forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2019 9:37 pm 

"ТВВ" много добре го е написал,но нали все се търси за нещо да се мрънка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2019 9:42 pm 
Аватар

И аз това казах в другата тема и K-1 почна да ме обижда. Не го познавам тоя Попов, нямам идея какъв е (факт е, че лъха могъщо на комунизъм :bigok ), просто казах, че едва ли ще зависят сериозните решения в ПФК Левски от него, макар и да е мажоритарен. Изобщо не го защитавам, най-малко ще браня някакъв агент на ДС, нагледали сме се на такива през годините. Предполагам на всички ни е ясно, че собственикът на Левски е Васил Божков и той ще има тежката дума оттук насетне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2019 9:59 pm 
Аватар

В БГ всичко лъха на ДС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2019 11:14 pm 
Аватар

Трябвало е да се извадят спешни пари за плащания. Е, извадиха се. На господин Божков и кура му разбира от бизнес. Доволен съм. Засега. Също така трябва да минат сигурно още 100 години, за да ни управлява някой, който не е свързан с ДС. Това се отнася за цялата ни държава, камо ли за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2019 11:30 pm 
Аватар

Някой да обобщи- да се радвам ли или да режа вените?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2019 11:33 pm 
Аватар

Радвай се докато си режеш вените.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2019 11:39 pm 
Аватар

Е то си е за радост

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 12:18 am 
Аватар

Много силен Стефан Софиянски по диема!
Цитат:
Министър-председателят, който се старае да се бърка навсякъде. Имам чувството, че той се бърка в Левски. Да не забравяме, че Борисов като стана кмет на София, прехвърли ЦДНА на Титан. Ние софиянци, като плащахме за чистотата, плащахме nа ЦДНА. Забравихме ли го или не? Титан колко време издържаше ЦДНА? Мога да кажа цифри - когато аз бях в кметството, бюджетът за чистота стигаше до 70 милиона, а после стана 160 милиона. Нищо лошо не казвам. Но Титан оттам издържаше ЦДНА.

Цитат:
Ние левскарите не сме му фенове на Бойко, знаете, че го освиркваме понякога. Левски е марка, Левски е име. Аз се гордея, че съм от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 12:24 am 

Софиянски е изкукуригал вече, при това сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 12:31 am 
Аватар

Еми, то нормален от наще остана ли :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 1:14 am 
Аватар

Изобщо не мисля, че е изкукуригал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 1:57 am 

Нали са сватове с Черепа, кво мрънка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:19 am 
Аватар

Стефчо още от Декември сере по плана за смяна на собствеността.

Има нещо мътно в тая работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 2:31 am 
Аватар

Например, че не участва :) Тоя човек крадеше с усмивка доста години, докато беше кмет на София. Толкова за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:00 am 
Аватар

И това е възможно. Едно място в УС би му прилягало отлично :bigok. Няма да прави нищо, ще дава мнение и ще му плащат. Мечта за всеки нищоправец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 3:38 am 
Аватар

И аз като порастна ще станс такъв :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 10:20 am 
Аватар

Тони Ч бил меко казано против :smt005 aма...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 10:36 am 
Аватар

Това и за Спас го слушахме, колко много плаща. Като видя Левски без дългове, след 2-3 години или след 10, тогава ще го повярвам :)

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:08 am 
Аватар

Така е, седим си във форумчето и ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ Левски без дългове. Те така се правят нещата, да знаете. :loser2

Важното е винаги да има някой да плаща, пък ние като ходим по хиляда човека на мач, сме големите претенции. Това най-много ме убива като фен на Левски, чувството да знаеш, че нищо, ама абсолютно нищо не зависи от теб, както и че дори не ти е даден нужния ресурс да можеш да си подкрепиш клуба според възможностите. И да си личи, че на клуба не му пука за теб. А ти седиш и си чакаш бащицата и си помрънкваш кой ли ще плати поредните дългове на поредните осрали се бизнесмен-бащици.

Честно ви казвам, само и единствено Павел Колев и желанието му за работа, както и професионализма, който излъчва, са ми надеждата. Тия от надзорния съвет изглеждат скандално, лицето-собственик и той изобщо не ми харесва. От интервютата им нищо не се разбра, празни приказки, защото не са те тези, дето ще си бъркат в джоба. Много е тъжно да те изтъпанчат и да си една безсмислена пионка без никакво влияние върху процеса. А ние седим и ги гледаме и цъкаме с език Божков кога ли ще ни "оправи".

Бахти скапаният живот :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:17 am 
Аватар

Аз плащам и съм на стадиона. Евентуално артикули, семки на Левски, бира на Левски и т.н. Ако ми дадат цялата власт, ще го оправя тоя клуб за 800 дни :bigok . Не за друго, а защото няма да крада. Не ти разбрах поста. Това, което зависи от нас е да сме на стадиона, да подкрепяме Левски финансово и с присъствие. Поне на повечето от нас.
Иначе да, чакам "да го оправят". Ако някой предложи как да помогна повече, с удоволствие.
С изключение на Колев, другите и на мен ми изглеждат..... хммм... познато :smt115
Фини господа. Не им вярвам. Не ми пука дали са в сектор В или в ложите, или пред сектор ТВ, все тая ми е, не им вярвам. Имат време да докажат, че са с добри намерения, а до този момент.... не им вярвам.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:19 am 
Аватар

