forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 3:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:44 pm 
Аватар

Е да, тоалетните не са ОК. :smt012 Ами да лепат отстрани триъгълниците, които са по проект и ще има още 1000+ места, това май ще е най-лесно изпълнима.

Последна промяна dogbeer на Чет Мар 07, 2019 2:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:45 pm 
Аватар

Един нов и хубав стадион ще вдигне посещаемостта значително и това не мисля, че е особена изненада.
И на мен ми писна да го дъвчем това, но според мен формулата е много простичка --> хубава игра + хубав стадион + интрига = пълен стадион
Може да добавим променливи от типа на студ, празници и кофти време, които да влияят отрицателно на тази формула, но никога не ми е пречело, когато вали да си гледам мач от А под козирката с на тати сензорите, които следяха да не падне. Сега като вали дъжд, трудно ще се навия да седя 2 часа под него.
Като добавим, че Левски е имал, има и винаги ще има голяма маса, която да се вълнува от нещата, то при хубав стадион винаги ще има доста повече хора и в най-тъпите тъпи мачове през сезона. За целта обаче... трябват пари. На този етап ще съм щастлив, да се работи наистина и да се изчистят задълженията.. от там насетне може да се мисли за стадион. Колкото по-бързо стане, толкова по-добре би било, но това не зависи от 3те хиляди или 16те хиляди или дори 40те хиляди (на националния), които сме на стадиона. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:48 pm 
Аватар

Факт е, че първоначално хората не ходеха масово в А, но особено този сезон всички свикнаха да ходят там, водят децата и като цяло се пълни вече 5-6 път само този сезон, макар че 4500 не е някаква ужасна бройка. Ако тръгне отборът и има мачове в Европа често, като има метро на 900м, стадионът ще се окаже тесен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:51 pm 
Аватар

Дано този дефицит на моменти, предизвика масовата покупка на карти. :bigok

Последна промяна dogbeer на Чет Мар 07, 2019 2:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:57 pm 

А сектор не е ли малко над 6000 заедно с ВИП, Прес ложа и т.н?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:58 pm 
Аватар

4900 е всичко без боксовете. 6 може да стане с ъгловите сектори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:58 pm 

Левски в момента е спортен отбор, който доставя продукция - ритане на топка.
Гледането на хора, които ритат топка под формата на футбол, ръгби или каквото и да е друго, както и свързаното с това фенство, за 99 % от хората е начин за запълване на свободното време и съответно забавление - чрез гледане на мач, пиене на бира с други фенове, заяждане с противника.

Има сигурно 1 %, за който това не е забавление, а най-важното и нещото, около което се върти живота им. Нека има такива хора, но нека да не си говорим и празни приказки за задължения и т.й. да сме на трибуните, каквото и да става.

Аз поне така мисля, със сигурност други мислят друго, с което аз съм съвсем ОК. Стига да не ми вменяват какво да правя аз или да ме лишават от възможността аз да си запълвам свободното време с Левски, когато реша. Например като вдигат свастика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:59 pm 
Аватар

От тук до края на сезона Герена ще се пълни и господин чере....така де, многоуважаемият г-н Божков, ще ръзвърже кесията и ще викне архитектите :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:00 pm 
Аватар

Зависи от резултатите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:02 pm 
Аватар

Честно казано и на мен ми хареса в А. Макар да не е перфектно, самата трибуна е висока, вижда се окей и е приятно да гледаш от там. Дори козирка не ми липсва особено, макар че си трябва реално. Съвсем друго е да отидеш на мач и да ти е човешко, баси. С нормални тоалетни, да се продава вода, някаква храна(надявам се алкохолна бира след време), да седнеш(или да не седнеш :bigok ) и да си гледаш мач.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:05 pm 

Kryten написа:
4900 е всичко без боксовете. 6 може да стане с ъгловите сектори

От строителния форум...
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:06 pm 
Аватар

Поставянето на козирка на сектор А и строителство на нов сектор Б би дал доста по-различен вид на стадиона. Със сигурност ще вдигне и средната посещаемост. Отделно това са потенциални нови офиси и търговски площи които биха донесли нови приходи. Точно за това ме разочароваха думите на поставените от новия бащица лица, че скоро не се очаква подобна инвестиция. Един собственик със сериозни и дългосрочни намерения със сигурност би се замислил върху възможността да подобри инфраструктурата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:07 pm 
Аватар

