forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 11:23 am 
Аватар

В 24-то, да не би и ти :ohmygod2
Тогава някъде слагаха осветлението. Мисля че го пуснаха за първи път през лятото на 84-та. Имаше някакъв приятелски турнир, но не помня кой участваше. Помня само, че Кашмеров (таман го бяхме взели) стана голмайстор на турнира. Той много и не игра след това, а после цъфна в Берое. Що си мисля, че бяхме взели и Кайзера тогава, ма може и да бъркам.
Прасетата беха гъзари преди това и се играеха на осветление.
След наш мач, ходехме на Армията. Прескачахме през оградата в "Б" - на едно место по некаква случайна случайност :smt005 немаше шипове. На един мач таман се каниме да се метаме оттам и гледаме двама мъже се задават и единия пита: "Абе момчета, откъде може да се вземат билети, че касите за затворили?" Беше бат Геле Станков :bigok бе кво ше им даваш пари на тия - давай с нас оттука. И той се преметна през оградата пича.
79-та станахме шампиони последния мач, разликата беше една точка преди него (не помня в чия полза). Локото станаха шампиони предната година.
Тая купа "1300 години България" я имаше май 2 години, после я спряха. Тоя мач, за който ми говориш не мога да си го спомня. Канеха и отбори от чужбина, една година дори идва и Спортинг - с тех направихме страшен мач - поведоха ни два на нула, после изравнихме и дори набутахме трети, ма го отмениха. После Жордао (помниш ли го тоя негър?) ни вкара за 2:3.
Мисля че, Гибона дебютира през 80-та със Славия (един дъжд беше)и се чудехме тогава кое е тва кубе дет го пускат. Бехме слаби тогава, а в Славия играеха Жужо, Чавдар Цветков, а и другите им беха добри (май и чичо Гошо е играл там по тва време) - беха класа.
Имаше един мач по повод минаването на олимпийския огън през България през същата година - може би имаш него предвид? Стадиона беше пълен, ма 2/3 от публиката не беше дошла за мача, а да види как Боян Радев тича по пистата с олимпийския огън.
Всъщност беше мини турнир с полувремена от по 30 минути. Та на финала играехме с прасетата тогава и паднахме 0:1. Спас вкара на Стайков от фаул. В интерес на истината, не помня Гибона в този мач, но може би имаш предвид друг мач.
Първия мач дето, проумях, че Гибона е Бог беше пак на един със Славия - е тогава верно ги разнищи.
Един от големите му мачове беше на Великден 83-та (3:0) Тогава направи смешни Динко и Джеки,а гола му за 2:0 беше шедьовър.
да си жив и здрав, че ми даде повод да си спомня тия неща

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 11:34 am 
Аватар

Не помня с кого играехме, бях ученик, но си спомням, че "народната" милиция изгони хората от всеки втори ред защото скандирахме "Левски", а трябвало да викаме "витоша". Спомням си, че набързо почнах да броя редовете за да видя дали съм сред тези които ще гонят и прескочих в реда над мен за да догледам мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 11:39 am 
Аватар

Срещу Олимпия през 1994 :ohmygod2 :lol: Следващия посетен от мен мач беше онова 7:1 :losers После цяла седмица чорбетата от квартала не излизаха навън да си играем :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 11:44 am 
Аватар

А, забравих за дузпата на Барзов в последната минута.
Тоя мач свърши 2:2 поседохме с гол на Вълчев през първото, ма те бързо ни изравниха. После мача се закучи, а към средата на второто им изгониха Спас (изрита Пламен Николов на тъча откъм "А"). Онези пък взеха, че вкараха баш тогава за 1:2.
В последната минута Мишо се срути в наказателното и съдията даде дузпа. Не помня имаше ли нямаше ли - но дълго се разправяха и се бутаха преди Барзов да заложи да бие. не помня кой беше съдия (трябва да е бил или Жежов или Богдан Дочев) но след мача онея ореваха орталъка и който и да беше май не свири повече на Левски - цесека.
Освен че пососчи къде ще бие, Барзов след като вкара, показа на Велинов с ръка и кур :strkstrk (в конфигурацията със сгъването на ръката) :strkstrk
Айде стига, да не отегчаваме младите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 11:58 am 
Аватар

Китин написа:
За Благоевград обаче да не говорим, там го сложиха преди 2 години. Преди това и пилони нямаше даже.

