Тука станало ебати шоуто
Не мога да разбера защо се изляха толкова глупости за Мъри. Със сигурност не е най-великия треньор на света, но за нашия калибър е повече от добър, че и доказан треньор, постигнал успехи с повече от един отбор, и то в не съвсем лека ситуация. Човека със сигурност знае какво прави и как следва да се прави. Но да, Мъри изобщо не е месия и е идиотско да се мисли, че ако дойде, то всичко става супер и ще ни реши проблемите. Реално нашите проблеми изобщо не са треньорски и не са били треньорски, та да ги реши. И не, той няма да се върне, преди да имаме очевидно и доказано изграден клуб и нормална структура, което всъщност е това, което той иска (въпросните "гаранции"). И е съвсем прав, защото иначе го чака съдбата на Роси, Славишата (и другия Славиша) и още куп треньори, които се сблъскаха челно с пълния хаос в клуба в последните 10 години. При това положение, няма абсолютно никаква причина да се връща при нас в тоя момент. А и аз не искам да го прави, само за да стане поредния опарил се. Щото за чужденците не ми пука, ако се опарят и си тръгнат с лошо чувство, но да нараним по тоя начин треньора, донесъл ни толкова радост - съвсем не бих искал.
По-интересно ми е защо с такова царствено спокойствие се приема първо "смяната на собствеността", която стана по абсурден начин (дори не знаем и дали е станала окончателно и в какъв формат дори), както някой по-горе доста добре описа, и второ - идването на Шубата, който изведнъж се превърна в "доста добър треньор".... Шубата, който отнесе доста ирония, докато беше при рязаните, и което е по-важно - чиито успехи са единствено с тях, при това - при целия комфорт, който му беше създаден там откъм организация, играчи, условия и т.н. Успехите са очевидни, но далеч не смятам, че се дължат на някакъв гений на Шубата, т.е. намирам приноса му за тях за не особено голям. В допълнение, извън рязаните не е направил нищо, а и никой не го иска за треньор (май беше в някакъв смешен отбор, където не направи нищо). Ето защо за мен е непонятно защо тук хората си мислят, че тоя ще направи нещо значимо при нас. Дано греша, но не вярвам да имаме особено подобрение в играта през пролетта.
Така или иначе, това са ни по-малките проблеми. Защото много ме съмнява новите ни "собственици", които и да са реално те, да са дошли да ни правят нормален клуб. Това ще си проличи доста бързо, впрочем....