forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 9:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:15 am 

Явно ще се "сгъва цирка", ама пак ми е трудно да разбера защо са всичките тези врътки, където се правят .

И редовното "от някъде ще дойдат някакви пари, за да има някакъв Левски".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:17 am 
Аватар

На Падишаха, който е влюбен във властта му пука. Особено година с два изора и управление готово да падне при следващ скандал.
Трябва да изразим мнение, а не да бъдем беропотно стадо! Жалко, че Тръстът и НКП не няма да започнат борба за Левски. Има индикации, че НКП ще припознаят новия собственик, уж с подкрепа за “левскарите” Йовов и Борето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:22 am 
Аватар

Аз си мисля, че до лятото ще ни държат и финансират, а след това А окръжна, ако не дойде луд с много пари. В така създалата се ситуация най-вероятно чисто футболно отбора да е приключил и всеки да гледа на къде може да поеме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:23 am 
Аватар

Ебаха ни майката. Разделиха ни. Най-вече като народ. Ние нямаме общност, нямаме и общи цели. Това беше и целта де.
И понеже вече няма какво да се каже, положението е ей такова:
Изображение

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:24 am 
Аватар

И кой е новият?
И защо е по-зле от Ч=20?
Ей затова не се радвам, не бързам да се радвам за нищо. И ви писах, че докато не видя изчистени дългове, Левски да играе добре и т.н, няма какво да се превъзнасям. За вас не знам, но на мен на топка ми се е свил стомахът. И то не е заради това, че ще фалираме или играем в А оркъжна, и там ще ходя, а заради вероятността от тире и най-вече за гаврата, която става с толкова много хора, които обичат Левски. Защото това е абсолютна гавра и ебавка с нас. В момента искам да да взема един голям нож и да ги кормя всички, които се изгавриха през годините. От гнусни дребни мениджърчета, до "велики" "собственици". Ей така се чувствам, просто вървя, те са пред мен, мушкам, правя прорез отдолу нагоре, изваждам ножа и продължавам към следващия.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:25 am 
Аватар

Това че Колев се маха, само по себе си не е особен проблем. Огромния проблем е, че след някаква поредна игричка на някакви тарикати, клуба остава в пълна безтегловност в ужасно неподходящ момент и тоя път не е ясно изобщо ще оцелее ли. А викове ББПП ще имат толкова ефект, колкото и да събираме по 20 лева на месец да плащаме заплатите в клуба ние, феновете. Левски, а и всеки клуб у нас, отдавна е заложник на подобни игрички и феновете може да реват колкото си искат - няма да помогне. Както не спаси и умрелите. Квакаха, скачаха, протести, закани - фалираха си като пичове, просто им подадоха друга пишчица да лапат. Ако игричката тук е подобна - същото ще стане и с нас. И вероятно и на нас ще ни предложат припознаване на нещоси. Пък дали ще се съгласим....Ми ако щем, бе....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:30 am 
Аватар

Припознаването е избор и то зависи от феновете. Виж фалита е неизбежно нещо и той не зависи от нас. Но ако фалираме от нас зависи избора А окръжна или тире! Ако повечето са за А окръжна няма кой да ни сложи тире, ако купят мАжете в черно и масата иска мачове в А група то така или иначе ще значи, че Левски е мъртъв защото хората са мъртви духовно вече и тогава няма да има значение тирето. Всичко свързано с тире зависи от нас според мен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:32 am 
Аватар

20th century написа:
На 17ти на Герена ще бъдем 2000 човека макс и никой няма да вика ББПП, или поне 90%, гарантирам ви :smt006 Ние като общност вече сме тотално чаЛ, а клубът не съм много сигурен дали ще го има след лятото. И за това, огромната вина ще е наша.
Първо питай НКП дали може. После викай. А на следващите избори пак ходете за гъби или пускайте за гроб, мвро, юруш и вся остальная сволочь.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:32 am 
Аватар

Сега ще ида да викам ББПП под прозореца му и той ще излезне да плати задълженията ни, които $па$ плащаше и говорехте за партенки как журналята лъжат.. а то пък видиш ли те взели, че пораснали още. Ще има обвинения, процес и присъди за източилите дружеството. Ще назначи конкурс с ясни условия за нова собственост, която нова собственост ще назначи кадърни хора да работят в клуба. Да... така е. Как не се сетих по-рано.

