forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 02, 2025 3:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:19 am 
Аватар

konvoec написа:
Йорданов, ти доволен ли си поне?(защо ли питам) :bigok
От господина с шубата не съм доволен. Не смятам, че би могъл да ни е треньор в следващите минимум 5 години.

За 6 до 9 месеца става. Ние сме Левски бааааааааааа..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:23 am 
Аватар

Е то тва е идеята - 5 месеца и после чаЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Hulk написа:
Росен написа:
Има повече успехи в последните 10 години от Славишката, Левски и Цървена звезда взети заедно. Ние обаче му се смеем и правим трагедии, все едно сменя САФ на поста

Мислиш ли, че Вили Вуцов нямаше да има поне 1/2 от тези успехи, ако беше треньорче на гората ? :strkstrk
Мисля. Като им бяха треньори португалецът, бразилецът, Ераносян...? Нима Стойчо Стоев и Прашката да постигнаха колкото него?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

По-скоро 5 месеца и после помощник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:24 am 
Аватар

Да, де, прав си. Или пък СТД, кой знае...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:26 am 
Аватар

New Order написа:
Чичо Гошо ще направи по 3 победи с/у спермогорец и тире, ставаме шампиони в драматичен финал на първенството, чичо Гошо ще е церемониалмайстор на купона при Македонията, а за да огрее и на горната и на долната вила ще бъде разнасян в паланкин от Нар, Бабатунде, Менголо и Майкъл Тения.
После за ЕКТ каквото шуба покаже и честта майко юнашка. Ще влезем в групи, но още не е сигурно кои.
А Ч ще предплати глобите в ЕКТ за две години напред

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:28 am 
Аватар

Офтопик :Във фб припознавачите отдават почит на Вуцата, което мен лично ме изненада. Като се замисля и аз бих отдал почит на стария Пенев.

Иначе това отдолу е епично:
Цитат:
Георги-Илия Димитров: Всеки с армейско сърце трябва да обяви категоричен бойкот на мошеническата Национална лотария!
:bigok :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:35 am 
Аватар

Ще фалират и лотарията, мама им деба. Почвам да търкам от утре :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:35 am 
Аватар

Дибре че прочетох новината в кенефа, улесни ми срането :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:36 am 
Аватар

При мен имаше обратния ефект и аз я прочетох там...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:39 am 
Аватар

Запекох се.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:45 am 
Аватар

В интерес на истината, ако се казваше Дерменджиевич и беше вкарал ЦЗ два пъти в ШЛ и единия път ги беше изкарал, тука щеше да цари небивал ентусиазъм. Нямам никаква идая дали ще му се получи, но да бяхме задържали треньор, който не му се работи при нас, и който си тръгва след няколко месеца, би било безумно. Отделно, че и пари ще се спестят. Неприятно е, че се случва в средата на подготовката, но ходът е правилен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:52 am 
Аватар

Иначе, сериозно - мисля си, че ако не е Мъри, Шубата е вторият най-добър вариант в момемта, който е запознат добре с бг кочината. Опитен е и редовно играеше в ШЛ, би трябвало да се справи, освен ако не издържи на гоненията от втория ден, които в Разград ги нямаше.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 12:03 pm 
Аватар

Относно треньора: един от най-добрите в България, с много стабилна визитка и успехи; Това не означава, че ще има някакъв ефект върху играта на футболистите ни, разбира се. Да си наложиш начина на работа отнема време, няма как да има моментален ефект. Не очаквам нищо да се промени откъм игра, дано да греша.

Относно собствениците: пълен цирк, имам чувството че отиваме умишлено към фалит от няколко години. Просто удължават процес като правят безразборни смени и изкуствено задържат клуба над водата. Това е подигравка и пълен ташак. Този клуб е заложник на нещо, дали са интереси, политики, на майка им путката, не знам...

Относно публиката: пълни татари, от нас и мнението ни вече нищо не зависи. Баси тъжното, чуйек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 12:40 pm 
Аватар

Новият треньор на Левски Георги Дерменджиев даде интервю пред агенция БЛИЦ.

