forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 12:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 235  Следваща

Кой отбор подкрепяте?
Англия 22%  22%  [ 30 ]
Белгия 12%  12%  [ 17 ]
Франция 12%  12%  [ 16 ]
Хърватия 54%  54%  [ 74 ]
Общо гласове : 137
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 3:52 pm 
Батка, аз не коментирам за Русия като цяло и какви пари са се изливали за футбол. Просто казвам, че тези момчета, които са отдавна спрели от футбола и са на ниво малко над нашата кафева лига, се стегнаха и се бориха мъжки с играчи от топ отбори :smt006 Те заслужават уважение, а политиката и другите неща са си отделни.
А самото разхищение на пари там е повсеместно, факт. Зенит за толкова милиони можеха да купят Меси, дейба :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 3:55 pm 
Хърватските играчи с клипове “Слава Украйне” след мача вчера. Същите балкански цървули като швейцарските албанци. Ега лапнат една 5-ца.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 3:57 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлия
И какво толкова за колониите? Ако са по-добри, да играят - демокрация, баце, равен старт. Пък и целта оправдава средствата. :ls-cup След 20 години като отвори някой статистиката, ще види Световен шампион 2018 Франция / Белгия, а не Сенегал / Конго, нали. А и на някой да му направи впечатление как всички до най-църния въглен си пяха надъхано Марсилезата? :smt006

edit: Южний, да, играха мъжки и надскочиха тавана си, не отричам, но едно 80% за мене това е домакинският фактор. Ако се играеше в Европа или другаде, нямаше да излязат от групата, ако въобще се класират някъде веднъж на 30 години.

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:01 pm 
Аватар

Blue_Batka_Burgas написа:

Кой е другият за Франция, да се легитимира! :bigok

И аз съм за Франция от оставащите отбори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:06 pm 
Аватар

И аз ги припознавам, само да не са инбредите. :bigok Стига ми тая награда за Шарки, Блу Харт и компания да няма награда. :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:07 pm 
Аватар

Мдам, ако усташите не си свършат работата ще трябва да викаме за черните франчуля :lol: :ohmygod

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:11 pm 
Аватар

Roshko написа:
И аз ги припознавам, само да не са инбредите. :bigok Стига ми тая награда за Шарки, Блу Харт и компания да няма награда. :bigok :bigok :bigok

Споко, няма да има. :bigok Ама на нас поне не ни се налага да припознаваме след всеки етап на турнира. :lol: :strkstrk :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:22 pm 
Site Admin
Аватар

SouthSupporter написа:
levskar_dokrai написа:
Във фб се въртят яки клипове от всенародна радост в София след отпадането на блядовете. :D

Е то това ще ни остане, да се радваме на неуспехите на другите :smt006 Иначе напук на всички модерни фенове, кефещи се на Хърватия заради клубните си пристрастия към Модрич, Ракитич, Ловрен и.т.н. руснаците играха много бойко и организирано и заслужават само уважение :smt006 Да вдигнеш футболисти, отказали се от футбола или неиграещи редовно като Самедов, Игнашевич, които са над 35 години и въпреки това да се противопоставиш на такива гръмки имена в хърватския отбор заслужава само респект, пък нека са блядове, курви на Путин и.т.н. Иначе вече искам не искам трябва да ударя една рамо на белгийците, защото другите са ми безкрайно противни :bigok

Евала, изпревари ме с това мнение. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:22 pm 

Какво значение има, че Франция и Белгия имат черни в отбора? Стига да уважават страната за която играят проблем няма никакъв за мен. Не като ония уроди Джака и Шакири дето единия се изцепи, че Албания направили нещо велико като се класирали на 1/8 финал, а даже нямали отбор. :smt005 По-добре франзуци като Погба и Мбапе отколкото руснаци като Фернандез, който я върже 5 изречения на руски я не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:26 pm 
Site Admin
Аватар

Да сравнявате колко кви кинти се наливат в някоя лига и дали националните отбори са на същото ниво :ohmygod2 В БГ най-големия проблем е Бай Ганьо и експертното мнение от дивана, както и необснован хейт иначе сме най великите, нищо че футбол има повече по гетата в тази държава отколкото по страшните терени. Руснаците просто не им е в кръвта футбола чак толкова за да имат страшни претенции. Защо не се пробвате на Хоккей с тях? А да, NHL e пълно с техни хора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:37 pm 
Аватар

ИзображениеИзображение
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:39 pm 
Diabolik написа:
Отделно от това в руския футбол се "изливат" страшно много милиони,а резултат срещу това е почти нулев.

Да, ама те са много назад с инфраструктурата. Там за футбол става през само 3-4 месеца в годината. Доскоро можеше да се видят мачове от Премиер лигата, които се играят в балони с изкуствена трева. :smt005 Отборите им от топ 5 правят доста атрактивни мачове помежду си. Даже често се коментират във форума.

