forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 11:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 1:20 am 
Аватар

Тоз Божков голяма балама, как изобщо се е задържал в бизнеса. Тиретата го преебаха за тяхната си "марка и харизма", са за нас го преебават, жив да го ожали човек. Да пробва с Локо София, там може и да го вземат, че чичо Венци надали иска да работи с него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 1:25 am 
Аватар

tzvetan_22 написа:
:smt031

Имаш инфо за още изненади или и ти почна да даваш заето :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 1:27 am 
Аватар

На мен ми намирисва точно на Тотоневата ситуация и предполагам тоя в сянка тогава и тоя в сянка сега са един и същи човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 1:30 am 
Аватар

Защо в нито една от 15-те медии на Пеевски няма нито един ред написан за случващото се? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 1:43 am 
Аватар

The End написа:
Защо в нито една от 15-те медии на Пеевски няма нито един ред написан за случващото се? :roll:

Защото със сигурност им е спуснато нареждане да не пишат нищо по темата. Което е притеснително донякъде. Те единствени досега имаха пряк достъп до Спас и постоянно му правеха свирки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 1:51 am 
Аватар

Според Жельо Станков Божков се е отказал, заради 30 милиона натрупани дългове.
На тоя “журналист” вяра нямам, ама все пак като няма нищо официално всичко си мисли човек..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 1:51 am 
Аватар

30 милиона :smt005.

Кур за Желю.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 1:56 am 
Аватар

Лягайте, момци, че ще става само по-зле....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:00 am 
Аватар

The End написа:
Според Жельо Станков Божков се е отказал, заради 30 милиона натрупани дългове.
На тоя “журналист” вяра нямам, ама все пак като няма нищо официално всичко си мисли човек..

Къде го е изсрал това, дебелото желе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:05 am 
Аватар

Vassil Kolev

Заминавам малко да погледам сериозен футбол по света.
Ще се върна след седмица.
Надявам се дотогава Бойчето да е определил кой да се спусне с парашут в Левски, както учтиво го помоли Никича наскоро.
И белким феновете, които Никича прати пак преди време на трибуните, да знаят, като хванат голЕмото дРЪво, от кого да почнат.
Щото сега населението само се люшка в тигана с олиото, докато чете сайтове и вестници и ще вземе да се препържи от вълнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:19 am 
Аватар

Мършо, четеш ли майка ти дейба?
Четеш и си правиш кръстачки, да пукнеш и ти, и дърпутката и всички помярчета, които се гаврите на гърба на Левски!
Левски ще го има и ще бъде по-силен от всякога, а за вас ще останат плюнките и гаврите, че убихте свинския си отбор да припознаете на джуджето повърнята.
П. С. Моля ви разчистете малко тоя форум или го спрете за няколко дни.
П.С.2 забелязвам странни птици регистрирани преди емнайсе години с по няколко мнения, които четат тема във антифутбол, най-вероятно тази.
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:26 am 
Аватар

Прикачени файлове:
IMG_9578.jpg
IMG_9578.jpg [ 253.13 KiB | Прегледано 2297 пъти ]

Това нормално ли е в момента?! Мамка му толкова много се шокирах и останах със смесени чувства, че това вече ме подлудява...Па, мама му деба пуснете едно инфо КАКВО СТАВА с любимия клуб, честитките след това, когато всичко се нареди ДАЙ БОЖЕ!

П.С. Слушах го тоя в Спортал Владо 100яноFF и май само си гадае и мънка, защото почти нищо не знае и се чуди как да му кликат (поредната измислена) шибана статия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:26 am 
пукни очилата путко смешна!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:31 am 
Аватар

Не е хубаво да се кълне и аз не кълна, ама дано да пукнат всички уроди, които искат да съсипят Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:46 am 
Аватар

Чибайте припознавачите от форума и се кротясайте малко.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:55 am 
Аватар

Да умират всички боклуци.

След Берое не спах, след ЧМ не спах, след Славия х2 не спах, ама заради Ч, ПК и Йовов не очаквах да не спя... :ohmygod

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:06 am 
Аватар

Здравейте, пичове, и съжалявам, че първото ми мнение ще бъде странично от темата - чета форума почти ежедневно от десет години насам и около четири години след регистрацията ми някой от неофициалната facebook страница на форума ми помогна с молбата за активация на акаунта, за което съм много благодарен.

Тъй като в момента всички са разбираемо афектирани и са основателни подозренията към неактивни потребители, все пак бих се радвал да не се приемат всички такива под общ знаменател. Не виждам нищо необичайно в това като фен на отбора да се интересувам какво се случва и да чета форума по това време, имайки предвид последното развитие, както и че не следя нашите медии и се информирам основно от дискусиите тук.

Що се отнася до самата новина, ще се опитам да изчакам по-нататъшно развитие през следващите няколко дни преди да прибягвам до заключения, но дори и да има подготвена някаква схема за финансиране, изпитвам крайна неприязън към задкулисния начин, по който се случват промените на управленско ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:09 am 
Аватар

Явно за Техномаркет са се разсъхнали нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:18 am 
Аватар

Прикачени файлове:
IMG_9578.jpg
IMG_9578.jpg [ 253.13 KiB | Прегледано 2349 пъти ]

В момента има ново сътресение в клуба, а в Инстаграма на отбора поредния колаж с честитка за РД, (няма лошо, де, но не е сега времето според мен) вместо да се седне и да се напише нещо официално по повод последната “новина”.

