forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 27, 2025 4:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 7:47 pm 
Аватар

Сто процента съм съгласен с нашия живот и белъми-Точно така са нещата и според мен! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 7:57 pm 
Аватар

А абонаментните карти за пролетта кви пари са ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 7:58 pm 
Аватар

Принципно съм съгласен с позицията на Bellamy, а и нямаме особен избор при създалата се ситуация.

Ако наистина се прави в името на някаква ясна дългосрочна стратегия, нямам нищо против да вземем дори хора като Божинов, Галин Иванов, Цоневи и Херо, въпреки че точно тези винаги са ми били откровено неприятни.

Иначе според мен си е ОК да се хейти и мрънка във форума, не знам защо толкова се обръща внимание на това. Всички го правим понякога, включително и аз. Предпочитам тук да се хейти и псува някой играч, отколкото на стадиона, където е редно да подкрепяме всички. Пределно ясно е, че няма как да привличаме само футболисти и треньори, които да се харесват на всички. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 8:11 pm 
Site Admin
Аватар

Ами разликата с предни години,когато уж "свивахме" бюджета е,че дотук нещата наистина вървят в тази посока.Намалихме фонд работна заплата,направихме изходящ трансфер с трансферна сума.От друга страна нямаме привлечен нито един чужденец менте,тип тия двамата,които бяха на проби.Българите са евтини и знаеш горе-долу какво можеш да очакваш.

Сезон 15/16 уж отново щяхме да намаляме бюджета,даже първите кръгове играехме с по няколко юношки,обаче по едно време започнаха да се домъкват менте след менте.Еми предпочитам ГаУин,колкото и наистина да е противен... :loser2
https://www.transfermarkt.com/levski-so ... lpos=&w_s=

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 8:24 pm 
Аватар

Не толкова отдавна, Гонзо постигна свиване на бюджета, а в комбинация със СС и класиране за ЕКТ. После Тотонев с мълчаливото съгласие на тръста смени СС със сръбската пияница. И да не се чуди сръбската пияница защо Гонзо си тръгна тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 8:39 pm 
Аватар

Който не е разбрал, пред нас има два пътя: припознаване или свиване на бюджета и БАВНО стабилизиране!
За разлика от припознавачите, ние ще се разделиме на поне 4-5 групи и нито един "Левски" няма да бъде силен.
Нито този с тире, нито този с число, нито този на Спас, нито този на тръста :smt006
Причината е много проста, ние сме отбора на народа, а народа е мърша!

Да, и припознавачите са мърша, и то от онази най-гадната, онази която гледа силните на деня, онази мърша, която би се радвала на цял отбор негри, купени мачове, съдии. Онази мърша, която би предала всички ценности за една купа или титла. Това което ги обединява е злобата, грозните неща в живота и копнежа им за някаква тенекия, а дали са отбор с четири букви или литекс... няма никакво значение.

Имаме възможност да подкрепяме Левски безрезервно и да докажем, че ние не сме част от тази мърша.
А отбора не се подкрепя във ФБ или форума, а на стадиона :!:
Дали ще подкрепям Галин или Обертан? Не, аз ще подкрепям Левски :!:

"Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша. "
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 8:42 pm 
Аватар

Истината е, че ако Галин беше чужденец и играеше в Славия, тука щяха да се сънуват мокри сънища. :bigok Не го предпочитам пред Обертан, но пред Нколололололо и некви други подобни чужденци, които ще взимат повече пари, а на терена ще си чешат мъдете, със сигурност. :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 8:55 pm 
Аватар

Като почнете да махате с тия човечета и става страшно. :smt005 Да дойде бай Йорданов да каже как им беше точното наименование. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:04 pm 
Аватар

Докъде го докарахме - българи в Левски. :x :x :x

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Нашият Живот и Белами мисля, че го обясниха вече. Всеки си има мнение. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз тоя филм съм го гледал и ще повярвам ЕДИНСТВЕНО и САМО ако се направят инвестиции в база и инфраструктура. До тогава, предпочитам нещата да ги обръщам на майтап и ебавки, защото ми се реве от състоянието на ПФК-то.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:09 pm 
Аватар

raise_your_collars написа:
Причината е много проста, ние сме отбора на народа, а народа е мърша!

За жалост е така, и в футбола и извън него.

Цитат:
... копнежа им за някаква тенекия ...

Цитат:
А отбора не се подкрепя във ФБ или форума, а на стадиона :!:

Тук припоките не са различни от Ганьо левскаря, който се появи на стадиона на финала за купата, или като отбора беше първи в класирането, а след втората загуба останахме 1500 човека на стадиона. За другото съм съгласен, тези нямат принципи.

Просто българският манталитет е такъв. Даже и резаните не могат да съберат повече от 5к човека в ЛЕ, дори да са от малък град. (За сравнение: Виляреал в Испания).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:20 pm 
Аватар

СПИРТАЛ написа:
Звездата на Славия Галин Иванов потвърди новината на СПИРТАЛ.bg, че напуска лагера на "белите" в Турция. Националът има реални оферти от Левски и от унгарския Халадаш, която е в пъти по-голяма от тази на 26-кратните шампиони. "Наистина напускам лагера на Славия в Алания. Утре вечер тръгвам за София, а в понеделник ще разтрогна договора си с клуба. Истина е, че имам оферта от Левски, но на този етап най-приемливото ми предложение идва от Унгария. Ще видим какво ще се случи през следващите няколко дни. Дали ще имам по-интересна оферта от друг клуб. Това времето ще покаже. Всичко може да се случи. При завръщането ми в България ще се видя, с когото трябва, но накрая ще взема заедно със семейството ми най-правилното решение за нас", сподели Иванов пред СПИРТАЛ.bg.