В евентим сектор А е дефиниран с общ капацитет 4900

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:08 pm 
Аватар

Може да не броят местата от картите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:09 pm 
Аватар

Броят ги, това е изчисление брой редове по места.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:31 pm 
Аватар

Бизнес места скай боксове ли ще рече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 4:04 pm 
Аватар

Оф, липсва ми времето когато рефрешвах по цял ден строителния форум за ъпдейт от херца :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 4:12 pm 

Нали скоро пишеше че догодина ще играем на националния стадион :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 4:14 pm 
Аватар

:loser2 Да, мачовете от ШЛ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 4:16 pm 
Аватар

Китин написа:
Уж не е, ама даже и във форума се прокрадват мнения от типа "ходенето на мач не трябва да е задължение, трябва да носи позитивни емоции" и т. н.

Всъщност, това си е точно така. :smt115 Не мога да разбера защо на мач трябва да е ходи по задължение ? За да напишем после във форума, че сме по-големи левскари от другите и да ги обвиним, че видиш ли щом не ходят на мач с Витоша Бистрица на   - 10 градуса не разбират нищо и няма смисъл да коментират каквото и да е около Левски ? :smt017 И да, абсолютен и неоспорим факт е, че през последните години има много по-приятни и позитивни неща, които човек може да прави в свободното си време от това да гледа ювелирните изпълнения на някой като Кевин бру. В крайна сметка Левски е чисто и просто футболен отбор, а хората отиват да гледат един футболен отбор, едва когато този отбор демонстрира хубава игра, предлага добри условия за гледане на мач и тн. и тн. :smt031 Не можеш да храниш хората и да им лепваш етикети като "ретард" само защото не им се ходи да гледат някви полуаматьори на порутен стадион и с това да си загубят половината почивен ден. По скоро вашата логика е сбъркана или просто нямате нищо друго интересно за правене през почивните дни :loser2

Omraz :smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 4:23 pm 
Аватар

1914 Докрай написа:
Оф, липсва ми времето когато рефрешвах по цял ден строителния форум за ъпдейт от херца :bigok

Мегахерца ще се пенсионира докато започне нов ремонт на стадиона :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 4:30 pm 
Аватар

СамоСините написа:
По скоро вашата логика е сбъркана

Айде, бе. :lol: И Ливърпул не са ставали шампиони от 30 години, даже имаше един период дето завършваха 10-ти, ама не съм видял на Анфийлд празна седалка. Явно и тяхната логика е сбъркана и няма какво да правят по-интересно през уикенда. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Цитат:
Не мога да разбера защо на мач трябва да е ходи по задължение ?

Защото уж си Левскар и би следвало да ти пука за отбора. Какъв е смисълът да си Левскар по телевизията? Как помагаш на отбора, на който уж си фен, ако не ходиш на мач и не купуваш артикули? По тая логика, 10 години без трофей да сме заебали све и да гледаме разград, щото играят по-добре и участваха в ШЛ :bigok Има моменти, когато отборът сам привлича хората (за справка, последно есента на 2010-та), но понякога трябва и публиката да помогне на отбора (не много удачен пример - баскета през 2015). Съвсем нормално е на -10 градуса да има по-малко хора, но и при супер време е имало по 1000 човека :bigok :loser2

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

СамоСините написа:
Китин написа:
Уж не е, ама даже и във форума се прокрадват мнения от типа "ходенето на мач не трябва да е задължение, трябва да носи позитивни емоции" и т. н.

