forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 9:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:46 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Не. Цецо каза, че не се бориме за нищо и нямаме нужда от футболисти. Твай!Ще събираме отбор на квартален принцип (на база колко не си пил/преял снощи и ако жената те пусне).

Поне ще са мотивирани момчетата! К'во като тиретата ни шибнат една 3ка гарнитура. Важното е да има твърда ръка!

Не съм казвал подобно нещо, Никич. Опитвам се да си обясня защо са ги освободили. Отборът ни е слаб и нямаме аргумент да поставяме цел - титла или дори второ място. Това се вижда от началото на пролетта - трагедия vs Локо Пд, трагедия vs Витоша, велика победа vs the Dash, епохална трагедия vs Гората и слаби мачове със Славия и Ботев. (в единия поне бихме).

Трябва сериозно преструктуриране и явно са решили да не бавят началото и да започват от сега, вместо от лятото. Разликата между второ и трето място за един левскар мисля, че не е особено голяма, нали?

И "трябва задължително да играем в Европа" не може да е стимул на никого тук, защото всички са обединени около идеята да се започне от начало, клубът да се спаси и след 5 години примерно да сме "ок". Дали ще паднем от Вадуц, Трнава, Сараево, Тампере или просто няма да играем е абсолютно все едно.

И да, чували сме и преди подобни слова, но има ли план, който не започва с такива? Видяхме и с Обертан, че сме до никъде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:50 pm 
Аватар

Kъм левскар_докрай:
Хубаво. Така е. И после спря, МИНАЛАТА година. Пак ще ти припомня - зле сме е от първия мач на Тича, като имаше след това само един проблясък срещу "Ботев".
Колев ли точно започна да ги разбива тогава, да им смъква формата, игрова и физическа, да предизвиква недоволство в отбора, заради заплати, на всичкото отгоре и неплатени такива?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:55 pm 
Аватар

Отборът имаше потенциал, нека не забравяме, че всички футболисти бяха от не повече от година заедно. А това е много малко време за сработване на един отбор. С още две-три нови попълнения можеше да растем и игрово и като резултати. Само, че изведнъж се оказа, че сме пред фалит. Така и обаче никой не казва колко точно са дълговете и към кого. А това е много важно. Никой не казва, че клуба като марка, като бранд също има стойност - струва поне 10-15 млн, плюс стадион за вечно ползване. Отделно играчи като Холмар, Мариани, Тиам, Паулиньо, Костов имат някаква цена, поне 5-6 млн лв... Така че когато се говори за дълговете, нека не се забравя, че новите собственици придобиха най-големия клуб в България безплатно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 3:03 pm 
Аватар

Така е, от ноември тръгнахме със слаби резултати, но този отбор трябваше да бъде подкрепен зимата. А не да се повтаря постоянно как е сме пълни със слаби чужденци и ще ги разкарваме. Можеше на Яблонски да бъде предложен договор с увеличение на заплатата за 2 месеца и лятото да бъде продаден за сериозна сума. Същото и с Кабрал, все щеше да му намерим отбор във втора дивизия на Китай. Или като продадохме Обертан, най-класния футболист в първенството, при първата смешна оферта, за да пестим от заплати, а привлякохме една торба некадърници, които сборно взимат сигурно повече от него.

За съжаление ще се окаже, че Левски стигна пика си миналата година, малко трябваше този отбор да стане шампионски до 1-2 сезона, от тук на сетне този филм е гледан, връщаме се в посредствеността, която стана норма. Това е някакъв кошмар безкрай.

Последна промяна levskar_dokrai на Чет Апр 04, 2019 3:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 3:04 pm 
Аватар

просТак написа:
blue heart, винаги можем да се осерем още повече и да се класираме четвърти...

