forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 9:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 1:39 pm 
Аватар

Естествено, че на фона на управлението в последните 10 години трудно ще подскачам от радост за който и да е нов сладкодумен ръководител в клуба. Иронично, но "хубавото" е, че сме в критично състояние и бързо ще се разбере кой колко струва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 1:42 pm 
Аватар

Абсолютно съм съгласен с дивотодете, с това допълнение, че аз до тук малкоте стъпки както казах и в темата на самия ПК съм доволен.

Факт е обаче, че това и на усмивката да му беше наредено същото - и той щеше да го направи. Разликата е в начина на мислене между СР и ВБ. Тепърва ще видим дали ВБ ще казва на ПК какво да прави, както го правеше СР със усмивката или ще му остави свободата да си следва стратегията и плана, който уж са начертали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 1:43 pm 
Аватар

За мен единствената индикация дали се прави нещо в перспектива е инвестирането в инфраструктурата и ДЮШ. То няма нищо общо с текущата издръжка на клуба или финансовия феърплей които често се използват като извинение за липсата на действия, а показва наистина реални и дългосрочни намерения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 1:48 pm 
Аватар

За мен паралели между Колев и Усмивката няма как да има при положение, че втория никога не имал нещо общо с футбола. Доколкото знам вече има изчерпателна стратегия за бъдещето на клуба, нещо което не е имало скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 1:48 pm 
Аватар

Мнението на Дивото дете е хубаво да се чете и осмисли. Като погледнем ретроспективно, вече няколко пъти се приказваха сладки приказки, на някои от разказвачите им се насълзяваха очите, на други разтуптяваше сърцето, но в крайна сметка всички изпълняваха това което им се каже, и след всеки от тях Левски не ставаше по-добре.
Павел Колев наистина все още не е доказал, че се прави нещо по същество. Дивото дете е изброил нещата които трябва да се случат, бих добавил само това за спортните успехи на АЕ СИНИТЕ БАА, за да се убедим, че нещо се прави и П.К. наистина ръководи като директор, а не е просто поредната пионка на някого.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 1:55 pm 
Кво да докаже като все още не се знае кой ни е собственик :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 1:58 pm 
Аватар

Спортните успехи умишлено не ги сложих, защото те зависят и от неща извън клуба. Ако подредим къщичката, успехите ще дойдат, а и ще можем да тръгнем да ги търсим, вместо да се чудим дали да напъваме за тенеке, или да плащаме дългове, че да не ни закрият....

Кратуне, това е чудесно, ама и планове също имаше бол и досега....като почнем да изпълняваме някой план, тогава ще знаем повече....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:03 pm 
Аватар

Съгласен, но според мен на този етап първо, че не е минало ОС, и второ, че гасят горски пожари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:09 pm 
Павел Колев си е представил концепцията и стратегията пред тръста. Други хора също сме запознати с пътя, по който евентуално ще тръгне Левски. Ще я представи и пред широката общественост, но след 6-ти март. Тогава ще се знае повече и “по същество”.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:11 pm 
levskar_dokrai написа:
Олигофрени, които не спират да парадират, че са "заможни". :loser2 И че правят музей вече 6-та година. И като ги питаш защо още не е готов, се агресират неимоверно.

И никога не са имали нищо общо с ръководството на Левски. :bigok Особено с Тотонев :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:18 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Усмивката не е пипнал нищо в последните 2 месеца, защото така му е казано. Ако му беше казано да махне Неможко, щеше. Само че Спас замрази всякакво пипане на каквото и да е, и не се направи нищо. Ако вместо Колев, беше останал Усмивката, и Черепа му беше казал на него да го разкара - щеше... Това ми е мисълта.

Мислиш ли, че Черепа ще тръгне специално да казва на ПК да разкарва Митрев от клуба? Това е човек с много бизнеси и ми се струва малко вероятно да се намесва на толкова оперативно ниво в управлението на клуба.
Прочетох ти мнението (по-дългото) и съм съгласен с него, освен може би, че съм една идея малко по-оптимистично настроен. Все пак си прав, че Левски като инвестиция е доста рисков и искрено се надявам ВБ да си е направил сметката и да вярва, че може да спечели нещо. Да вярва, че може клубът да се превърне в печеливш бизнес проект. Само по този начин за нас ще има бъдеще..иначе ще кретаме както последните години, а може и да фалираме. Самият ПК в интервюто каза, че Спас Русев е искал да завърти колелото чрез наливане на средства (кредити), които да доведат до спортните успехи и т.н. Това е един от начините да се завърти колелото и определено има логика в него. Лошото е, че не се получи. Към момента клубът няма друга опция освен още по-голямо наливане на пари за изплащане на борчове и нови "звезди" или...оздравяване. В момента се върви по втория път и да се надяваме, че ще е успешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:23 pm 
Аватар

Не, мисля, че му е казал "разкарай всичко ненужно, допустимите параметри са тия, можеш да мърдаш толкова и толкова, разкарай треньора с тая заплата, вземи друг с най-много толкова, виж няма ли някой българин, кажи му, че аз поемам собствеността."