Реално ситуацията е следната - г-н Божков е извадил едни 3 млн и нещо с които ни избави от фалита. Засега. Все още има гъста мъгла по отношение на това колко са дълговете ни и към кого. Стана ми интересно как отпадат 5 млн дългове по давност? Единственото разумно обяснение е да са били към Батков. Но нали уж беше капитализирал всички задължения към него? От думите на Павел Колев става ясно, че ще има 30% намаляване на разходите за заплати. Това автоматично означава чаЛ на играчи като Холмар, Мариани, Доктора и Реиш. Дано поне успеем да вземем прилични пари за тях. Лятото правим нов отбор и така. За козирка и въобще инвестиция в стадиона, например нов сектор Б с който стадиона да придобие приличен вид ще трябва да чакаме докато изкараме пари от ЕКТ и от трансфери. Тоест никога. Приказките за реорганизацията на ДЮШ ги слушам от 15 години поне, но ПК каза, че общувал отлично с Боримиров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:21 am 
Аватар

Тия 5 милиона разбрах, че са за сектора...незнам дали е така. Но ако е нищо чудно да е така и да са от 5 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:31 am 
Аватар

konvoec написа:
Аз плащам и съм на стадиона. Евентуално артикули, семки на Левски, бира на Левски и т.н. Ако ми дадат цялата власт, ще го оправя тоя клуб за 800 дни :bigok . Не за друго, а защото няма да крада. Не ти разбрах поста. Това, което зависи от нас е да сме на стадиона, да подкрепяме Левски финансово и с присъствие. Поне на повечето от нас.
Иначе да, чакам "да го оправят". Ако някой предложи как да помогна повече, с удоволствие.
С изключение на Колев, другите и на мен ми изглеждат..... хммм... познато :smt115
Фини господа. Не им вярвам. Не ми пука дали са в сектор В или в ложите, или пред сектор ТВ, все тая ми е, не им вярвам. Имат време да докажат, че са с добри намерения, а до този момент.... не им вярвам.

Не е лично към теб, а към хората, които го казват това, а стъпват 1-2-4 пъти на стадиона, а имат тази възможност. Искали да гледат европейски футбол. Ми не става. Трябва си ядро от публика на стадиона. Нашето докато не стане към 10 к на всеки мач, без значение от резултати и противник все така ще си бъдем. Твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:48 am 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Така е, седим си във форумчето и ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ Левски без дългове. Те така се правят нещата, да знаете. :loser2

Важното е винаги да има някой да плаща, пък ние като ходим по хиляда човека на мач, сме големите претенции. Това най-много ме убива като фен на Левски, чувството да знаеш, че нищо, ама абсолютно нищо не зависи от теб, както и че дори не ти е даден нужния ресурс да можеш да си подкрепиш клуба според възможностите. И да си личи, че на клуба не му пука за теб. А ти седиш и си чакаш бащицата и си помрънкваш кой ли ще плати поредните дългове на поредните осрали се бизнесмен-бащици.

Честно ви казвам, само и единствено Павел Колев и желанието му за работа, както и професионализма, който излъчва, са ми надеждата. Тия от надзорния съвет изглеждат скандално, лицето-собственик и той изобщо не ми харесва. От интервютата им нищо не се разбра, празни приказки, защото не са те тези, дето ще си бъркат в джоба. Много е тъжно да те изтъпанчат и да си една безсмислена пионка без никакво влияние върху процеса. А ние седим и ги гледаме и цъкаме с език Божков кога ли ще ни "оправи".

Бахти скапаният живот :mrgreen:

На 99% се припокрива с моето мнение и чувство. Само не съм съгласен, че животът е скапан. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:49 am 
Аватар

Единият от дъртаците не каза ли, че тепърва щяло да се прави одит, от който ще се разберат подробно задълженията, а същност този одит бе направен преди месец? "Собственикът" стоя 5 минути, стана му скучно и си тръгна без да каже една дума, вторият бил някакъв фен от В сектор, дето ходи на 1-2 мача в годината. От това, което каза, разбрах, че работата му ще е да гледа вече мачове от ложата в А и уж бил "връзката между феновете и клуба". Тоя за първи път го чувам и виждам, ама да, той ще е човекът, който ще представлява феновете в надзорния съвет... Третият с цайсите пък си личеше, че дори не знае още в какъв спорт се състезава този клуб. Абе ситуацията е уникална. Божков ни прати най-големите "специалисти" от хората си. Дано да не си изпати най-накрая. Единствената ми надежда е Павел Колев. Само при него се вижда желание за работа и въобще само той май знае защо е тук и какво трябва да прави.

Последна промяна SB1914 на Чет Мар 07, 2019 12:08 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:52 am 
Аватар

SB1914 написа:
Третият с цайсите пък си личеше, че дори не знае още в какъв спорт се състезава този клуб.

Много бъркаш. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:55 am 

Нали трябва нещо да мецне,за да видят другите,че "уж" ги разбира нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 11:56 am 

Въпросът е какво очаквахте? Какво трябваше да стане, за да сме доволни? Много ми е интересно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 12:01 pm 
Аватар

Божков да влезне в залата с екип на Левски и да каже "Аре говеда, тук съм!!! Тая година ШАМПИОНИ, догодина ДУБЪЛ!!! Няма Гел, няма Гриша, в кафявата лига има нов шеф и той се казва ЧЕРИ!!! Ясен ли съм?!"

И след тази негова реч всички акционери да се изправят и да го изпратят с бурни аплодисменти, скандирайки "Левски Шампион!"

Толкова ли много искам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2019 12:03 pm 
Аватар

Да, защото съм убеден, че и тогава щеше да си недоволен от нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]