Абсолютен факт, за съжаление...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 3:07 pm 
Аватар

И не само го придобиха безплатно, но ще го оставят на изкуствено дишане да самоизлекува, ако успее. Павел Колев е бетониран в Левски, освен ако той не реши друго, а и важните решения не ги взима той. Към момента нещо ми се губи управлението му, въобще какво върши. Излезе някаква информация, че ще спонсорираме школи, така че да имаме първи избор при младите таланти, независимо кой ги иска. Че ще вдигнем бюджета на школата и нямало да изоставяме първия отбор. За организационната структура, която толкова много ни се споменаваше засега няма и помен. Аз ли нещо не разбирам, информацията ли ми стана много ограничена или нищо всъщност не се върши. И не започвайте с - разкрихме го П.К., искам да знам какво става с любимия ми отбор. Клуба, това са феновете му и е добре поне да виждаме някакви индикации.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 3:15 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Абе и аз подочухи едни неща, ама не е за по форумите. :? Ако се видя с някого от вас бих му ги споделил, или пък не...
Ако чуете за някоя сгодна путка споделяйте, не се стискайте

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 3:18 pm 
Аватар

"Безплатно"? Минус 30млн, плюс издръжка от над 10млн. на година. Толкова е "безплатно", че всеки вика "Вземи го ти...".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 3:35 pm 
Аватар

Управление на дълговете да сте чували? Хайде да не бесим Колев все още, защото можеше и да ни няма вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 3:37 pm 
Аватар

Да чувал съм, гледаш един лист с длъжници и се чудиш от къде да изкараш 2лв, като нямаш пари да произвеждаш, че да платиш нещо. Примера ми е със стопанска организация, ама не вярвам в ПФК-то да е особено по-различно като ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 3:45 pm 
Аватар

Управлението на дългове е едно, действията са нещо съвсем различно. Едно нещо може да се направи правилно и неправилно. Освен това управлението на дългове не е просто да кажеш "ми имаме много дългове", ами и някакъв план как да ги погасяваш и какво ще правиш в това време. Щото дългове не се борят само с махането на възможно най-много разходи....

С други думи - тепърва предстои (надявам се, щото вече и време не остана) как ще се управляват дълговете и как ще съществуваме. Сега-засега аз по темата не съм чул нищо, освен общи приказки и някакви полуподхвърлени неща. Нито съм чул за стратегия, нито за конкретни намерения, още по-малко пък за действия. Това, че не съм чул, не е никакъв проблем, ако такива има. А дали има - ми ще видим.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 3:56 pm 
Аватар

Ситуацията е като на един съфорумец подписа --> СТРАТЕГИЯТА е като Йети - много са чували за нея, но никой не я е виждал. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 4:20 pm 
Аватар

Vladislav написа:
"Безплатно"? Минус 30млн, плюс издръжка от над 10млн. на година. Толкова е "безплатно", че всеки вика "Вземи го ти...".

Този който ни се води собственик в момента придоби акциите без да плати и стотинка за тях. Това е факт. В най-добрия случай си е направил сметката и има план с който да намали дълговете, като същевременно развива клуба. В най-лошия вариант - не е оттука и е дошъл за малко, както беше със Спас, а преди него с Тотонев и адвоката на Шиши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 4:49 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Управлението на дългове е едно, действията са нещо съвсем различно. Едно нещо може да се направи правилно и неправилно. Освен това управлението на дългове не е просто да кажеш "ми имаме много дългове", ами и някакъв план как да ги погасяваш и какво ще правиш в това време. Щото дългове не се борят само с махането на възможно най-много разходи....

С други думи - тепърва предстои (надявам се, щото вече и време не остана) как ще се управляват дълговете и как ще съществуваме. Сега-засега аз по темата не съм чул нищо, освен общи приказки и някакви полуподхвърлени неща. Нито съм чул за стратегия, нито за конкретни намерения, още по-малко пък за действия. Това, че не съм чул, не е никакъв проблем, ако такива има. А дали има - ми ще видим.

