forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 08, 2025 11:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:28 pm 
Аватар

Да, а Ривалдиньо за сметка на това, лично Роси го е гледал, и е в процес да стане клубна легенда. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:29 pm 
Аватар

Много ми е интересно, как разбрахте, че никой не го е гледал... Мениджър му е агенцията, в която са Паулиньо и Мариани. Може би сме му гледали някои мачове или пък сме балъци и сме го взели просто ей така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:30 pm 
Аватар

Аз не разбирам какво ревете за Ривалдиньо? Не го защитавам ама пича не е играл цял мач от както е тук как точно да преценим става ли, не става ли? Няма как сам да се пусне в игра, така че нека да изчакаме пък тогава да говорим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:31 pm 

niki92 написа:
Много ми е интересно, как разбрахте, че никой не го е гледал... Мениджър му е агенцията, в която са Паулиньо и Мариани. Може би сме му гледали някои мачове или пък сме балъци и сме го взели просто ей така...

Голяма грешка направи,стадото ще те емне всеки момент.

Последна промяна БялоСини на Чет Сеп 06, 2018 9:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:31 pm 
Site Admin
Аватар

И аз смятам, че щом Славиша реши да остави Ривалдиньо, значи не е тоталка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:32 pm 
Аватар

Харесали го били Очевидно е, че го взимат за бройка, щом не ни е вързало с поляка на Агата. Дано избутаме до зимата и да се задържим в играта, за да вземем сравнително добър нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:34 pm 
Аватар

За да имаме 6 за един пост :bigok. Зимата трябва да изгоним двама задължително, че трима от нападателите ни ще изкарат страхотен курорт до януари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:35 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Аз не разбирам какво ревете за Ривалдиньо? Не го защитавам ама пича не е играл цял мач от както е тук как точно да преценим става ли, не става ли? Няма как сам да се пусне в игра, така че нека да изчакаме пък тогава да говорим.

Аз за Ривалдиньо съм казвал преди. Игра някакви минути в Разград, точно пред нас, в сектор А1. За времето, което бе в игра, ми се запечата, че се позиционира добре, а веднъж или два пъти, с гръб към вратата успя да се освободи от играч на бахчето.
Главно се плЕскат заради това, че е постоянно контузен, а има и такива, които го заклеймяват като некадърник, без да са го гледали дори. Така е модерно. :smt047

Изображение

Последна промяна Sociyall на Чет Сеп 06, 2018 9:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:35 pm 
Аватар

Много се тревожите за неща, които не зависят от вас. Кой ще дойде, ще си отиде и ще остане зависи от хората, които работят в клуба не от форума, така че кво толкова се палите и жалвате през 2 минути не знам.

А за контузиите на Ривалдиньо да се плескаш е доста идиотско. Какво да направи като е контузен? Да се излекува с магическа пръчка ли? Тези неща понякога се случват и нищо не можеш да направиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:38 pm 
Аватар

Аз само искам да вметна едно скучно разяснение за въпросния Виана. Вземаме го от един от двата най-силни отбора в ОАЕ. Там случайни играчи не се водят по простата причина, че ако някой мениджър се издъни, шейховете повече не си говорят с него, не е като да имат липса на избор и предложения. В този отбор специално са играли и играят Канаваро, Графите, Куарешма, Муса Соу, Емилиано Векио и Мауро Диас. Не казвам, че е бог, но със сигурност, за да стигне до там не е менте и не е случаен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:41 pm 
Аватар

Аз не разбирам какво има да се реве за някакъв играч, който никой от нас не е гледал и нямаме никаква идея какво ще излезе от него? Някои хора обичат драмата и обичат да реват през 3 минути по форумите ама дали има смисъл от това няма значение. Нека да изиграе 10 мача и тогава ще даваме оценки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:43 pm 
Аватар

За спецовете, статистиката на Каранга преди да иде в Тирето:

https://en.wikipedia.org/wiki/Fernando_Karanga

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2018 9:46 pm 
Аватар

Гледам Ганьоуууууу се е развихрил. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 12:22 am 
Аватар

Цитат:
Спас Русев договорил Виана с шейха на Дубай

Изображение

Сериозен бизнес трябва да има чичо Спас, че да си приказват с Мактума за каквото и да е. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 12:58 am 
Аватар

смърт за цдна написа:
Аз не разбирам какво има да се реве за някакъв играч, който никой от нас не е гледал и нямаме никаква идея какво ще излезе от него? Някои хора обичат драмата и обичат да реват през 3 минути по форумите ама дали има смисъл от това няма значение. Нека да изиграе 10 мача и тогава ще даваме оценки.

