forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 10:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 12:22 am 
Аватар

luko написа:
Боримиров, Гибона, Мъри и Наско на 50 години станали, едно изречение не могат да вържат като хората, но трябва да се притесняваме, че не им харесва как се управлява Левски.

Относно Борето, не може сина си да направи футболист, управлява школа :shock:

Мъри ако още се чуди защо не му предлагат договор във вековната премиер лига да се сети колко е учил когато е бил млад.

Двама от тях си дадоха гъза за трансфер, трети си го показа на всички.

Само да ги питам всички тях, дали ще кажете не на Милан?

Прости и самозабравили се хора!

Кратко, точно и ясно обобщение на 5 стр. лаляне :smt023

Зад ника BlueMagic1914 имам съмнение, че стои някоя обидена легенда или изрусен женски полов орган, като Гено Даскалов. Всичките му постове са 1:1, като онези дрисни в жожевите и гелосаните медии. Защо не даваме шанс и време на юношки, на БориМитофф, Митрев е най-добрия вратар в света, а Жорето Ангелов е по-добър дори от Алесандро Неста и всякакви такива безмозъчни заключения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 12:30 am 
Аватар

luko написа:
Боримиров, Гибона, Мъри и Наско на 50 години станали, едно изречение не могат да вържат като хората, но трябва да се притесняваме, че не им харесва как се управлява Левски.

Мъри ако още се чуди защо не му предлагат договор във вековната премиер лига да се сети колко е учил когато е бил млад.

Пич, само един съвет към теб - пиши по-често. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:28 am 
Аватар

Цитат:
Звездата на Левски Габриел Обертан е спряган за завръщане в родината си, по-точно в Ланс, който в момента се подвизава във френската Лига 2. Тимът завърши на разочароващото 14-то място през миналия сезон.

Новият треньор на тима Филип Монтание обаче има за цел да изгради по-солиден тим, който да се бори за промоция в елита. За тази цел специалистът иска да събере Габриел Обертан с Йоан Гофран, с когото бяха съотборници в Бордо и Нюкасъл.

Договорът на Обертан с Левски, който дойде миналото лято, е за 2 години, така че, ако иска да го вземе сега Ланс ще трябва да плати трансферна сума. Желанието на футболиста за момента е да остане в София, което Обертан заяви нееднократно

Хубавото на такива партенки е, че няма нужда да ги опровергаваме, те сами го правят на края ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:49 am 
Аватар

Ще заебе ЛЕ, за да иде в отбор в който дори няма да я помирише?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:50 am 
Аватар

Ще заебе българското гостоприемство?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:50 am 
Аватар

Сигурен съм, че вече е във Франция. :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:51 am 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори ексклузивно в БЛИЦ във връзка с многото спекулации, появили се по адрес на „сините”.

В публичното пространство се появиха „бомбастични новини”, че клубът от „Герена” има много задължения.

„Ще съобщя нещо, което ще зарадва много българи и същевременно ще разочарова доста от тях. Разбира се, зарадвани ще бъдат многобройните ни фенове, а натъжени – тези, които подкрепят един друг отбор”, започна Красимир Иванов.

„Истината е, че изминалата финансова година е най-успешната на Левски в последните 10 години. Сега приключихме само с половин милион лева загуба. За сравнение – през миналата година бяхме на загуба над един милион.

И още едно сравнение – лит(*кс-етрополе, който е клуб на две години, отчете минус 10 милиона лева.

Няма да изпадам в повече подробности и да ви цитирам сухите факти. Но разполагате с документи, които доказват казаното от мен.

Искам да успокоя привържениците ни, че Левски е в стабилно финансово състояние. Задълженията ни драстично са намалели”, добави изпълнителният директор на „сините”.
„Моята голяма мечта беше, казано на футболен език, резултатът да бъде 0:0. Т.е. – да сме на нулата от финансова гледна точка.

Дали това е осъществима цел? Да, но сме зависими от много неща. Имам предвид участието ни в евротурнирите – колкото по-напред продължим, толкова по-добре за нас. Появата на нови спонсори също ще ни помогне.

Очакваме подобрение и в други важни компоненти – продажбата на билети и абонаментни карти, както и на фенски артикули. Както и, разбира се, изходящи трансфери. Но последното не ни е фикс идея. Напротив – Левски няма да продава футболисти, защото искаме да запазим ядрото на отбора заради предстоящото ни участие в европейските клубни турнири. Така че ето ви още един отговор на една друга спекулация – че ще трансферираме в чужбина някой от основните ни играчи като Обертан и Гомес, например.