Липсата ми на оптимизъм е оттам, че хич не смятам, че Черепа си е правил сметка, а изобщо се захваща с нас точно по същите причини, по които и предишните - не по собствено желание и с преценка, а защото се придатък към нещо друго, което искаме. И ако изобщо се занимава с нещо в клуба, то е за да си лимитира загубите и харчовете, а не за да ни оправя... Дано наистина не е така.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:33 pm 
Аватар

Да, със сигурност е възможно да е така, дори е по-логичното обяснение на нещата. И все пак ако клуб като Левски, с толкова фенове, история, марка§харизма, не може да печели от футбол, то тогава целият ни футбол е обречен и няма никакво бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:33 pm 
Аватар

Относно Колев, аз не съм оптимист или песимист. Даже само от любопитство ще изслушам какво се "обещава" и какъв е планът. Надявам се този път да е различно, но вяра нямам. Дела трябват и по-малко приказки. Ще оценяваме след това, според заслуги.
Днес случайно ми попадна един пост У фейсбоклук-а, който бих споделил в темата за Сектор Б, обаче тя е заключена... Та, ето го:
https://www.facebook.com/SmurtZaPraseta ... __tn__=K-R

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:34 pm 
Аватар

Това мнение е споделено и там

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:44 pm 
Аватар

Сини сърца е сдружение участващо в различни инициативи, те поеха ангажимент да направят музея.

А какво стана с трофеите ? Нали по повод музея стана ясно, че голяма част от купите ни ги няма ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:47 pm 
Аватар

Бизнесмени и фенове предимно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:48 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
А кои са тези "Сини сърца".
Относно дали Павел Колев е като усмивката ще се види след точно 2 седмици, ако всичко е ок с лиценза, значи има някаква разлика :bigok
Позволявам си да не съм напълно съгласен с последното, защото лиценза зависи от плащане, а не от Колев. И взимането му ще е само частична индикация за намеренията (на черепа) и това, че нещо се прави. Но има още бая неща. Индикация за качествата на Колев ще е екипа, който ще сформира и това как той и тоя екип ще преструктурират и стабилизират клуба административно.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:54 pm 
Аватар

Тъпо е въобще да се сравняват Павел Колев и Усмивката! Какво значи пионка?
По тази логика всеки служител на всяка фирма е пионка.

Тепърва ще видим Павел Колев как се справя, но със сигурност е доста по-наясно от Усмивката какво трябва да представлява един футболен клуб като организация, структура, стратегия за развитие и т.н. Въпросът е дали ще има нужната финансова подкрепа за реализация на идеите.
Ще видим на 6-и Март какво ще се случи и отговори на кои въпроси ще получим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 2:56 pm 
Аватар

Сини Сърца се прочуха защото бяха в УС на Левски заедно с тръста и нкп при Тонев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:02 pm 
Аватар

Maradona_79 написа:
Тъпо е въобще да се сравняват Павел Колев и Усмивката! Какво значи пионка?
По тази логика всеки служител на всяка фирма е пионка.

Тепърва ще видим Павел Колев как се справя, но със сигурност е доста по-наясно от Усмивката какво трябва да представлява един футболен клуб като организация, структура, стратегия за развитие и т.н. Въпросът е дали ще има нужната финансова подкрепа за реализация на идеите.
Ще видим на 6-и Март какво ще се случи и отговори на кои въпроси ще получим.

