forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 04, 2025 3:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 6:02 pm 
Аватар

Словенецът наистина изглежда симпатяга, очевидно не е лош треньор, но вече имам усещането, че нищо и никой не може да ни вдигне. Много ми се ще да спечелим нещо и да заиграем хубав футбол, играчи имаме, но като че ли по-скоро ще сме капо за купата, шампионата е ясен, и на бараж за ЛЕ, а там ще се молим да не паднем от представителя на фарьорите. Толкова сме затънали в лайната, че трябва да стане някакво чудо за да изплуваме.

Последна промяна Nikē на Пет Юли 27, 2018 6:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 6:03 pm 
Аватар

Новият треньор е роден по-близо до Перник отколкото до Белград :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 6:03 pm 

Е то точно ДипломатО твърди, че тоя е сърбин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 7:27 pm 
Site Admin
Аватар

Blue_Batka_Burgas написа:
Diabolik написа:
До края на сезона няма никакъв смисъл да се пипа треньора повече.Ако нещата продължават да не вървят,сърбина да се смени преди началото на ЕКТ догодина.И така на repeat,докато не фалираме.

"Сърбинът" отдавна си би камшика на полувремето едно към едно с Божо Капетано. :smt006 Словенецът, обаче, може и да се позадържи, ако са рекли Папата и клирът. Трябва ли Дипломато по 20 пъти на ден да ви разяснява разликите между славянските подчовеци на запад от Тимок :?:

Роден е в Сърбия,какво неясно има?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 7:29 pm 

Пишат Делио си е тръгнал от България , да бе казал едно довиждане , поне на църквата... все едно не е работил една година тук,колкото и да е сърдит или каквото е там .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 8:47 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Аз се надявам да изкара поне до коледа. Съвсем сериозно. Изглежда готин. Дано и за треньор да го бива.
Лошото е, че пак се завъртя онова колело, в което тичаме като хамстери 10та година.

Пя ни човекът, който трябваше да е спортен директор. Кое се е завъртяло? Хипотетично оставяме Роси, вземат му се нужните играчи и профължаваме напред. Мислиш ли, че щяхме да изплуваме? Да заиграят както трябва, да го захаресват пичетата? Аз не мисля. Затова махането е навременно, след оценка на резултатите, които са негативни. Дори да бяха му взели по-добрите от Прохазка и Панайотов, дори да бяхме отстранили Вадуц, напред във времвто най-вероятно нямаше да станат нещата. Положението беше мъка и идването на сръбски анонимник ми идва облекчително. Относно Роси, в началото бях скептичен, дадох му шанс въпреки това, по-скоро на модела и на това да не се маха треньорът, отколкото на самия Роси. Сляпата подкрепа, обаче, не е от полза за никого.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 9:27 pm 
Аватар

Колко много зрели мъже има във форума, които все са били поне с 3-4 гаджета и много добре знаят, че химията помежду им се усеща още в началото, след 2-3 месеца съвместни споделени мигове дали нещата ще се случат "докато смъртта ги раздели" :bigok . В случая с Роси точно тази химия между него и играчите я нямаше, а всичко ставаше насила. Поради тази причина силните ни мачове се броят на пръстите на едната ми ръка и по-скоро бяха изключения.

Последна промяна BLUE_MAGIC на Пет Юли 27, 2018 9:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 9:31 pm 
Аватар

Само една вметка, точно същото си мислех, същия пример мислех и да дам. Химия нямаше, пък ако ще да е най-страхотният човек и най-добрият треньор.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 10:33 pm 
Аватар

Като гледам лазарета, май не само химия, ами и физика няма. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 10:36 pm 
Аватар

НовиО тренер изглежда доста по-разчупен и по-емоционален тип, дано успее! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 10:43 pm 
Аватар

Kryten написа:
Махна се вече, стига сте се хвалили колко сте били прави :smt006 Очевидно е, че правилно е уволнен, идва следващият и така.

Чак сега се добирам до форума да ти отговоря. Аз лично бях защитник на Роси и се надявах да успее, но последното отпадане ми дойде доста вътрешно и се завъртях на 360. Не искам да доказвам или да се хваля колко съм бил прав, просто цитирах РошО. Все повече се убеждавам, че това за "изпускането на съблекалнята" явно си е точно така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 10:46 pm 
Аватар

И аз така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 10:51 pm 
Аватар

За за протокола:
Ако се завъртиш на 360 градуса си оставаш в същото положение :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 10:54 pm 
Аватар

Синя Любов написа:
и се завъртях на 360

Как така, дейба? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 11:00 pm 
Аватар

Дейба, за пръв път пия от 2 месеца, явно съм имал предвид 180. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 11:08 pm 
Аватар

Синя Любов написа:
Kryten написа:
Махна се вече, стига сте се хвалили колко сте били прави :smt006 Очевидно е, че правилно е уволнен, идва следващият и така.