Анджък, досега слушаме как ще намаляваме дълговете чрез намаляване на разходите. Обаче, за приходната част в посока увеличаване (също важна за редукция на дълговете) нищо не чуваме. Пък, ако ще я караме само на евтини млека и други българчета, приходната част също ще падне доста поради липса на успехи, т.е. дълговете няма да намалеят съществено само с разкарването на всички високоплатени футболисти.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 4:54 pm 
Аватар

Единственият проблем, който виждам в действията на ръководството е, че можеха да не го обявяват така гласно: "Тия няма да видят терен повече", това ми се стори доста тъпо. Ясно ми е, че щом тези играчи, макар и титуляри в момента, няма да играят повече след края на сезона, е по-добре да се обиграват тези, които ще останат. Но при положение, че има висящи хора с картони, играчи с контузии, може да се наложи в някой важен мач да излезне някой от тези тримата, най-вече Цветкович или Яблонски, да не ги режат така. Просто не виждам логика в тия действия. Защо решиха да го обявяват по този начин?

Не виждам смисъл да се разискват приходи и разходи, за 20 години в Левски никой не го е измислил, защо трябва да се изговорят празни приказки сега по тази тема пак?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 4:54 pm 
Аватар

То пък едни приходи с тея скъпоплатени играчи. С много и безкористна работа можем да постигнем същите, ако не и по-добри резултати от времето на Спас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 4:57 pm 

Сигурно ли е,че точно така сме им казали или пак се вярва на спиртал,гонг,и другите боклуци?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 5:01 pm 
Аватар

celeronhater написа:
Управление на дълговете да сте чували? Хайде да не бесим Колев все още, защото можеше и да ни няма вече.
Не. Какво е това? Как се управляват по-добре дългове, плащайки за активи които не ползваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 5:14 pm 
Аватар

Не визирах новината за тримата, тя е малоумна, а цялостната настройка за бесене след едва два месеца като директор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 5:59 pm 
Site Admin
Аватар

Относно ситуацията около раздялата с тримата ни полузвезди - някой от вас да е бил в офиса до рамото на П.Колев и е видял как беше представена информацията на играчите? Дали са им наляли по едни 18 годишно? Стига спекулации. Според мен, би било доста по-непрофесионално да ги сложиш на пейката и да се чудят защо и какво се случва, пък чичо Гошо да не знае какво да каже по въпроса. Не разбирам и драмата покрай тримата, може би само Яблонски заслужава малко хленчене от форума, но другите не са ли псувани доста често всеки мач (включително и аз им сипвам редовно)? Чистка трябва, и всички го знаем много добре.

Иначе и аз чувам различни неща, но предлагам всички да се успокоят малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:06 pm 
Аватар

Аз продължавам да не виждам къде е драмата. Кабрал и да играе и да не играе е горе-долу все тая. Жалко, че го няма Кабов да играе вместо него. Цветко също е страшно слаб от есента. Само за Ябло ме е яд, защото даде много на отбора, но и той от доста време не е във форма. Не виждам смисъл да играят футболисти, които напускат, при положение, че за нищо не се борим реално. Друг е въпросът, че Мариани и Паулиньо най-вероятно също ще заминат, но поне за тях се очаква да се изкарат пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:25 pm 
Site Admin
Аватар

Паулиньо трябваше да си е заминал още преди половин година. Станахме дом за некадърници, писна ми да гледам как идват някакви лимитирани иргачи при нас (кой ги вика 10 години също е ясно, дано по тази посока има някаква промяна най-накрая), при една дума за гонене се почва "ама той толкова е дал, толкова е красив, толкова е хубав" и се реве все едно са най-хубавото нещо което сме виждали в този клуб. Това е абсурд, абсурд е да има играчи които не могат да центрират една топка, абсурд е Буш да носи номер 9, писна ми!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:27 pm 
Аватар

AtomuS написа:
То пък едни приходи с тея скъпоплатени играчи. С много и безкористна работа можем да постигнем същите, ако не и по-добри резултати от времето на Спас.

