forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 10:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Дек 17, 2018 8:19 pm 

:fgod

Написаното от К-1 трябва да бъде сложено в отделна тема за да cе използва за образователни цели.

Много ясно изложена теза подкрепена със смислени аргументи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 17, 2018 8:23 pm 
Аватар

Много хубав анализ, но пак не обяснява краткосрочния срив....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 17, 2018 8:34 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
:fgod

Написаното от К-1 трябва да бъде сложено в отделна тема за да cе използва за образователни цели.

Много ясно изложена теза подкрепена със смислени аргументи.

+1
Един от малкото малкото постове в последно време, за който след прочит се чудя, къде е бутонът за "лайк", за да го цъкна.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 17, 2018 9:09 pm 
Аватар

K-1 написа:
...

Страхотно написано и абсолютно вярно. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 17, 2018 10:13 pm 
Аватар

Браво, К1! Много полезен анализ :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 17, 2018 10:38 pm 
Аватар

blue heart написа:
Айде, айде, стига изхвърляния, трябват ни точно 4-ма души - вратар, ЦЗ, десен бек и ДХ (и то само 2-ма да са за титуляри).

Иначе казано по постове:

Вратари - Нов и Перуков

Защитници - отляво имаме Ванката и Луи, в центъра - Рейш, Ябло и Нов, вдясно - Милош и Нов

Халфове - дефанзивни са Доктора и Нов (може и Рейш), офанзивни Мариани и Нашименто, а по крилата - Паулиньо, Обертан и Кабрал.

Нападатели - Славчо и един измежду Буш и Виана

Съгласен,само бих добавил че в халфовата и нападение може да се даде шанс и на кабов и димитров

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 17, 2018 11:57 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
...Какви ще са по народност ми е през оная работа.

И на двама ви с Дивото Дете мога да кажа едно - няма как да е все тая, защото balgar4eta няма. Трябва да ги произведем, а това с тези меринджей няма да стане. Не знам ебането ли е станало криво последните години ама един футболист дето става не се пръкнА бе мамаму :ohmygod2
K-1 написа:
....

Супер, невероятен анализ :smt023
Само че си мисля следното - Спас дали има изобщо някаква стратегия (посочената от теб точка 3) или взе две звезди колкото да направи впечатление след тоталното осиране с плана на Боримитов. Много пъти сме го коментирали във форума че действията му са непоследователни във всички аспекти на клубната дейност - от селекция през реклама, сектор та до ДЮШ. Да не говорим че на моменти се появява управленски вакуум, няма логика как прави първа крачка и застива на втората, закъснява с много важни решения в клуба и това вече няколко пъти. Може и да е защото е толкова бизнесмен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 12:09 am 
Аватар

Интересно мнение на К1, но аз не съм съгласен с доста от нещата и голяма част ми звучи като теории от футбол мениджъра, където нещата стават относително лесно и много странични фактори не оказват влияние. И най-важното, ако стратегията ни е грешната, то коя е правилната за нас? Щото аз освен критики, че не е тая друго не видях.За мене тая пропаганда колко е зле ръководсвото и затова не може да бием Ботев Враца и Септември насред София е несериозна. Играчи ли нямаме? Треньор ли? При положение че си получават парите подобно представяне срещу такива отбори, колкото и да ги мъчи нещо откъм ръководство, условия, инфраструктура или еба ли го още какво за мен е путкенско поведение. Защото ако си бяхме взели тия задължителни два мача дори и след загубата от Берое сега щяхме да сме на 5 точки от резаните и пред припознавачите, които уж нали имат ноу хау Гришата врял и кипяп цифра години в кафевата. И не казвам, че Спас е човека за нас, но и прекалено много ги жалите тия по терена включително и Славишата, който ми е много симпатичен по принцип

Последна промяна Private_party на Вто Дек 18, 2018 1:07 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 12:54 am 
Аватар

Изображение

Според мен това е отговорът. И липсата на каквото и да е управление при нас е точната причина за импотентността срещу Ботев Враца, Етър и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 1:46 am 
Аватар

Е, стига бе, чуек. Кажи честно, че заради тая "структура" Враца ни отрепаха от футбол насред Герена :lol: Айде, Лудокурец да дойде и да те бие ок - имало е да става.. с тия пари за селекция от Спас -толко. Ама мъки с Октомври, Етър и т.н и да си търсиш оправдания в ръководство, ГГ (дето реално можеше да завършим пред него), Агата или не знам си още какво е смешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 8:27 am 
Аватар

Private_party написа:
Интересно мнение на К1, но аз не съм съгласен с доста от нещата и голяма част ми звучи като теории от футбол мениджъра, където нещата стават относително лесно и много странични фактори не оказват влияние. И най-важното, ако стратегията ни е грешната, то коя е правилната за нас? Щото аз освен критики, че не е тая друго не видях.За мене тая пропаганда колко е зле ръководсвото и затова не може да бием Ботев Враца и Септември насред София е несериозна. Играчи ли нямаме? Треньор ли? При положение че си получават парите подобно представяне срещу такива отбори, колкото и да ги мъчи нещо откъм ръководство, условия, инфраструктура или еба ли го още какво за мен е путкенско поведение. Защото ако си бяхме взели тия задължителни два мача дори и след загубата от Берое сега щяхме да сме на 5 точки от резаните и пред припознавачите, които уж нали имат ноу хау Гришата врял и кипяп цифра години в кафевата. И не казвам, че Спас е човека за нас, но и прекалено много ги жалите тия по терена включително и Славишата, който ми е много симпатичен по принцип

