forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 2:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 374  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 11:45 am 

danislav90 написа:
8 дузпи за 5 години :O

За 7 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 1:38 pm 
Аватар

Ами спряната контра на Павлин на тъча, където не свири нарушение (положението беше за фаул + ЖК), когато ЧМ ги бяхме натегнали и не минаваха центъра? За тези ситуации никой не пита, защото не им изнася.
Видяло се е, че ние тази декада няма да прокопсаме, даже не е сигурно дали КБ ще вземем. Обаче след това ми се струва, че на гелосаната мърда рязко ще му резнат авантите и ситуацията в БГ футбола ще си влезе в познатото русло - Ние и гмо-то (заместника на оригиналната чорба), а лайногорец ще играят по-периферна роля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 1:41 pm 
Аватар

Лудогорец никога няма да играе периферна роля - или ще стават шампиони и ще мачкат всичко наред, или просто в един момент ще престанат да съществуват, щото Киро се е наиграл. Средно положение едва ли има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 1:43 pm 
Имат хубава база и са с потенциал за развитие. Защо да не ги вземе някой друг?

Знам бе, Джорджаноф, ама не са имали никакви надежди. Локото не са с глорихънтърски манталитет и не им пука особенно кой ще играе отдясно, отляво. Не са имали никви надежди, ама просто и на тях им е в повече вече. Имат най-селталшкото и малоумно ръководство от всичики кенефи наречени ПФК и усетиха, че още малко и ще са първите затрити.

Последна промяна K-1 на Сря Авг 01, 2018 1:51 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 1:48 pm 
Аватар

Кабаков е рядко срещан олигофрен, който винаги играе ролята на булка. Фаловете срещу Обертан започваха с дърпане през кръста, но картон не се дава за това разбира се. Тоя Витанов от морето не трябваше да довърши мача, три пъти поне събори капетанО по гореописания начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 1:49 pm 
Аватар

K-1, ако стане така, пак ще бият наред. Имам предвид, че не виждам такъв вариант да завършват на 4-5 място и да живуркат в средата на таблицата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 3:06 pm 

blue heart написа:
Лудогорец никога няма да играе периферна роля - или ще стават шампиони и ще мачкат всичко наред, или просто в един момент ще престанат да съществуват, щото Киро се е наиграл. Средно положение едва ли има.

Имат още един Киро. :bigok Не ги мислете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 4:28 pm 
Аватар

K-1 написа:
Имат хубава база и са с потенциал за развитие. Защо да не ги вземе някой друг?

Знам бе, Джорджаноф, ама не са имали никакви надежди. Локото не са с глорихънтърски манталитет и не им пука особенно кой ще играе отдясно, отляво. Не са имали никви надежди, ама просто и на тях им е в повече вече. Имат най-селталшкото и малоумно ръководство от всичики кенефи наречени ПФК и усетиха, че още малко и ще са първите затрити.

Не ги следя детайлно. Само, каквото чуя от разни приятелчета на който "сърцето им е Локомотив", ама като цяло вече избягваме да говорим много на футболна тематика.
Жалкото тук е, че в България има клубове, които се броят на пръстите на едната ръка и вместо да са силни и да имат стадиони и да играят в Европа и да стават още по-големи, те са развалина. Според мен това си е абсолютно търсен резултат и всички замесени се справят отлично с тази задача. Наздраве, Бобче! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 6:40 pm 

Хубаво говорите,че Лудогорец ги подкрепяли съдиите което си е така,винаги силните на деня са подкрепяни от съдиите.Обаче не видях и думичка от същите специалисти по съдийство niki4a,new order,blue heart и wildkid,че от трите гола досега на Левски в първенството и трите са нередовни - два гола от засада и един от фаул в атака.То и затова говореше Илиан Илиев онзи ден,ама някои се направиха,че не го чуват :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 6:41 pm 
Аватар

Кажи ми, че не си сериозен...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 6:43 pm 
Аватар

дъпратке ти ли си :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 6:47 pm 
Аватар

berg1914 написа:
Хубаво говорите,че Лудогорец ги подкрепяли съдиите което си е така,винаги силните на деня са подкрепяни от съдиите.Обаче не видях и думичка от същите специалисти по съдийство niki4a,new order,blue heart и wildkid,че от трите гола досега на Левски в първенството и трите са нередовни - два гола от засада и един от фаул в атака.То и затова говореше Илиан Илиев онзи ден,ама някои се направиха,че не го чуват :D

:lol: :lol: :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 6:50 pm 
Site Admin
Аватар

Или е припознавач,което е по-добрия вариант,или просто медийната пропаганда работи повече от колкото ние си мислим.Втория вариант е доста тъжен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 6:50 pm 

Гледах ги много внимателно положенията и засадите са категорични.Фаула в атака също.Просто съдиите са много слаби и допускат грешки,а не,че са зависими от някого и свирят за Лудогорец или за Тирето.Има и такива случаи,но са по-рядко.Едно време преди 10 години и срещу Левски не беше свирена дузпа 85 мача,но тогава никой не говореше за това освен чорбарите,просто защото отбора си беше една класа над всички и въпреки това пак имаше съдийски подпирачки.Винаги е било така и винаги ще бъде,съдиите със силния на деня :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 6:54 pm 
Аватар

berg1914 написа:

Припознавач дърпай от тука :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 6:55 pm 
Аватар

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:23 pm 
Аватар

berg1914 написа:
Гледах ги много внимателно положенията и засадите са категорични.

Още ли никой не го е баннал тоя трол?

Спрял съм положението, дори когато топката е излязла вече от крака на подаващия (Жорди).

