forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 6:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 374  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 2:13 am 
Аватар

При положение, че щяха тауш да го шитват за 1,2€ милиона в Рапид, а от там директно го върнаха, защото е прекалил с празнуването по Коледа, то си представям как някакви китайци от втора дивизия са дали 3€ милиона за същия този циганин месец по- късно. :strkstrk
Китайците хвърлят яко пари във футбола в последно време, ама за тея пари, ако ги имаш спокойно можеш да навиеш накоя бивша звезда в края на кариерата си или перспективен играч директно от Южна Америка наместо да ги хабиш за една некадърна топка лой от Литекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 2:17 am 

Джуджето има да плаща стари дългове на китайците покрай фалиралия завод за "детски" коли пластмаски в Ловеч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 2:46 am 
Аватар

Не знам колко е фалирал завода, защото преди емблемата шитнаха едни джипки на МВР.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 7:12 am 
Аватар

Заводът не работи и жипки вече не се сглобяват в баховица. Сградите сега са “индустриален парк”, но към момента май има само една фирма наемател. Същевременно, има едни кредити за построяването.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 7:30 am 
Аватар

Това с кредитите и погасяването знаем, че в нашата държава не е задължително. :bigok

P.S. В момента един дядо в метрото чете тема спИрт и на главна страница е заглавието:
“Чурка: Срещу Любо Пенев се води вендета!”

Цял живот за 50лв да бачкате, нещастници!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 8:28 am 
Аватар

Аз съм сигурен, че съдията от събота има лична омраза към чичовото и това е причината да ги бием. Нищо, че статистиката на пенев като треньор срещу Левски е 1 победа и 4 загуби с литекс-ловеч и литекс-софия :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 11:26 am 
Аватар

:strkstrk :bii_chorbata :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 11:39 am 
Аватар

Беше ми интересно да проверя за колко наистина е бил продаден космонавта в Каляри. Разрових се в италиански и сардински сайтове и се оказа, че сумата е 2 млн. евро. Което разбира се не е малко, но няма нищо общо с тиражираните от курвите на полуръста бг журналисти 4 млн. евро.
Сега погледнах клуба на глигана Мауридиеш или както там се казва. То целият отбор е оценена на около 12 млн евро, най-високо котираните им футболисти са били привлечени със свободен трансфер. И изведнъж тия глупаци да дадат 3 млн. евро за някакъв дебел бразилец? Ебати фантазията. Нищо, така припоците ще искат трансфери и ще сипват на полуръста, че не купува футболисти а само продава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 12:28 pm 
Дришата да беше изпросил един рейс от китайците, че от толкова броене на трансферни милиони не остана време да сменят случайния транспорт.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 12:39 pm 
Аватар

Аз току-що разбрах, че припоците се чудели какъв ли футболист щял да им купи ГриГан,
защото билИ събралИ 20 млн.лв от трансферите на Караманга, Безполов и Дебелидес. :strkstrk
ПрдполагалИ 2 звезди щели да пристигнат - защитник и нападател или плеймейкър.
А, да! Това което пишело в последния ГФО, че пак вече имат 10-тина млн. загуби, не било вярно - били заеми "към вътрешни фирми на Гришата"!
:smt005 :smt005 :smt005

Отделно се чудели, как така за същите милиони задължения каквито има в момента Левски, тях ги били фалирали, а Левски не.
Доказателства, че сме покровителствани от всички власти било, че Локо София също ги фалирали и то само за 1млн. задължения.
Реших да не се обяснявам и му отговорих, че нас Бойко и перуката ни обичат и затова е така. :bigok :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 12:44 pm 
Аватар

Не е нормално да се говори за БГ футбол с припоци. Аз поне не го правя откакто създадоха онова нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 1:02 pm 
Аватар

Никакъв шанс да говориш с припок и да водиш дискусия. Най-добрия подход е да се правиш на припок и да наливаш масло в огъня с тубите :bigok
Също така трябва да се знае, че те не схващат смисъла на това което казваш, а реагират на отделни думи, които им активират различни сценарии в мозъците. Примерно думите- хегемон, марка, харизма, убиец на шампиони е добро и активира филм "светлото бъдеще", а думите: директива, говеда, Перука, УЕФА, Божков, съдия са "Ориндж ман бад" и изпадат в мрачно настроение. Даже трябва да се пробва някой да им говори само с тия ключови думи да видим как ще реагират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 1:10 pm 
Аватар

Ferio написа:
Аз току-що разбрах, че припоците се чудели какъв ли футболист щял да им купи ГриГан,
защото билИ събралИ 20 млн.лв от трансферите на Караманга, Безполов и Дебелидес. :strkstrk
ПрдполагалИ 2 звезди щели да пристигнат - защитник и нападател или плеймейкър.
А, да! Това което пишело в последния ГФО, че пак вече имат 10-тина млн. загуби, не било вярно - били заеми "към вътрешни фирми на Гришата"!
:smt005 :smt005 :smt005

