forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 2:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 235  Следваща

Кой отбор подкрепяте?
Англия 22%  22%  [ 30 ]
Белгия 12%  12%  [ 17 ]
Франция 12%  12%  [ 16 ]
Хърватия 54%  54%  [ 74 ]
Общо гласове : 137
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 7:21 pm 
Аватар

Каквото повикало - такова се обадило. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 7:22 pm 

Това е така, защото феновете на един от най-слабите отбори в света се бутат и коментират един от най-добрите отбори в света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 7:28 pm 
Oachkatzlschwoaf написа:
Кой забеляза сръбско-руското знаме зад вратата? :roll: Пълно беше на почти всеки стадион с такива... Ще е интересно за хърватите по нощите в Сочи тази вечер. Аймо, усташи! :lsfc3

Сърбите са зверските лизачи :smt005 То и затва и държавата им е ебахти кочината. Да продължават да лапат руски ташаци :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 7:54 pm 
Аватар

Оф тия швеците защо са толкова слаби :? Защо не дискфилифицират Англия направо :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 7:56 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Шарки, тва за феновете е скандално :smt005 Бях 2 седмици там, чуек... :smt006 Ходих им и на мач, както и на 7 други мача.
От европейските може би бяха номер едно, заедно с хърватите, но от абсолютно всеки друг, дори и Панама, като пеене и атмосфера... :lol:

Батка, колко мангизи даде общо за всички мачове ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:02 pm 
Аватар

Фичо написа:
Оф тия швеците защо са толкова слаби :? Защо не дискфилифицират Англия направо :smt017

Направо да махат тия смешници Белгия, Хърватия и Англия и да връщат Бразилия, Испания и Аржентина. Как смеят първите три отбора да стигат до полуфинал? :ohmygod :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:07 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Oachkatzlschwoaf написа:
Швеция разсипала Германия :smt005 :smt005 :smt005 Разсипала написано с големи букви. :smt005 :smt005 :smt005 Очилата и/или футболните познания в тая тема са дъното, за което Теди винаги ни учи и ни говори. :bigok Пусни си пак мача и не говори глупости ами се радвай на историята.

Така е. Няма как да не е така. Записвам си и се прекланям пред експертността на световно ниво на Oachkatzlschwoaf. :bigok

Ако искаш да напиша и че братския народ на Южна Корея РАЗСИПА клетниците от Дюнерландия. Да го пускам ли и него... :strkstrk
Еми разсипа ги. Щом ги би и изхвърли заслужено от първенството.

Гледайте ги малко тия мачове по-внимателно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:08 pm 
Аватар

Хърватия трябва първо да бият Русия, съдията и ВАР :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:20 pm 
blue_master написа:
Oachkatzlschwoaf написа:
Шарки, тва за феновете е скандално :smt005 Бях 2 седмици там, чуек... :smt006 Ходих им и на мач, както и на 7 други мача.
От европейските може би бяха номер едно, заедно с хърватите, но от абсолютно всеки друг, дори и Панама, като пеене и атмосфера... :lol:

Имах общо 11 билета. Като се има предвид, че не съм надплащал нито един от тях, а съм ги взимал по фейс валю, за което пълен левскарски поклон към наши момчета, които не ми взеха и лев надценка :lsfc1 :levski платих общо 1200 евро. Но е изживяване, което ще помня цял живот. Гледах на живо отпадането на световния шампион и след изиграването на мача Англия-Швеция по-рано излиза, че ще съм гледал със сигурност и новия световен шампион. Защото всички останали тимове ги гледах на живо. :wink: Глеадах отпадането на Испания, гледах уникалните аржентинци, гледах усташите, гледах Меси и Роналдо. Цялото изживяване, като изключим, че не съм плащал за хотел в 10 от 15-те дни, което в Москва би било чудовищен разход, ми излезе колкото би излязло едно море по Испания или Италия, на места за среден клас туристи (7 дни). Отделно отскочих и до Татарстан и целунах българската земя във Волжска България и българската столица Болгар. Това пък ще го помня цял живот.
Дори имах възможност за последния мач, 1/8 финала Русия-Испания, да си продам билета пред стадиона и да избия 80% от всички предходни разходи за билети :lol: но по моята логика и виждане, пари се вадят, а преживяванията и спомените утре може и да нямам шанс да ги изживея.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:26 pm 
Аватар

