forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 11:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 374  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 10:25 pm 
Аватар

Левски София какво печели от това,че агите губят точки?Шампиони ли ще ставаме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 10:27 pm 
Site Admin
Аватар

Да, ще ставаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 10:34 pm 

Чорбое са направили наглед нелош отбор от посредствени за Левски играчи. Достатъчно за трето място и първи кръг в ЛЕ, само че много по-евтино.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 10:39 pm 
Аватар

Лудогорец спечели общо 4 точки от 2 мача. 3 от тях са след очевидно подпиране. Те си се трупат, но вие продължавайте да пускате иронийки за 30-те точки. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 10:40 pm 
Аватар

Новия Бруно Рибейро ще оправи агите ама по-лошото е, че ние няма да им заемем мястото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 10:41 pm 
Аватар

Защо да не станеме? Егати позорното поведение. Я се стегнете.

Апропо, тия НЕлоши играчи на марулите не стигнаха дори и до бараж за ЛЕ, а изядоха една 4ка с гарнитура от нас в Загората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 10:47 pm 

В понеделник трябва да дръпнем с 2 точки на агите в борбата за титлата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 10:53 pm 
Аватар

Агите тръгвали ли са с без пълен актив от първите 2 кръга досега :smt017 Имам инфо :strkstrk

П.С. Дърпкатка да ми умреш на курО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:08 pm 

Трябвя да си доста наивен човек, за да мислиш, че Левски може да стане шампион в момента...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:12 pm 
Site Admin
Аватар

:ohmygod Стегнете се малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:17 pm 

ГерманецО написа:
Агите тръгвали ли са с без пълен актив от първите 2 кръга досега :smt017 Имам инфо :strkstrk

П.С. Дърпкатка да ми умреш на курО

Много пъти са тръгвали, имаха даже в първи кръг разни загуби от Любимец, от Хасково и разни подобни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:25 pm 
Аватар

Агите ще губят точки, докато са в Европа и дано сръбското менте ни ни вдигне за да се възползваме. И да - стегнете се. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:38 pm 
Аватар

Откога дузпа за даден отбор автоматично се превръща в гол и точков актив.Малко ли примери имаше и миналия и този сезон,когато ние не успяхме ужким тия сигурни точки и голове да ги капитализираме.По принцип ми е малко смешно тия бакалски сметки,трябваше 2 дузпи да свирят срещу Лудогорец,противниците им ги вкарват - 3 точки,ако Божката не беше усрал мачовете + 15 точки за Левски,ако Тирето не бяха купили Каранга - 10 точки......смисъл при положение,че миналия сезон изиграхме и подарихме безумни точки на Славия,Витоша Бистрица,Етър,на Герена не бихме Чорбое,срещу жалтите паднахме 2 пъти в Пловдив,8 мача нямаме победа срещу Тире и Турци, да се твърди,че единствено и само заради съдийски аванти сме били на над 20 точки зад Лудогорец и едва ли не ако не са имали това лоби и рамо сме щели да ги Онижаваме е смех. Реалностите са,че докато Левски се управлява некадърно и няма пари и няма фин човек,дето да ги извади,ще може виртуално да си смятате,колко са ни ощетили съдиите,и колко са на плюс Тире и Турци,пък и със хванатите играчи и премиите може също да го твърдите,но реалността е примерно че за 7 години Лудогорец игра 2 пъти в групи на ШЛ,2-3 пъти в ЛЕ,играха два пъти на пролет,продадоха играчи за над 15 милиона евро,направиха стадион,стойността на отбора им е 50 милиона евро според трансфермаркт(малко завишена,но все пак имат по-голяма стойност от да речем среден калибър отбор в Испания,Германия,Италия,Франция).Така че който плаща,той поръчва музиката(съдийството).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:39 pm 
Аватар

Елате на Герена, а не се правете на остроумници във форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:44 pm 
Аватар