- Г-н Дерменджиев, честито назначение в Левски. Очаквахте ли да ви потърсят от „Герена”?
- Благодаря ви. Вижте, ще бъда откровен с вас. Аз бях свободен агент, както се казва, без отбор. И не бях изненадан, когато ме потърсиха.
- А кога точно ви потърсиха?
- Всичко наистина се случи много бързо. В неделя сутринта ми се обадиха, а по-късно вечерта се срещнах с новия изпълнителен директор на Левски Павел Колев. Разговорът протече гладко, без никакви проблеми. Разбрахме се.

- За какъв срок е договорът ви?
- Нека този и останалите детайли бъдат съобщени от ръководството.

-А кога пътувате за лагера на Левски в Кипър?
- Още днес тръгвам. Първо ще се запозная с момчетата и с обстановката. Искам да поговоря с тях. За играчите е малко или много подобни рокади са стресиращи, защото в рамките на една година Левски има трети треньор. Цялото това текучество няма как да не се отрази върху психологическата им нагласа
-А какво ще кажете на феновете на Левски?
-Да имат търпение. Наистина да имат. Може да прозвучи клиширано, но няма как с магическа пръчка още от утре нещата да потръгнат. Аз имам своя концепция, която ще наложа. Но за да успея аз, за да успее отборът и да бъдат най-после щастливи феновете, е нужно време. Знам, че вече 10 години на „Герена” няма титли и купи и ще направя всичко възможно тази черна серия да спре. Реално погледнато, шансовете за успех през настоящия сезон не са големи, след като тимът отпадна от турнира за Купата на България и е на 10 точки от първото място. Но важното е през пролетта Левски да придобие облик на отбор-победител. Да се положат стабилни основи. Така че – крачка по крачка ще вървим напред. И се надявам феновете да са с нас, както винаги са били.

- Да очакваме ли нови попълнения?
- Ами аз реално от снощи съм се разбрал с ръководството. Нека видя на живо как е отборът, нека вляза в час, както се казва, и тогава ще се мисли по темата. Да, ще има нови футболисти, но засега няма какво повече да ви кажа.

- Не смятате ли, че се заемате с доста тежка задача и че ще ви бъде доста по-трудно в сравнение с Лудогорец?
- Аз съм човек, който обича предизвикателствата. Ако човек не може да носи тежък товар на гърба си, значи не е готов за подобен тип работа. Аз съм готов и поради тази причина се съгласих да поема Левски. Освен това нещата в клуба ще се променят съвсем скоро в доста положителна посока.

- В какъв смисъл ще се променят?
- Във всякакъв – и финансово, и организационно, и спортно-технически.

- На какъв стил ще заложите?
- Едно е сигурно – Левски няма да играе затворено и прекалено предпазливо.

- От думите ви разбирам, че първата цел няма да е купа или титла поради ясни причини. Причини, които споменахте – отборът е аут от Купата и далеч от първата място.
- Първата цел е да върнем публиката на стадиона. Левски има много привърженици. И искам те да са отново по трибуните, както е било навремето. За да се случи това, трябват победи и красив футбол. А има ли победи и красив футбол, ще бъде реализирана и най-бленуваната мечта – титла или купа. Но нека всичко едно по едно..

Последна промяна привърженик 1914 на Пон Яну 21, 2019 12:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 12:44 pm 
Аватар

Най-интересната част от интервюто беше: "Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)".
Другите неща са си същите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 12:47 pm 

Може ли успех на най-стабилния и успешен треньор извън лудогорец, където в момента Сухия е треньор и убедителен водач в класирането :smt006
Нещо за това, че се правят промени без да се дава светлина кой какъв е, че некво прасе е в съвета на директорите и се твърди, че ще дърпа конците? Нещо за финансовото състояние на клуба? Дали най-важното в моменка е П.К., Г.Д. или божката ще го махаме ли?
Все бомби чакаме, а получаваме пиратки за отвличане на вниманието.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 12:47 pm 
Аватар

шубата в Разград беше пазен от Марселоньо в съблекалнята и Домуса навън Той е добър и лоялен човек и явно го заслужава На Герена ще бъде разкъсан от помиярите Жельо,Жаклин,Ромислав Русев и подобни,държащи от 10 години на своето-Кауня и Танас Косматия задник да се върнат в Левски Отделно футболни агенти като Данчев,Жейнов,Танев мътят водата,това в Разград го няма Не на последно място в Левски е пълно с хора дето са там за да пречат,а не да работят за Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 12:57 pm 
Аватар

Ще го видим Колев. Идеята му е да махне от Левски точно тези, които НЕ работят и са там за да пречат... ще видим. Затова казах, че за мен е рано да се радвам или да му опъвам бесилото в парка.

