forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 8:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 1:42 am 
Аватар

Ами интересно ще е някой да го попита и за това, защото Колев обяснява ебаси интересните неща 5 минути, след което русата курва Гено продължава: "Ъъ, тази атака към клуба и Хубчев разбрахте ли откъде дойде, както и видеото с Горанов?" :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 2:04 am 
Аватар

Аз много не ги разбирам нещата, ама наистина не виждам как клуб в България може да е на печалба. И може и да греша, ама под оздравяване разбирам точно това - в края на годината клубът да е на + и с това да покрива предишни дългове. При нас не го виждам как точно ще стане. Единствената възможност е да започнем да произвеждаме качествени млека, които да пласираме. А като гледам с какво разполагаме в момента, то бая сериозни промени трябва да се направят в школата ни. Защото в момента и тя е само разход на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 2:35 am 
Site Admin
Аватар

Просто казано: Досега Левски е имал 15 млн бюджет на година и е харчел цели 12-13 за заплати на първия отбор.Идеята тия 12-13 млн. да бъдат намалени,до...да кажем 7-8.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 2:46 am 
Аватар

Добре, намаляват се наполовина. От какво обаче печели клуба? Май-май само от спонсорски договори. Аз наистина под "оздравяване" разбирам клубът да започне да печели, а не просто да губи по-малко от преди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 4:00 am 
Аватар

При правилен скаутинг и подбор не си взимаш Мариани и Паулиньо за 20 хил. евро на месец, нито пък плащаш огромни заплати на безполезници като Буш, Ривалдиньо, Нашименто, Белмонт, Полачек, Вашчук и т.н. При правилна работа в школата след няколко сезона ще имаме по-добри момчета за първия отбор. С налагане на повече млади играчи от сегашния състав ще опитаме да изкараме новите Домо, Хичо или поне Краев или Вутов. Много е важно, че още лятото ще имаме второ изкуствено игрище, защото в момента всички възрасти 12+ играят на едно и също място едновременно. Половината ни състав е на прилично ниво и основа имаме, трябват ни 2-3 добри трансферни прозореца и адски много работа с младите играчи. Трябва ни и тип треньор, който да е специализиран в развитието на млади играчи - нещо, което отдавна не съм виждал при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 8:03 am 
Аватар

Дерипаска написа:
Аз пак да си кажа, че ако играем само с юношки плюс няколко опитни футболера, ще завършим между 7мо и10-то място, но ако някой гарантира, че така ще оздравим клуба нямам против.

Абсолютно подкрепям. Вярно, ще е тежко, ще има срамни резултати, но по-добре така от тиренца, числа и всякакви препинателни знаци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 9:24 am 
Аватар

Къде е това интервю?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 9:38 am 
Аватар

Диема

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 9:43 am 
Аватар

Намерих го, мерси. Има го в Бонг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 10:05 am 

За съжаление модерния футбол е бизнес и единствения начин за изкарване на пари и издръжка на малките отбори в Европа са успехите в първенството и участия в евротурнирите, а не боксова круша в Кафевата лига, както прочетох по - нагоре! Успехите носят - нови спонсори, голям зрителски интерес и мащабни проекти, а боксова круша в Кафевата лига ще ни носи един шнур! Не случайно Гелосания не пуска кокала, защото си знае, че той няма дори и фенове и две нулеви години му означават фалит! Знае, че малко хора ги боли кура за него и точно тези участия в Европа го държат вече толкова време жив и без конкуренция! За мен спасението минава точно с тенекии, а не средняк, който с играта си отблъсква все повече фенове и затъва и затъва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 10:08 am 
Аватар

+1 за горното, точно казано :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 10:17 am 
Аватар

Е нали го гледахме това 2 години докато спасе беше тука. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 10:31 am 

