forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 6:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 374  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 10:30 am 

Wildkid написа:
Изобщо не ме ебе финала за купата, важно беше да не я вземат припознавачите, щото щеше да им дойде пауър. Когато са разочаровани, винаги е добре за нас. От двата стола на земята е прекрасно.

В търсене на купата и титлата:
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 10:31 am 
Аватар

Wildkid написа:
Изобщо не ме ебе финала за купата, важно беше да не я вземат припознавачите, щото щеше да им дойде пауър. Когато са разочаровани, винаги е добре за нас. От двата стола на земята е прекрасно.

Да няма врътка да отпаднат от купата, за да им дадат титлата. :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 10:32 am 
Аватар

Гела и той така си мисли. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 10:36 am 
Аватар

немлад написа:
Wildkid написа:

Да няма врътка да отпаднат от купата, за да им дадат титлата. :cry:

Една от любимите ми теориЙ. Ако го бяха навили Гела за тази схема, то той щеше да остави Сухия, а не да го сменя с треньор. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 10:39 am 
Аватар

Изключително важно е след тоя цирк снощи да се реагира на това манипулиране от страна на ловешките, начело със Супата и Стойкас. Но, както спомена Уайлдкид, където трябва, а не по медиите. Ама, ние сме над нещата и се държим европейски. Нас такива неща не ни вълнуват, говорим на терена! Това беше едно от нещата, които мислех, че Колев ще промени, уви...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 10:44 am 
Аватар

Единственото по-добро от това снощи щеше да е ако им се беше случило на финала :loser2
И то срещу нас :bigok
Или числото :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 10:47 am 
Аватар

А що си мислиш, че не го е променил?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 10:51 am 
Аватар

Е, какво да си мисля? След като тия ежедневно си лаят и очевидно има резултат от това, а Колев го глобяват с 5 бона за реплики от сорта на "безобразно съдийство" и "грешките са в двете посоки"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:01 am 
Аватар

Това за Колев го видях под пост на Васил Колев, като последният беше писал, че не е повдигнат никъде въпросът за наказанието. И реално е прав, дори тук не го коментирахме, а на мен ми направи доста кофти впечатление, че го глобяват солидно и то за няма нищо. От Левски трябва да се задействат относно съдийството, относно наказанията и като цяло, не ни е на нас работа, макар че с удоволствие бих помогнал ако има нещо, например да пиша до някого, да пратя клипче като доказателство и т.н. неща.
Имаме бая материал в последните години, но няма кой да се занимава да праща. Трябва да е от клуба това, не от организирани или неорганизирани фенове, защото нас не ни ебават. Не, че клуба го ебават, но като изпратят 1 тон видеа с доказателства и това отиде и до всички медии, и се "реве" по всички телевизии, нещата ще станат по-нормални. Пак ще ги има побутванията, но всеки съдия ще знае, че след 1 ден е лъснал и махнат, а ако го върнат след 1/2 година, ще знае, че всички отново биха скочили. При това положение мисля, че мачове като вчерашния трудно би имало. Помня последните 2 титли на Литекс. Помня даже за последната как ги бутаха. Имаха мач с Миньор ли, с Берое ли, ама такова бутане не бях гледал никога. В крайна сметка биха с 2:0, станаха шампиони за сметка на нас. Само че това си остава просто един мач, а това, че беше пародия, купен и нямаше как да отбележат гол, сигурно го помнят двама човека.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Последна промяна konvoec на Чет Апр 25, 2019 11:05 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:02 am 
Аватар

Аз пък се чудя на тези дето иронизират форума (регистрираните през 2018 са ми слабост), след като стана ясно и на децата, че джуджето си беше осигурил по абсолютно криминален начин съдия който направи и немислимото за да спечелят мача. Такова брутално поръчково съдийство не съм гледал от времето когато никито йорданов ни закла отново по поръчка на микренската мутра, но дори и тогава нещата бяха като детска песен в сравнение с вчера. Не виждам как може да се иронизира, при положение, че станахме свидетели на може ни най-бруталното поръчково съдийство в последните години и само пълната некадърност на люляците и хипер шанса за Ботев в края разбъркаха картите. Форумът се оказа абсолютно прав като предсказа, че микренския се беше подсигурил максимално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:04 am 
Аватар

