forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 6:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 6:47 pm 
Аватар

Факт. Даже приликите са много. Не съм видял някой да напише, че има проблем с това, че Боримиров е шеф на ДЮШ :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:03 pm 
Аватар

Ще си напиша байганьовското и бонгаджийско мнение...Да се дава картбланш на Роси,защото преди това всяка година сме сменяли треньори и щото игрово Левски надградил спрямо Митов не ми се струва удачно,защото Роси дойде с високи очаквания,визитка ,както и с висока заплата и привлякохме играчи,с каквито Митов,Стойчо Стоев и ко не разполагаха.Резултатите миналата сезон бяха слаби и за мен оправданието Митов,Боримиров,Неможка и аклиматизация не важат.Да не можеш да биеш Славия и играчите ти да бият дузпи като насрани си е вина на треньора,да търпи изявите на Митрев също.Вземхе баража,дойде новия сезон и да се разделиш с Панайотов,Рошу,Прохазка,Ангелов и да нямаш резервни ляв и десен бек и след една седмица да почва сезона също не е ок.Аз не си искам Митов обратно,нито Боримиров ми е залипсвал,ама при положение,че нямаш резервен ляв и десен бек а да речем за халфове да разполагахме в един момент с Нашимемто,Гомес,Панайотов,Белмонт,Ангелов,Юруков,Прохазка,Рошу,Тиам за 3 позиции ми идва прахосническо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:04 pm 
Аватар

Защото четеш избирателно. Броиш Цветко, Васко и Горанката за успешни трансфери на Боримитов, обаче първите месеци масово искахте да ги бесите. Но след като ментето Роси поработи с тях, вече са успешни трансфери на ... боримитов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:05 pm 

Diabolik написа:
Белмонт и Кабрал със сигурност са трансфери на Роси. :loser2

Ми не ми се рови сега назад по темите, ама като ги взимахме тука знаещите във форума написаха, че той е настоявал за тях (за Белмонт със сигурност беше така, за Кабрал не съм съвсем сигурен). За Ривалдиньо също. Половин година по-късно вече е съвсем сигурно, че Той изобщо не е искал никой от тримата, а Паулиньо и Холмар ги е довел лично за ръчичка :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:06 pm 

New Order написа:
Защото четеш избирателно. Броиш Цветко, Васко и Горанката за успешни трансфери на Боримитов, обаче първите месеци масово искахте да ги бесите. Но след като ментето Роси поработи с тях, вече са успешни трансфери на ... боримитов.

Кои са "вие"? По мое впечатление точно сектата на Роси (без теб, трябва да признаем) искаше да беси Васко и Горанката, обясняваше колко са лимитирани и че никога не е възможно да станат футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:08 pm 
Аватар

New Order написа:

:lol:

Кои сме НИЕ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:12 pm 
Аватар

Хайде някой ИТК да изкокне и да каже, какви са настроенията за последната контрола, която ще се води и представяне на новия отбор, спрямо това дали Херкулес ще ни е под рамката или многоуважаемия г-н The Corner ще ни бъде представен за новия/стар лидер и страж на клетата ни врата.

Не питам за един прЕАтел, а за себе си. :oops: :oops: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:22 pm 
Аватар

Истината е, че от момента, в който Спас реши, че ще се занимава с Левски, Митов и Боримиров станаха излишни, а стратегията и селекцията им бяха комбинация от изгубено време и грешни решения. Като се започне от непреподписването с Костадинов (тук се чуха различни слухове), през играта само с юноши последните 2 месеца от сезона, до абсолютно нулевата подготвеност на отбора за влизане в новото първенство. Делио направи доста грешки, но не искам да мисля как щяхме да се представим с тия двамата ако на Спас не му се беше появил интерес и не се бяха взели по-класни играчи. В момента селекцията ни закъснява, но вината за това няма как да е в Делио. Негова ще е вината ако отборът е неподготвен и аз лично не бих приел решение Митрев да е титуляр, според мен вече трябваше да е в Царско село, Кипър или където другаде иска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:23 pm 
Аватар

А сега най-големият проблем е, че Роси бил казал да питат ръководството за селекцията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:29 pm 
Аватар

BlueMagic1914 написа:
Ще си напиша байганьовското и бонгаджийско мнение... .