...и дали ще бъде оставен да реализира изобщо някакви идеи, или ще трябва прави само това, което му се нареди (което, всъщност, имам предвид като "пионка"). Затова казах, че в момента няма как да му се дава оценка, защото е твърде рано и че до момента не е показал нищо. Не казвам, че е защото не може (макар лично за себе си да имам съмнения в това колко е можещ, но на тоя етап това пък съвсем няма как да го оценяваме), а просто, защото е рано.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:04 pm 
Аватар

konvoec написа:
Относно Колев, аз не съм оптимист или песимист. Даже само от любопитство ще изслушам какво се "обещава" и какъв е планът. Надявам се този път да е различно, но вяра нямам. Дела трябват и по-малко приказки. Ще оценяваме след това, според заслуги.
Днес случайно ми попадна един пост У фейсбоклук-а, който бих споделил в темата за Сектор Б, обаче тя е заключена... Та, ето го:
Защо чак сега споделяте тази публикация? Коментарите под нея са доста забавни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:05 pm 
Аватар

Roshko написа:
Vendome написа:
Градев не беше ли онзи, който искаше да ни вземе титлата от 2006г. и е загубил всички дела, по които е бил консултант?
Същият. И понеже е абсолютен некадърник, ебе точно пиче, и е през ден на почивка на места, които повечето ги гледаме само на снимка. :bigok

maxsupport написа:
Той коя чука сега ?

?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:06 pm 
Аватар

Тзаи, даже е женен и има дете от нея

https://www.facebook.com/vladi.taneva

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:09 pm 
Аватар

Тя май беше от УНСС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:24 pm 
Аватар

konvoec написа:

Вземете още един път изтресете тая простотия с Бока. Фермани изписах по темата, защото познавам организатора и съм работил с него. Още в самото начало, предупредих, че тия нищо няма да свършат. Пиша за го за последен път и спрете сами да сипвате "сол в раната". Митко Мокото, в опит да изкара някой лев, че да се спаси от фалит - ЛИЧЕН И КОРПОРАТИВЕН му хрумва да прави този Бенефис. Отива при ръководството - при Краси и Тодор и им предлага идеята. Трябва да сi много навътре в рекламата и маркетинга и то медийния, за да му знаеш простотиите, защото имиджа му изглежда доста излъскан на Митко. Нашите го проверяват - при него има читави кадри, като успехи - организират бенефиса на Кюрда, като цяло приличен с разни организационни забележки, но приличен. Организират други спортни събития и редица концерти. Реално, те организират събитието, което е с притегателно име и цел, а ние като Левски и Бока/Милан са участниците в него. Разбира се, цялата простотия се крепеше на един малко уклончив мейл, на един от опонентите ни. Понеже от Моко нямаха и 15ст, за да могат да почват каквато и да е била сериозна организация и разчитаха, че ще захлебят от предварителната продажба на билети, за да обезпечат събитието и се провалиха. Между другото над 80% от събитията у нас нас се правят по този начин, просто от Моко нямаха капацитета за нещо толкова голямо. За жалост в Левски като клуб остана моралния негатив. Другото, което е, че почнаха МНОГО късно с тази организация. Ако искаш да правиш такова нещо август, към момента трябва да си подписал договори с отборите - участници и да действаш много сериозно по организационните въпроси.
Апропо - как пък никой не зачекна темата за реновацията/ремонтите на Герена, за които ТЪПспорт писа? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:42 pm 
Аватар

Много неща от самия пост може да са неверни. Давам го заедно с коментарите отдолу, защото ми се стори интересен. Твърденията в поста не са доказани или обратно. Нито обвинявам някой. За Моко хубаво си обяснил.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:52 pm 
Аватар

Hadjiev1914 написа:
Апропо - как пък никой не зачекна темата за реновацията/ремонтите на Герена, за които ТЪПспорт писа? :bigok

Fake news на тъпспорт. Павел Колев каза, че ще минат няколко години докато стигнем до козирка. За нови сектори - абсурд. Ще видим дали няма да има раздвижване по темата около "домакинството" на Световното. Но там се готви помия, която ще ескалира след време - държавата ще прави два стадиона в София, единият е "Васил Левски" и той е обещан от Красен Кралев да бъде даден на Литекс-София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:54 pm 
Аватар

Публикувано на: Съб Фев 16, 2019 2:04 pm
"ИТК-та да кажат има ли истина в тва за Ещадиото и базите,че ще домакинстваме от другия сезон на В.Левски,защото се почвар реконструкции по базите и стадиона"

Не съм запознат и не мога да коментирам,затова питах онзи ден ,питам и сега. Ти ако имаш някакво инфо. ,сподели с нас пък чак тогава и ще го коментираме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2019 3:59 pm 
Аватар

Което ме подсеща да питам, ние нали УЖ щяхме да получаваме компенсация за целия този цирк с Моко? Какво стана, получихме ли нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]