Отделно се чудели, как така за същите милиони задължения каквито има в момента Левски, тях ги били фалирали, а Левски не.
Доказателства, че сме покровителствани от всички власти било, че Локо София също ги фалирали и то само за 1млн. задължения.
Реших да не се обяснявам и му отговорих, че нас Бойко и перуката ни обичат и затова е така. :bigok :smt005 :strkstrk

Брат, как може да работиш с такива хора и да не си ги сложил на мястото им вече...Такива трябва като видят левскар наоколо да ги е страх да говорят за футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 1:39 pm 
Аватар

Не съм в положение да си избирам колегите. Отделно, както каза Живко - аз с припоци не споря.
Само ги слушам и се забавлявам. :strkstrk :smt005 Цвиленето им е музика за ушите ми. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 1:57 pm 
Аватар

FLAME написа:
Не е нормално да се говори за БГ футбол с припоци. Аз поне не го правя откакто създадоха онова нещо.

Нормален диалог не може да се води с такива същества.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 1:59 pm 

celeronhater написа:
Не знам колко е фалирал завода, защото преди емблемата шитнаха едни джипки на МВР.

Застояли... джипки!!! Назад си с инфото :D
Тая марка неговата отдавна в спряха от производство. Преди година от Италия и още няколко държави се оплакаха, че джиповете са бъгави и предизвикваха няколко катастрофи. Имаше снимка от катастрофа в България. Колата е имала проблем със спирачната система. Масово са били върнати в завода за китайски колички...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 2:32 pm 

Хмарселиньо: "Ето сега вижте мача ни с Ботев (Пд). Ние не играхме добре през първото полувреме. Тръгнахме силно през второто, вкарахме гол и държахме мача. Изведнъж обаче те ни изравниха. Това се дължи на интелекта на Тодор Неделев." :loser2 :loser2 :loser2 :ohmygod2

Интелект, до интелекта.... :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 3:08 pm 

Аз пък винаги закривам припоци с кеф. :bigok
Само ако ги считам за приятели (има и малко такива) не говорим по темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 3:12 pm 
Аватар

Аз ги режа моментално. Никакви задълбочени спорове.
Само им повтарям, че са Литекс, докато се откажат да говорят с мене за бг футбол :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 3:34 pm 
Аватар

celeronhater написа:

:smt023
Цитат:
Финтът с фалита на империята "Литекс": Да не се платят 78 млн. лв. на КТБ

https://www.168chasa.bg/article/6158268

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 3:46 pm 
Аватар

Аз припознавач за приятел нямам и не мисля да имам... Аз с такава сган приятелски отношения не мога и не мисля да имам. Имам няколко познати дето са припоци и се мислят за големи умници и гъзари, ама единия след един спор на тема Литекс-Цуцка и т.н. и загубен бас за 20лв. не излиза с компанията, когато аз съм там.

Всяко прасе знае истината за Литекс- София много добре и точно за това ги боли най много, когато им я кажат. Те са си като латентните педерасти- усещат какви са и какво ги влече (дори и хората ги усещат че са педали), но въпреки това ТЕ отричат педерастията си и я крият неуспешно. Именно за това като им кажеш каква е истината и ги боли много. Типично по шумкарски и болшевишки при тях неща като морал и чест не съществуват. Съществува само желанието за облаги (с титли и купи) и кражби и за това са готови и майките си да продадат.

Смърт за чорбарско-комунистическата сган!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 4:10 pm 
Аватар

Припсите отново с "ГОЛЯМ" трансфер :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 4:14 pm 
Аватар

Това е от ония трансфери, дето е по-добре без тях. Къде е доминацията, жоженце?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 4:35 pm 
Аватар

Знаем ги тия португалчета. Идват и до година максимум си заминават. Разбира се, нито една журналистическа помия няма да попита защо, какво и как.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 4:40 pm 
Аватар

Преди тройчо ги водеше срещу комисионна при умрелите. Явно гръмнатия е попил от него. Но очевидно на ниския подчовек нещо не му се занимава с тирето или няма излишни кинти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 4:41 pm 
Аватар

А при нас все едно няма такива :smt005 Само Нашименто ще кажа :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 4:47 pm 
Аватар

Да, има и точно заради това навсякъде по медиите ни скъсват как сме водили ментета, грешна селекционна политика и т.н. При тия смешници, ни звук, ни стон. Да не се разсърди Джуджи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 9:07 pm 
0 tolerance написа:
Припсите отново с "ГОЛЯМ" трансфер :strkstrk

Микренензеш :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 9:12 pm 
Аватар

Явно Тройчо е духал на някой там и добре е глътнал семето, за да пращат още играчи насам. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2019 9:28 pm 
Най-големият цирк е, че припсовете вече 2 дни бръмчат, че идвал топ нападател и трябвало да треперим, а те реално чакат Митьо Фибата, щото офертата въобще не е за помощник-треньор :strkstrk :smt005 :ohmygod2 :bigok

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 374  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]