forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 04, 2025 9:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 12:55 pm 
Аватар

Ако е вярно това за Букарев аз съм пас от всякакви коментари вече, явно ще разчитаме на провидението за да ни има понеже връзките и каналите с помия в тоя отбор са неразрушими. На тоя човека, на оня синчето, на трети жена му, четвъртия въртял перфектните свирки и т.н.
Така, че каквото и да коментираме оправия май няма да има, по-добре да се концентрираме в това кой ще играе от ляво и кое треньорско менте е виновно за краха на любимия ни отбор.

Последна промяна Живко на Пон Юли 23, 2018 12:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 12:56 pm 
Аватар

Горе долу така ги виждам нещата:
- Слави остава тренер до ноември. Махаме го, щото не знае какво е Левски и щото името му звучи прекалено сръбско.
- Тодор Симов довършва полусезона и започва зимната подготовка. Спас Русев заявява, че Симов може да бъде бг сър Алекс.
- Продаваме Паулиньо за 250к евро, че да вържем бюджета. Обертан никой не го иска.
- Пролетта започваме със загуба от Ботев Враца и Симов рязко губи шанс да бъде сър Алекс.
- Март месец идва Ники Митов да спасява сезона. Записва 5 загуби и 5 равни, но бие тирето и получава култов статут сред част от привържениците.
- Отпадаме от ЛЕ след героично 2-2 на "Виваком арена Г. Аспарухов" срещу Маменебен (Сан Марино).
- Иде нов тренер.

И после repeat.

Трудно ми е да повярвам, че ще се случи нещо по-различно. Дано да греша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 12:58 pm 
Аватар

Цитат:
Един съвет от мен, ако позволите:
Давайте шансове на такива момчета, като Илия! Със "сини сърца" и с борбен дух. На тях бихме простили и грешки, които неминуемо ще допускат, но ще знаем, че ги боли за любимия отбор. А наемници като Ривалдиньо, Гомез и Белмонт колкото се може по-скоро да освободят шкафчетата на Герена и да отиват някъде далеч от Клуба. Нямаме нужда от високоплатени бездарни чужденци...

Цитат:
Ако се наблегне към юношите, ще видим Левски в действие, синята сила и групите на шампионска лига. Ето това е. Омразен ми е Гомес и Буш когато пропусна дузпа. Аз се радвам повече на юношите, а не на патагонци, бразилци, румънци и така нататък. Много искам да е Мъри Стоилов отново да е старши треньор и да води Левски до титлата. Всеки футболист облякъл фланелката на Левски е длъжен да се раздава не на 100% , а на 120%. Чужденците не знаят какво е Левски, какво е Георги Аспарухов- Гунди, светиня, те най важното е да си получат парите...

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Последна промяна blue heart на Пон Юли 23, 2018 1:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:00 pm 
Аватар

Ако Букарев се връща е редно да се обясни защо преди да се правят каквито и да било квалификации.

1. Защо той иска да се върне.
2. Защо клубът смята, че той може да е полезен
3. Защо напусна и защо вече няма проблем

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Имал лични дела до събота в Словения и не искал да води отбора срещу Черно море. Има и позотиви - ще наблюдава на спокойствие и ще се запознае по-добре с качествата на играчите, които и без това няма да познава преди това. Негатив - липсата на ефект "нов треньор" и възможност да се издъним с указания като "играйте спокойно и се усмихвайте, ние сме Левски баа" с каквито настоящият тандем води отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Много ми е важно поредния интелигентен млад специалист като се върне на бял кон, как точно ще отговори на въпроса: "Какво стана с гнилата ябълка и по-малко гнила ли е в момента ?".

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Живко написа:
Ако е вярно това за Букарев аз съм пас от всякакви коментари вече.

Вярно е :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:03 pm 
Аватар

Цитат:
Чужденците не знаят какво е Левски, какво е Георги Аспарухов- Гунди, светиня, те най важното е да си получат парите...