През последните 18 месеца националът на България изигра за Славия - 56 мача, в които вкара 18 попадения.

То се оказа, че звиздЪтЪ всъщност май не искал при нас. Драми драми и тоя се чуди как да си вдигне цената, да вземе някой лев заплата отгоре.
ЕДИТ: Те унгарците били последни с 9т и си изпадат с 300. Никъв е шанса да отиде при тия, ами ще се дърпа кат девственица за по-добра заплата .. :)

Последна промяна Hadjiev1914 на Чет Яну 31, 2019 9:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:25 pm 
Аватар

Аре мислете ляво крило българче, да отгатнем следващия сюрприз. Аз залагам на Симеон Райков (който май играеше от дясно) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:27 pm 

Тони Тасев :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:27 pm 
Аватар

Тоя песимизъм във форума от последните 10 и повече страници ме зарежда с оптимизъм :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:28 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Тони Тасев :smt007

Боба Цонев!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:30 pm 
Аватар

significantone написа:
Аре мислете ляво крило българче, да отгатнем следващия сюрприз. Аз залагам на Симеон Райков (който май играеше от дясно) :bigok

Е врачанин си, не се ли сещаш - Петър Атанасов :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:32 pm 
Аватар

Ееее ми да. Тъкмо се знае с божи86.

EDIT: Измислих перфектният вариант за десен бек, който ще удовлетвори изискванията на двете групи форумци. Георги Пашов - хем българче, хем не :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:38 pm 
Аватар

Виждам, че ще ви бъде по-добре ако привлечем Сюлейдун Кеномомото и М'папе Печкапечка, та да може те да защитават синята фланелка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 9:40 pm 
Аватар

significantone написа:
Ееее ми да. Тъкмо се знае с божи86.

EDIT: Измислих перфектният вариант за десен бек, който ще удовлетвори изискванията на двете групи форумци. Георги Пашов - хем българче, хем не :smt007

:smt005

Къде е Калин Щърков между другото? :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 10:01 pm 
Аватар

Семейното му положение му позволява да не работи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 10:06 pm 

За мен е покъртително как хора, които се интересуват от футбол повече от 2 часа седмично, изразяват оптимизъм за Коремчо, Божинов или Галин. Та те са тотално приключили с футбола :shock: И тук въобще не говорим за това дали можем да вземем по-добри от тях или че другият избор е тире. Това са напълно безперспективни футболисти. Ако няма да се бориш за нещо, искаш да режеш разходи и бягаш от фалит, вземи футболисти, чиято кариера е пред тях, мотивирани да се развият и ще се развиеш с тях. Иначе не е избягване на тире, а само отлагане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 10:09 pm 
Аватар

significantone написа:

Нали засега си имаме Паулиньо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 10:10 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Виждам, че ще ви бъде по-добре ако привлечем Сюлейдун Кеномомото и М'папе Печкапечка, та да може те да защитават синята фланелка.
Не. Прекрасно осъзнаваме, че за да се спаси Левски трябва да се “реже” надълбоко. Което не пречи да не сме съгласни, че замяна на Обертан с Гауин е надграждане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 10:11 pm 
Аватар

Какво трио обаче се заформя отпред Божигол, Гауин и Костаги... :lsclapp :bigok Зад тях Мариани ги захранва с класни пасове, а зад него Райнов и Доктора не дават и пиле да прехвръкне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 10:18 pm 
Аватар

Е хубаво, ама няма добри млади и перспективни футболисти, които зимата да дойдат без пари в клуб с идеята да го стабилизират.
Имаме юноши, които ви ужасяват.
Среден вариант няма. Или ще е Галин или ще е Станислав Иванов.
И колкото и да съм против плюенето по юноши, ще трябва да кажа отново, че отбор от опитни играчи в А група ще може да играе прилично, за разлика от отбор деца.

Ако успеем да закрепим участие в ЕКТ и финансовото положение в отбора, лятото ще можем да изградим селекция от която да се направи гръбнак и да се работи.
В момента ЕДИНСТВЕНИТЕ футболисти, които могат да ни свършат работа, са тези които играят редовно и имат опит в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 10:19 pm 
Аватар

CGY написа:
За мен е покъртително как хора, които се интересуват от футбол повече от 2 часа седмично, изразяват оптимизъм за Коремчо, Божинов или Галин. Та те са тотално приключили с футбола :shock: И тук въобще не говорим за това дали можем да вземем по-добри от тях или че другият избор е тире. Това са напълно безперспективни футболисти. Ако няма да се бориш за нещо, искаш да режеш разходи и бягаш от фалит, вземи футболисти, чиято кариера е пред тях, мотивирани да се развият и ще се развиеш с тях. Иначе не е избягване на тире, а само отлагане.

Извинявам се за тъпия пример, но някой да извади състава на Домуса при първата титла. (поклащам с ръка)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 10:21 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Среден вариант няма. Или ще е Галин или ще е Станислав Иванов.

При това положение съм твърдо за Галин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2019 10:42 pm 
Аватар

Откъде пък разбрахте, че опцията е Гауин или Ст. Иванов?

Правите си съчинения по картинка.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]