Нещо повече – очакваме да привлечем още двама футболисти, за да изпълним желанието на нашия треньор Делио Роси.

От гледна точка на заплатите в клуба. Смея да твърдя, че играчите са добре задоволени на базата на стандарта в България, а и на клуб като Левски.

Сега не ни остава нищо друго, освен да стискаме палци и да тръгнем силно в Европа. Това може да се случи не само благодарение на треньора и отбора, но и на публиката. А аз не се съмнявам, че верните ни фенове ще бъдат на стадиона и ще ни подкрепят. Така, както винаги са го правили”, завърши Красимир Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 10:51 am 
Аватар

Цитат:
Звездата на Левски Габриел Обертан е спряган за завръщане в родината си..... Желанието на футболиста за момента е да остане в София, което Обертан заяви нееднократно

Тъп. По-тъп. Най-тъп. Журналист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:01 am 
Аватар

Що се случи с новата Павка :?: Старата знаем на кво дередже е :!:

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:13 am 
Аватар

Е има време още. :loser2

А и както вече ни каза, човечеца с усмивката и снимките в банята "селекцията е отворен процес". :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 11:27 am 
Аватар

jordanofff написа:
А и както вече ни каза, човечеца с усмивката и снимките в банята "селекцията е отворен процес". :lol:

Заклевам се, че това изречение 100% е отговорът на въпроса: "Знаете ли какво е Левски?" при всяко едно интервю за работа като директор в ПФК-то

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 1:47 pm 

luko написа:

Какви са тия глупости, че чак и разни хора им се кефят :shock: Кой и защо трябва да казва "не" на Милан и какво общо има Милан изобщо с темата. Колко е учил Мъри когато е бил млад и какво трябваше да учи за да му предложат договор във "вековната премиер лига" (не разбрах руската ли се има предвид или английската)? И всъщност лош договор ли има Мъри в момента?

Явно вече и Мъри зачеркнахте, браво :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 2:24 pm 

Човекът, според мен, говори за отказа на Гунди да отиде в Милан :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 2:38 pm 
Аватар

Мъри откакто напусна, освен високопарни интервюта, друго не виждаме/чуваме. Доста пъти го каниха и доста оправдания си намираше за откази. Не изпадайте в крайности. В момента тези интервюта НЕ ПОМАГАТ на никой, умишлено вкарване на напрежение, още преди да е изигран и един шибан мач. Няма как това да е направено в името и за доброто на Левски! И това го пиша като един от неговите най-най-големите фенове. Даже една от двете ми теми създадени в този форум, беше точно след уволнението им, за едва ли не бунт срещу това решение. Доста вода изтече от тогава!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 2:43 pm 
Аватар

И аз съм от сектата на Мъри, не съм от църквата на Делио. Виждам го скоро като треньор на Лудогорец, а това с тренировките от Казахстан беше меко казано тъпо. Мирише ми на Насо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 3:26 pm 
Аватар

Докато продължаваме да сме неудачници, ще излиза всеки знаен и незнаен да плюе и да се упражнява на наш гръб. 10 години резили, само Коце Лаптопа не е се изказал по наш адрес още.

3 отстранени отбора в Европа, трофей и победи над отборите от първата шестица. Всичко друго са лузърски оправдания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 3:27 pm 
Аватар

Цитат:
"Ще съобщя нещо, което ще зарадва много българи и същевременно ще разочарова доста от тях. Разбира се, зарадвани ще бъдат многобройните ни фенове, а натъжени - тези, които подкрепят един друг отбор. А именно - изминалата финансова година е най-успешната на Левски в последните 10 години. Сега приключихме само с половин милион лева загуба.", каза Красимир Иванов пред БЛИЦ.