Pisha ot taxito ve4e! OK s 4ervenata to4ka!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:33 am 
Аватар

Аз лично в момента се чувствам много кофти. Направо се чувствам унизен от безпомощност. Това е все едно да рушат любимата ти къща, дето си живал цял живот в нея, като ти викат няма страшно ще направим тука кооперация, ама ще има килерче, дето си е само твое. Прав си е бил през цялото време Славейков...Ама то те държавата ни взеха, Левски няма да ни вземат... :smt006

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:39 am 
Аватар

Мен ми е чудно едно нещо.
Как така ставаш директор (ПК) уж вече с необходимите гаранции които си искал,
но 20 дена по-късно вече си аут и не зависело от теб....!?!?!?!? Моля?
Как така?

Също така как бизнесмен като Божков свикнал на мръсни игри,
вместо да усети проблем и че явно няма да вземе акциите,
той дава зелена светлина на горния директор да привлича футболисти!?!?!?

Не мога да повярвам, че човека искащ гаранции за да дойде е получил такива от които да седи 20 дена и да го махнат, и да загуби поста си в ГФС,
а мръсен играч в бизнеса като Божков не успява да вземе това което иска.

Не вярвам резултатите от одита да са катализатор на горното също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:44 am 
Аватар

Всъщност има положително нещо в крайна сметка, Спас е аут. Това е много важно нещо и на тоя етап е важно да бъде заменен просто от някой дето няма да краде и увеличава дълговете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:45 am 
Аватар

levskar_dokrai написа:
На Падишаха, който е влюбен във властта му пука. Особено година с два изора и управление готово да падне при следващ скандал.
Трябва да изразим мнение, а не да бъдем беропотно стадо! Жалко, че Тръстът и НКП не няма да започнат борба за Левски. Има индикации, че НКП ще припознаят новия собственик, уж с подкрепа за “левскарите” Йовов и Борето.

А кой ще бъде новият собственик ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:47 am 

Най—тъжното от цялата работа е, че тръст „не сме купили една акция” и „никой не ни обича, ама сме аутсорснали” седят и чакат да видят на кого да козируват за някой лев или акция. Те са Левскарите дето предават Левски, не Спас, не Черепа, Йовов, Павел Колев и сие.
Омраза за тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:47 am 
Site Admin
Аватар

Нещо не са много чисти схемите, но няма да фалираме не се притеснявайте.
Продължаваме да гледаме сериала и чакайте да излязат новините официално. А Спас и Усмивката заслужават плюене и ебане, един публичен одит сигурно би взривил нещата още повече след това което направиха тия двамата клоуни за две години.

Едит - къв Тръст ви гони вас, забравете за тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:55 am 
Аватар

Оня па Тръст... Ц Ц Ц

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:57 am 
Аватар

Задкулисието не дава Левски, това е. Ако някой се е съмнявал кои са хората в сянка, докато триумвирата на Тонев се разпореждаше в клуба, кои назначиха Спас, сега маските паднаха! За Бога, адвокатът на Пеевски ни беше собственик! Това, което се случва е, че пипалата на октопода не пускат нашия клуб! Ще се продължи по същата схема, както досега. Смятам за наш дълг да не го допуснем! Иначе аз лично не смятам да си дам подкрепата за този частен клуб на Задкулисието!
Близки до НКП от снощи започнаха мантрата, че не ни трябва Божков, защото не ни обещава да сме шампиони, а само ще ни оздравява. За мен това не е случайно, готви се Франкенщайн.

Свободен Левски София!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:16 am 
Аватар

Kalitarq написа:
Нещо не са много чисти схемите, но няма да фалираме не се притеснявайте.
Продължаваме да гледаме сериала и чакайте да излязат новините официално. А Спас и Усмивката заслужават плюене и ебане, един публичен одит сигурно би взривил нещата още повече след това което направиха тия двамата клоуни за две години.

Едит - къв Тръст ви гони вас, забравете за тях.