Проблем на теб и на такива като теб, е че сте скарани с логиката и явно не се напрягате много да мислите щом имате тъпспорт и бонг да си четете за да ви е готово мнението. Вие не искате да мислите, искате някой да ви каже какво ви е мнението и вие да го припознаете (както и едни други)

BlueMagic1914 написа:
Да се дава картбланш на Роси,защото преди това всяка година сме сменяли треньори и щото игрово Левски надградил спрямо Митов не ми се струва удачно

Да, да го сменим и него и да идва следващият. Това НИКОГА не сме го гледали преди. Ама на теб предното ти мнение беше, че трябвало да се даде шанс на Митов който ни изгони КАПИТАНА на отбора и стабиляга вратар както и 2-3 звезди на отбора та нищо неочаквано не пишеш.

BlueMagic1914 написа:
Роси дойде с високи очаквания,визитка ,както и с висока заплата и привлякохме играчи,с каквито Митов,Стойчо Стоев и ко не разполагаха.Резултатите миналата сезон бяха слаби и за мен оправданието Митов,Боримиров,Неможка и аклиматизация не важат.

Очакванията бяха да закрепи отбора и да заприличаме на НЕЩО вместо да ни бие ВСЕКИ с по 2-3 гола и да казват как гостуването им на Герена им е най-лесното за сезона. Ама то бай ти ганя не иска да си спомня такива неща. Зашо са му :smt005
Не знаеш каква му е заплатата, :smt006 а резултатите НЕ бяха слаби. Имахме няколко слаби мача след подготовката и МНОГО ВРАТАРСКИ ГРЕШКИ както и индивидуални грешки, предимно на месените с мая бАлгарчета. В края на сезона се видя, че сме си много добре подготвени. За теб какво важало и какво не няма никакво значение, защото логиката ти убягва така или иначе.

BlueMagic1914 написа:
Да не можеш да биеш Славия и играчите ти да бият дузпи като насрани си е вина на треньора,да търпи изявите на Митрев също.Вземхе баража,дойде новия сезон и да се разделиш с Панайотов,Рошу,Прохазка,Ангелов и да нямаш резервни ляв и десен бек и след една седмица да почва сезона също не е ок.

Пак нещо не можеш да свържеш двата края. Роси щеше да има вина ако със Славия не бяхме играли нищо. Ние си ги сцепихме. Има и такива мачове. Май никога не си тренирал какъвто и да е спорт, няма как да го разбереш :smt006
За дузпите пък каква вина има тренъора? :smt005 :smt005 А Митрев нямаше с кой да бъде сменен след като и резервата му пусна топка между ръцете и изгубихме точки. Виж, ако искаше малко да се напънеш и да помислиш, можеше да обвиниш тренъора на вратарите. Щеше да има някакъв смисъл.
А за другото, 1000000 пъти се написа и каза - Роси е казал какво му трябва, но от клуба не са му взели нужните футболисти още. Питай Спас и Усмивката защо. Ангелов защо изобщо го броим за жив? А за Прохазка и Панайотов няма какво да се каже. Било им е време. Особено на Капитана!

BlueMagic1914 написа:
Нашимемто,Гомес,Панайотов,Белмонт,Ангелов,Юруков,Прохазка,Рошу,Тиам за 3 позиции ми идва прахосническо.

И ги изпозлвахме ВСИЧКИТЕ през сезона. Явно са ни трябвали? :smt006 А сега махнаме 4-ма от тях, защо пак не си доволен?

Роси ЩЕ има голяма вина ако не оправи грешките от предния сезон. Те са: Митрев трябва да е 100% резерва и даже да го няма тоя предател и мръсен интригрант. Трябват ни истински нападател и универсален беГ. Ние не знаем дали ги е поискал от клуба и дали сегашните пък няма да се разиграят стабилно. Ако не поправи тези грешки, тогава ще си носи кръста.

А до смешниците които само секти им са в главата, не можете ли просто да бъдете обективни и да си отстоявате позицията с факти? Трудно ли е или е по-лесно да се пише СЕКТА и всичко да приключва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:50 pm 

Живко написа:
Росен написа:
За едно нещо съм съгласен с него. Тука човек като чете, излиза, че за всичко лошо са виновни Митов и Боримиров, а за хубавите неща - Роси. Тоест едва ли не заради Митов и Боримиров едвам хванахме третото място, пък заради Роси допуснахме малко голове. Заради Роси играхме финал за купата, а Боримиров и Митов са виновни, че го загубихме. Изобщо сектата на Роси е отровна. Аз също исках да остане, ама вие малко прекалявате с боготворенето. Още нищо не е постигнал, моля ви се.