И къде видя успехи и тенекия при Спас? По - скоро беше несполучлив опит! Знам, че тук влизаме главно фанатици и че такива като цяло сме 1000-2000 човека дори по - малко! И аз като вас ставам и лягам с Левски и “нормалните” хора ми казват, но това е просто футболен отбор и че съм ненормален :bigok Знам, че и да паднем 5-0 в събота ще ме заболи, но няма как да ми повлиае на любовта ми към Левски, но знам, че и единственото ни спасение и чистене на дългове минава с успехи, а не с търпение и боксова круша в което сме вече доста години!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 10:43 am 
Аватар

Демек за да се опрайм требва да се нашием с още 40 50 милиона?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 10:54 am 
Аватар

Трябва да нашием доста, иначе - Славия. Само че трябва да ги нашием в някои неща, за които НЕСАНТИМЕНТАЛНИЯ лафеше, като например добра база, стадион, терени. Добра школа, тоест, добри треньори там. Добър треньор на първия отбор, перспективни млади играчи, които след това да развиваме и продаваме. Не в хора, които след това няма как да продадем, изобщо не им пука за Левски и идват в България, защото другаде не ги искат особено. Също, да се предлагат договори и по-добри условия на хора, които играят с морал за Левски, разбира се и с добри качества. Например, Анйете, Прохазка, Панайотов и подобен тип играчи, от които дори да не можем да изкараме пари, биха били гръбнак и биха играли на 100% за Левски.

kruc написа:
И къде видя успехи и тенекия при Спас? По - скоро беше несполучлив опит! Знам, че тук влизаме главно фанатици и че такива като цяло сме 1000-2000 човека дори по - малко! И аз като вас ставам и лягам с Левски и “нормалните” хора ми казват, но това е просто футболен отбор и че съм ненормален :bigok Знам, че и да паднем 5-0 в събота ще ме заболи, но няма как да ми повлиае на любовта ми към Левски, но знам, че и единственото ни спасение и чистене на дългове минава с успехи, а не с търпение и боксова круша в което сме вече доста години!

Нормалните хора сме ние, а не тези, които биха продали и брат си за пари или като не ги кефи отбора им как играе и се развива, моментално стават от Челси, Арсенал, Манчестър Сити и т.н.

За успехите съм съгласен, но просто моделът ни не е правилен. И на мен ми се щеше с тия играчи да направим отбор и да си избием парите, ама не стана. Много рисково е това. И защо си мислите задължително някои във форума, че като играем с повече млади момчета, ще сме задължително 7-10-то място? Ботев-сопот ли имат по-добри играчи, по-голям бюджет, Черно Море ли? Кои са тези отбори, които ще са по-добре от нас? Планът ми се струва окей, просто не вярвам на поредното ръководство, че ще го осъществява.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 10:56 am 
Аватар

За какво оздравяване говорим тук? Ако някой не е разбрал, че цялата работа е Божков да плаща по-малко докато има задължението да ни издържа... да спре да вярва в дядо Колето.
"Партньорството ще продължи докато и двете страни имат взаимен интерес." Съмнявам се, че взаимния интерес за Нове Холдинг е пари от продажба на несъществуващи все още таланти в неопределеното бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 10:59 am 

Хе, а според теб да се опрайм е да живуркаме, докато и Ч не реши, че не му се занимава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 11:12 am 
Аватар

Това е тема на която няма смисъл да спорите, защото на този етап и двете страни само спекулират. Ще разберем следващия сезон накъде сме тръгнали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 11:14 am 
Аватар

Ами ако след това сме с много по-малко задължения от сега ще е по-добре. Реално виждаме, че никой не е навит да налива пари в тая бездънна яма, но ако ПК успее въпреки това да извлече нещо положително от ситуацията ще е успех, било то в частта задължения или пък подобряване на базата. Сам виждаш, че ни държат на командно дишане заради политически обвързаности. Титли, купи и Европа ще е по-скоро късмет или бонус от колкото част от плана при положение, че микренския гном и делиорманската мастия са в играта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 11:25 am 

kruc написа:

