forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 27, 2025 3:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 12:07 pm 
Аватар

Да те направи крив Габриел Обертан не е срамно. Пичът е млад и има сериозно бъдеще пред себе си. Колкото до Деян, той приключи с оная контузия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 12:31 pm 
Аватар

Ама ние си имаме директор магьосник, за когото няма тайни във футбола и трансферите. Така де, преди 3 години участва в преместването на цял клуб от село на Софията, че един футболист ли няма да може да премести при нас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 1:03 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
tzvetan_22 написа:
Глупости.

Кон с капаци.
Роси може да има много косури, но при него почти всички играчи вдигнаха форма - Милош, Ябло, Горанката, Васко, Паулиньо...След него единствено Кабрал влезе във форма. След Роси след всяка една пауза нещата ставаха все по-зле и по-зле, та да се стигне до там Септември с 10 човека да ни натискат, нашите да не могат да ходят и в крайна сметка да ни изравнят.

След Роси нещата бяха екстра, докато не се контузи Холмар и Белаид остана без алтернатива. Тогава си еба капаците и това беше причината да сме по-слаби отзад. Яблонски ни беше най-добрия защитник и преди Роси и след Роси.

Паулиньо как си е "вдигнал формата при Роси", след като треньор до преди да се контузи му е бил само Роси? Горнаката и Милош в началото бяха по-палави от сега и е нормално, защото бяха нови. Горанката си беше виновен и за двата гола vs Vaduz, а тренер му беше именно Роси, дето му вдигнал формата. На Васко Панайотов най-силният му мач беше срещу Сутиеска, а треньор тогава му беше Митов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 1:05 pm 
Аватар

Като вкара два гола на Дунав и после на баража с Морето, пак Митов му беше треньор, а? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 1:47 pm 
Аватар

Според тебе дефанзивният халф прави силен мач, когато вкара така ли?

Работата на треньора е да извлича максимума от качествата на своите футболисти и да ги използва най-правилно. Не мислете, че професионални футболисти на по 26-7 години някой треньор ги научава на нещо много ново, а като си тръгне те мигновено го забравят... Изключения са сигурно Пеп, Клоп, Сари и други на високо ниво,, които изграждат нови стилове.

Роси със сигурност е опитен и е опитвал да ги научи най-вече на тактика, но това не е най-важното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 1:48 pm 
Аватар

Аре баааааа, по - бързо бе Генерале. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 1:51 pm 
Аватар

Цецко е готов на всичко за да отрече дори минимален позитивен ефект от Роси. Най-вероятно е роднина на Боримиров и/или Кирчо Вангелов.
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 1:54 pm 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Според тебе дефанзивният халф прави силен мач, когато вкара така ли?

Не, естествено, но и извън головете тези мачове му бяха добри. Той направи и други силни мачове - в момента се сещам за мача с Агата на 6-ти септември и на реванша с Ловеч, където влезе второто полувреме и им еба майката на селяните. Не е нещо особено, но за моментното ни състояние би свършил отлична работа, а и освен всичко, за него съм сигурен, че няма да се цупи и да мрънка за глупости, а ще излиза на кръв всеки мач. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 2:06 pm 
Аватар

Жалко, че "ефектът Роси" се видя чак след като отпаднахме от някакви мотикари от втора швейцарска. Можеше да му дадем шанс догодина да падне от още по-големи туристи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 2:19 pm 
Аватар

tzvetan_22 написа:
След Роси нещата бяха екстра, докато не се контузи Холмар и Белаид остана без алтернатива. Тогава си еба капаците и това беше причината да сме по-слаби отзад. Яблонски ни беше най-добрия защитник и преди Роси и след Роси.

Паулиньо как си е "вдигнал формата при Роси", след като треньор до преди да се контузи му е бил само Роси? Горнаката и Милош в началото бяха по-палави от сега и е нормално, защото бяха нови. Горанката си беше виновен и за двата гола vs Vaduz, а тренер му беше именно Роси, дето му вдигнал формата. На Васко Панайотов най-силният му мач беше срещу Сутиеска, а треньор тогава му беше Митов.

Бяха си...Както и след Митов бая време нещата бяха скандал.
Паулиньо прeди да дойде при нас беше с 5 гола, а тук вкара 8 за един полусезон и правеше разликата пролетта. Като показателено е онова 3-2 (0-2 на полувремето) с Ботев Пд преди финала за купата, когато смени именно Обертан и им еба майката от всякъде. Онзи Паулиньо според мен тогава беше във форма, която ако си я върне много бързо ще забравим за Обертан.
Относно Милош и Горанката "по палави" е много меко казано. Направо си бяха скандал. Още си спомням оня от Сутиеска как минаваше през Цветко как си поиска. В Бг мачовете пък всякакви селски играчи го надбягваха. "Ако в България няма по-добър десен бек от Цветкович, то значи нещата са доста зле"! Треньорът пък на Сутиеска определи Горанов като по-слабия от 2мата.
Кои голове срещу Вадуц са били на Горанов? Тоя дето огъна ръчичките на Кашкавала и мина между тях, или тоя дето центрираха един балон от центъра и оня другия с 3% мозък докато се сети, че трябва да излиза и вече му я бяха набутали, а той се пльосна като истински шаран.
Яблонски преди Роси първите 4 мача от плейофите дори не влиза в групата (1 наказан) за сметка на легенди като Пиргов, Ал. Александров и Лукин. За 9те гола след това при "талянското менте" повечето след асистенции на "каталунското менте" и голямата суша след тях също не е фактор, че е вдигнал форма, нали?
За Васко са ти отговорили по-нагоре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 2:22 pm 
Аватар