Прикачени файлове:
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png [ 635.93 KiB | Прегледано 5248 пъти ]

Изображение
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:30 pm 
Аватар

berg1914 написа:
Гледах ги много внимателно положенията и засадите са категорични.Фаула в атака също.Просто съдиите са много слаби и допускат грешки,а не,че са зависими от някого и свирят за Лудогорец или за Тирето.Има и такива случаи,но са по-рядко.Едно време преди 10 години и срещу Левски не беше свирена дузпа 85 мача,но тогава никой не говореше за това освен чорбарите,просто защото отбора си беше една класа над всички и въпреки това пак имаше съдийски подпирачки.Винаги е било така и винаги ще бъде,съдиите със силния на деня :D
Категорично пали оттук алахче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:33 pm 
Аватар

В такива случаи много ме е яд, че тревното покритие е толкова неподдържано, че се налага да чертаеш линии, за да опровергаваш очеизвадни лъжи.
Да благодарим на ПФК-то и за това.
П.С.: Загледайте се Жорди по същата смотана логика колко по-напред трябва да е от халфа на Черно Море в центъра. Само където от централната бяла линия ясно се вижда, че са точно на една линия. :smt006

Последна промяна Shtraker на Сря Авг 01, 2018 7:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:34 pm 
Аватар

Sociyall написа:
berg1914 написа:

Спрял съм положението, дори когато топката е излязла вече от крака на подаващия (Жорди).

Брат, тая линия е супер успоредна на централната :loser2

Иначе сериозно тоя горе някой да му даде засилка от форума....или както той се изразява - някой от силните на деня! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:42 pm 

Значи за очеизбождащи факти които обаче не се харесват на аудиторията тук трябва да се дава бан ли :lol: Демокрация в пълния й смисъл.А за обидите няма да коментирам,обаче Левски е на тоя хал именно заради феновете си които вечно плюят по другите и хвърлят помия и все конспирации са им в главата вече 10 години,а не си задават въпроса защо тоя клуб е на крачка от фалита и пернишки шофьор от убо - крадец на детски помощи го е засилил натам.А имаше времена перничани бяха орки и т.н :lol: Това е проклятието на Левски - неадекватните му фенове,голяма част от които списват тук и са уж някаква представителна извадка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:43 pm 
Аватар

Ferio написа:
Sociyall написа:
berg1914 написа:

Брат, тая линия е супер успоредна на централната :loser2

Иначе сериозно тоя горе някой да му даде засилка от форума....или както той се изразява - някой от силните на деня! :bigok

https://streamable.com/s5ckt :roll: :shock:

berg1914, добре бе, льольо. Кои са тия "очеизбождащи факти"? Колко линии трябва да ти се начертаят?
Ти спориш повече, че имало фал за положението в края на мача, колкото и играчите + вратаря не спореха, разбирач. Ако имаше някакъв контакт, ония щяха да изядат Кабаков с парцалите, дразнител малък.

Изображение

Последна промяна Sociyall на Сря Авг 01, 2018 7:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:50 pm 
Site Admin
Аватар

Бате.....футбола е контактен спорт,бе...Дори самият Пламен Димов срещу когото уж е фаула,продължи да играе и нямаше никакви претенции след гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:51 pm 
Аватар

Sociyall, понеже обаче черната ти линия е по-близо до положението на камерата, линията наистина трябва леко да бъде напасната. :wink:
Както ли да е, засада има само в главите на тези, които или не разбират от перспектива, или са супер промити мозъци.
berg1914, банове обаче се дават за абсолютни и нагли лъжи.

Последна промяна Shtraker на Сря Авг 01, 2018 7:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:51 pm 
Аватар

Единственият очеизбождащ факт е, че пише трол чорбар, който трябва да заминава бързо. Другото са очеизбождащи лъжи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 7:54 pm 
Аватар

berg1914 написа:

Отварям си форона и гледам, че някакъв вековенЪ потребител-трол е написал третото си мнение и ме е намесил вътре. :lol: Ами да ти кажа, че и трите гола на Левски са редовни. :smt006 И друго бих написал, ама не искам да ме банват. :strkstrk Като стана дума за бан, кво ги бавите такива титани на мисълта? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 8:00 pm 

Тука се е напълнило с 18-20 години пубери-гонгаджийчета които освен да раздават виртуално банове и да пишат инфалтилни мнения друго май не могат :lol: То не знам кой нормален потребител ще се кръсти рошко,малчо,гонзо-марто,блу харт :lol: И от тези се очаква да са бъдещето и да формират някакво мнение :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 8:01 pm 
Аватар

Shtraker написа:
Sociyall, понеже обаче черната ти линия е по-близо до положението на камерата, линията наистина трябва леко да бъде напасната. :wink:

Аз и затова не споря за 100% акуратност, но няма и как да пресъздам изцяло ситуацията, с пейнт. :bigok Обаче се вижда с просто око, в перспектива, че Костов е на метър зад 70-тката, ДОРИ и, когато вече топката е напуснала крака на Жорди. :smt023

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 8:03 pm 
Аватар

berg1914 написа:
Тука се е напълнило с 18-20 години пубери-гонгаджийчета които освен да раздават виртуално банове и да пишат инфалтилни мнения друго май не могат :lol: То не знам кой нормален потребител ще се кръсти рошко,малчо,гонзо-марто,блу харт :lol: И от тези се очаква да са бъдещето и да формират някакво мнение :ohmygod2

:smt005 :smt005 :smt005

Очаквам предложения от теб как да си променя никнейма. :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 8:04 pm 
Аватар

berg1914 написа:
Масовото ви лоботомиране на микренци по ме притеснява за бъдещето.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 374  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]