Това изобщо не е вярно, почти всеки подкрепящ Роси е казвал и казва, че прави грешки. Също така повечето са му дали кардбланш до края на тая календарна година, а някой до края на сезона. Факт е обаче, че детинските вратарски грешки миналия сезон са повече от грешките на Роси с оглед на опропастяване на мачове. Факт са и много положителни неща, каквито не сме виждали не знам от колко време.

Малко наивно да се брои всяка грешка на Митов за -3 точки , едва ли не сме морални шампиони.В много от мачовете,както и в много моменти от успешните играехме слабо , самия Роси не се впуска в оправдания но тука от девет кладенеца вода се носи,кълне се,беси се ,което меко казано е дразнещо и настройва срещу него...не че има някакво значение , картбланш и оценки дава Спас , за радост показа учудващо търпение(в добрия смисъл) и разбиране на нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:58 pm 
Site Admin
Аватар

Аз мога да изкарам 200 мнения от форума в периода,в който точно дойде Роси.Тука беше супер еуфория и всички си обещавахме,че резултати от Роси ще се търсят от ВТОРИЯ му сезон.Някой стискаха палци да изкара до зимната подготовка или до края на сезона,понеже всичко което трябва да се гради започва от кота 0.Естествено тия неща масово отдавна са забравени.Тука хора като Цветкович и Горанов се броят за успешни трансфери на Боримиров,само че Милош беше кълнен зверски 2 месеца,а Горанов се псуваше и гонеше до декември.Пролетта видяхме кв'о стана. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:03 pm 
Аватар

Имате супер извратена логика. Точно докато се гонеше Горанов се обясняваше как Боримиров е виновен, че го е докарал. И че като го махнем няма как Роси да не успее. Не виждам защо да обяснявам дори колко парадоксално е това. Няма смисъл да се пише в такава дискусия, където всичко се извърта, за да е удобно :lol: Времето ще покаже. За мен трансферите ни до тук са слаби и недостатъчни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:09 pm 

Значи, както не е правилно да нападаме БориМитов за трансферите миналото лято, поне докато не е минала година, така не трябва да нападаме и Роси за тия от зимната и особено от последната селекция, нали така? И на Цветкович и на Горанов им трябваше време (при единия и силната конкуренция помогна, като вземем бек може да видим и още по-надъхан Цветкович)

Аз все още съм на мнение, че Нашименто тази година ще изригне зад нападателя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:14 pm 
Аватар

Няма логика да не пускаш Кабрал, Белмонт и Рошу цяла година. Да са извън групата дори. И да ги оставиш, за да махнеш някой, който е играл през голяма част от сезона (Панайотов). Махна се Прохазка - взехме Мариани. Взехме вратар. И това ни е надграждането. Оставихме твърди резерви да бъдат титуляри. Мач имаме след 8 дни. Това не ми харесва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:16 pm 
Аватар

А за това, че трансферите ни са недостатъчни сигурно пак е виновен Роси. Предлагам той ЛИЧНО да извади пари и да привлече нападател и бег.
И наистина какви са тия глупости за секти? Нищо лошо няма като се изчерпи Роси да бъде заменен с някой още по-можеш, с когото да надградим. Но хора, които мислят, че с БориМитов сме били на същото ниво са вредни за Левски с мнението си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:20 pm 
Аватар

Аз не мога да разбера едно - как може да сравнявате играта на Левски при жадното с тази при Роси?
За мен са достатъчни само мачовете срещу припознатите, за да се види разликата. Не говоря за резултати. Хайде да вземем последните години, след като си замина брата на джуджето. Какво стана? Как тези играчи изведнъж станаха неможачи? Кой закотви основни играчи на пейката и започна да пуска само недоказани и неможещи юноши? Кой започна изграждането на нов състав и какво постигна с него? Какви са тези сравнения - два баража. Да, но с коренно различна игра в двата.
Защо не виждате положителното? Някога ще разберете ли, че за да се постигне някакъв успех, се иска дългогодишен труд и постиянство, а не да се забърсва предходното и да се започва всичко отначало всеки сезон.
АЕ СИНИТЕ БААААААА, Боримиров за да лансира сина си, нанесе огромна вреда на Левски. Само затова, че този малък некадърник е в клуба, баща му трябва да бъде изгонен с камъни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:21 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Няма логика да не пускаш Кабрал, Белмонт и Рошу цяла година. Да са извън групата дори. И да ги оставиш, за да махнеш някой, който е играл през голяма част от сезона (Панайотов)

А това, че на единия му изтича договорът, а за да махнеш от някой другите трябва да плащаш неустойки? Нали срещу това се борехме толкова години, да спре пагубната практика да освобождаме футболисти на всеки 6 месеца с неустойка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:26 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:
А за това, че трансферите ни са недостатъчни сигурно пак е виновен Роси. Предлагам той ЛИЧНО да извади пари и да привлече нападател и бег.
И наистина какви са тия глупости за секти? Нищо лошо няма като се изчерпи Роси да бъде заменен с някой още по-можеш, с когото да надградим. Но хора, които мислят, че с БориМитов сме били на същото ниво са вредни за Левски с мнението си.