При zio Delio имаше някаква организация в играта. Защитниците също много дръпнаха в развитието си. Особено Яблонеца и Горанов. С идването на доктор Тиам и в средата на терена се забеляза вдигане на нивото. През втория полусезон мачкахме физически всички. Няколко вратарски гола и изпуснати дузпи ебаха майката на целия сезон.
Разбира се имаше и треньорски грешки. Изгуби се много време в това да се налагат Роман и Вутов като обърнати крила. Беше мъчение да се гледа този експеримент. Във финала за купата твърде късни и страхливи смени. Отделно беше успял да настрои половината съблекалня срещу себе си.
Като цяло провала срещу Вадуц беше предизвестен, където отново отпаднахме след вратарски и индивидуални грешки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 2:29 pm 
Аватар

Подкрепям горното. :smt023 Естествено, че направи грешки, които му изядоха главата, не сме идиоти, че да не го признаваме. Но имаше и позитиви, просто не искам да се отричат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 2:42 pm 
Аватар

Абсолютно! Грешките му не бяха никак малко. Както вече се написа да използваш Вутов и Роман като обърнати крила, да се излиза с една и съща постройка и срещу Лудогорец и срещу Бистрица, сляпо да налагаш Буш, да пуснеш Костов, а той да вкара в 2 поредни мача и пак да го забиеш пейка и тн. Но да се отрича как бяхме най-добре физически подготвения отбор и как една камара играчи бяха може би във формата на живота си при него :shock: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 2:49 pm 
Аватар

Относно Панайотов, аз си мисля, че най-силния му мач не беше срещу Сутиеска или Дунав, ами срещу Ботев Пловдив когато ги обърнахме. Ако не се бъркам беше и капитан тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 2:55 pm 
Аватар

Да, тогава също. Иначе да се поправя - Доктора има 7 картона, не 8, моя грешка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 4:34 pm 
Аватар

https://www.facebook.com/efbet/photos/a ... =3&theater :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 4:36 pm 
Аватар

Фактът е, че много играчи постигнаха високо ниво при Роси, а от тогава стават по-слаби и по-слаби. Добър пример е Горанов, и ме е яд че не пускат Нганиони да играе, защото той е нива над другите ни крайни защитници. За Цветкович вече беше споменато.

Друго, което не ми харесва в Горанов, е че според някои източници се е оплаквал за заплатата на Обертан. Ако това е вярно, този играч не заслужава капитанската лента, нито да е титуляр. Постъпката е много непрофесионална.

На мен Роси ми беше симпатичен и ми харесваше как играхме в края на сезона, но след Вадуц и изпускането на съблекалнята нямаше как да остане. За жалост Славиша не постигна същото ниво, даже към края на престоя му нещата станаха още по-зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 4:39 pm 
Аватар

Аз имам по-добро инфо. Горанката казал на Божката и Цветко: „пичое, пускаме по гол, два на мач, оня си тръгва с треньора и им делим заплатите”!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 6:48 pm 

На чичо Гошо състава му е нареден. Дано да го види и да се възползва.

Вратарите са ясни.

На десния бек Живко и Найденов (а а ко Цветкович остане ще имаме още опции)

В центъра на защитата Холмар (Яблонски му пази мястото в момента :)), Кр. Димитров/Терзиев (или който друг нов дойде), Д. Иванов и Т. Папазов

Левия бек е ясен.

Тиам, Реиш (тук му е мястото, а като централен може да играе само с/у Верея и Витоша), Райнов (в краен случай и Найденов може да играе тук)

Паулиньо, Б. Цонев, Ил. Димитров, Ст. Иванов (може и да си разменят местата с Кабов от лятото)

Юруков (с "физиката" която има и с точните пасове точно тук му е мястото, не знам кой "експерт" го е набедил за дефанзивен), Мариани и може би Васчук (той е много подходящ за мачовете в Морето и други подобни отбори)

Костов, Божи (Буш да си ходи, а Виана и той би бил супер за мачовете с Морето и други подобни отбори).