Професора, да се свети името Му, беше на същото мнение, взе разни перли, направи отбор и спечели брилянтна титла с 16 точки преднина. И така на принципа, че единственото спасение и чистене на дългове минава с успехи, ги спаси много добре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 12:15 pm 
Аватар

Както можеш да затъваш в дългове с титли и победи, така можеш и да си 5-ти, без да затъваш в дългове, и дори да чистиш стари. Всичко е въпрос на това как управляваш и харчиш парите, които имаш. В същия ред на мисли не знам защо някои хора си мислят, че чистене на дългове можеш да имаш само при "печалба". Няма никакъв проблем да чистиш дългове и със същия, че и с по-малък бюджет от досегашния - просто трябва да харчиш по-малко за текущи разходи и остатъка от бюджета ти да отива за погасяване на дълговете. Печалба пак няма да имаш, ама дълговете ти ще намаляват. Така че това че е възможно - възможно е. Основният проблем е не как да сме на печалба, а как да формираме бюджет без да трупаме нови дългове, като тоя бюджет ни е достатъчен хем да си покриваме разходите, хем да погасяваме старите задължения. Т.е., трябва да си оптимизираме и приходите, и разходите. Подчертавам ОПТИМИЗИРАМЕ (особено в частта за разходите), а това не значи непременно да орежем всички заплати и да кретаме на 7-мо място "щото ние заплати няма да даваме, че нали чистим дългове", тъй като така просто няма да стане. Въпросът е адекватно да се редуцират харчовете. За мен това значи НА ПЪРВО място да се махнат играчите, които по никакъв начин нямат място в отбора, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ колко пари взимат! Примерно играч като Белмонт или Буш, който очевидно няма с нищо да ни помогне на нас (дори да е добър за друг отбор) трябва да се разкара, независимо дали взима 15 000, или 5000 заплата, просто защото е безполезен и това са пари, които хвърляш на вятъра! От останалите трябва да се прецени доколко заплатата на всеки е съответна на приноса му към отбора, както и какви са ни възможните алтернативи и в самия отбор, и като евентуални попълнения. Защото ако, например, имаме ЦЗ, който взима 10 000 заплата, обаче алтернативата му взима 3000, но е многократно по-слаб, както и няма възможност да вземем някой около неговото ниво с 5-6-7000 заплата, може би не е най-умното нещо да го гоним....

Точно затова ни е нужно адски, ама адски разумно и премерено управление, което изобщо не се изразява в това да разкараме всички със заплата над еди-колко-си пари. И което не се изразява просто в това да кажем "досега бюджета ни беше 15 милиона, от утре става 8, тва е..." и пак 90% от тия пари да отиват за заплати.... Така нито ще покрием дългове, нито ще стабилизираме отбора, нито нещо ще постигнем. Свиване може и да има, но то трябва да е разумно, като не се компроментират целите пред отбора, а просто се оптимизира работата и разходите. Или простичко казано - да не плащаме 15 милиона за нещо, което можем да "постигнем" и с 10, ама това не значи, че трябва да почнем да даваме 10 със същия никакъв резултат, а да помислим и да се постараем да постигнем по-добър резултат с 12, например....

Абдикация от целите (а при нас целите са титла, купа и Европа) е пагубна за клуба и никога няма да ни помогне да се оправим, защото тука не става дума за това една година да ритаме с посредствени играчи и да си изплатим масрафа, а на следващата да купим читави и пак да сме "в играта", а за това как да се стабилизира отбора, да се върне там, където му е мястото, и с постоянство да се вдигат резултатите (включително финансовите). Само че за целта е нужно мнооого много работа, адски кадърни хора, сериозни топки и най вече - много сериозни намерения.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 12:40 pm 
Аватар

Абе да им еба майката на всички, които управляваха Левски последните 10 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 12:54 pm 
Аватар

Иска ти се да им ебеш майките, ама най-много да си ебеш жената и до там. :smt006 (при цялото ми уважение към теб и жена ти!)
Истината е, че тези които искаш да ебеш, всъщност си ни ебаха нас, ебаха Левски като клуб, направиха си далаверките и после почнаха да бЕгат, бате!