Тия играчи и треньорите им са проекция на ръководството и въведената от него организация. Сори, ама ръководството на Лудогорец и тирето са по-адекватни от нашето, там има някаква организация, ред и дисциплина. Затова и ни дърпат. Специално, тирето откакто го има, не е имало по-добри играчи и треньор от нашия.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:41 pm 

Цитат:
В Левски спазиха обещанието си, дават шанс на Ивайло Христов и Костадин Илиев представляващи набор 2002 на тима.

Първият е капитан на своя отбор и твърд титуляр в националния тим. Ивайло Христов играе като крило и офанзивен халф.

Роденият в София футболист е един от най-перспективните в школата на Левски.

Костадин Илиев е централен защитник, а по-силният му крак е левият.

Двете момчета ще бъдат ползвани и наблюдавани от Георги Дерменджиев в предстоящите занимания на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:42 pm 
Аватар

Vendome написа:
AtomuS написа:

Тия играчи и треньорите им са проекция на ръководството и въведената от него организация. Сори, ама ръководството на Лудогорец и тирето са по-адекватни от нашето, там има някаква организация, ред и дисциплина. Затова и ни дърпат. Специално, тирето откакто го има, не е имало по-добри играчи и треньор от нашия.

Не знам колко са адекватни ръководствата на агата и тирето, но вторите натрупаха 10 млн дългове вече, които не виждам как ще избият. При агата положението не е много по-цветущо. Там разходите са огромни, особено за заплати, така че един слаб сезон в Европа и са сериозно назад. Не съм сигурен дали има как да се сметне, но за себе си съм убеден, че агата не е много напред от футболния отбор, с изключение на това, че стана известен и вероятно придоби някой и друг бизнес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:45 pm 
Аватар

Какви 10 млн., само за периода от ваденето на Литекс + сезон и половина от местенето в София бяха 16 млн. дълговете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:48 pm 

SZ_FEN написа:
Цитат:
В Левски спазиха обещанието си, дават шанс на Ивайло Христов и Костадин Илиев представляващи набор 2002 на тима.

Първият е капитан на своя отбор и твърд титуляр в националния тим. Ивайло Христов играе като крило и офанзивен халф.

Роденият в София футболист е един от най-перспективните в школата на Левски.

Костадин Илиев е централен защитник, а по-силният му крак е левият.

Двете момчета ще бъдат ползвани и наблюдавани от Георги Дерменджиев в предстоящите занимания на Левски.

Пак няма десен бек да е*а

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:48 pm 
Аватар

Вратарчето на папагалите също не иска да подписва договор, ама гледам играе и даже е мотивиран. Как стават тия неща на село в Коматево, а при нас това е някаква фантастика... просто не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:49 pm 

jordanofff написа:
Вратарчето на папагалите също не иска да подписва договор, ама гледам играе и даже е мотивиран. Как стават тия неща на село в Коматево, а при нас това е някаква фантастика... просто не знам.

Майна ти да не си от вчера във форума. Нали вече беше обяснявано подробно, че "на село е по-лесно" ние сме специални, а и София не е като останалите градове по света (особено столиците им). Сори ама при нас това "не се прави" и "не може да стане".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 6:56 pm 
Аватар

Мда... тегаво е НА СофияТА. Нежни душици бол. :bigok

Иначе аз разбирам, че искат да режат от лева, въпреки, че вече няколко пъти се каза, че всъщност бюджета ни ще е дори по-голям, но не разбирам защо просто не ритат докрай, а в същото време да се търсят някакви българчета, които поне малко да стават за игра.

В момента ми мирише на много весело, когато се съберат повече наказани и контузени. Реално нямаме хора и това би следвало да се взима под внимание.

Нека гонят безполезници, ама скаути имаме ли? Гледат ли някакви хора из лигите? Ето това не ми харесва на мен и за момента по нищо не се вижда как ще се променят нещата към намаляване на задължения и поддържане на някакъв поне нормален отбор.

Следващият, който очаквам да си замине без дори да играе след контузията е Холмар.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]