Дай пак

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:26 pm 

А ако Хърватия вземе та падне, ще има ли смяна на аватари ? :loser2

Продължавам да се чудя как с Франк Лампард, Джерард, Тери, Руни и тн. не успяха, а сега с тази сбирщина са на 1/2 финал :smt017 Нека нЕкой специалист на Световно ниво да обясни как така.

А тоя циклаж дето пяха днес им се получи доста добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:28 pm 
Кое да дам пак? :wink: Англичаните-софиянци/карнобатци/ямболии, дето пеете итс коминг хоум, в Банишора и Лагера ли я чакате титлата?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:31 pm 

Аз я чакам в НоричЪ вековенЪ, па ба ли му майката?! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:32 pm 
Аватар

Gesha91 написа:

Продължавам да се чудя как с Франк Лампард, Джерард, Тери, Руни и тн. не успяха, а сега с тази сбирщина са на 1/2 финал :smt017 Нека нЕкой специалист на Световно ниво да обясни как така.

Лесните съперници до тук, а и колкото и скандално да звучи тая "сбирщина" не е чак толкова по-слаба от Лампард, Джерард, Тери и Руни. Да, отстъпват им, но пък генерално не са бездарни и със сигурност са достатъчни, за да могат да бият Панама, Тунис, Колумбия (с дузпи и много клизма) и Швеция (които наистина нямам представа как без нито една звезда играха 1/4 финал).

П.П Погледни състава на Англия през 2002г, когато играха 1/4 финал. Не бяха никак лоши, но им се наложи да играят срещу най-силния национален състав в цялата история на играта.

Последна промяна Noctis на Съб Юли 07, 2018 8:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:33 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Кое да дам пак? :wink: Англичаните-софиянци/карнобатци/ямболии, дето пеете итс коминг хоум, в Банишора и Лагера ли я чакате титлата?

Аз като най-големия балък не съм в Англия за финала, но за сметка на това за следващия мач не съм на работа следобеда и ще има итс къминг хоум още от обяд :smt030 :smt030 :smt030

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:40 pm 

Шарки, аз се надявам моя шеф да каже, ако Англия стане шампОан, в понеделника да не ходим на работа :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:42 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
blue_master написа:
Oachkatzlschwoaf написа:

Имах общо 11 билета. Като се има предвид, че не съм надплащал нито един от тях, а съм ги взимал по фейс валю, за което пълен левскарски поклон към наши момчета, които не ми взеха и лев надценка :lsfc1 :levski платих общо 1200 евро. Но е изживяване, което ще помня цял живот. Гледах на живо отпадането на световния шампион и след изиграването на мача Англия-Швеция по-рано излиза, че ще съм гледал със сигурност и новия световен шампион. Защото всички останали тимове ги гледах на живо. :wink: Глеадах отпадането на Испания, гледах уникалните аржентинци, гледах усташите, гледах Меси и Роналдо. Цялото изживяване, като изключим, че не съм плащал за хотел в 10 от 15-те дни, което в Москва би било чудовищен разход, ми излезе колкото би излязло едно море по Испания или Италия, на места за среден клас туристи (7 дни). Отделно отскочих и до Татарстан и целунах българската земя във Волжска България и българската столица Болгар. Това пък ще го помня цял живот.
Дори имах възможност за последния мач, 1/8 финала Русия-Испания, да си продам билета пред стадиона и да избия 80% от всички предходни разходи за билети :lol: но по моята логика и виждане, пари се вадят, а преживяванията и спомените утре може и да нямам шанс да ги изживея.