Чак сега се добирам до форума да ти отговоря. Аз лично бях защитник на Роси и се надявах да успее, но последното отпадане ми дойде доста вътрешно и се завъртях на 360. Не искам да доказвам или да се хваля колко съм бил прав, просто цитирах РошО. Все повече се убеждавам, че това за "изпускането на съблекалнята" явно си е точно така.
Сега форумната милиция ще ти позвъни да предоставиш доказателства и СРС-та от съблекалнята. Иначе бан. :bigok

Само чрез лично привъствие се забелязва когато нещата не са наред в кухнята, съблекалнята и трапезарията, деба. Не може иначе човек логично да се досети и да забележи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 11:11 pm 
Аватар

rkk написа:
Като гледам лазарета, май не само химия, ами и физика няма. :bigok

Химията прави физиката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2018 11:32 pm 

Градусите ги нямате за нищо :smt005... Според мен,си се завъртял на 720 градуса. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 12:16 am 
Аватар

Излезна ми некво мемори във фб.
Ivan Stoyanov, Christian Kabasele, Jure Travner, Alexandre Barthe, Marian Jarabica, Lubomir Guldan, Franco Bano, Juninho Quixada, Dimo Bakalov, Yordan Minev, Stanislav Genchev, Suvad Grabus, Svetoslav Dyakov, Uros Golubovic, Emil Gargorov, Marcelinho, Miro Antonov, Emil Mihailov, Antonio Pavlov, Drenovichki, Dechev, Misho Aleksandrov, Stanislav Jekov, Zoran Zlatkovski, Diulgerov, Dimo Atanasov, Miro Ivanov, Todor Kolev

Тва май са трансферите на лайногорец при влизането им в А група, когато веднага стават шампиони... Та идеята ми е била че ако треньора става, няма нужда от сработване между играчите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 12:29 am 

Вече няма как с такива играчи да бутнеш Лудогорец от първото място. Доста се развиха,и нямат как да сме първи близките години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:13 am 
Аватар

Вече определено са машина, обаче имат и комфортна среда. Представям си ние с адекватно ръководство, след влизането в групите на ШЛ, къде щяхме да сме сега..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:15 am 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Diabolik написа:
Blue_Batka_Burgas написа:
Diabolik написа:
До края на сезона няма никакъв смисъл да се пипа треньора повече.Ако нещата продължават да не вървят,сърбина да се смени преди началото на ЕКТ догодина.И така на repeat,докато не фалираме.

"Сърбинът" отдавна си би камшика на полувремето едно към едно с Божо Капетано. :smt006 Словенецът, обаче, може и да се позадържи, ако са рекли Папата и клирът. Трябва ли Дипломато по 20 пъти на ден да ви разяснява разликите между славянските подчовеци на запад от Тимок :?:

Роден е в Сърбия,какво неясно има?

В Югославия, съществена разлика. :smt115 Това, че имал сръбска баба или дядо, не го прави "сърбин", както Дипломато не е "македонец". Словенците са най-далечни и еволюирали от всички юго-примати, неслучайно великите Лайбах (Любляна) пеят на немски. :bigok

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 12:26 pm 
Аватар

малко коте, химия има ли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 1:57 pm 
Аватар

Кога ще ни закърмят с левскарско пиво :bigok :bldrink

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 1:59 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 6:34 pm 
Аватар

Предлагам след като изгоним Стоянович, да не се взима нов треньор, а Спас да им пуска клипчетата на тия:

Това треньорът е неблагодарна длъжност и трябва да бъде изтръгната завинаги, а ние да се провъзгласим за основоположниците на тази велика революция. :smt031

Modern football. :smt038

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 9:32 pm 
Site Admin
Аватар

Аз пък предлагам да поканим двамата от f2freestyle да водят атаката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2018 11:27 pm 
Аватар

Единият от подобна алпийска фирма вече ни я води. Не знам за какво са ни още двама.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 12:39 am 
Аватар

Не намирам темата "Какво прави всъщност" от тапатолка, така че поствам тук, ако на някой му се занимава, да премести поста там.

Цитат:
Бившият футболист на Левски Роман Прохазка коментира пред Plzensky.denik.cz, че между него и феновете на „сините“ с годините се е изградила силна връзка, заради която раздялата е била особено трудна. Договорът на словака на „Герена“ изтичаше и след като двете страни не се разбраха, полузащитникът премина в участника в Шампионската лига Виктория Пилзен (Чехия).

Прохазка коментира, че винаги се е раздавал максимално за Левски и това е било оценено от феновете. Той добави, че в годините е имало чужденци, които не са играли на предела на възможностите си и са си тръгвали след кратък престой на „Георги Аспарухов“.

„Видял съм много чужденци в Левски, които не след дълго си тръгваха. Някои от тях не се раздаваха максимално. Феновете усещат тези неща и реагират. Може би и заради това винаги се стараех да предложа най-доброто от себе си. Те виждаха това и с годините помежду ни се изгради силна връзка”, сподели бившият полузащитник на „сините“ и добави: „Привържениците ме заобичаха, аз се утвърдих в състава. Имаше уважение помежду ни и затова раздялата бе толкова тежка“.

„Имал съм доста неприятни изживявания на терена – губил съм финали за национални купи в Словакия и България. Титлата ни се изплъзна с Левски в последния кръг. Били сме близо до трофея, но така и не сме успявали да го спечелим. Но пазя и много позитивни спомени. Двубоите с лит(*кс-етрополе и Лудогорец. Обикновено стадионът се пълнеше и феновете създаваха чудесна атмосфера“, разказва още Прохазка.

„Моята мечта е да спечеля трофей. Надявам се това да се случи в Пилзен“, изрази надеждите си любимецът на „сините“ фенове.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2018 5:19 am 
Аватар

Пари има.... действайте. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]