Аз не знам от къде я изкарват тая енергия да търсят кусур на всичко, да ревът, да драматизират. Все типични женски черти :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 1:32 am 
Site Admin
Аватар

Без стрес, ЩАМПИОНИ СМЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 1:54 am 
Аватар

Има и нещо вярно в думите ви. Не трябва да се реве сега, трябва да се подкрепят момчета на стадиона и навсякъде. Не са се довели сами все пак, не се пускат сами също, така че не можем да направим нищо и само си чешем езиците. :bigok

Пък реването ще го оставим за след финала на купата, когато се е оказало, че отново няма кой да я добута тая топка във вратата. :smt006 :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 2:45 am 
Аватар

Леле какви драми, този бил некадърник. Ами какво да се прави като Крищиану не поиска да дойде при нас :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 9:03 am 
Аватар

Roshko написа:
Има и нещо вярно в думите ви. Не трябва да се реве сега, трябва да се подкрепят момчета на стадиона и навсякъде. Не са се довели сами все пак, не се пускат сами също, така че не можем да направим нищо и само си чешем езиците. :bigok

Пък реването ще го оставим за след финала на купата, когато се е оказало, че отново няма кой да я добута тая топка във вратата. :smt006 :smt002

Дай 2 милиона лева и ще ти докарам нападател,който да я бута, да ти го бута и т.н. И за по-малко мисля, че ще успея, но ти ги дай :smt002 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 9:19 am 
Аватар

Вангелов, ти ли си? :bigok Няма нападатели под 2 милиона евро, няма и свободни агенти, въобще. Все пак едно е да имаш 4ма нападатели на по 10 хил. евро вместо един на 40 хил. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 9:21 am 
Откъде знаеш, че взимат по 10 хиляди евро?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 9:21 am 
Аватар

Не се притеснявайте, Илия и Стаско ще ги дадат на Ботев Кривундлево, бразилейро ще остане, Ривалдиньо ще си е контузен, а Слави Индзаги ще преподава.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 9:25 am 
Аватар

Roshko написа:
Вангелов, ти ли си? :bigok Няма нападатели под 2 милиона евро, няма и свободни агенти, въобще. Все пак едно е да имаш 4ма нападатели на по 10 хил. евро вместо един на 40 хил. :smt006

Аз съм да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 9:26 am 
Аватар

Понеже тука явно пак има амнезия ще припомня до какво води дисбаланс в отбора - 2013-та само боНбаНдири, в центъра на защитата везалки - загубена титла, загубена купа, 2015 - организиран отбор, ок защита, Аниете Господ, един ретардомо напред - загубена купа, 2018 - организиран отбор, най-добрата защита от години, добра халфова линия, отпред един ботуш - загубена купа. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 9:44 am 

Дали да не ви се направи един скрит раздел на вечните мрънкачи да си пишете там или сте жадни за внимание (attention whores) и държите всички да ви четат умоизлиянията? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 9:54 am 
Аватар

Мен ми е все тая дали ще ги четете, и без това чукча не е читател, той е мечтател. Освен това има изключително модерна опция да се скриват мнения, ако на някого му се е наредил зодиака, и не иска негативни енергиини полета да му се примесват със суперпозицията на Марс и Плутон, може да я използва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 9:58 am 

Припозна ли се? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 10:00 am 
Аватар

Силно м8, смешно и оригинално. :smt005 Ето така се разведрява обстановката, а не с негативни полета и енергии. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 10:06 am 
Аватар

Мрънкачи не е чак толкова лошо да има. Така като стане време за обливане, знаем кои са облятите.

Няма как да знам този новият дали е добър и дали ще вкарва, за това си трая и чакам. Факт е, че това ръководство доведе играчи като Обертан, Холмар, Тиам, Паулиньо, Марияни а дори също и Нашименто, който на визитка е супер и има нужда само от игрово време. Яблонски, Горанов, Цветкович са над средното ниво за България. За Полачек още чакам.

Издънките са по-малко: Белаид (домъкнат за бройка), Кабрал (все още не е ясно дали е 100% издънка), Белмонт (все още не е ясно дали не му е сгрешена позицията), Ривалдиньо (все още не е ясно дали пък не става за нещо). Буш и Костов са играчи средна ръка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 10:12 am 
Аватар

Сравнявайки с предходните години, а и с водещите отбори в България, имаме повече от добър процент на успеваемост с трансферите. Още повече, че последните трансферни прозорци бяхме притиснати да търсим по много хора на различни позиции, което предразполага и към повече грешки. През лятото тирето си изгони 90% от есенната и зимната селекция. Дори Лудогорец с готовия си отбор и с парите, които имат възможност да плащат за трансфери, си държат новите предимно резерви.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]