямал сигурен човек на треньорския пост, как пак щяло да има смяна и не оставяли човек да работи достатъчно време, от ръководстовото решиха да се подсигурят (само предполагам) със съобщението че договорът му всъщност бил за 2,5 години, и че било несериозно да се коментира половингодишен контракт. Отново за мен добро решение предвид, че втория полусезон не беше започнал и видиш ли можеше да стане чудо, да станем шампиони или нещо подобно и така Гошо щеше да си остане треньор и след краят на сезона. Ноо за жалост това не се случи и започнаха едни безобразно слаби игри и върхът на всичко беше изказването на Дерменджиев, че играчите имали психическа бариера или нещо от този сорт на Герена, което автоматично му прекрати договора(поне за мен), защото е недопостимо да има подобно нещо в клуб като Левски и на стадион, като Георги Аспарухов и някой трябваше да поеме последствията от създалата се ситуация. Аз лично нямам идея кой ще е следващият треньор и силно се надявам това да не е Петър Хубчев, защото не виждам в него човек способен да извади отбора от състоянието, в което се е намира в последните 10 години и единственото нещо, което мога да направя е да пожелая успех на новия треньор, който и да е той. Само Левски !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Съгласен на 100% с всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:01 pm 
Аватар

Съгласен съм,че смяната не и е сега времето,но според мен си е напълно правилна.Откакто е дошъл шубата играта е слаба,безидейна и хаотична.Нямаме победа на Герена от началото на годината,тва е срамно.Чакаме следващия мъченик!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:06 pm 
Аватар

При сърбина беше също толкова слаба и безидейна, но с по-добри играчи. Нищо, да идва следващия Виновник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:10 pm 

Давиде Мариани е виновен иначе....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:11 pm 
Аватар

Чакаме някой мамалигар за тренер сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:11 pm 
Аватар

От как махнахме Италианското менте сме само нагоре и не сменяме по 4 треньора на сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:13 pm 

antonatan написа:
ПКто се учи да бъде директор. Дано бързо се научи :bigok
Трябваше да се е научил в БФС,но там се учат други неща. :bigok
Глупав ход и ненужен.При положение,че ни остават 5 мача можеше спокойно да ги изкара Дерменджиев,а и на всички беше ясно,че след това щеше да си ходи.С тази рокада един временен треньор сменя друг временен треньор. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:25 pm 
Аватар

Китин написа:
От как махнахме Италианското менте сме само нагоре и не сменяме по 4 треньора на сезон.

Италианското менте, ако беше победило Вадуц, вместо да разправя как не го е срам от тая загуба и евентуално,
ако бяхме победили следващия съперник - вероятно все още щеше да ни е треньор ;)
Ама него не го беше срам да пада от Вадуц, пък чичо Гошо и четата му изпитват страх на Герена....

Аз обаче сравних Аткинсън и комедиите му с тази в отбора ни и трябва да кажа, че ако гледаме безпристрастно вероятно нашата комедия бие всички други.
Но wsi4ko e to4no! Чакаме следващия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:27 pm 
Аватар

HeavyDuty написа:
Аз не знам оттук нататък кой уважаващ себе си човек и треньор би се навил да се хваща на хорото в тая аматьорщина наречена "професионален" футболен клуб Левски като вижда какво се случва с всеки, който реши да се пробва. Чиче Гоше може да е всякакъв, ама как го използваха и него като изтривалка, не е истина просто.
Има, не бой се. Сухия "на Левски не отказва", Путьо също е готов. Или някой друг послушко, на когото да редят състава винаги ще се намери. Само да му подсвирнат.

Единственият друг вариант е анонимник от чужбината, кого ще излъжат нещо. Вече обаче е абсолютно невъзможно да привлечем треньор на средняци и изпадащи тип Делио Роси. Още повече ще трябва да дълбаят мозъците от Еврофутбол...

Последна промяна Goviado на Пон Апр 29, 2019 5:42 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:31 pm 
Аватар

ФК Левски е пародия на клуб. Време е да го закрият и да си останем със спомените. Поне те са хубави.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:34 pm 
Аватар

Обаче наистина сме последователни. И на есен ще върнат Гошо Тодоров преди мач на тротоара.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:34 pm 
Аватар

Хубчев е по-добър вариант от Митов или Сухия, така че ако дойде той ще е една идея над-дъното. Дойде ли някой от ранга на Митов или Овчата глава обаче значи, че сигурно сгъваме цирка.

Закриването го търси при едни други! Никакво закриване, на който му е писнало да се изнася! Отбори колото искаш!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:37 pm 
Аватар

По-тъпа от тази е само смяната на Били Буцов след БАТЕ. А от Гошо Тодоров по-голям ретард едва ли могат да намерят за "временен". По-добре Божинката да ги реди. Има и чувство за хумор, ще ги гъделичка, с журналята се разбира, същински сърбин :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:39 pm 
Аватар

Vendome написа:
ФК Левски е пародия на клуб. Време е да го закрият и да си останем със спомените. Поне те са хубави.

А може ли аз теб да закрия?

Дарик: избираме между 1 чужденец и 2ма българи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:39 pm 

Буахахахаа, егати сбирщината от неадекватници. По-тъпи копелета няма да намерим. Тия серат и после си изяждат лайната. Няма такова рядко щастие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2019 5:40 pm 
Аватар

Абсолютна тъпотия. Сменяме чичо Гошо с чичо Гошо, такава ще е и промяната, такъв ще е и ефекта от цялата работа.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]