Благородно ти завиждам ! Аз чакам с нетърпение Евро 2020, че ей къде са Будапеща и особено Букурещ, който ми е на 60-70 км.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:45 pm 
Не съм голям оптимист за тая концепция за 2020. Якото на едно първенство е да си на първенство. В държавата, в градовете, да нахлуеш, да останеш, да се устроиш и да мачкаш. Променя изцяло цялата държава. Всичко живее и диша с първенството. Атмосферата, духа, хората, обстановката. А един мач в Амстердам, един мач в Мюнхен. Не съм сигурен, че ще се получи същото. А може и да греша...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:55 pm 
Аватар

Gesha91 написа:

Ами, и аз това се чудех днес. Може би, онези (наистина страхотни футболисти) просто бяха обременени с големи очаквания. А тези са по-млади, не им се натяква отвсякъде "айде, сега, няма кога, титлата взимаме" и т.н. и най-важното - те може да не играят кой знае какъв футбол, но буквално ЛЕТЯТ по терена и се забавляват. Аз съм доволен от полуфинала. Разбира се, ако мама Рассия вземе да се класира, стават длъжни да играят финал. Ако ли пък не - каквото сабя покаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 8:58 pm 
Аватар

Предпочитам Блядленд на 1/2 финала, но е невъзможно да стискам палци за тия подхора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:00 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Не съм голям оптимист за тая концепция за 2020. Якото на едно първенство е да си на първенство. В държавата, в градовете, да нахлуеш, да останеш, да се устроиш и да мачкаш. Променя изцяло цялата държава. Всичко живее и диша с първенството. Атмосферата, духа, хората, обстановката. А един мач в Амстердам, един мач в Мюнхен. Не съм сигурен, че ще се получи същото. А може и да греша...

И аз не съм сигурен, че ще се получи добре както като е в една държава, също ще зависи изцяло от кой къде играе. Примерно Лондон е огромен, и като играят някои държави без много пътуващи фенове, въобще няма да се усети, че се случва нещо. Като има някакви големи мачове на Уембли, ако не живееш на около 3-4 спирки от стадиона рядко разбириаш, че е имало нещо. Във Франция беше малко така - примерно в Париж, където бях за Ирландия-Швеция, вечерта в Монмартър беше свинщина найстина, ама защото ирландците пътуват по много, имаше още няколко държави в Париж и почти не се мяркаха. До един ден преди Италия-Швеция в Тулуза, все едно няма да има мач братче, добре че поне си направих снимка с Беппе Бергоми. Бордо с ирландците беше велико от друга страва, малък град и всичко зелено, три дни без спане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:03 pm 

Gesha91 написа:

Аз не съм специалист на Световно ниво, но мога да ти дам една много проста гледна точка/причина: при всичките предишни Големи поколения играчи ( Линекер, Барнс, Шилтън... Газа, Макманаман, Бекъм, Уодъл, Шиърър и т.н и т.н...) във Вицшата лига се играеше почти еднообразен футбол защото тренерите бяха предимно британци... откакто Лигата стана наистина "Висша", разбирай влезнаха много пари, отборите там почнаха да се тренират от наистина каймака на треньорската гилдия (според мен само Татко Карло липсва там за да е пълен мармалада)! И сега тоя "фискултурник", "НСА-джия", "английския Мики Нитов" или както го прекръсти великия Форон, "Южната Порта", само обира труда свършен от другите образно казано...те пак си играят по английски тертип футбол, само че сега футола в Англия е на коренно различно ниво... за хубаво или лошо... няма начин след като те тренират Пеп, Клопо, Почетино и Моу да не си станал играч, пък ако ще да си най-голямото дърво.
Айде стига толкова, че дълги постове никой не чИте :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:06 pm 
Аватар

Аймо усташи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:10 pm 
Аватар

Айде, католически сърби!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:17 pm 

За поне десети път го пишеш от както е почнало световното :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:20 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
На ОМВ-то в Люлин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:32 pm 
Аватар

Метнаха ми колелото блядите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:33 pm 
Аватар

Замирисва на It's coming home. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:33 pm 
Аватар

Добре я изши

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2018 9:36 pm 
Аватар

Майко мила.....ама тоя заши ебати гола!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 235  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]