forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 7:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 10:59 am 
Аватар

Стефан редовно се гаври с Алахсандров. Обича да подчертае чурка ТИРЕ София когато и дебелата свиня е в ефир.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 12:34 pm 
Аватар

Нивото на Гонг е много ниско, заради свинята Алахсандров. За разлика от тях, в чорбал излизат от време на време адекватни статии. Последната беше за Супата, "клането" и заговора срещу ловчанлии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 12:57 pm 
Аватар

Да, страшна беше статията в Спиртал, нема що. Супата вика, че ги режели, ония викат "ма те са спечелили 3 точки срещу първите 6". Ми нали тва му е тезата на Супата бе, че ги режат и затва не бият първите 6.....

Ако искаха да го засекат, можеха лесно да му извадят 20 положения точно от мачовете, за които реве, в които се вижда как ги подпират.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 1:11 pm 
Аватар

Вековна „новина” за националчето от Тича е плъзнала сред родните ни спортни сайтове :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 1:12 pm 
Аватар

Сега е редно да се напише мнение с "Това ако стане..." :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 1:16 pm 
Аватар

Националчето е любимец на киселяка и май е чал от Тича. Затова го спрягат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 1:28 pm 
Аватар

Уникален некадърник :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 1:37 pm 
Аватар

Този играеше в Славия преди години и ми харесваше. Мисля, че е доволен ръгач и ако има топки към него, ще вкарва. Разбира се, това след като продадем Костов за 500 хиляди евро.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 1:39 pm 

Тейнур Марем също е свободен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 1:48 pm 
Аватар

Уникален некадърник х2.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 1:55 pm 
Site Admin
Аватар

Последните две споменати имена в темата са тотал скандал. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 2:02 pm 
Аватар

Staria написа:

И този е г/д добре :bigok
Тотален скандал са имената, защото не са ритали във втора Белгийска и не се казват Обудо Окечукве и Хортенсио Караш - бивш белгийски национал до 19г(понастоящем на 27, който не е играл от 6 месеца) и унгарски полуаматьор, с над 200 мача в техния елит (разбира се в тим от долната таблица).
По какво се различават Тейнур Марем и Радослав Василев от Обудо Окечукве и Хортенсио Караш :smt115

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 2:10 pm 
Аватар

New Order написа:
Националчето е любимец на киселяка и май е чал от Тича. Затова го спрягат.
Потече ми студена пот по гърба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 2:13 pm 

Staria написа:

Изображение

Задължителен трансфер!!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 2:16 pm 
Аватар

Този боК винаги съм го смятал за казахстанец/узбекистанец/джингитаец от бившите съвеЦки клоаки, а той се оказа наше момче от Хюстън ми е Хасково. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 2:19 pm 
Аватар

Тейнур Марем, дето го изритаха от слаБия, защото е откровен инвалид и тотален неможач, ... е тамън за Левски ... обичам го тоя форум :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 2:20 pm 

Не е за това, чичо Венци си го каза: Изгоних го защото не знае какво е Славия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 2:31 pm 
Аватар

Дори не акцентирам върху това доколко става. По-скоро върху това, че ако е с някакво друго име и е играл във втора френска, му се възлагат повече надежди, отколкото на някой такъв като Марем. Аз съм го гледал в Дунав, не е много зле, за Левски реално не знам дали става - надали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 2:45 pm 
Аватар

Националчето е велик играч - има 20+ мача тоя сезон (не знам колко от тях - като резерва) и 5 (ПЕТ!) гола за целия сезон за гранда от нивата....ама е национал, balgar4e и за туй трябва задълже да го вземем баш него.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 3:03 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Тейнур Марем, дето го изритаха от слаБия, защото е откровен инвалид и тотален неможач, ... е тамън за Левски ... обичам го тоя форум :smt007

Това очевидно беше ироничен коментар.

Колкото до Василев - може да има 5 гола, но Хубчев си го вика, а Костов получава повиквателна само ако се контузят 4-5 човека и то в последния момент. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 3:05 pm 
Аватар

konvoec написа:
Дори не акцентирам върху това доколко става. По-скоро върху това, че ако е с някакво друго име и е играл във втора френска, му се възлагат повече надежди, отколкото на някой такъв като Марем. Аз съм го гледал в Дунав, не е много зле, за Левски реално не знам дали става - надали.

То това е и проблема на Левски в последните 10 години. Напълнихме се с играчи, които „стават за Дунав Русе” ама не и за Левски. Тук няма нищо общо с това дали на паспорта под гражданство му пише „Българско”. А има всичко общо с това, че е тотално скаран с футбола и няма абсолютно никакво място в Левски. Та за това на повечето хора им става смешно когато подобно име като на тоя или другия спрелтак от черно хюмне, се подхвърли тук. А не защото се казват Гошо или Пешо примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 3:16 pm 
Site Admin
Аватар

За мен няма абсолютно никакво значение дали ще привлечем некадърник от Дунав Русе или от Льо Авър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 3:22 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
konvoec написа:

То това е и проблема на Левски в последните 10 години. Напълнихме се с играчи, които „стават за Дунав Русе” ама не и за Левски. Тук няма нищо общо с това дали на паспорта под гражданство му пише „Българско”. А има всичко общо с това, че е тотално скаран с футбола и няма абсолютно никакво място в Левски. Та за това на повечето хора им става смешно когато подобно име като на тоя или другия спрелтак от черно хюмне, се подхвърли тук. А не защото се казват Гошо или Пешо примерно.