Постоянно съм оптимист, че нещата ще се оправят в любимия Левски, но напоследък ми остава все по-малка надежда...Баща ми пък ме съсипва със своето нискоангажирано внимание (въпреки, че съм убеден, че му пука страшно много и на него за случващото се, но не ми го показва) и няма с кого дори да го говоря от най-близкото ми обкръжение за последните събития, защото с повечето се виждаме единствено на стадиона.

П.С. Изгледах извънредното студио на Спиртал и според мен този Владимир 100яноFF (заместник главния им редактор, който по всичко личи, че е Левскар) не е много сигурен за пореден път в информацията, която изнася или просто не е доразбрал като хората...Както казах - голям оптимист съм, ама вече не знам и аз какво да мисля...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:58 am 
Аватар

Техномаркет беше само едно от нещата и делата продължават :)
Спете спокойно, тая информация я получих на мейла около 18ч,с разяснителните бележки, всичко е по план :)
Евентуално на 06.03 или лятото ще има череп.
Има лош вариант, ако тогава няма такъв да има А окръжна, но това зависи от 1200 неща. Парите, които трябва да идат - идват. ПК няма много опции да ходи някъде засега. Никой не го пита, той какво иска.
Като цяло идат избори - никой няма да посмее да ни затрива :)

П.С. Само ще вметна, че една легенда вратар, не се връща случайно като треньор, защото с друга легенда - фасада обичат да играят покер с едни хора от едно, дето било град, ама по-скоро квартал на София събота вечер. Решени са нещата :)

tzvetan_22 написа:
1. Ясно е, че Боримиров и Йовов нямат пари. Зад тях стои някой. - ДА! Добавям и Иванков, те обичат да играят покер, горе пише.
2. Спас Русев е дал акциите на този някой, защото така му е казано. - ДА!

3. Защо не искат Ч в “Левски” и кой не го иска е въпросът? - няма такова нещо, играят тежък покер за едни пари. По-скоро Ч не иска да дава едни други пари, но няма избор, за едни поръчки.
4. Не мисля, че ще играем с юношки. Парите ще са същите, просто ще идват от друг джоб. Йовов, Боримиров и ко нямаше да се хванат, ако нямаше пари. - Така е, парите са същите, идват от друг джоб, собственика и Ч да е няма да има значение.

5. Няма да фалираме. - Това е ПОД 50/50, разглежда се вариант А окръжна, но така е от 5г и всеки нов собственк. В година на избори Е КРАЙНО нежелан резултат.
6. По горния пост - интересната фигура е СС. Летял е онзи ден. Ама мисля, че е на почивка. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 7:53 am 

Кой е тоя СС. Сергей Станишев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 8:21 am 

Мъри

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 8:37 am 
Аватар

6-7 страници покемонски глупости от хора, които са виждали Герена само по телевизора. Ако всички толкова се палеха, на Герена всеки мач щеше да има по 5 хил. Ще има официална позиция скоро и след това всички ще почнете пак да си тракате по клавуатируте глупостите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 8:55 am 
Аватар

Колев напуска, явно си е ебало майката всичко.

Прикачени файлове:
BCA660C8-86A2-4448-B9B9-2F8342FC8D15.jpeg
BCA660C8-86A2-4448-B9B9-2F8342FC8D15.jpeg [ 82 KiB | Прегледано 2476 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 8:55 am 
Аватар

Прав си, Герена само по тв, а и чуквам по клавиатурата и гледам в интернета снимки :bigok
Ненормално е да се писка, да се реве сякаш се гаврят с нас. Ненормално е да го пишем, по-скоро трябва да чакаме, чакаме, чакаме. Леко ме подсеща това преди години, бях в Б сектор и тръгвам да викам срещу Батков. Двама човека по-отдолу нещо се опитаха да пригласят. Всичко живо или не обръща внимание, или гледа в земята или с учудване. Сега не е моментът. Моментът никога няма да дойде. Неяснотата от Ч=20 на Ч не иска да плаща 30 е много приятна. Все едно ти поставят диагноза рак, после ти казват, че си добре, после пак ти я поставят ама ще ти платят лекарствата, ама после няма да ги платят. После друг ще ги плати, ама няма да ги плати. Идва трети, пети, седми. И това е от години, а ти ставаш по-зле и по-зле. Но не е сега моментът, дайте да изчакаме, че дори и да не тракаме!
Всичко е точно, обаче никой не е вечен и никой не е безсмъртен!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:04 am 
Аватар

От тая сутрин:
- Черепа няма да влиза
- Павел Колев напуска
- Боримиров и Йовов ще управляват Левски с пари спуснати от спонсори

Според мен този път не трябва да мълчим. На 17-ти всички на Герена и мощно ББПП.

Последна промяна levskar_dokrai на Пет Фев 08, 2019 9:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:05 am 
Аватар

Напълно За

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:11 am 
Аватар

На 17ти на Герена ще бъдем 2000 човека макс и никой няма да вика ББПП, или поне 90%, гарантирам ви :smt006 Ние като общност вече сме тотално чаЛ, а клубът не съм много сигурен дали ще го има след лятото. И за това, огромната вина ще е наша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:11 am 
Аватар

Момчета, стига драми! Не е сега моментът!
Кои са тия спонсори? Шоколади "Своге"?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 9:12 am 
Аватар

Все едно им пука, че ще бъдат псувани...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]