Бъркаш се. Там има осветление поне от началото на 90те. Май е и по-старо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 12:04 pm 
Аватар

Зададохме си въпросите и сега чакаме отговорите от Колев, поне така каза Любенов. Видях въпроса за вилата :bigok

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 12:11 pm 
Аватар

Китин написа:
Не, че нещо ама в Стара Загора осветление се появи чак към 2011-2012 :smt017 Освен да е имало и някога преди това, а после дълги години да е нямало :smt017 Едит - https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/sl ... 07814.html явно е било така.

За Благоевград обаче да не говорим, там го сложиха преди 2 години. Преди това и пилони нямаше даже.

Няма такова нещо. 80те имаха осветление. И то много добро!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 12:33 pm 
Аватар

80те може, 90те и до към 2012-та нямаха :bigok

Явно и в Благоевград дълго време не е работело и са го пуснали пак 2012 - https://topsport.bg/pirin/renoviraneto- ... zhava.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 1:13 pm 
Аватар

Гледах Павел Колев и исках да попитам нещо форумците. Според вас правилно ли е феновете и въобще левскарската общественост да знае колко са точно дълговете на клуба и към кого? Редно ли е това да е публично достояние или функцията на феновете е да подкрепят отбора на стадиона и да не се бъркат в управлението на клуба.
Мен конкретно ме интересува колко са дълговете точно. Колко се дължи на Спас, колко за сектора, колко към НАП, колко към други бивши собственици, колко към кипърски офшорки, колко към мениджъри, колко към фирми и кои, колко към бивши играчи и треньори и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 1:22 pm 
Аватар

На тоя етап е правилно да се знае и всички измамници да си влезнат в затвора. Щото както Чери не иска да покрива чужди кражби, така и бай Гошо не иска да дава 20лв за билет и да гледа посредственици, щото знае, че тия 20лв даже няма да отидат за покриване на дълговете, а и те ще бъдат прибрани някъде.

В един идеален свят или дори примерно ситуацията на Хайдук Сплит, които са тотални нещастници и са 6ти в първенство с 10 отбора, следва да имаме по 15к на мач и да нямаме дългове, щото билетите, членският внос, мърчъндайзинга, тв правата и няколко спонсора трябва да покриват бюджета.
Вече евроучастия и продажба на футболисти да са плюс(защото не може да се залага и разчита на такива приходи, които не са сигурни), който обаче да не отива за вили и яхти на собственици, а да се ползва за надграждане и развиване на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 1:27 pm 
Аватар

Само от утрешния мач ще сме с едни къси минимум 200К от билети. Както някой каза вчера, няма да е лошо да се погасят някакви задължения с тия пари и да се обяви публично, за да ѝ светне на Нейно Величество Синята Публика, че по 2 пъти на месец да се събираме 15 хиляди и сами ще го спасим тоя клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 2:09 pm 
Аватар

Нищо ново

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 2:22 pm 
Аватар

Не. Беше доста самоуверен. Намаляват заплатите и ще преподписват с който е съгласен в така направената нова ведомост.
Intruder, 24то беше с две класи над 95то, но си беше велико даскало.
Гибона верно дебютира срещу Славия, а те наистина бяха много силен отбор, Жужо и Цветков направо ни шиеха непрекъснато, все ни биеха по това време. Израсъл съм с Вихурата, техния лидер на тогавашната им агитка от 35 човека :bigok един ден беше разбил сладкарница с баклави, наял се изпил бозата и заспал вътре и го заключиха и повече не го видех. Страшен провал. Кайзера дойде май 88ма, преди това Мишо Вълчев беше Кайзера за Левски. Големите мачове с Щутгарт ги помня, едната годин ги хванах на живо, ама другата вече бех в казармата. Голям отблр имахме, а като си пусна мачовете от онова време, все едно гледам тоталния футбол на Аякс. Сега българският футбол се играе на 33 оборота, бавен, муден, тежък...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 3:28 pm 
Аватар

Първият период на Кайзера в Левски е 1984-1986.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 3:51 pm 
Site Admin
Аватар