"За сравнение - през миналата година бяхме на загуба над един милион. И още едно сравнение - лит(*кс-етрополе, който е клуб на две години, отчете минус 10 милиона лева. Няма да изпадам в повече подробности и да ви цитирам сухите факти. Но разполагате с документи, които доказват казаното от мен. Искам да успокоя привържениците ни, че Левски е в стабилно финансово състояние. Задълженията ни драстично са намалели.
Моята голяма мечта беше, казано на футболен език, резултатът да бъде 0:0. Да сме на нулата от финансова гледна точка. Дали това е осъществима цел? Да, но сме зависими от много неща. Имам предвид участието ни в евротурнирите - колкото по-напред продължим, толкова по-добре за нас. Появата на нови спонсори също ще ни помогне. Очакваме подобрение и в други важни компоненти - продажбата на билети и абонаментни карти, както и на фенски артикули. Както и, разбира се, изходящи трансфери. Но последното не ни е фикс идея. Напротив - Левски няма да продава футболисти, защото искаме да запазим ядрото на отбора заради предстоящото ни участие в европейските клубни турнири. Така че ето ви още един отговор на една друга спекулация - че ще трансферираме в чужбина някой от основните ни играчи като Обертан и Гомес, например.

Нещо повече - очакваме да привлечем още двама футболисти, за да изпълним желанието на нашия треньор. Сега не ни остава нищо друго, освен да стискаме палци и да тръгнем силно в Европа. Това може да се случи не само благодарение на треньора и отбора, но и на публиката".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 3:32 pm 

Росен написа:
И аз съм от сектата на Мъри, не съм от църквата на Делио. Виждам го скоро като треньор на Лудогорец, а това с тренировките от Казахстан беше меко казано тъпо. Мирише ми на Насо.

Защо да е тъпо,нали му дължим пари за онлайн-дистанционни консултации , колко му е и тренировки да води :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 3:55 pm 
Аватар

След всичкото дрискане от Мъри направо се учудвам че все още има негова църква. Можел да води тренировките и той от Казакстан :ohmygod2
А тази долна помия с това Делио че не му пукало (не бил един вид левскар така да го разбирам) не знам как е успял да я каже. Вярвайте си, че говори искренно и лично :smt006
Митов като е левскар та много помогна на клуба, освен че не става за треньор на този отбор от инат разби готов отбор и донаеба нещата със селекцията от пили левскарско мляко само за 6 месеца.
Oachkatzlschwoaf написа:
Ква ти е логиката тук не успявам да разбера?...

Ми логиката (която май доста ясно съм написал) е че голям клуб като Бордо следи играч известно време, дава куп парЕ за него и се оказва явно тотална издънка. Ние взимаме играчи на пожар като Кабралата и Рошу и се мрънка защо не ставали и как за това е виновен Делио :lol:
Примера нарочно е за Кафу, тъй като сме го гледали на живо и имаме впечатления дали е менте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 4:04 pm 

viva написа:
Тук всички говорят, че сме махнали Прохазка и Панайотов, ама никой не се сеща, че може те да не са искали да останат. Най-вероятно тоя сезон и двамата щяха да са резерви, та може те самите да са решили, че искат да играят някъде, където ще са титуляри.

Цитат:
„Водим преговори с Удинезе за Вутов. Имаме желание да остане в Левски. Раздялата с Панайотов? Лично на мен ми стана много тъжно, когато той си тръгна. Той беше един от хората, които се раздадоха на 100 процента през миналия сезон. Това обаче е решение, взето от клубното ръководство и старши треньора. Ние с него сме говорили и той го прие като професионалист. Смятам, че нито от негова, нито от наша страна са останали лоши чувства. Не мога да кажа точната причина за раздялата. Това е спортно-техническа оценка, която е дошла от треньора, а после е била дискутирана с ръководството",

Прохазка :
Цитат:
Левски ми предложи договор, това е вярно, но не съм усещал, че ме искат толкова много. Ние разговаряхме, а договорът ми изтичаше след един месец. Искаха ме, но не знам колко силно.

Право на Роси е да си попълва групата за сезона , не е необходимо да му се търсят оправдания пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 4:11 pm 
Аватар

Роси:
Цитат:
Съжалявам за Прохазка и Панайотов, уважавам ги, но на тяхно място ще дойдат по-добри състезатели. Никой не е незаменим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 4:19 pm 
Аватар

И на двамата липсваха определени неща от спортно-технически аспект, на Прохазка може би не чак толкова но за сметка на това изглеждаше да му е време за промяна. Ако ръководството се издъни и не намери по-добри това ще е проблем. Но в схема с двама отзад д-р Тиам и Гомес, напред Нашименто и Обертан, Павката и ЦН къде точно се вместват те двамата не виждам и затова се чудя защо все още се дискутира тяхното напускане. И това без да броим франсето, Вутов и Кабрал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 4:23 pm 
Аватар

Деба тва ръководство :smt005 Нашето ръковдоство средностатистическо ли е или не :bigok Кажи някое обобщение за някоя средностатистическа група, за да изпъкнеш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 5:21 pm 
Аватар

luko написа:

Ти нали си Меринджей на Мъри и знаеш кой какво му е предлагал :loser2
А и всички знаем защо Гунди е отказал на Милан,но явно ти не знаеш :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 5:55 pm 
Adepta написа:
Oachkatzlschwoaf написа:
Ква ти е логиката тук не успявам да разбера?...

