forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 12:47 pm 
Аватар

Тоя бек дет взимат оранжевите боклуци изглеждаше като идеална опция за нас - може да играе и по двата фланга, централен защитник и дефанзивен полузащитник, станал е защитник на сезона в Словакия. Дано вземем нещо по-добро, защото добрите изчакват за по-добри оферти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 12:56 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
За бек продължавам да смятам, че Живко ще ни свърши прилична работа и не бих имал нищо против неговото връщане. За ротационна опция е идеален и поне предполагам, няма да има претенции за титулярно място. Ако изпадне нещо по-добро естествено нека се вземе, но ако ли не, не би бил лош вариант.

За парите, които ще се дават като заплата на Живко, може да се намери бек, който да играе титуляр, а не да попълва дупки, разберете го това вече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 1:07 pm 
Аватар

Аз пък смятам, че Живко не е толкова тъп и ще осъзнае, че на тая възраст след тежка контузия няма да си намери отбор, който да плаща отлично. За това ще си намали финансовите изисквания, ако иска да играе отново на сериозно ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 1:07 pm 
Аватар

ivo_gg написа:
Alek, размени Мариани и Жорди. После махни Жорди и сложи Нашименто :)

Нашименто и Мариани са доста по-атакуващо настроени футболисти според мен и в такава схема доста често ще оставя Тиам сам в центъра. По-добрата опция е един от двамата с партньор Жорди и Тиам зад тях. Така Жорди може да изпълнява функциите на т.нар. ''deep-lying playmaker", a един измежду Нашименто и Мариани да е натоварен с по-офанзивните функции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 1:14 pm 
Аватар

Макар да харесвам много Живко и да считам, че би било хубаво да приключи кариерата си при нас,
все пак съм съгласен с Noctis.

Взимаме един универсален бек и смятам, че следващия сезон минимум тиренцата ще го ядат здраво!
Силно вярвам и че дори до нова година може да си държим върха на лайняната ни лига.
Особено, ако кирогорецц влезне в ШЛ или групите на ЛЕ. :smt006

Смяхме се на ДР, че правеше подготовката с някакви малтийски отборчета, които ни биеха и ни правеха равни,
несмело се извинявахме с това, че в същия ден момчетата правеха тежки тренировки 2-3 часа преди същите срещи,
но накрая се видя към средата и края на полусезона, че момчетата ебяха всичко що им падне на пътя.
Изключение беше мача със Славия. Пак на предната подготовка не вярвахме и в Горанов, че ще играе така цял полусезон, но... :loser2

Имайте доверие в чичо ви Роси и ще ебем и погребваме тая година ;)
Почти склонен съм да слагам апартаменти, вили и коли, че Буш и Нашименто ще почнат да цепят зверски! :smt006
Мариани и Нашименто ще са перфектни да играят заедно,
а зад тях само Тиам/Жорди когато играем срещу селските отборчета като халфовете ще са в обърнат триъгълник ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 2:02 pm 
Аватар

Според форума на бонг, Вили отива при евреите :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 2:03 pm 
Аватар

Според бонг и Литекс не е цдна, ама е :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 2:16 pm 
Аватар

Според мен само с Буш няма да стане. Идеален е за резервен нападател, но много трудно може да ти реши закучен мач. За да станем шампиони просто ни трябва такъв играч

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 3:19 pm 
Аватар

Рошу пак извън групата !?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 3:20 pm 
Аватар

Прекрасно. Трябва да има ред!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 3:27 pm 
Аватар

Злопаметен тоз жабар :lol: :smt047

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 3:28 pm 
Аватар

Рошу, Ангелов и Любенов не са взети на лагера, така че са чаЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 3:42 pm 
Аватар

Щом Рошу и Панайотов са чал, значи новото Марияни Огнянов е много добър :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 3:58 pm 
Аватар

Якото е, че е взел Боримиров, Илийката, Томислав Папазов, но Ro6o kor.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 4:08 pm 
Аватар

"Същественото е невидимо за очите." Екзюпери

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 8:43 pm 

@Alek и @LTBR са изчерпали темата с двата си коментара в темата :smt023

Само да добавя нещо. За да имаш успех в ЕКТ, задължително трябва да имаш широчина в състава. Има шанс при продължаване в Европа, да бъркаме в лайняната лига. Привличането на оптимален бек + нападател/голаджия ( при все, че не знаем как е Ривалдиньо ) и селекцията е завършена. :8)

Делио Роси , в последните няколко клипа в youtube канала, изглежда щастлив и усмихнат. Нещата в Левски придобиват вид. Дано продължаваме така :smt026

Изненадан съм, че все още няма мрънкане срещу многото чужденци. Вероятно около това ще се въртят "хранежите" по Левски през това лято/есен.