Ти си прав, но не мисля, че можем да си позволим по-добри от чужбина, за по-малко или същите пари. Даже пълни смешници вземат повече пари от някакви подобни, които са от българското първенство и биха ни свършили същата работа. Аз това имам предвид, не че е защото се казват Гошо, Тейнур или Шнур. Ако можем да вземаме повечето от най-добрите в първенството, няма да имаме под 3-то място, което имаме и в момента. Мариани е прост пример(отново, нищо лично към момчето) за такъв играч, на който се плаща в пъти повече, с разните комисионни, бонуси и т.н, а нищо не ни изкарва. Ми, тая клауза за 650 хиляди, която трябваше да платим на мениджъра му?! За тия пари, че и за по-малко, си купуваме Минчев, с 3 пъти по-малка заплата, на няма 20 години, със страхотни опции да го продадем в близките 3 години за по-голяма сума, ако се научим да развиваме таланти. Този Василев, който дадоха за пример, не е никак лош играч. Нищо по-лошо от Каранга или Мауридес при литекс, нищо по-лошо от Божинов, да не говорим за Бус и останалите. Защо той да не заслужава, а Божинов да заслужава? С какво, на база на кое? Видяхме във времето, че отбори с по-скромни възможности, с български играчи, се представяха доста по-достойно от нас. И ако не можем да си позволим добри играчи от чужбина, които да са класи над нашите тук, не виждам смисъл да влачим някакви, които вземат повече, но не са класа над нашите. Да не говорим, че има адаптация, опцията да играят само за пари и да са тук замалко. Да имат проблеми с дисциплина и характер и т.н.

Последна промяна konvoec на Пон Апр 22, 2019 3:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 3:23 pm 
Аватар

Diabolik написа:
За мен няма абсолютно никакво значение дали ще привлечем некадърник от Дунав Русе или от Льо Авър.

Спортно-техничкески си прав, но чисто финансово некадърник от Льо Авър е крачка към фалит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 3:39 pm 
Аватар

Крайно време е да се откажем от подхода "като ще взимаме некадърник, поне да е евтин". Няма абсолютно никакво значение колко ще му плащаме, след като е некадърник - просто е крайно време ДА СПРЕМ ДА ВЗИМАМЕ НЕКАДЪРНИЦИ! Финансово пагубно е да давам пари за некадърници, независимо дали даваме 30 000 или 10 000 за некадърника. Просто в единия случай фаталното ще стане по-скоро, а в другия - по-късно. Затова преди няколко дни в един пост писах, че трябва да изритаме не първо "всички с големи заплати" а първо всички некадърници, независимо от заплатите. А после да видим от останалите кой взима твърде много за възможностите ни и да махнем и него. Както и че не е въпроса да постигаме жалки резултати с 8 милиона бюджет, които жалки резултати преди сме постигали с 15 милиона бюджет, щото накрая пак ще е същото - резултати няма, приходи няма, и пак си "фалираме", просто по-бавно. Идеята е вместо да постигаме същия жалък резултат с 8 милиона, вместо с 15, да постигнем по-добър резултат с 10 или 12 милиона....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 3:40 pm 
Аватар

Има още бая такива новини да изчетем и коментираме. Журналята ще пишат почти за всеки български играч, който не се спъва в топката.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 3:43 pm 
Аватар

Заеби ги журналята, въпросът е, че масовия левскар мисли същото и като не вземем, примерно, тоя дървар (който ще поиска 10 хил евро на месец, за да играе при нас, примерно....) и той отиде в някой изпадащ в Турция, ще има квич до небето как сме го изпуснали и как трябва ето такива момчета да взимаме, а не некви Бушовци.... От цялата работа вярно е само, че не трябва да взимаме Бушовци....ама това не значи да взимаме други недъгавци, само щото са balgar4eta и взимат по-малко пари.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 3:51 pm 
Аватар

konvoec написа:
Staria написа:

И този е г/д добре :bigok
Тотален скандал са имената, защото не са ритали във втора Белгийска и не се казват Обудо Окечукве и Хортенсио Караш - бивш белгийски национал до 19г(понастоящем на 27, който не е играл от 6 месеца) и унгарски полуаматьор, с над 200 мача в техния елит (разбира се в тим от долната таблица).
По какво се различават Тейнур Марем и Радослав Василев от Обудо Окечукве и Хортенсио Караш :smt115
Не знам по какво се различават, но знам, че и четиримата си приличат по това, че няма да дойдат в Левски и не стават за нищо най-вероятно.
Diabolik написа:
Феновете на Лестър какво ли са си мислели, когато любимия им отбор е привлякъл Рияд Марез точно от тоя Льо Авър, аз съм сигурен, че произволен отбор от топ местата в Лига 2 на Франция е по-добре от всеки един отбор извън тройката в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 4:06 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Заеби ги журналята, въпросът е, че масовия левскар мисли същото и като не вземем, примерно, тоя дървар (който ще поиска 10 хил евро на месец, за да играе при нас, примерно....) и той отиде в някой изпадащ в Турция, ще има квич до небето как сме го изпуснали и как трябва ето такива момчета да взимаме, а не некви Бушовци.... От цялата работа вярно е само, че не трябва да взимаме Бушовци....ама това не значи да взимаме други недъгавци, само щото са balgar4eta и взимат по-малко пари.....

Абсолютно си прав, но сме в патова ситуация. Тия в БГ горе-долу се знаят кои са по-читави, но обикновенно ако имат избор едва ли ще изберат нас. С чужденците положението е още по-зле при все, че нито пари за трансфер имаме, нито за заплати, нито скаути, нито нищо, то шансът да гризнем дръвцето с някой Бру, Нар, Буш е прекалено голям. За мен пред опцията нов Буш или някой си Василев избирам Илия Димитров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 22, 2019 5:36 pm 
Аватар

И двете не са опция, трябва да избираме нови Жоазиньо, Калво и Дембеле.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]