Да, това имам предвид, той лично да извади пари за нападател и бек. Радвам се, че не четеш между редовете. Сериозно ли мислиш, че на него му докарват футболисти без той да каже Да/Не? Кой е докарал и Кабрал, и Белмонт? Дайте ми 1 причина тия да останат в Левски, след като цял сезон буквално не са играли. Честно, ама честно ми отговорете - знаете ли с кой номер играе Кабрал в Левски? А Белмонт? :lol:

Никъде не съм търсил вина в треньора за неидването на играчи.

Цитат:
Аз не мога да разбера едно - как може да сравнявате играта на Левски при жадното с тази при Роси?

Кой е сравнявал някаква игра при двамата?!?!?!?!?! :smt005 :smt005

Цитат:
АЕ СИНИТЕ БААААААА, Боримиров за да лансира сина си, нанесе огромна вреда на Левски. Само затова, че този малък некадърник е в клуба, баща му трябва да бъде изгонен с камъни.

За 1010101 път. НЕ ЗАЩИТАВАМ БОРИМИРОВ. Влез в темата за ДЮШ и ще ми видиш мнението за него. Аз съм против Митов и Боримиров още от назначаването им. При оная победа с 2-1 над тирето, когато ги обърнахме с головете на Прохазка и Яблонски още тогава написах, че това е най-лошото нещо, което може да ни се случи, защото това означаваше, че ще останат на работа в Левски.

Цитат:
А това, че на единия му изтича договорът, а за да махнеш от някой другите трябва да плащаш неустойки? Нали срещу това се борехме толкова години, да спре пагубната практика да освобождаме футболисти на всеки 6 месеца с неустойка.

КОЙ ги е докарал в Левски? Сами ли са дошли. Кой ги е одобрил? Кой ги е поискал? Защо не ги е пускал, след като/ако ги е поискал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:34 pm 
Аватар

За жалката игра с Бистрица, жълтите, Берое, Черно море и Верея в СОФИЯ Митов ли виновен ? Спирайте крокодила, никой не иска Жадното и Боримиров, просто засега като резултати Роси е дори по-зле, защото има доста по-класни играчи на разположение. Тук , обаче, е добре да се вметне, че последните 3 месеца играем приятен и атакуващ футбол и ако надградим над това през паузата, ще сме на по-малко точки от лудокурец. Тирето са ми загадка, но на тоя Ел Кура Ми Маестро като му прегледах няколко мача в Търнава, определено знае как да се защитава. Дано го махнат бързо, че тия точно защитата го издъни, а и Каранга до месец е пътник. Та, не знам дали ще сме втори или трети, но нямаме аргументи да се борим с Разград. С оглед жребия, обаче, имаме аргументи да стигнем трети кръг :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:58 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Кой е сравнявал някаква игра при двамата?!?!?!?!?! :smt005 :smt005

Ами, чети предните мнения, например тези на BlueMagic1914? В това което се отнасяше за теб, беше отбелязан.
celeronhater написа:
За жалката игра с Бистрица, жълтите, Берое, Черно море и Верея в СОФИЯ Митов ли виновен ?

В интерес на истината и той има вина за нея или лятната му подготовка беше на световно ниво? Когато Роси дойде, при първото му интервю след запознаването с отбора каза че първо трябва да ги научи да ходят. В действителност, това най-добре си пролича при Горанов след подготовката му, а в този форум по времето на провеждането и, беше като в кланница от рязаане на вени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 9:04 pm 
Аватар

През една седмица си меляте едни и същи простотии, само, че в различни теми. Блу маджика не искам да го коментирам, личи си, че е на 18 и не му се мисли много. В единия пост казва, че божката е допуснал 3-4 грешки и бил 3-ти по сухи мрежи в света, в другия пост казва, че Делио е виновен, че пуска НЕможката :smt005
Ае сините е прав, че треньора на вратарите носи голяма отговорност, не, че божката попринцип не си е пиче и неможач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 9:20 pm 
Аватар

Имал Роси същите резултати като Митов. :lol: Първо уточнение - Николай Митов беше треньор след Топузаков и носителят на ШЛ Петрович, всичко това за един сезон. Даже бяхме 1-ви по едно време с Петрович начело, където пак си взимахме мачовете като при Роси с по 1-0. След това при Топчестия и Жадния футбол видяхме какво направихме - онзи бараж с Верея е един от най-болезнените мачове на Левски, които съм гледал, а след напускането на Краев, Костадинов и Бурабия мачовете с Хайдук бяха тъпня и половина като игра.