Ти сигурен ли си, че си получават парите? Всички играчи ли си получават парите или само някои? Ако рАководството беше предложило договори, когато трябваше, можеше и да си вземат мачовете ;) А също и като ти редят състава, казват ти кой да играе, трудно също се взимат мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 9:08 am 
Аватар

Добра организирана атака от всички страни последните дни - сега и дълг към НАП за 2 млн. лева ИЗВЕДНЪЖ ни застрашава :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 9:08 am 
Аватар

Започна войната срещу Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 9:14 am 
Аватар

Или някой натяга Спас за нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 9:28 am 

Началството преди няколко месеца нали обясняваше, че всичко било точно с парите/дълговете или се бъркам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 9:47 am 
Аватар

Те и на чорбарите им обясняваха до последно, че всичко е точно и платените журналя само си измислят. :? Ръководството ни нямат ли мейл? Да им направиме един в абв, ако трябва (че там най-лесно ще се оправят). След като от няколко дни почна да се разправя за дългове, беше най-нормалното нещо да излязат и да кажат има ли, няма ли, проблем ли е и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:01 am 
Аватар

И хора, които не са гледали и един мач знаят, че имаме дългове и те не са от днес. Това си е координирана атака по клуба. А комбинацията от неадекватно ръководство, група от футболисти пълна с анонимници с високи заплати и новини за нови и нови задължения защо ли ми прилича на нещо, което вече съм гледал и не приключи добре ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:05 am 
Аватар

$па$ плаща. Плаща и не спира да плаща. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:06 am 
Аватар

И само дава парите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:12 am 
Аватар

Забелязвате ли, че всички такива "новини" тръгват от тема спирт? Аз от тази не видях източници или документи, а гадаене. Ясно е, че имаме задължения. Но всеки ден да се съобщава нещо с "извънредно", едва ли е случайно, че става сега.
А Красьо трябваше вчера да излезе и да говори, а не да се крие. Дано днес на пресконференцията поне не се крие

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:16 am 

По скоро Спас не дава част от парите.Без да съм запознат имам усещането,че ще имаме нов собственик и затова и фирмите и институциите,на които дължим пари си поискаха дължимите пари с надеждата новият собственик да плати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:22 am 
Аватар

Как така "случайно" наискачаха тия глупости за 2 дни ми е много чудно. :smt017 Кур за вена спирт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:25 am 

Въпросните новини тръгват една след друга от едно и също място веднага след негативната серия... слочаеност? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:28 am 

Да не се окаже накрая истина,че ще видим после една слОчаЕност. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:30 am 
Аватар

Че са истина е повече от ясно, но защо се публикуват като сензации ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:34 am 

Работите не вървят на добре,мани ги тия новини дето пускат. Краско днеска пак ще наговори малко глупости,и нищо съществено няма да каже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:35 am 
Аватар

Цитат:
Че са истина е повече от ясно, но защо се публикуват като сензации ?

И защо сега, кагато уж случайно се говори за нов спонсорски договор?

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 10:37 am 

Голяма работа като сме подписали нов спонсорски договор,след като сме неадекватни на всяко ниво.

Последна промяна БялоСини на Вто Дек 18, 2018 11:03 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 11:00 am 
Аватар

Ма те тия неща си се знаят, не са някакви новини. Просто паднахме 2 пъти и трябва да се налита на злия Левски отвсякъде, тва сме го гледали вече. А за спонсорския договор - вчера Борето Касабов много точно го каза - не 20, 200 милиона да ти дадат, ако няма кой да ги управлява чрез правилен мениджмънт, все тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2018 11:40 am 
Аватар

Private_party написа:
Е, стига бе, чуек. Кажи честно, че заради тая "структура" Враца ни отрепаха от футбол насред Герена :lol: Айде, Лудокурец да дойде и да те бие ок - имало е да става.. с тия пари за селекция от Спас -толко. Ама мъки с Октомври, Етър и т.н и да си търсиш оправдания в ръководство, ГГ (дето реално можеше да завършим пред него), Агата или не знам си още какво е смешно.

Просто гледаш малката картинка. С всякаква организация, всички да ти е перфектно, пак може да стигнеш до издънка в един или друг мач. А когато си пълен с проблеми, издънката е много по-лесно "постижима". Въпросът е, че когато имаш структура, стратегия и изобщо всички неща, необходими за клуб от нашия ранг и с нашите претенции, издънката е първо изключение, и второ - коригира се лесно. А при нас всичко е разпад. Затова и издънките са повече и няма как лесно да ги оправяме и преодоляваме.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]