Всъщност, това си е точно така. :smt115 Не мога да разбера защо на мач трябва да е ходи по задължение ? За да напишем после във форума, че сме по-големи левскари от другите и да ги обвиним, че видиш ли щом не ходят на мач с Витоша Бистрица на   - 10 градуса не разбират нищо и няма смисъл да коментират каквото и да е около Левски ? :smt017 И да, абсолютен и неоспорим факт е, че през последните години има много по-приятни и позитивни неща, които човек може да прави в свободното си време от това да гледа ювелирните изпълнения на някой като Кевин бру. В крайна сметка Левски е чисто и просто футболен отбор, а хората отиват да гледат един футболен отбор, едва когато този отбор демонстрира хубава игра, предлага добри условия за гледане на мач и тн. и тн. :smt031 Не можеш да храниш хората и да им лепваш етикети като "ретард" само защото не им се ходи да гледат някви полуаматьори на порутен стадион и с това да си загубят половината почивен ден. По скоро вашата логика е сбъркана или просто нямате нищо друго интересно за правене през почивните дни :loser2

Omraz :smt023 :smt023 :smt023

Погледнато през личната егоистична гледна точка си е така, никой не е задължен да прави нещо насила, всеки може да си прави каквото си иска, животът си е негов!
Насила фен на Левски не се става, по задължение на мач не се ходи!
Ходи се от любов! Любов към синята идея, любов към ценностите с които е закърмен клуба, любов подхранена от спомените за велики спортисти минали през този клуб и за незабравими победи!
Заради същата тази любов може да се пребрегне уютът на домашния комфорт и да се гледа мач на -10 градуса с Витоша Бистрица!
Последните години е мазохистична тази любов, но който е бил влюбен знае, че любовта освен радост е и болка!
Разбира се, всеки сам изживява тази любов по различен начин, в някои тя се усеща и чувства постоянно, други я изпитват по-силно, когато отборът печели титли и купи и мачка наред. Въпрос на личен избор! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 4:33 pm 
Аватар

Личното действие ти дава моралното право да имаш претенции. Точно както ако си хвърляш боклука на улицата или паркираш като идиот не можеш да имаш претенции към общината, същото е с футболните фенове на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 5:03 pm 
Аватар

Вижте сега , аз също не съм спрял да ходя на мачове през тези 10 години, но просто логиката "който не ходи на всички мачове не е левскар" ми идва малко в повече. Естествено, че ще избера нещо по-приятно за правене от мач с Витоша на - 10 и това не мисля, че ме прави по-малко левскар или ми отнема правото да изказвам мнение за ситуацията в отбора. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 5:07 pm 
Аватар

Нещото, което винаги ме е побърквало вътрешно е меренето на левскарщината.

Най-малкото не е редно някой, който е бил на мач с Витоша на -10 С да има усещането, че е повече левскар от друг, който през това време е бил на СПА и е ебал два дена.

Малко ми е, като "аз съм гледал Гунди, Сираков.. и т.н.". Безумно. След, като се интересуваш по един или друг начин от клуба. Ходиш на мачове, когато ти се ходи. Купуваш си артикули, когато ти харесват. Четеш новини, когато ти се чете. Хабиш си нервите, когато си ги хабиш. Значи си левскар.

Всеки си живее живота, както си иска. Негово право си е. Простичко е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 5:13 pm 
Аватар

Никой не казва, че си по-малко левскар, въпрос на избор е, просто за теб е по-важен личния комфорт в таква екстремна ситуация като например -10 с Витоша Бистрица, което си е напълно оправдано!
Ти генерално заключи, че ходенето на порутен стадион и слаб отбор на терена е безсмислено за теб в сравнение с други приятни занимания, аз не разбирам защо си се мъчил в такъв случай:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 5:15 pm 
Site Admin
Аватар

Значи срещу Бистрица на -10 е проблем,но срещу тирето на -10 не е проблем? :lol: Докато си "избираме" мачовете и ходим само тогава,когато ни изнася ще сме на това положение.Иначе е по-добре да спрем да бием в гърдите,че сме най-големите.

Наскоро някой го каза много хубаво - Ние предпочитаме да изживеем мига на вдигането на тенекето,докато феновете на Запад обичат да извървят И пътя до него. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 5:17 pm 
Аватар

Ходя си, когато ми се ходи. Също съм бил и продължавам да ходя и на абсолютно безмислени мачове, като последния преди зимната пауза и затова казвам, че всеки ще си ходи, когато си иска и защото си иска. Държането на сметка е нещото, което мен лично ме дразни. Това е акцента в коментара ми. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]