Wildkid написа:

Прикачени файлове:
IMG_1038.jpg
IMG_1038.jpg [ 34.02 KiB | Прегледано 3738 пъти ]

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:06 am 
Аватар

Абсолютно съгласен с горното мнение. Това беше важно да се отбележи, понеже се появиха доста хора да се присмиват на "конспираторите".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:21 am 

Vladislav написа:
Аз пък се чудя на тези дето иронизират форума (регистрираните през 2018 са ми слабост), след като стана ясно и на децата, че джуджето си беше осигурил по абсолютно криминален начин съдия който направи и немислимото за да спечелят мача. Такова брутално поръчково съдийство не съм гледал от времето когато никито йорданов ни закла отново по поръчка на микренската мутра, но дори и тогава нещата бяха като детска песен в сравнение с вчера. Не виждам как може да се иронизира, при положение, че станахме свидетели на може ни най-бруталното поръчково съдийство в последните години и само пълната некадърност на люляците и хипер шанса за Ботев в края разбъркаха картите. Форумът се оказа абсолютно прав като предсказа, че микренския се беше подсигурил максимално.

Иронизира се, защото за определени хора абсолютно всичко е конспирация, уредено и т.н. За всичко са 1000% сигурни и като не стане се покриват. Обаче когато едно от 30 неща стане, веднага излизат да се пънат как всичко било ясно. По-горе някой припомни как още от създаването на тирето всяка година е абсолютно сигурно как ще станат шампиони, след всяка тяхна победа убедено ни се обяснява как всички им лягат и всичко е решено и т.н. Да, вчера съдията беше с мисия, но ако прочетеш мненията по-назад ще видиш че поне 4-5 човека обясняват, че Ботев нямало да се напъват и щели да легнат?!? Даже и за първия мач се говореше, че било постановка и нарочно го направили да изглежда драматичен (нищо че тирето загубиха играч за мача с нас заради червен картон), а на реванша Ботев щели лежерно да си паднат с 2:0. Как да не иронизираш такива хора?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:32 am 
Аватар

След като цяла България видя каква гавра микренския спретна с феърплея не виждам какво толкоз има да се иронизира.
Един писал за Ботев, друг за съдията, трети по принцип, всъщност всеки се оказа прав в едно, а именно, че "хаяско" по криминален начин ще се опита и почти успя да стигне до финала.
Убедеността на всички, че за вчера "захарният експерт" ще се "подсигури" сериозно се оказа напълно вярна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:34 am 
Аватар

Точно както припоците от десет години обясняват, че откакто Бейко е на власт ни редят за шампиони, ама ние и това не можем да направим. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:35 am 
Аватар

Аз намерих няколко буркана с мед, които съм скрил дълбоко в шкафа, както папагалите го набиха дълбоко на оранжевите едноклетъчни. Черпя ви. :bigok

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:36 am 
Аватар

Аз пък не виждам в нито едно от цитираните мнения някой да е споменал за полягване на Ботев. Всички бяхме убедени, че жожето ще си подреди нещата до финала КАКВОТО И НАПРАВИ. Изключителния късмет на Ботев не прави твърденията на по-голямата част от хората грешни.

Точно вчерашния мач е задължителен да влезе в главите на всички от БХК за да се опитат да разберат, как действа ниския когато реши да печели трофей, а шанса дето споходи Ботев е едно много хубаво, но изключително рядко нещо и в другите случаи когато си е подсигурил съдия Литекс обикновено излиза победител. Правил го е срещу нас преди, направи го вчера ще го прави и за в бъдеще!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:41 am 
Аватар

Той купи последната купа в историята на умрелите, с Литекс всеки знае как печелеше титлите, така че няма какво толкова да ни изненада.
Параноята, че всеки отбор играе в комбинация с тирето или Лудогорец и задължително винаги против Левски идва в повече и е смешна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:46 am 
Аватар

Айде, духаюс за оранжевите селяни! Чак не можех да повярвам.

Бахти, колко се бях озлобил вчера. Подригравка със спорта беше това.