Аз също бих искал гръбнака в отбора да е от юнУшки, закърмени с левскарско мляко, с поне 10 татуси на Апостола и Гунди, но реалността е многооо различна :smt006 Организацията в детско-юношески школи е на ниво 80-те години, връзкарство, безпаричие, мизерия и нулево отношение към тактика, а физическата им подготовка е потресаващо зле. Българските млади спортисти ( с изключения ) са неконкуретно способни дори на съседите ни. Тъпотията и неграмотността в школите, направи така щото гората да е смесица м/у бразилци и румънци, а в Левски единствения българин да е Иван Горанов. И така ще бъде докато не започнат РАДИКАЛНИ промени в школата НИ. Искам кожи на ченгел там. И някой да поеме отговорността - защо не можем да наложим нито един футболист , който да бъде титуляр в първия отбор ИЛИ който да бъде продаден за над 10 хил. евро в европейски клуб ( хиперболизирам естествено, в случай, че някой ме нападне ). Същия този някой искам да ми каже защо на тия дечурлига не им е обяснено КАКВО ЗНАЧИ РЕЖИМ ( хранене, спане, почивки, тренировки ). И когато този/тези някой/някои си признаят, извинят се и се махнат от любимия ми клуб ( ако все още са там ! ) - тогава ще можем отново да се радваме на новите Аспарухов, Панов, Сираков, Искренов, Г. Иванов, Иванков, Топузаков ... А до тогава - Обератан и Паулиньо, със старши треньор Делио Роси :smt006

Извинявам се за дългия пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 8:51 pm 
Аватар

Мъча се да вкарам някоя юношка в цялата схема и ми е трудно. Евентуално Кабрал да си ходи и да се опитаме да развием някой като Найденов или Юруков за крило... Аз съм убеден, че Роси вижда проблем в липсата на българи и ще положи усилие да подготви някои от младитИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 8:52 pm 
Аватар

http://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=285&docID=286775&lang=HE
Последно инфо от Израел от преди час. От това, което успях да преведа: за момента има разминавания между Вили и евреите. Рутенщайнер иска 350 000 € годишна заплата и е заявил, че ако не я получи ще приеме офертата от България. Евреите са му предложили 250 000€, на което той е отказал. Утре ще имат финална срещата, на която ще стане ясно дали му приемат условията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 10:03 pm 
Аватар

Какви финални преговори, нали НЖ и LTBR написаха, че Вили е наш?! Кой, кого заблуждава и лъже? :smt031
С тези шикалкавения нито Световното върви, нито бирата и мезето. Има огромно напрежение в настроението, докато не се заяви категорично ще го бъде или не най-вжният ни трансфер за последните 20 години (ако не и повече)! :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 11:40 pm 
Аватар

Е @elwin мисля че беше го написа....срещата на вилибалд и спас е за парлама-да вдигне цената на евреите,а в замяна ще помага със селекцията ни за следващите 2 години...знам ли и аз вее...пффф

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2018 11:59 pm 
Аватар

Според още по-ново инфо от медиите в Израел - изглежда Рутенщайнер няма да бъде назначен при евреите.
:levski

П.С. Даже в Израел пишат, че в сряда идва при нас!!
:lsfc4

Последна промяна levskar_dokrai на Пон Юни 18, 2018 12:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2018 12:01 am 

Не знам как мислите че ще привлечем ЧичУ Вили. Не е до парите. :( В Израел ще може да си прави лагери с евреЙ... пълна власт а-у :hitl5 :hitl3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2018 12:04 am 
Site Admin
Аватар

levskar_dokrai написа:
Според още по-ново инфо от медиите в Израел - изглежда Рутенщайнер няма да бъде назначен при евреите.
:levski

П.С. Даже в Израел пишат, че в сряда идва при нас!!
:lsfc4

Линк???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2018 12:09 am 
Бааааа, Наско и ко. като разберат, че бог Спас ще дава на господ Вили по 350к на година... Нямам търпение за обективни коментари от легендите. :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2018 12:25 am 
Аватар

Diabolik написа:
Линк???

http://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/National-Team/Article-800972
Във всички спортни сайтове в Израел пишат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2018 6:12 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Бааааа, Наско и ко. като разберат, че бог Спас ще дава на господ Вили по 350к на година... Нямам търпение за обективни коментари от легендите. :strkstrk
Представяш ли си колко чифта чейли ще си купи истиският Вили (Вуцов} за тези пари?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2018 9:02 am 
Аватар

Че даже от чеЙли за 400 ойро на Хюго Бос ще мине на чеЙли от 800 ойро на Луи Виутон :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2018 9:20 am 
Аватар

levskar_dokrai написа:
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=285&docID=286775&lang=HE
Последно инфо от Израел от преди час. От това, което успях да преведа: за момента има разминавания между Вили и евреите. Рутенщайнер иска 350 000 € годишна заплата и е заявил, че ако не я получи ще приеме офертата от България. Евреите са му предложили 250 000€, на което той е отказал. Утре ще имат финална срещата, на която ще стане ясно дали му приемат условията.

Еми как да отиде при тях ебати? Как?!? Ползват Windows Media Player и не могат да си напаснат ratio-то на телевизора... и аз да съм и аз няма да искам там...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2018 9:23 am 
Спас може да влезе в пантеона на малцината успели да преебат евреЙ повече от веднъж. :lol: Не е учудващо и че хора като Кокала нападат толкова яростно. ЕвреЙти са консервативни, капсуловани общностти все пак. Онзи ден гледах документален филм за МОСАД за операция Orchard, дано Спас има здрав гръб в службите. :bigok Може и да го пишат "шофьор-помагач" в операцията на "Черният Септември" в Мюнхен '72, и да го добавят към онзи списък :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2018 9:24 am 
Аватар

Вили май е наш! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]