Според мен за всеки, който ходи на работа, е най-важно да си получи парите.
Между другото прочетох автобиографията на Ибрахимович и за престоя си в Аякс разказва как буквално всеки в отбора имал за цел да отиде в по-голям отбор и това водело до скандали и влошаване на отношенията между съотборниците. Тия клетви за вярност и дали този или онзи знае историята на клуба са наистина романтични, но нямат нищо общо със съвременния футбол. Малко са изключенията като Тоти например. Златан си казва, че феновете са тия, които вечно ще си останат от един клуб, футболистите са професионалисти и за тях е най-важно да се развиват и да печелят достатъчно добре. :smt006

Последна промяна FLAME на Пон Юли 23, 2018 1:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:04 pm 
Аватар

blue heart написа:
Цитат:
Един съвет от мен, ако позволите:
Давайте шансове на такива момчета, като Илия! Със "сини сърца" и с борбен дух. На тях бихме простили и грешки, които неминуемо ще допускат, но ще знаем, че ги боли за любимия отбор. А наемници като Ривалдиньо, Гомез и Белмонт колкото се може по-скоро да освободят шкафчетата на Герена и да отиват някъде далеч от Клуба. Нямаме нужда от високоплатени бездарни чужденци...

Цитат:
Ако се наблегне към юношите, ще видим Левски в действие, синята сила и групите на шампионска лига. Ето това е. Омразен ми е Гомес и Буш когато пропусна дузпа. Аз се радвам повече на юношите, а не на патагонци, бразилци, румънци и така нататък. Много искам да е Мъри Стоилов отново да е старши треньор и да води Левски до титлата. Всеки футболист облякъл фланелката на Левски е длъжен да се раздава не на 100% , а на 120%. Чужденците не знаят какво е Левски, какво е Георги Аспарухов- Гунди, светиня, те най важното е да си получат парите...

:strkstrk :strkstrk :strkstrk
2/3 изброени наистина са безкадърни, особено единият. А че струват колкото 10 юношки си е така също. Че не знаят какво е Левски е абсолютно ясно, като им видиш отношението на терена. Дузпите на Гомес и Буш, ако ги беше бил омразната юношка Вутов, можеше да сме с 1 купа повече и да сме минали антирекорда на Жадното от 1 кръг в Европа. :bigok strk strk strk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:16 pm 
Site Admin
Аватар

Точно по-голяма част от юношките са част от групата "пички" на терена.Примери бол,включително и Вутов(ОК,вкарва дузпи :smt006 )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:23 pm 
Аватар

Само да припомня на късопаметния левскар, чя след загубения финал в Бургас намалихме драстично заплатите и милеещи и знаещи какво е Левски момчета като г-н Сърмов, Борко Стойчев и т.н. си биха камшика, защото не пожелаха да си намалят парите в името на любовта им към Левски, нещо което сториха чужденците и наемници Прохазка и Боян.
Толкова за “милеещите и знаещи какво е Левски.”

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:25 pm 
Аватар

Бим бам буки буку бам буки :smt115 :smt031 :smt006
На мен ми беше достатъчно!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:26 pm 
Аватар

Очилаткото и аз чух, че ще се завръща. Айляк батко.
Вече се обичат със Спас, дето бяха обидени един на друг.

Ебал съм ви майката, боклуци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:27 pm 
Аватар

Градим... от Вили до Буки. А се надявах, че сме тръгнали в правилна посока...Жалко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:27 pm 
Аватар

antonatan написа:
Живко написа:
Ако е вярно това за Букарев аз съм пас от всякакви коментари вече.