Иначе дивото дете отново преподава...дано има някой от управляващите, който да му прочете мненията или поне да мисли по подобен начин и да може да го осъществи по този начин.
В противен случай нищо положително ново няма да ни очаква.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 1:10 pm 
Аватар

Ferio написа:
Иска ти се да им ебеш майките, ама най-много да си ебеш жената и до там...
Че какво му е направила женицата, че чак да я ебе? :bigok

Изгледах интервюто на П.К. Една идея по-спокоен съм и не виждам някакъв драматизъм. Честно казано, след това интервю имам малко повече доверие в него. Но това не означава, че не трябва ежедневно да си скъсва задника от работа за да заслужи малко повече доверие :bigok
П.С. Интересно е между 9:30 и 10:00 когато говори за процеса на трансфери и ролята на треньор. Нещо което Дуче Дельо повтаряше около година, но много разбирачи му се присмиваха. Чак почвам да съжалявам, че Дуче и П.К. не работят заедно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 1:17 pm 

spurs написа:
kruc написа:

Професора, да се свети името Му, беше на същото мнение, взе разни перли, направи отбор и спечели брилянтна титла с 16 точки преднина. И така на принципа, че единственото спасение и чистене на дългове минава с успехи, ги спаси много добре :bigok

Е, той ги закри за сума, която и ние можеше отдавна да сме с тире, а и неговия оздравителен план беше Мерцедес GL на сина му. Говоря за модела на Гелосания, а именно постоянство. Просто започва да писва с тия оздравителни планове и накрая имаме още 10 милиона отгоре. Хубаво ще намалят заплатите и идва въпроса, кой ще остане за тия пари? Нали и тия празноглавци затова играят, а не защото е чест да носят синята фланелка. Както казах футбола е бизнес, за да изкарваме пари трябват успехи и участие в Европа(мое мнение). Може би в нормалните първенства да не си фактор и да изкарваш пари е нормално, но в България...И ми е интересно, колко отбора са на печалба и има ли изобщо такива в България? Освен Гелосания, ако играе в групите на ШЛ или ЛЕ, ако не играе е на минус със сигурност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 1:30 pm 
Аватар

Паралели между нас и тиретата трудно може да се правят. При нас дългове има всякакви, включително Х милиона към някакви строителни фирми за Сектор Щрабаг, които трябва да се платят в следващите Y години, при тях повече дългове бяха към куп футболисти и техните агенти, които ги съдеха наляво и надясно + куп пари към държавата и по-специално НАП. Затова фалираха. Затова са и абсурдни тезите, че видите ли Черепа ни бил спасил от мъртвите, а ПК сигурно е някакъв месия, а едва ли не Йовов и Боримиров щяха да ни закопаят..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 1:45 pm 
Аватар

Вчера малко незабелязано остана едно изказване на Павел Колев относно това, че според него е близо до съгласието на Мариани и Паулиньо да си намалят заплатите. До колкото си спомням каза, че това би трябвало да стане до края на седмицата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 2:30 pm 
Аватар

Само да ви кажа, че ако всеки мач на Герена сме 8000 с билет средно 15лв са по 120 000 на домакинство. При 20 мача са близо 2 500 000 лв. Естествено има и някакви разходи по тия билети, обаче само от това перо при добра посещаемост, може да осигуряваме 25% от годишния бюджет. Отделно ако имахме работещ мърчъндайз (яката дума) и оттам се изкарват пари, малко или много ще се помогне на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 2:36 pm 
Аватар

Това сме го мислили и не е опция :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2019 2:43 pm 
Аватар

7 000 000 левскари по 0.50 стИнки = ей ти ги 3 500 000лв!!! :lsfc1
Ако прибавим и тея 'дето сме събрали от върнати бутилки.... Годишен бюджет! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]