То вече сили и нерви не останаха ,за притеснение дали ще фалираме или не!!!!
Ако не фалираме какво ни чака? Мишкуване в кафевата и пропаднали амбиции още август-септември. После пак такива схемички ,за да е интересна зимата и пролетта на масовия левскар,а от лятото ....дежа вю!!!
Не знам за вас ама аз предпочитам малко от магията на "истинския" футбол,за да се върнрм след три години чисти и по силни от всякога!!!
П.С. При мен вариант тире не съществува

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:18 am 
Аватар

Ще полудея ебаси! Вече всичко става нетърпимо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:19 am 
Аватар

Живко написа:
Припознаването е избор и то зависи от феновете. Виж фалита е неизбежно нещо и той не зависи от нас. Но ако фалираме от нас зависи избора А окръжна или тире! Ако повечето са за А окръжна няма кой да ни сложи тире, ако купят мАжете в черно и масата иска мачове в А група то така или иначе ще значи, че Левски е мъртъв защото хората са мъртви духовно вече и тогава няма да има значение тирето. Всичко свързано с тире зависи от нас според мен!

Само дето А-окръжна пак няма да е Левски, нали се сещаш....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:21 am 
Аватар

Според мен Божков въобще не е искал да поема каквото и да е. Просто е постъпил по класическата си схема, казва да, после се отмята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:21 am 
Аватар

Единственият шанс да е Левски, дори след А окръжна е да се изплатят дълговете по примера на Рейнджърс.

Възможно е и Божков да се е отметнал. Скоро ще разберем.
Но с назначени собственици Боримиров, Йовов и Иванков ще е наистина върха на задкулисието. Един път тоя номер мина, опарихме се жестоко и не мога да повярвам, че има левскар, който да допусне това от отново!

Последна промяна The End на Пет Фев 08, 2019 10:25 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:22 am 

Не съм чел последните страници. Никога не съм си позволявал да пиша сигурно инфо и т.н., но това ми казаха тази сутрин и се доверявам на човека на 100%: Приключваме след изборите! Дотогава ще ни крепят. Йовов ще каже, че всичко е точно. Липсват милиони, заради далавери на Бойко и Иво Тонев. Бойко забранява на Черепа да ни вземе.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:22 am 

От последните ИТК приказки излиза, че Черепа по собствено желание е искал да вземе клуба, а не е спуснат от "задкулисието", така ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:24 am 
Аватар

Хора фалираме ли тирето е сигурно. НКП веднага ще подкрепят Левски-Лукойл. А сега седят и чакат от къде ще дойдат парите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:25 am 
Аватар

ultima frontiera написа:
Не съм чел последните страници. Никога не съм си позволявал да пиша сигурно инфо и т.н., но това ми казаха тази сутрин и се доверявам на човека на 100%: Приключваме след изборите! Дотогава ще ни крепят. Йовов ще каже, че всичко е точно. Липсват милиони, заради далавери на Бойко и Иво Тонев. Бойко забранява на Черепа да ни вземе.

Е от това излиза, че Боко ни мрази и целенасочено е искал да ни закрие.

Wildkid написа:
Живко написа:

Само дето А-окръжна пак няма да е Левски, нали се сещаш....

Това не е точно така ако е направено както трябва фалирането и се тръгне от А окръжна по целия път нагоре. Въпроса е, че според мен масата няма да го иска и няма кой от мутрите да се занимава да го изпълнява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:27 am 
Аватар

Нито думичка от клуба или близки до клуба. Все едно нищо не се е случило. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:27 am 
Аватар

Живко написа:
Аз си мисля, че до лятото ще ни държат и финансират, а след това А окръжна, ако не дойде луд с много пари. В така създалата се ситуация най-вероятно чисто футболно отбора да е приключил и всеки да гледа на къде може да поеме.

То един луд с много пари искаше да дойде, ама не го допуснаха... Няма и да дойде. Борисов ще ни поддържа колкото да сме в Първа Лига, но до там.

Ferio написа:
Мен ми е чудно едно нещо.
Как така ставаш директор (ПК) уж вече с необходимите гаранции които си искал,
но 20 дена по-късно вече си аут и не зависело от теб....!?!?!?!? Моля?
Как така?

Еми той каза, че няма да идва в Левски, а седмица по-късно стана изпълнителен директор в клуба. Явно може...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:29 am 
Аватар

Е то напрактика нищо не се е случило още, поуспокойте се малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:30 am 
Аватар

То напрактика няма никой, който да работи в клуба. Павел Колев ги уволни всички, а накрая го уволниха и него. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]