Вярно е :strkstrk

Тогава отивам да паля свещ и се моля да не успеят да ни закрият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:30 pm 
Аватар

Закривай тоя цирк и да се приключва. Буки ли бе, човек :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:31 pm 
Аватар

Да кажем не на фалшивите новини. Стойчев и Сърмов не са юноши на Левски, но със сигурност ме убедихте, че Гомес, който сигурно всяка сутрин се събужда и се пита с какво е заслужил тая мъка да си завърши кариерата в Левски, е по-мотивиран от Димитров/Кабов/Петков/Иванов и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:35 pm 
Аватар

1914 Докрай написа:
Градим... от Вили до Буки. А се надявах, че сме тръгнали в правилна посока...Жалко

Вилибалд със сложната фамилия, изобщо не е бил вариант за Левски според мен, а просто със Спас изиграха некъв театър и предполагам сега и двамата са доволни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:45 pm 
Аватар

Не. Та, той дори беше на мача с Черно море. Според мен си беше наш до последно, когато се е отметна в един момент

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 1:47 pm 
Аватар

Е, именно де. Театър и евреите му клекнаха на допълнителните условия в крайна сметка.

Предлагам догодина да върнем и Пелето. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:10 pm 
Аватар

Връщаме Пелето,а той като ни върне ст.Раковски ще имаме стадион с козирка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:15 pm 
Аватар

Нищо учудващо не виждам, просто поредно потвърждение за прекрасната ни, последователна и правилна политика. Всичко е точно. Слава-богу като сменихме талянското менте вече поне ще мачкаме...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:22 pm 
Аватар

Луд ли си бееее.. :blass

Спас ниже правилен след правилен ход и ебава майката на неверниците. :loser2

Злите еизици твърдят, че Веселин Топалов смята да му предложи една гросмайторска среща. :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:24 pm 
Аватар

Това последното(Роси да бъде заменен) беше задължително. Това с мантрата за 'талянското менте, се изтъркА, ама яко. Вероятността 'талянското менте, дори при правилна клубна политика, да постига множество равни мачове и страхотни евро вечери, като тази с Вадуц, е доста голяма. Разбрахме, че той не ни е главният проблем, че има много по-важни неща, които не са наред, ама нужно ли е да имаме още един проблем плюс другите? Нито ръководството оставя Митреле, нито пуска п...Вутката, Белмондо и т.н. Нито прави подготовката. Нито общува с играчите вместо треньора им. Айде стига :roll:
А този, който ще подписва, ми изглежда като сто процентов Ментак. Ставал е шампион, вписва се в критериите и въпреки всичко ме стяга стомаха само като си помисля какъв е възможно да е.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Последна промяна konvoec на Пон Юли 23, 2018 2:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:24 pm 
Аватар

Просто иска да върне Буки, за да има с кого да провежда правилни и интелигентни разговори в този клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:26 pm 
Аватар

Като имам повече време и желание ще допълня наистина хронологията. Събра се доволно мат'рял. :sm_cigar

Честно казано на никой не му пука за Роси, но въпроса беше, че в Левски се работи и не само, че се работи, ами се работи правилно и.... (пауза)..... СЕ НАДГРАЖДА! :smt005

Така се надгражда това лято, че стоманобетоновата конструкция започва да скърца вече. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:40 pm 
Аватар

Добре де, защо клубът да няма последователна политика при положение, че Букарев сам напусна? Не е ли точно обратното? По-скоро Букарев е непоследователен, а ние си го харесваме и държим на него. :bigok

Вече дали е правилно е друг въпрос. Мене ме боли фара дали ще е един от 5-мата в щаба на новия треньор. Не мисля, че има как да навреди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:42 pm 
Аватар

Въпросът е, че няма да имаме проблем по-малко, щото зимата ще сменим и тоя, лятото - следващия, и те така. И все уж ще имаме "един проблем по-малко"...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:45 pm 
Аватар

Резултатите ще покажат. Поне до лятото и следващите ЕКТ мястото му е гарантирано. Аз съм оптимист, че може да остане и повече с оглед визитката. Ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 2:45 pm 
Аватар

Няма много общо, но сега се сетих, че фирма, която е пила българско мляко щеше да ни направи и монтира козирката върху строежа до края на лятото, което ще рече, че вече би слевало да се работи по нея.

Дали се работи..? :smt017

Имам един хипотетичен отговор, но не може да нямаме представител в тази, пила българско мляко фирма, която ще я изработи и монтира до края на лятото... подчертавам до края на лятото. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]