Ако информацията от килера относно заплатата на Славиша и на градския е вярна, то изглежда като добър икономически ход. Дали обаче градската шуба е точния избор, аз съм ту партс за момента и не вярвам, че след края на сезона той ще продължи да е треньор, което също е "подсигурено" с това 6 месеца + 2 години, ако също това е истината...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:00 pm 
Аватар

Шубата е треньор, който иска да работи навън и няма логика да стои 6 месеца и да почне да бега. Според мен ще е бая надъхан да се докаже, докато г-н Стоянович нямаше търпение да пали с 200.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:05 pm 

Много силен първи ход на Павел Колев - доказателство, че знае как се играе Играта на тронове в българския футбол. Визуално също го докарва на лорд Бейлиш :lol: С един разговор привличаш най-кадърния футболно свободен българин, като същевременно лишаваш гелосаната делиорманска какво беше там от най-бързото му решение, в случай че плановете на Разград за нова титла не вървят :strkstrk /Мъри и Херо настрана от разговора за настоящия сезон, най-вероятно те са готвеното дългосрочно решение на Левски на П. Колев/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:12 pm 
celeronhater написа:
Шубата е треньор, който иска да работи навън и няма логика да стои 6 месеца и да почне да бега. Според мен ще е бая надъхан да се докаже, докато г-н Стоянович нямаше търпение да пали с 200.

Познавате ли се, че знаеш къде иска да работи :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:23 pm 
Аватар

Чудесен и правилен първи ход на Колев! Няма по-точно решение от това да махнеш Славиша точно сега, при положение, че той самия не иска да работи тук и просто убива времето. Ясно е, че на полусезона е невъзможно да намериш добър наставник от чужбина, затова бях готов за поредния временен вариант тип Топчо, Митов и т.н. Но реално той докарва шубата, който от всички български физкултурници като вариант е най-добрия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:27 pm 
Аватар

München1990 написа:
Много силен първи ход на Павел Колев - доказателство, че знае как се играе Играта на тронове в българския футбол. Визуално също го докарва на лорд Бейлиш...
Сещаш ли се какво ми се случи на Кутрето когато го набараха кака Санса и кака Аря?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:27 pm 

Ромислав е излязъл със страхотно видео в бонг. : D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:30 pm 

Ромислав явно го е яд, че никой нищо не му казва. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:39 pm 
Аватар

Очевидно го е правил снощи тва видео, което само иде да покаже, че каквото стане в Левски, излиза на мига. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:45 pm 
Аватар

Мъри със това изказване, дано никога не стъпи на Герена. :ohmygod2 Алчна работа.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:47 pm 
Аватар

привърженик 1914 написа:
Мъри със това изказване, дано никога не стъпи на Герена. :ohmygod2 Алчна работа.....

Къде е това изказване? Линк?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 1:48 pm 
Аватар

"Винаги ме чакат в България. Много години играх в Левски, бях капитан на отбора, спечелих много пъти шампионата и купата на страната. Като треньор също постигнах сериозни успехи - играхме в групите на Шампионската лига, достигнахме до четвъртфинал в турнира за купата на УЕФА. Направихме големи победи. Феновете ме уважават и винаги спрягат името ми за завръщане в Левски, когато съм без работа. Но мисля, че клубът още не е готов за моето завръщане. Когато си тръгнах преди десет години, имаше създадена основа, клубът беше започнал да се развива. Там пари има, но е необходимо да се променят много неща, за да се върна. Привържениците очакват да отида и да постигна чудеса, защото вече веднъж го направих. Там резултатите бяха по-добри в сравнение с Астана", каза още Стоилов. Ми ела ги промени ,за мен е страхливец във момента :!:

Последна промяна привърженик 1914 на Пон Яну 21, 2019 1:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]