forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 11:59 am 
Аватар

Човека-мензис не е добре дошъл на Герена! :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:01 pm 
Аватар

И аз съм против, но кога стана чорбар Хубчев :smt005?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:02 pm 
Аватар

Nqma_bira написа:
Вече стана ясно защо Хубчев в началото не извика Костов в националния, а после го остави резерва. Очевидно го пази за плейофите :strkstrk
Нямам търпение да видя и Георги Донков в Левски :ohmygod2

Хубчев никога не е играл за покойния клуб за разлика от Донков. Бил е чорбарче като дете, но за четири сезона и половина при нас, остави диря.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:03 pm 
Аватар

paulao написа:
Като чета източника едва ли е фейк. От всички глупави и некадърни треньори точно тоя ли клепарник и то чорбар от Гложене.... На Колев не знам как му хрумват такива идеи. Може и да е под давление на новите тартори. Живко се сдърпа с него и последва разочарование в защита срещу колоса Верея и сега това. От друга страна и Божинов не му харесва да е резерва....Идилия. Ето че и без Гаджев пак може да се трови съблекалнята. Дано не са ми верни предположенията.

И според мен нещата са горе-долу така. Изглежда нереално да дойде Хубчев, но като гледам източника + какво написа преди дни НЖ.. Ако дойде Хубчев бай дъ уей аут е и Иванков. Хубчев навсякъде ходи с Амбарцумян.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:04 pm 
Аватар

Ебем ти дългосрочните стратегии - Шубиньо спечели 3 мача, един Х и закономерна загуба от Лудокурец и чаЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:05 pm 
Аватар

Аз мисля, че тая новина е абсолютен ташак.
Иначе на мен ми харесва Петър Кубче. Супер киселяк и несретник, поне от интервютата, които е давал, така ми изглежда. В Бирой според мен се справи доста добре. Отборът му беше супер компактен и с лимитирани футболисти играеха добре. Друг е въпросът, че ние не сме Бирой. Но да, ако ще избират български треньор(ако махнат чичо Гошо), то бих предпочел него или треньора на жАл4и4и. Разбира се, Мъри не го и коментирам. Той е най-предпочитан, но като гледам за момента никой нищо не знае, дали изобщо би се навил да работи при нас.
Като цяло аз лично предпочитам Шубиньо да остане и да го видим става ли или само в лодогорбахче ги може нещата.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:11 pm 
Аватар

Vendome написа:
Nqma_bira написа:
Вече стана ясно защо Хубчев в началото не извика Костов в националния, а после го остави резерва. Очевидно го пази за плейофите :strkstrk

Хубчев никога не е играл за покойния клуб за разлика от Донков. Бил е чорбарче като дете, но за четири сезона и половина при нас, остави диря.

Е кой твърди, че Хубчев е играл за умрялата петолъчка? На мен ми падна в очите когато се наведе на полуръста като треньор на Берое и загуби от някакви футболисти които в момента играят във Б и В група. Не ми харесва и това, че е подлога на полуръста и Корема по отношение на виканите в националния отбор. За футбола който налага вече е въпрос на вкус на всеки фен. Иначе като футболист Хубчев беше висока класа, особено като заигра като либеро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:13 pm 

Тоя ли бетонджия ще върне публиката....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:22 pm 
Аватар

Няма грам логика в подобна смяна, ако се окаже вярно, ще е решение в стил Батков / Гонзо :ohmygod

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:22 pm 
Site Admin
Аватар

Аз очаквам абсолютно друг човек към края на сезона, освен да ни е пял - не виждам как тази новина може да е истина. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:26 pm 
Аватар

Nqma_bira написа:
Vendome написа:
Nqma_bira написа:

Е кой твърди, че Хубчев е играл за умрялата петолъчка? На мен ми падна в очите когато се наведе на полуръста като треньор на Берое и загуби от някакви футболисти които в момента играят във Б и В група. Не ми харесва и това, че е подлога на полуръста и Корема по отношение на виканите в националния отбор. За футбола който налага вече е въпрос на вкус на всеки фен. Иначе като футболист Хубчев беше висока класа, особено като заигра като либеро.

И за двете визирани от теб неща, в голяма степен решенията се взимат от шефовете. Никой треньор не прави подобни неща през главата на началниците си. Колкото до играчите, които вика, то няма особен избор, а въпросните два отбора са от малкото, в които българите са поне 30% от редовно играещите.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:43 pm 
Аватар

За мен е по-интересн въпроса от каква логика би била продуктивана смяната на Дерменджиев по никое време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:45 pm 
Аватар

Абе тея са сериозни :bigok

Васил Божков е уредил Петър Хубчев да поеме Левски. Лично бизнесменът е провел разговорите с все още действащия национален селекционер и го е убедил да се захване със столичния гранд.

По информация на нашата медия, още от утре Хубчев може да се счита за новия старши треньор на Левски. Ако всичко е наред и нещата бъдат бързо оформени документално, бившият национал ще изведе „сините“ още в първия кръг от плейофите – срещу Ботев Пловдив.