@intruder + толеранса, аз съм израснал баш до 24-то, смятайте :bigok 24то е култово, а асфалта до фантастико едно време беше много хубав :smt005
А в поликлиниката до 24то са ми оправяли малко главата кат пикльо, понеже си я бях пробил на една будка до пазара. И двамата обаче сте по-дърти и имаме различни преживявания, но квартала е култов. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 4:02 pm 
Аватар

Да, наистина е бил в състава, но не е играл в евротурнирите. Явно е бил резерва, защото изобщо не помня да е бил ключов играч Кайзера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 5:15 pm 
Аватар

https://levskisofia.info/player/nikolay-todorov/

Ето му статса. Между другото, преди нас е бил за малко в лит(*кс-етрополе.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 5:33 pm 
Аватар

Кайзера немаше как да пробие тогава. Но пак, бая мачове е изиграл като гледам. Но не го помня изобщо от тоя период - явно са го пускали резерва за да направи толкова мачове. В халфовата линия конкуренцията беше убийствена - Емо Спасов, Пламен Цветков, Чавдаров, Джеймс, Наско... Имаше и един Григоров - бехме го дръпнали от Перник по-рано - беше биткаджия и имаше добра левачка, ма май не беше режимлия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 5:35 pm 
Аватар

Дори аз се възмутих на начина, по който е написано четирибуквието през едно мнение от моето. Представям си какъв вой ще стане след мене. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 5:46 pm 
Аватар

Нека има вой, аз не съм радикал.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 5:51 pm 
Аватар

Т'ва няма значение, изписването на покойниците така води до банан. Кур и смърт за тех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 7:43 pm 
Аватар

:bann3 за не радикала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2019 9:38 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
kris 1914 написа:
Т'ва няма значение, изписването на покойниците така води до банан. Кур и смърт за тех.

Каква смърт, като са умрели!? :smt006 Само банани са ви фостите, почвате да ме съмнявате... :bnsex И все пак, ако ще се изписва тая скверна абревиатура, поне трябва да е с малки букви и по възможност с главно С*... като в подписа ми :!:

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2019 12:04 am 
Аватар

Хайде по-кротко. Цъфнахме и вързахме, до едно изписване опряхте.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2019 6:17 am 

Китин написа:
Не, че нещо ама в Стара Загора осветление се появи чак към 2011-2012 :smt017 Освен да е имало и някога преди това, а после дълги години да е нямало :smt017 Едит - https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/sl ... 07814.html явно е било така.

1985 или 86-та за Балканиадата сложиха осветлението.

Иначе първия ми мач на Левски (на живо а не по ТВ), беше през 1979 срещу Берое в Зарата и свърши 1:1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2019 6:20 am 

Intruder написа:
А, забравих за дузпата на Барзов в последната минута.
Тоя мач свърши 2:2 поседохме с гол на Вълчев през първото, ма те бързо ни изравниха. После мача се закучи, а към средата на второто им изгониха Спас (изрита Пламен Николов на тъча откъм "А"). Онези пък взеха, че вкараха баш тогава за 1:2.
В последната минута Мишо се срути в наказателното и съдията даде дузпа. Не помня имаше ли нямаше ли - но дълго се разправяха и се бутаха преди Барзов да заложи да бие. не помня кой беше съдия (трябва да е бил или Жежов или Богдан Дочев) но след мача онея ореваха орталъка и който и да беше май не свири повече на Левски - цесека.
Освен че пососчи къде ще бие, Барзов след като вкара, показа на Велинов с ръка и кур :strkstrk (в конфигурацията със сгъването на ръката) :strkstrk
Айде стига, да не отегчаваме младите

Безински вкара единия гол за прасетата. Беше му първи сезон в Чурка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2019 3:07 pm 
Аватар

Чандъров почва да строи хотелски комплекс в Пунта Кана за 160 милиона долара. Някой знае ли защо не влезе и той в Левски?

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2019 3:11 pm 
Аватар

Е нали не мислиш, че си ги вади от джоба...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2019 6:22 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Е нали не мислиш, че си ги вади от джоба...

Никъде не съм го твърдял. Сто милиона са кредит. Все пак, човекът действа с размах. По-интересно е защо изпадна от схемата, още повече че гласяха да ползват школата му.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2019 6:23 pm 
Аватар

Щото натиснаха черепахата.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]