forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 8:56 pm 
Аватар

Аз до колкото знам, пари за Обертан не сме взели, няма и да вземеме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 8:57 pm 
Аватар

Ако с всички клаузи струва 1,75 млн на турците и заплатата му е толкова висока, то колко е взел Левски в крайна сметка? :smt006 Защото Павел Колев каза, че Левски не си е избил парите от Обертан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 8:59 pm 

Е нали според теб Левски беше взел 100-200 хиляди за него, в най-добрия случай. Как така дори допускаш, че може да е 1,75 млн :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 9:01 pm 
Аватар

Форумно Инче, не допускам, че Левски е взел 1,750 млн. Те, турците, изнесоха информация, че всичко по договора на Обертан струва 1,750 млн евро. Аз все още съм сигурен, че не сме взели повече от 200к евро за него

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 9:06 pm 
Аватар

Това на ПК за Обертан не съм го чел. Само мога да предполагам какво визира ПК - пари на ръка при подписване на договор за него и мениджъра му, месечни заплати, пари на ръка при преподписване на договора, различни премии за изиграни мачове, спечелени мачове и тн.
Относно какво е взел Левски - изобщо не зависи от това каква му е заплатата там. Зависи за колко основно е продаден, какви клаузи има евентуално за изиграни мачове, асистенции, голове, евентуален процент от продажба.
Аз за първи път от форума научих, че като се обяви цена по трансфер в нея влиза и заплатата :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 9:14 pm 
Аватар

Едно и също... Не се обявява. Но те така го правят, защото са общински клуб и обявяват цялата инвестиция. Над него беше посочен Едуок за 2.2 млн евро. Неговата трансфера сума е потвърдено, че е 400 000 евро. 25 годишен. Много тъп спор с това. Дали съм прав или не няма значение. Важното е, че потърпевш е нашият отбор, а няма и кой да зададе два нормални въпроса на Павел Колев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 9:19 pm 
Аватар

Кво ви ебе, Обертан е минало, сега порим с Райнов и пак сме трети.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 9:21 pm 

Zlostar_1111 написа:
JustDoIt написа:
Май в крайна сметка журналистите са били прави за заплатата на Обертан. :bigok

E Белами я написа поне месец преди да се появи в която и да е джамия. НЖ написа, че са удовлетворени всички изисквания. Как иначе да преподпише, при положение че дори последния в Турция може да му предложи по-добри условия?
Турците обявяват, че с всички клаузи по договора са го купили за 1,75М, ама тук се смяташе как не струвал повече от 800К-1М и как заплатата му там била не повече от 30К на месец, видиш ли само и само, за да заиграе в последния в Турция се отказва от 20К на месец :smt005
Хич няма да се учудя ако именно парите от Обертан са спасили лиценза.

Е, аз го казвам, защото като излезна новината за заплатата по медиите, веднага се подскочи тука, че статиите са поръчкови, някой иска да спре възраждането на Левски, а-у :loser2.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 9:22 pm 

Естествено че не е от значение дали си прав. В твоите очи ти винаги си прав и надали някой може да те убеди в обратното. :bigok
(Надали и на някой му е важно да го прави де).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 17, 2019 11:05 pm 
Аватар

Бат Жоре ще организира ли приятелско мачле в паузата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 12:08 am 
Аватар

Цитат:
Разбира се той е звезда от такъв ранг, че ако се използва правилно би могъл да има възвращаемост от реклами, имидж и привличане на спонсори, но моето убеждение поне от есенния полусезон е, че в това отношение Обертан беше използван на не повече от 15-20% от потенциала му извън терена.

Точно това си говорихме с едни приятели вчера на какво ниско ниво ни е маркетинга. Хубаво, при Обертан няма връщане назад, вече си е тръгнал. Но в момента в отбора ни е един от най-популярните казахстански футболисти. Доказателство са стотиците им коментари под всяка една от снимките в Инстаграма на клуба. Вижда се, че интересът към това момче е огромен. След идването на Меси вече е трудно да се види нещо написано на български език. Представете си какъв интерес ще има, ако се пуснат в страната му фланелки на Левски с неговото име. Сигурен съм, че продажбата само на неговата фланелка в Казахстан ще е по-висока от тази в България на всички останали футболисти на Левски взети заедно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 10:12 am 
Аватар

Благодаря за бързото пазарно проучване което си направил и си изчислил потенциалните продажби в Казахстан. :bigok Мита, дистрибуция, всичко. :bigok

Тия маркетолози не знам защо се мъчат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 10:22 am 

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Форумно Инче

Едно време за такива глупости се банваше :smt079

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 10:33 am 
Аватар

Goviado написа:
Благодаря за бързото пазарно проучване което си направил и си изчислил потенциалните продажби в Казахстан. :bigok Мита, дистрибуция, всичко. :bigok

Тия маркетолози не знам защо се мъчат.

Може да ги пращаме с бутилка Лъвско пиво, като купят фланелката и изпият бирата да ни върнат бутилката от бира и после схемата е ясна. Купуваш 100 бири, изпиваш ги, връщаш шишетата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 10:56 am 
Аватар

Има хляб и за точене на ДДС..Дришата би завидял и пукнал вена. Ега!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 2:03 pm 
Diabolik написа:
Разрови се из фейсбук и виж масовото мислене."Защо играят чужденци-ментета,а не нашите момчета"."Защо не играе Деян Иванов" и т.н....