Почнаха да се изливат много пари там, но резултати ще има чак 2025 - 2030. Най-малкото им се вдигна средната посещаемост т.е има развитие. Според мен правилото за чужденците им изяжда главите. Там обаче лично Путин натиска, щото е пълен лайк на тема футбол и не могат да го убедят да го махнат :smt005 Блядите са шматки, ама знаят как се прави спорт. Спортовете в зала са им на световно ниво. Неслучайно са пълен доминант във волейболната ШЛ, в баскета редовно печелят Евролигата, хокея им е супер развит и т.н.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:41 pm 
Аватар

Руснаците се хейтват, понеже са античовеци, исторически враг на България, дебили с огромно самочувствие и поради още 100 причини. Всяка една мъка за тях е добре дошла.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:44 pm 
Аватар

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:45 pm 
Site Admin
Аватар

Исторически враг - дооообреееее. Викаш кат турците? Ти да не си пак някой псевдо фашист и се кефиш на чичУ случайно? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:48 pm 
Аватар

Да, имам татуирана свастика на тила и слушам Landser.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:49 pm 
Site Admin
Аватар

Продължавай напред, нали е модерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:50 pm 
Аватар

Горе-долу са като турците. Стига да си знаеш историята де :smt006
SouthSupporter написа:
levskar_dokrai написа:
Във фб се въртят яки клипове от всенародна радост в София след отпадането на блядовете. :D

Е то това ще ни остане, да се радваме на неуспехите на другите :smt006 Иначе напук на всички модерни фенове, кефещи се на Хърватия заради клубните си пристрастия към Модрич, Ракитич, Ловрен и.т.н. руснаците играха много бойко и организирано и заслужават само уважение :smt006 Да вдигнеш футболисти, отказали се от футбола или неиграещи редовно като Самедов, Игнашевич, които са над 35 години и въпреки това да се противопоставиш на такива гръмки имена в хърватския отбор заслужава само респект, пък нека са блядове, курви на Путин и.т.н. Иначе вече искам не искам трябва да ударя една рамо на белгийците, защото другите са ми безкрайно противни :bigok

А не може ли да сме за Хърватия защото са ни по-близки от всички други :bigok
Респект за руснаците, играха наистина добре. Кур за държавата Блядия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:52 pm 
Аватар

Най-съществената разлика м/у руснаци и турци е в годините които сме били под тяхно владичество.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:54 pm 
Аватар

А ти носиш ли цветенца на МОЧА? Мъка ли ти е за Бай Тошо?
Впрочем забравих най-важната причина за ненавистта към Русия - все още се опитва да управлява България, при това успешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:56 pm 

Кур за руслямските подчовеци :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 4:59 pm 
Site Admin
Аватар

Нито им се кефя, нито ме дразнят - през кура ми е. А малки неблагодарни душички кат теб продължават да гушкат кура на САЩ и НАТО :smt006 Това, че политиците са олигофрени е съвсем друга тема. Иначе защо не отидеш на запад и да кажеш, че си Българин да видиш дали няма да те погледнат накриво и да те имат за втора ръка? Направи си същия експеримент в Русия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 5:01 pm 

Kalitarq написа:
Исторически враг - дооообреееее. Викаш кат турците? Ти да не си пак някой псевдо фашист и се кефиш на чичУ случайно? :ohmygod2

Ако не си комунист значи си фашист. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 5:03 pm 
Аватар

Как пък разбра на кого гушкам кура бе, много си далновиден дееба? А защо пък реши, че ти си единственият, дето е ходил на Запад? Искаш да кажеш, че трябва да съм благодарен на руските отрепки, понеже биха били по-мили с мен, отколкото западняците ли? :smt005
П.С. предполагам, че живееш в прогнилия Запад, не си в Нижни-Новгород?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 5:09 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлия
K-1 написа:
Спортовете в зала са им на световно ниво. Неслучайно са пълен доминант във волейболната ШЛ, в баскета редовно печелят Евролигата, хокея им е супер развит и т.н.

... и допингът, и Допингът им е на световно, дори бих казал "военнокосмическо", ниво! :smt115 :strkstrk

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Последна промяна Батката на Нед Юли 08, 2018 5:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 5:09 pm 
Site Admin
Аватар

Как позна - в прогнилия Запад от много време и страшен кеф :bigok Благодарен или не, по-добре да се гледа собственната чиния а не чуждата :wink: Не можеш да отречеш, че напоследък е станало модерно да се псува у левО и дЕсно, когато по центъра всичко е прогнило. Доста съм наясно на какъв крокодил и в какви условия се живее зад големите епицентри (Москва и така нататъка), Путин когато пукне пак ще е късно.

Edit: кажи честно са с какво толкова са те засегнали - без исторически глупости. Ей така средния руснак с какво те дразни много искам да знам. Само не ми казвай, че са ти продали фалшив адидас :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 5:22 pm 
Аватар

Сбъскай се със средния руснак на морето примерно и ще разбереш :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 5:25 pm 
Аватар

Аз пък в прогнилия запад досега не съм бил третиран като човек втора ръка, само защото съм българин :smt017 Личното ми мнение е, че обикновено това е любимото оправдание на хората, които търсят външна причина, защо са неуспешни, вместо да осъзнят, че проблема в тях.

Подчертавам използването на обикновено, защото навсякъде, може да попаднеш на хора, които ще те третират различно, ако не си от техните, даже мисля че източно европейците сме в пъти по-зле в това отношение от западняците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 5:27 pm 
Аватар

Не знам какво е модерно, аз ти казах какви да моите доводи. Това не ме прави соросоид, фашист, американофил и не гушкам курове. Ясно ми е, че ние сме още по-зле от руснаците, ама ми е писнало на оная работа да слушам колко са велики, колко трябва да сме им благодарни, как Путин ще ни спаси от злите американци, как тия ни били славянски братя и хиляди други глупости. Най-нормалното нещо е да те избива на ненавист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2018 5:28 pm 
Аватар

Калитаря му е през кура за Русия, ама ги защитава и напада гнилия Запад. А клишето кой, къде и как те гледа ме убеди, че още утре заминавам за този човешки рай.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 235  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]