В сравнение с това, при Роси имаше израстване като игра. За първенството - изгубените точки бяха заради ужасяващата форма на Митрев, който умря да прави грешки, и при един сериозен вратар като Йоргачевич нямаше да изоставаме на толкова точки, според мен. Въпреки това, Черно Море бяха убити с 4:1, отново в бараж. Нямаше хиляда дузпи и треперене до края. Стигнахме финал за купата, загубен на дузпи заради отбор, решен да играе ултра дефанзивно, и с вратар като Петков, който колкото и да не го харесвам като човек, е много по-добър вратар от Митрев. Така че с оглед на ситуацията, според мен Делио Роси е постигнал повече от Жадния.

За мен отбора има израстване, играем добър футбол, и съм доволен, че Роси остава начело. Тъжно ми е, че Прохазка и Панайотов си тръгнаха, но е разбираемо защо. А и никой футболист не е по-голям от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 9:55 pm 

Боримиров, Гибона, Мъри и Наско на 50 години станали, едно изречение не могат да вържат като хората, но трябва да се притесняваме, че не им харесва как се управлява Левски.

Относно Борето, не може сина си да направи футболист, управлява школа :shock:

Мъри ако още се чуди защо не му предлагат договор във вековната премиер лига да се сети колко е учил когато е бил млад.

Двама от тях си дадоха гъза за трансфер, трети си го показа на всички.

Само да ги питам всички тях, дали ще кажете не на Милан?

Прости и самозабравили се хора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 10:02 pm 

Тук всички говорят, че сме махнали Прохазка и Панайотов, ама никой не се сеща, че може те да не са искали да останат. Най-вероятно тоя сезон и двамата щяха да са резерви, та може те самите да са решили, че искат да играят някъде, където ще са титуляри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:13 pm 
Аватар

Е, Прохазка не веднъж си каза, че иска нещо ново след като напусна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 12:07 am 
Аватар

Цитат:
Бразилецът Джонатан Кафу е най-скъпият изходящ трансфер в историята на Лудогорец, а и на българския клубен футбол въобще. Но се оказа, че той е едно от най-големите разочарования в новия му клуб Бордо.

"Жирондинците" не го взеха в групата за първия си лагер за новия сезон. И не само това, но клубното ръководство се чуди какво да прави със скъпата издънка и как да се отърве от него безболезнено.

Според местните медии, френският тим е готов да го продаде при първата появила се оферта. Проблемът е, че такава не идва и той ще продължи да тежи на отбора си, въпреки че едва ли ще бъде използван често през новата кампания.

За подписа на бразилеца Бордо плати на българския шампион 7.5 млн. евро през 2017 г. Джонатан Кафу обаче беше един от най-слабите през изминалата кампания.

Леле, Бордо се прецакали с мокрия сън на половината форум Кафу дето струва мЕлЕони, ама видиш ли режем вени щото сме се прецакали със свободни агенти като Кабралата или недисциплинирания Рошу. Ерата логика на средностатистическия левскар (от форума) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 12:13 am 
Аватар

Да го взимаме под наем за 4 години :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 12:14 am 
Ква ти е логиката тук не успявам да разбера? :smt005 Изкарали са 7,5 милиона евро от играч, на който после не му е потръгнало в чуждния клуб. Ние пък изкарахме един хуй от играч, който сега струва 20 милиона и го искат във Висшата. По-добре ли ти е? :bigok Сто процента на Домуса му е ужасно... Не само заради парите, ами заради тва, че им изкара мачове и у нас и най-вече в чужбина. :lol:
Все едно не се случва на играч, който е мега класа за първенството ни да е мега издънка навън. Гарата? Гонзо? Та не разбирам каква ти е идеята тук. Домуса е прецакан? Трябва да ги ебаваме, че Кафу не е направил добър сезон в Бордо? :D

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2018 12:14 am 
Аватар

Бартер с Кабрал ще искат ли? :bigok Идеален е за селските ни защитници, с Паулиньо ще е готино да ги гледаме заедно. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]