Евала на Вутов, че откачи, много ме накефи. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 11:51 am 
Аватар

1. Защо жената е червена, а не оранжева?
2. Формите на жената са прекалено апетитни.
3. Защо емблемата не е с оранжевата звезда?
4. Никъде нищо не пише за Етрополе.
5. Защо е червена, а не оранжева?
6. Защо не е оранжева, а червена?
7. Е добро число! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:03 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Победите на тирето приключиха след тоя мач.

Ех как я разбирам тая КафEва Лига.... :ohmygod2

20th century написа:
Напротив. Ще си бият Ботев в класическия за тях стил, с 1-2 гола, а с нас... надали 3ти мач поред ще влезе автогол, което означава, че ако вкарат 1, ще бият :lol:

Биха центъра! Със Супата толкова :bigok

procesora99 написа:
Звучиш прекалено сигурен. Да те питам ли откъде знаеш? :bigok

Всеки гледал Български футбол в периода 90те до сега, може да предвиди как ще се развие даден отбор, само като изгледа един техен мач. :smt006

20th century написа:
Много бих се радвал да си прав, обаче, познавайки тънкостите в бг футбола, се съмнявам. Ние сме една божествена комедия, която няма смислен мач от половин година. Нямаме победа на Герена от ноември, скоро няма и да имаме. Всеки по-читав отбор ни взима точки без проблем. Цяло чудо ще е да направим нещо смислено в оставащите мачове.

Няма абсолютно никаква разлика между нас (изключая Агите) и другите тимчета. Всичко е безумна тиня и аматьорско ниво. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:20 pm 

Как пък нито един конспиратор не съзря пъкления план на тирето да пратят Ботев на финал и да играем бараж ?? Срам!!! Разочаровахте ме. Шегата настрана, но абсолютно съм съгласен с мнението на спърс. Независимо от многобройните случаи, в които конспираторите бяха оборвани, те продължават да търсят под вола теле. "Сателитите" на литекс (Берое, Етър и Славия) им взеха точки, когато най-малко очакваха всички, чаршафите даже ги биха. Относно съдиите, в последно време ми изглежда даже, че нас по-явно ни подпират (изключвам мача вчерa). Аз нямам против разни индивиди, които не знаят топката кръгла или елипсовидна е, да подозират номер 4 от Етър, че играе симулативно (а всъщност просто си е неможач), но ми е неприятно, че голям брой левскари се заразиха от глупостите на чорбарщината (директиви и тн). Дано няма обидени, нищо лично към никого. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:24 pm 
Аватар

Баражът означава още един мач за тези с карти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:28 pm 

Живко написа:
Аз пък не виждам в нито едно от цитираните мнения някой да е споменал за полягване на Ботев. Всички бяхме убедени, че жожето ще си подреди нещата до финала КАКВОТО И НАПРАВИ. Изключителния късмет на Ботев не прави твърденията на по-голямата част от хората грешни.

Точно вчерашния мач е задължителен да влезе в главите на всички от БХК за да се опитат да разберат, как действа ниския когато реши да печели трофей, а шанса дето споходи Ботев е едно много хубаво, но изключително рядко нещо и в другите случаи когато си е подсигурил съдия Литекс обикновено излиза победител. Правил го е срещу нас преди, направи го вчера ще го прави и за в бъдеще!

Напротив, акцентираше се върху това, че Ботев щели да легнат. Чак през последните дни, особено, когато се разбра, кой ще бъде главен съдия на мачът, започна да се говори, че джуджето е подсигурил съдията. Мненията, които съм цитирал също бяха насочени към теорията, че Ботев е сателит на литекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:31 pm 
Аватар