Заедно с Хубчев, на „Герена“ ще акостира и Левон Апкарян, научи още KotaSport.com. Той ще бъде помощник на Хубси, какъвто е и в момента в националния отбор на България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:47 pm 
Site Admin
Аватар

Ще чакаме довечера в Приштина за подтвърждение значи, а Хубчев знае ли за това изобщо? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:50 pm 
Аватар

Дано не е истина това. Ама не да не се случи в последния момент, а да няма нищо вярно. Ако има, значи този клуб си се управлява както преди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:51 pm 
Аватар

Фалшива новина
Ще се самоцитирам с надежда да спрете да коментирате това журналистическо лайно, очевидно целящо да внесе напрежение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:52 pm 
Аватар

RIR написа:
За мен е по-интересн въпроса от каква логика би била продуктивана смяната на Дерменджиев по никое време.

А и по всякакви показатели, Жорето е пред путчев.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:52 pm 
Аватар

Ако новината се окаже истина, предполагам че има нещо, което не знаем. Не вярвам да е заради Божинката и Миланов, нещо друго ще да е скъсало отношенията Дерменджиев - ръководство.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:54 pm 
Аватар

Тръгна по всички сайтове. За какво е това сега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:54 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:
Фалшива новина
Ще се самоцитирам с надежда да спрете да коментирате това журналистическо лайно, очевидно целящо да внесе напрежение.

Напрежение няма. Само се забавляваме и си коментираме. Някой напрегнат? Кво ше стане, титлата ли ШЕ изпуснемЕ? :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:56 pm 
Аватар

Дано не е вярно това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:56 pm 

Като нищо може и Домуса да е намесен. Като изсипе една камара пари, чичо ви Гошо ще се върне за помощник там. Не че искат да им помага с присъствието си, а да не е при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:58 pm 

Истина е, Сега ни поема Хубчев, след първото завъртане от плейофите идва Илиян Илиев, За евротурнирите назначаваме Херо, и след като отпаднем първенството го започва Мъри :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 12:59 pm 
Аватар

Може шубата да е сложен да прави отбор за Мъри , ама Мъри да ни е пял и файда от Шубата да няма и за това го сменяме с треньор по желание :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 1:02 pm 

Политически парашутисти, собственици, легенди....Ебаха ни майката. Най-лошото е че Спас бе събрал класни играчи. Не си спомням да сме имали такава селекция. Сега ще ги изритаме един по един да играят лекета като Божинов, Едисон Йорданов и тем подобни суеци. Мариани, Рейш, Тиам, Ябло, Холмар, Паулиньо, Кабрал...ще им набием шута един по един да гледаме наще негодници дискотекаджии....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 1:05 pm 
Аватар

Аз за разлика от вас не съм против Хубчев като вариант за треньор. ОБАЧЕ, подобна смяна и то точно в този момент би показала, че новото ръководство не знае какво иска... Скоро ще разберем вярно ли е, или не е.

Paulao, пак ли почваме с мрънкането за "класните" играчи дето сме имали? Кабрал? Сериозен ли си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 1:06 pm 
Аватар

Кабрал :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 1:07 pm 
Аватар

paulao написа:
Политически парашутисти, собственици, легенди....Ебаха ни майката. Най-лошото е че Спас бе събрал класни играчи. Не си спомням да сме имали такава селекция. Сега ще ги изритаме един по един да играят лекета като Божинов, Едисон Йорданов и тем подобни суеци. Мариани, Рейш, Тиам, Ябло, Холмар, Паулиньо, Кабрал...ще им набием шута един по един да гледаме наще негодници дискотекаджии....

Видяхме обаче на края, на каква цена е била тая селекция. Айде Кабрал да не е сред можещите играчи или да гледаме повече мачове на Левски. :lol:

За Путьо Дришовата слуга е ясно че е партенка, ама защо въобще на дневен ред стои напускането на чичо Гошо? Заради това, че почти няма играчи, от 3 месеца е с тях, няма кой да им набие шутовете и да им обясни, че трябва да се съобразяват с треньора? Нали нямаше повече да правим така както правехме в миналото?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 1:11 pm 
Аватар

significantone написа:
Аз за разлика от вас не съм против Хубчев като вариант за треньор. ОБАЧЕ, подобна смяна и то точно в този момент би показала, че новото ръководство не знае какво иска... Скоро ще разберем вярно ли е, или не е.

Paulao, пак ли почваме с мрънкането за "класните" играчи дето сме имали? Кабрал? Сериозен ли си?

Ил. Ил. и Хубчев са 1:1 като треньорски качества. Какви успехи е постигнал цикличния, че го искаш в Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 1:15 pm 
Аватар

Не е сериозно тази "новина" да се появи в абсолютно всички медии и Павел Колев все още да не я е опровергал. Струва ми се абсурдно при положение, че познава много добре материята и спекулациите които неминуемо ще се появят.
Иначе чичо Гошо е личен избор на Божков, нали така? Колев мисля го беше споменал в някакво интервю.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]