Това е. Просто и ясно е стига да има кой да го види и приложи. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 8:15 pm 
Аватар

Без да се заяждам - наистина ли си толкова убеден, че точно това е правилно и ако се приложи, то на 100% ще сме успешни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 8:23 pm 
Аватар

Аз смятам, че Живко Миланов ни е най-важният трансфер тази зима. Ако той дойде, Цветко си сяда на задника и дано и не стане повече. Нито играе на нивото от преди в защита, нито успява да подаде една качествена топка. Често и губи. Днес в контролата имаше една ситуация при която трябваше да центрира спокойно топката в наказателното, където на дузпата бяха и Костов и Илийката със само един защитник. Илийката беше пред защитника и можеше дори да получи пас по земя. Но не. Наш Цветко зарита топката и прехвърли всички та излезе в тъч. Направо побеснях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 8:27 pm 
Аватар

Какво е наредено, като половината от тия играчи не са при нас и надали ще бъдат.....а още 5-6 човека са доста далеч от футбола....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 8:32 pm 
Аватар

Абе, къде е темата на Деян Иванов? Исках да напиша в нея, че трябва да го налагаме. Според мен не е "свършил с футбола".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:03 pm 
Аватар

significantone написа:
Аз смятам, че Живко Миланов ни е най-важният трансфер тази зима. Ако той дойде, Цветко си сяда на задника и дано и не стане повече. Нито играе на нивото от преди в защита, нито успява да подаде една качествена топка. Често и губи. Днес в контролата имаше една ситуация при която трябваше да центрира спокойно топката в наказателното, където на дузпата бяха и Костов и Илийката със само един защитник. Илийката беше пред защитника и можеше дори да получи пас по земя. Но не. Наш Цветко зарита топката и прехвърли всички та излезе в тъч. Направо побеснях.

Даже в две ситуации имаше такава възможност, а да не говорим, че всяко едно друго центриране или прехвърляше всички, или я избиваха защото бяха прекалено ниски. А за ситуацията за която ти говориш се виждаше от самолет :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:10 pm 
Аватар

В допълнение към горното.. Ми то от ляво е същото, Горанов пък с нито едно центриране, задържи я на тъча и при възможност пас към Паулиньо и той да се оправя. Там поне има някаква алтернатива, от дясно йок....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:14 pm 

Simppu1914 написа:
Фактът е, че много играчи постигнаха високо ниво при Роси, а от тогава стават по-слаби и по-слаби. Добър пример е Горанов, и ме е яд че не пускат Нганиони да играе, защото той е нива над другите ни крайни защитници. За Цветкович вече беше споменато.
....

При Роси се играеше в по-стегната формация,припокриваха се,дефанзивните в центъра също помагаха много...така че нормално е играта на Горанов,Цветкович та и на Яблонски да е друга - припряни,несигурни,хаотични,едва ли вината е само в тях . С това разполагаме и е важно Дерменджиев да намери решение. За Нганиони наистина е странно,никой не разчита на него .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 11:08 pm 

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:

Без да се заяждам - наистина ли си толкова убеден, че точно това е правилно и ако се приложи, то на 100% ще сме успешни :bigok

Да.

Най- драстичното, което предлагам е Юруков да мине зад нападателя и Реиш да се върне да играе до Тиам.

Вместо да пиша “нов” съм сложил имената на играчите които медиите спрягат за нас.

Ако се окаже, че вместо Кр. Димитров дойде Терзиев, смисъла на написаното от мен няма да се промени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 11:10 pm 

Wildkid написа:
Какво е наредено, като половината от тия играчи не са при нас и надали ще бъдат.....а още 5-6 човека са доста далеч от футбола....

Прочети това което съм написал по-горе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 11:23 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:

Да.

Най- драстичното, което предлагам е Юруков да мине зад нападателя и Реиш да се върне да играе до Тиам.

Вместо да пиша “нов” съм сложил имената на играчите които медиите спрягат за нас.

Ако се окаже, че вместо Кр. Димитров дойде Терзиев, смисъла на написаното от мен няма да се промени.

:bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2019 3:55 am 
Аватар

Не знам защо ми хрумна да проверя тази FairPlay Agency, от които пазаруваше Спас.

Нямам претенции да разбирам нещо от този бизнес, но тези отвсякъде ми се струват като Алпийска фирма "Дъглас".

Прегледах футболистите, които представляват - или са на 33+ години, или са косовари/македонци от футболни собственици в швейцарска 2-ра лига, или са такива като Луан Виана. :bigok
Перлата в портфолиото им е някакво заблудено македонско бекче от Прилеп, което цъка в Лийдс. Реално другите им двама най-силни са Паулиньо (с много слаби показатели, преди да дойде при нас) и Мариани.

Също така са успели да пробутат някакъв треньор на Базел, с който отборът изостава на 22 точки от първия Йънг Бойс и е паднал в преките двубои с 1:7 и 1:3. :loser2
Другите треньори, които представляват, са пак на 2-дивизионни собственици + Чириако Сфорца, който явно от 4 години не води отбор.

Имат и вековен сайт, който на пръв поглед ми прилича на възпоменателна страница за жертви на самолетна катастрофа: https://www.fairplayagency.com/clients/

Предполагам просто Спас е отворил търсачката и е написал "Buy football players cheap" и тези са излезли някъде сред първите резултати. :lol:
Най-вероятно е имало и банер с промоция 2 за 1, чрез която сме взели Виана по някаква схема, която дори и вещ далавераджия като Вангелов не можеше напълно да си обясни.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]