Това със съдиите е много привидно и нормално да ти изглежда така. Първо, когато имаме шансове за каквото и да било, ни ебават майката с картони, наказания, глоби, измислени фалове, измислени дузпи и изобщо по всякакъв възможен начин. Това го имаме в последните години като доказателства, поне нас колко са ни рязали, защото Kryten има записи на всичко. Ако някога спечеля от лотарията и имам много време :bigok , ще изрежа всички положения по сезони, поне в последните 5, както и тези в наша полза и ще ги изпратя и до Марс.
Та, когато имаме някакви шансове, ни ебават майката от рязане, а след това, в безсмислени мачове като с Верея или с някакви, на които така и така на 85% ще си вземем мач без проблеми, ни пускат авансче. После се почва едно реване и квичане, все едно и ние сме в кюпа и на нас помагат яко, обаче тънкия момент кога и защо и колко път се случва, се премълчава. Никога, ама никога през живота си, до преди някакво време, не съм гледал като основен фактор съдиите, обаче в последните години е направо грозно. Как бутнаха титлите на Литекс, как дойде Домуса и как им свиреха съдиите в определени ситуации, преди да станат стабилен отбор с добри играчи и да се утвърдят. До голяма степен утвърдяването е дело на правилна политика, случване на играчи и .... съдийство. Това го знаят всички, както знаят, че може и да имаш най-добрите титуляри и отбор, да играеш в ШЛ и няма как да си на максимум в първенството. Какъвто и отбор и играчи да са. Затова си осигуряваш, когато трябва, някой да бутне едно рамо. Тук дузпичка, там засадка, там нарушенийце и хоп, бързи 9 точки, вместо 3 точки. Хайде да повторим това и втория полусезон. И какво, оказва се накрая, че точно тези точки са били нужни на Левски или на покойната чурка в 1 момент, за да станат шампиони.
Да не говорим за микре, за това как преди 3 години май бяха, си купи супер явно купа. А и предишните подвизи му ги знаем. Вчерашният мач какво да го коментирам, аз гледах един разширен репортаж, където всичко се видя. Ако гледам и мача, вероятно ще намеря още. Конспирация, че всеки ляга е тъпо, но това, че купуват съдии и играчи понякога, е направо очеизвадно.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:35 pm 
Аватар

bessen написа:
Как пък нито един конспиратор не съзря пъкления план на тирето да пратят Ботев на финал и да играем бараж ?? Срам!!! Разочаровахте ме. Шегата настрана, но абсолютно съм съгласен с мнението на спърс. Независимо от многобройните случаи, в които конспираторите бяха оборвани, те продължават да търсят под вола теле. "Сателитите" на литекс (Берое, Етър и Славия) им взеха точки, когато най-малко очакваха всички, чаршафите даже ги биха. Относно съдиите, в последно време ми изглежда даже, че нас по-явно ни подпират (изключвам мача вчерa). Аз нямам против разни индивиди, които не знаят топката кръгла или елипсовидна е, да подозират номер 4 от Етър, че играе симулативно (а всъщност просто си е неможач), но ми е неприятно, че голям брой левскари се заразиха от глупостите на чорбарщината (директиви и тн). Дано няма обидени, нищо лично към никого. :smt023

Истината е че Дришта вече няма пари, като едно време, за поддържане на сателити и купуване на цели мачове, както беше при последната им титла. Хваща по някой друг съдия във важните мачове, но до там. Домусата има повече свободна пара, но и на него не му се поддържат сателити, съответно само хваща всички съдии+има класен състав и съвсем резонно си печели титлата.

Последна промяна Goviado на Чет Апр 25, 2019 12:39 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:37 pm 

Дришат си беше нагласил всичко, но тоя гол накрая му сра. Самият факт, че беше на стадиона говори сам по себе си. Като знае че всичко е нагласил, бият ги и излиза на терена след мача като Ръсел Кроу в "Гладиатор" след голямата битка и всички му се радват и му целуват гъзЪ. Ноооооо :smt031 :smt031 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:40 pm 
Аватар

Mного се радвам, че се наложи да ме цитираш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:43 pm 
Аватар

Сутрин рано от зарана Кур за ЛИТЕКС, вашта мама :mikre-fun

Последна промяна maxsupport на Чет Апр 25, 2019 1:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2019 12:51 pm 
Аватар

Донесох си един буркан с мед и на работа. От 13-14 часа не съм спирал да ям. Мажа го върху филии, слагам го като сос на пържолата, подправка на салатата, сипвам го вместо кетчуп на картофите, пия го вместо вода. Тази сутрин даже се поливах с мед в банята, вместо да се къпя. Целия лепкам, ама си припявам нищо общо със сесека и ми е едно гот. Лошото е, че ми залепна гъзо за стола на работа и ще трябва да се прибирам с него. Някой да прати по Еконт няколко буркана, че не мога да вляза в магазина на връщане с тоя шибан стол :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 374  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]