Ми логиката (която май доста ясно съм написал) е че голям клуб като Бордо следи играч известно време, дава куп парЕ за него и се оказва явно тотална издънка. Ние взимаме играчи на пожар като Кабралата и Рошу и се мрънка защо не ставали и как за това е виновен Делио :lol:
Примера нарочно е за Кафу, тъй като сме го гледали на живо и имаме впечатления дали е менте.

:smt023 Разбрах го в съвсем друг контекст от това, което сега пишеш. Съгласен съм и си прав! За мишоци-бедняци като нас е изцяло стреляне в тъмното. Номерът е да започнем да работим с по-правилните мениджъри (което май се случва), коеот поне теоретично да ни вдигне процента на успеваемост при стрелбата в тъмното, а не с "точните", както преди, където от торбата с куровете винаги вадим Ваги-то. И се загробваме с куприлярди.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 6:06 pm 
Аватар

Минавам само да кажа две неща.

Духаюс за църквата на Роси.

Успех на Делио Роси тази година и дано се докаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 6:49 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
:smt023 Разбрах го в съвсем друг контекст от това, което сега пишеш. Съгласен съм и си прав! За мишоци-бедняци като нас е изцяло стреляне в тъмното. Номерът е да започнем да работим с по-правилните мениджъри (което май се случва), коеот поне теоретично да ни вдигне процента на успеваемост при стрелбата в тъмното, а не с "точните", както преди, където от торбата с куровете винаги вадим Ваги-то. И се загробваме с куприлярди.

Да :smt023
Проблема е (и беше силно застъпен при нас), че когато има кинти под масата меринджея продава некадърници, а тъй като на взимащия не му дреме за качеството пристигаха издънките. Отделно се чистеха всички защото не започваха да играят като Меси първия мач. А това няма как да стане, след като взимаме евтини играчи, които и в много случаи нямаха игрова практика. Да припомня само как Прохазка беше едва ли не пред гонене в началото, резерва мачове наред, Сьорд Арс беше натирен, Аниете, Костадинов, де Нойер са ми от по-пресните примери. За изгонените от Наско да не отварям дума че там финансовата тежест върху клуба беше фрапираща. Изгониха методолога на школата, щото не бил научил пияндетата-треньори на занаят
Изобщо, низ от грешки коя от коя по-вредна. Вследствие на управленска несъстоятелност, корупционни практики и какво ли не. Дори мокрия блян на форума Мъри беше в схемата, помня как изгониха методолога на школата, щото не бил научил пияндетата-треньори на занаят :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 6:55 pm 
Site Admin
Аватар

Всъщност през годините при нас идваха и играчи,които в последствие се оказа,че не са толкова некадърни.Просто безумните ни треньори от 2008 насам,нито подготовка правеха като хората,нито нищо.Много често при нас играча Х започваше добре и формата му спадаше с всеки изминал месец,след което в края на сезона се освобождаваше.Дори стигнахме до пълното безумие при Гонзо,играчи да се освобождават 1 месец след като са подписали... :smt005 Цяло чудо е,че ни има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 6:56 pm 

Това че от България на практика няма добър трансфер и почти всеки се дъни в новият си клуб е зле и за Левски. Купуваш от България - преебаваш се. Затова от Сърбия и Хърватска редовно има трансфери за много пари, вкл. и на чужденци, а тук почти не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 6:59 pm 
Site Admin
Аватар

Лудогорец осъществи няколко изходящи трансфера на играчи,които са си титуляри в купилите ги клубове.Например Паломино е твърд титуляр в отбор от Серия А,при това Аталанта.
Факт е обаче,че в масовия случай чуждестранният клуб купил играч от А група се преебава жестоко.Двата най-скъпи изходящи трансфера на Лудогорец - Кафу и Кайсара се оказаха пълен провал.Майнц се прееба с Неделев,Фрайбург с Гарата... :loser2 Великите юноши на Литекс също се издъниха навън.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]