BlueMagic1914 написа:
Откога дузпа за даден отбор автоматично се превръща в гол и точков актив.Малко ли примери имаше и миналия и този сезон,когато ние не успяхме ужким тия сигурни точки и голове да ги капитализираме.По принцип ми е малко смешно тия бакалски сметки,трябваше 2 дузпи да свирят срещу Лудогорец,противниците им ги вкарват - 3 точки,ако Божката не беше усрал мачовете + 15 точки за Левски,ако Тирето не бяха купили Каранга - 10 точки......смисъл при положение,че миналия сезон изиграхме и подарихме безумни точки на Славия,Витоша Бистрица,Етър,на Герена не бихме Чорбое,срещу жалтите паднахме 2 пъти в Пловдив,8 мача нямаме победа срещу Тире и Турци, да се твърди,че единствено и само заради съдийски аванти сме били на над 20 точки зад Лудогорец и едва ли не ако не са имали това лоби и рамо сме щели да ги Онижаваме е смех. Реалностите са,че докато Левски се управлява некадърно и няма пари и няма фин човек,дето да ги извади,ще може виртуално да си смятате,колко са ни ощетили съдиите,и колко са на плюс Тире и Турци,пък и със хванатите играчи и премиите може също да го твърдите,но реалността е примерно че за 7 години Лудогорец игра 2 пъти в групи на ШЛ,2-3 пъти в ЛЕ,играха два пъти на пролет,продадоха играчи за над 15 милиона евро,направиха стадион,стойността на отбора им е 50 милиона евро според трансфермаркт(малко завишена,но все пак имат по-голяма стойност от да речем среден калибър отбор в Испания,Германия,Италия,Франция).Така че който плаща,той поръчва музиката(съдийството).
Предлагам ти да се напишеш Greenmagic19?? и да си пишеш където ти желае сърцето.
Егати сбърканата и пораженческа логика. Нямам представа дали футболистите ни са путки, ама огромна част от "винаги верните" се държите баш като женски полови органи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:50 pm 
Site Admin
Аватар

Никога не съм коментирал друг потребител от форона,но този BlueMagic1914 е страшен анимационен герой.Този няма едно нормално мнение. :ohmygod Кой ти говори за Левски,бе,братче?Става дума,че в ДВА поредни мача от началото на сезона,срещу Лудогорец се спестяват две дузпи.Факт ли е,че ги има?Факт е.Можеха и да им ги вкарат,можеха и да не.Но това няма никакво значение и е в сферата на догадките.Фактите са,че дузпи имаше и не бяха дадени.Всичко друго е ляляне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:58 pm 
Аватар

Блумеджик, никой не казва, че заради това не ставаме шампиони, просто от тези 30 точки, дето са пред нас всяка година, поне половината са от ей такива работи - дузпички, засадички, картончета... Минават и заминават. Мен това ме дразни - че са по-силни от другите и без тия номера, пак ще са шампиони, ама...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 12:20 am 
Аватар

Може тази сутрин да не съм се наспал добре, ама откъде-накъде има дузпа? Черният не си поведе топката, а стреля, тя се отби в крака на излезлия вратар и отиде в корнера. След това вратарят отнесе бероеца, ама хем му отрази удара, хем топката нямаше как да бъде стигната, ако ще да си Юсеин Болт х2. :smt017

Иначе погледнах лайвскоро на гонг и видях, че резаните са допуснали много положения пред вратата си от отбор, който със сигурност е по-слаб от нас допусна 4 гола преди 2 месеца. Ако се вземе нападател... така де - уцелим със свободен агент, не виждам причина да не се намърдаме в боя за титлата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 12:32 am 
Аватар

JustDoIt написа:
Трябвя да си доста наивен човек, за да мислиш, че Левски може да стане шампион в момента...

Може и да не станем шампиони, но защо всеки левскар, който го мисли и иска да е наивен???
Пределно ясно е, какви са настроенията през последните 9-10 години в БФС относно кой да е шампион, но докато не останат и теоретични шансове за титлата трябва до последно да вярваме в нея!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 12:35 am 

blue heart написа:
Блумеджик, никой не казва, че заради това не ставаме шампиони, просто от тези 30 точки, дето са пред нас всяка година, поне половината са от ей такива работи - дузпички, засадички, картончета... Минават и заминават. Мен това ме дразни - че са по-силни от другите и без тия номера, пак ще са шампиони, ама...