Точно пък коментарите из фейсбук ще покажат масовото мислене :smt005 :smt005 :smt005 Там коментират само маймуни, на които допира до Левски им е само по телевизора.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 2:05 pm 
Site Admin
Аватар

Така е,форума е най-представителната извадка. :8) На стадиона абсолютно никога не може да чуеш от 105453605 места "Пускай юношите,ве...". :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 2:13 pm 
Аватар

И семки не се люпят на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 2:26 pm 
Diabolik написа:
Така е,форума е най-представителната извадка. :8) На стадиона абсолютно никога не може да чуеш от 105453605 места "Пускай юношите,ве...". :lol:

Тоя форум вече не може да бъде представителна извадка за нищо :bigok На стадиона хората си плащат и ще си викат каквото решат. Просто народопсихологията на българина към днешна дата е такава. Вечно недоволство, мрънкане и негативизъм. Макар че това с юношите далеч не е мрънкане. Левски без собствени кадри губи идентичност и хората го усещат.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 3:23 pm 

"Левски без собствени кадри губи идентичност и хората го усещат ..." :smt023

В днешно време е трудно , защото повечето момчета са тотални неможачи-връзкари, мислещи предимно за курволяци, пиене/марихуанка, чалгичка и най-накрая ( ако е останало време) за футбол. И честно казано, колкото и да ни е болно на всички, предпочитам да се радвам на Тиам, пред това да си тровя нервите с неможещ да играе футбол, който да нанесе на всички ни предния срам, а след резила да си опъва водчици в 33 ( или производен чалга-коптор).

Но за най-горното си болезнено прав. :smt023 Дано ПК се справи с ДЮШ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 3:27 pm 
Site Admin
Аватар

Проблемът на Левски е,че клубът се управлява безобразно вече над 10 години.Проблемът е,че клубът е пълен с пиявици на които им се позволява да дерибействат и безчинстват само защото имат титлата "легенда".Никой не търси на никой отговорност за нищо.Школата е пълен скандал.Дори май и Славия предоставят по-добри условия от нас,но на никой не му пука.Съответно от малоумната ни школа излизат тъпи путки,които са "футболисти",само защото баща му има пари. :smt006 Това не са Левскари,това са чалгаризирани идиоти.Левскари бяха Топчо,Гонзо,Иванков и т.н. НА ТЕРЕНА.

Ето ти един примерен състав:
Михайлов,Миланов,Деян,Генев,Горанов,Райнов,Юруков,Кабов,Краев,Хичо,Костов

Ебати шампионския състав,ебати Левскарите!!11!Тия ще пълнят стадиона до откат всеки мач.А мрънкането ще е забравено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 3:30 pm 
Аватар

Лично аз 100 пъти предпочитам надъхани чужденци като Аниете, Прохазка, Йоргачевич и т.н. пред разглезените чалгарчета дето излизат от млекарницата. Ако може всички да са като Живко и Горанката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 3:32 pm 
Site Admin
Аватар

Абсолютно! :smt023 Ние последните 10 години "направихме" повече чужденци Левскари,отколкото създадохме в школата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 3:52 pm 
Аватар

Факт! Йоргачевич, Прохазка и Аниете са 100% повече левскари от един куп юношки.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 3:57 pm 

Но е и факт, че масово хората искат българи в Левски.

В ерата на интернета, при тази глобализация, при тия УЕФИ, ФИФИ, МИФИ да не почерпиш опит от зверските академии в Холандия, Франция, Англия, Германия граничи с безполезна тъпотия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 4:47 pm 
Аватар

Ние сме безполезни тъпанари, така че всичко си е ток :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 5:51 pm 
Kryten написа:
Лично аз 100 пъти предпочитам надъхани чужденци като Аниете, Прохазка, Йоргачевич и т.н. пред разглезените чалгарчета дето излизат от млекарницата. Ако може всички да са като Живко и Горанката.

В нормалните школи си има правила и кодекс на поведение, който забранява и убива чалгарщината. Най-често забранените неща, които съм срещал са татуси, боядисани коси, пиърсинги, обици, шапки с козирка, неходене на даскало. Има и школи, които гонят за лоши оценки и поведение.

Подписва се кодекс и от родителите и ако има издънка - наказания или директно шута в гъза.

Ето примерен кодекс на Арсенал

https://bsbproduction.s3.amazonaws.com/ ... onduct.pdf

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 5:55 pm 
Аватар

Тоя примерен кодекс ми изглежда доста шано. Арсенал знаят ли за него? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 5:56 pm 

Според мен не е факт, че масово хората искат българи. Хората искат Левски да бие Лудогорец и тирето, а според мен това в момента ще е трудно дори на националния отбор на България, в който УЖ играят най-силните българи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 18, 2019 5:56 pm 
Аватар

Ларс Фредрик Рисп написа:
АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Форумно Инче

Едно време за такива глупости се банваше :smt079

Съгласен съм и точно същото си помислих, когато го прочетох, макар че за мен това не може да е обида. Въпросът е, че определено е написано с подобно намерение.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]