Погледни първите две титли на Лудогорец и ще се досетиш защо е такова положението със съдийството. Не им се трепери до последно, а и ако пролетта са в Европа ще имат повече възможности за грешки в първенството и повече концентрация за мачовете от ЕКТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 12:46 am 
Аватар

И аз изгледах сега повторението и съм на мнение, че това не е дузпа. Ако вратаря беше хванал топката с ръце, вместо да я избие с крак и пак уцели с шпагата си играча на Берое, пак ли ще е дузпа? Според мен е едно и също, първо играе с топката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 12:56 am 
Аватар

Резаните редовно си губят точки в първенството, докато са в Европа... После напролет си бият наред. Тая издънка в Стара Загора дори сигурно им влиза в плановете.

Иначе и за мен няма дузпа. Вратарчето първо избива топката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 8:33 am 

BLUE_MAGIC написа:
JustDoIt написа:

Може и да не станем шампиони, но защо всеки левскар, който го мисли и иска да е наивен???
Пределно ясно е, какви са настроенията през последните 9-10 години в БФС относно кой да е шампион, но докато не останат и теоретични шансове за титлата трябва до последно да вярваме в нея!

Всички искаме да видим Левски шампион разбира се.
Въпросът е колко е реалистично това. Лудогорец купува играчи за милиони, ние вземаме свободни агенти. Има малко разлика, нали :loser2?

Да не говорим, че нямаме читави играчи на два от ключовите постове - вратар и нападател :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 2:00 pm 
Аватар

Абсолютно реалистично е ако не губим лесни точки срещу Бистрица, Ботев Враца и т.н.
Дори и да имаме по-слаб отбор от турците с тях имаме само 4 мача, всичко може да стане!
Важното е в другите мачове да взимаме пълен комплект от точки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 3:02 pm 

Рязаните правят един Х и вече се правят сметки за шампионска титла. :bigok Типикал форум. Левски. цом. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 3:04 pm 
Аватар

Ебати примирените хора, братче. :ohmygod2 :loser2 Всичко е ясно - без съмнение вдигаме 27-ата. :ls-cup :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 4:19 pm 

Аз лично няма как да тръгна с пораженическо мислене от първия кръг. Нали феновете трябва да вярваме, че нещо хубаво ще ни се случи, все пак :smt006 Много добре известно ми е, че Лудогорец и урода са с по-големи шансве от нас, но, колкото и тъпо и клиширано да звучи, всички отбори започват с 0 точки шампионата, няма как да съм се предал преди да сме започнали. Надявам се поне да сме в играта за титлата до малко по-късен етап от първенството. Знам, че едва ли ще я спечелим, но нищо не пречи тайничко да вярвам. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 4:27 pm 
Аватар

Трябва да вземаме всеки мач (или да губим минимален брой точки) срещу всички останали и да търсим положителен баланс с/у тире и спермогорец. Да се правим на умряла лисица и не говорим за титла, а да играем всеки мач на макс. Нямаме ЕКТ да ни разсейват, а до включване в купата има доста време. Програмата е добра и с малко късмет можем да посрещнем зимата в добра позиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 5:07 pm 
Аватар

Левски шампион!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 5:39 pm 
Аватар

Хубаво е, че преките ни конкуренти за титлата губят точки, дано продължат да ги губят, поне докато изхвърчат от евротурнирите. То май това е единствения позитив от отпадането от Вадуц, че нашите невероятни футболисти няма да се изморяват или изпоконтузят от двата мача на седмица. А че нямаме дълбочина на състава е друга тема за друг ден...

А между другото trikilarakiq има най-якия ник евър, всеки път като го прочета и ми се струва, че пише трикрилатия, което също би било много як ник. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 374  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]