forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 12:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:14 pm 
Аватар

2016, ако не - другия петък, стадиона къде е знаем !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:15 pm 
Аватар

Kryten написа:
Според мен Русев за това ще го наеме - да вкара ред и правила в школата, да секне намесата на мутряги и некадърните им деца, да се направи поне план за инфраструктурата и пр. Отделно да има строги изисквания за поведение и пикльовците да не смеят да гъкнат.

Пак ще ме емнете, че пиша от скоро, ама да споделя.
Двамата ми синковци тренират на Герена в различни възрастови групи и мога да ви кажа, че и в момента има треньори, дето държат нещата изкъсо, но не знам после защо се къса нишката към първия отбор.
Мисля че в момента сме на първо място в почти всички групи, та ще има много мат'риЯл за този Хер, ако наистина дойде и има желание и воля да следва програмата си.
И само "Левски" :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:17 pm 
Аватар

Мнението може и да мине, ама аватара няма да бъде пожален :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:19 pm 
Аватар

И на него се нагледах, ама след сърцераздирателното мнение за Раев се смилих, ама като така и така си подхванал темата, много смотан аватар има палячото... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:23 pm 
Аватар

1palq4o1 написа:
Kryten написа:
Според мен Русев за това ще го наеме - да вкара ред и правила в школата, да секне намесата на мутряги и некадърните им деца, да се направи поне план за инфраструктурата и пр. Отделно да има строги изисквания за поведение и пикльовците да не смеят да гъкнат.

Двамата ми синковци тренират на Герена в различни възрастови групи и мога да ви кажа, че и в момента има треньори, дето държат нещата изкъсо, но не знам после защо се къса нишката към първия отбор.
Мисля че в момента сме на първо място в почти всички групи, та ще има много мат'риЯл за този Хер, ако наистина дойде и има желание и воля да следва програмата си.

Малките са първи по регионалните групи. Дънят се като отидат на републиканско ниво. При нас от край време U19 е тотална щета, но U17 май са добро поколение... Но според мен не е нормално, както беше написал някой във форума, младежи на по 18-20 да не могат да тичат и да трябва хора като Роси да им обясняват елементарни неща. За мен това не е късане на нишката, а тотално сбъркана история. Дали е от треньори, методика, подготовка нямам идея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:26 pm 
Аватар

ivo_gg написа:
Кога ще ни закриват? :smt017

И това е част от плана, съвсем да ни омаят преди да дръпнат резко и целенасочено шалтера. :?

Ама айде първо да стане a австриеца. :hitl1 Искам да минат под ножа всички връзкарчета по школи и отдели. Нощ на дължите въжета да има! Нека, ще! :hitl2

Последна промяна Goviado на Вто Юни 12, 2018 3:27 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:27 pm 
Аватар

Значи него викат да ни закрие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:36 pm 
Аватар

dogbeer написа:
И на него се нагледах, ама след сърцераздирателното мнение за Раев се смилих, ама като така и така си подхванал темата, много смотан аватар има палячото... :loser2

Някак LOSER-ски :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:37 pm 
Аватар

Kryten написа:
1palq4o1 написа:
Kryten написа:

Малките са първи по регионалните групи. Дънят се като отидат на републиканско ниво. При нас от край време U19 е тотална щета, но U17 май са добро поколение... Но според мен не е нормално, както беше написал някой във форума, младежи на по 18-20 да не могат да тичат и да трябва хора като Роси да им обясняват елементарни неща. За мен това не е късане на нишката, а тотално сбъркана история. Дали е от треньори, методика, подготовка нямам идея.

Моите са U12 и говоря за тези набори
За останалите не мога да кажа нищо конкретно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:39 pm 
Аватар

Ferio написа:
dogbeer написа:

Някак LOSER-ски :strkstrk

Losr, неLoser, спасението е в сатирата
Като палячо - това ми е мисията, да радвам хората :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:43 pm 
Аватар

Моят син знае само две обидни думи - палячо и чорбар :bigok Дано си само едното :bigok

А за да не съм офтопик - Хер Вили Вуцов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:45 pm 
Аватар

ivo_gg написа:
Моят син знае само две обидни думи - палячо и чорбар :bigok Дано си само едното :bigok

А за да не съм офтопик - Хер Вили Вуцов!

Дано :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:45 pm 
Аватар

За сезон 2017/2018:
- U-19 - 5-то място за първенството и отпадане на полуфинал за купата;
- U-17 - 2-ро място за първенство и загубен финал за купата;
- U-15 - 1-во място в регионалната лига равни точки с тирето, спечелена купа срещу тирето и сме на четвъртфинал на републиканското, което е на турнирен принцип и все още се играе;
- U-13 - 1-во място в регионалната лига;
- U-12 - 4-то място в регионалната;

При още по-малките гледам бием наред с разгромни резултати, ама там няма почти нищо общо с футбола все още- малки вратички, малки теренчета в зали, няма засади и т.н.

В общи линии докато сме на регионално ниво няма големи проблеми и когато се включим в големите първенства U17 и U19, които са по формата на А група с 16 отбора + турнир за купа се вижда, че изобщо не сме кой знае какво повече от другите даже напротив. Лайногорец са класа отгоре при най-големите в момента, защото явно налагат някаква методика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 3:46 pm 
Site Admin
Аватар

Мнение над твоето не се цитира!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 4:03 pm 
Аватар

Diabolik написа:

Това си го запишете някъде! Правилата са, за да се спазват!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 4:10 pm 
Аватар

Knoxville написа:
Diabolik написа:

Това си го запишете някъде! Правилата са, за да се спазват!

Нека бъде наказвано със смърт, казах!

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 4:14 pm 
Аватар

Живко, ето защо написах, че има много материал за работа, стига да има желание.
Добро представяне до определен момент и после - нищо.
Пак обръщам внимание, че пиша за треньорите на моите деца - не търпят никакви коментари от родители, държат на дисциплината и реда.
Това са неща, които виждам всеки ден с единия или другия на Герена, това коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 4:24 pm 
Аватар

И кои са тези двама Хайнкеси, ако не е тайна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 4:55 pm 
Аватар

НекОй ден, по-натам ще ти кажа
Малкия е при ВР
Големия при ЗС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 4:55 pm 
Аватар

Оф, пак сте почнали да водите дискусии по темата, а спекулации липсват. Явно ще работя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:00 pm 
Аватар

:strkstrk

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:01 pm 
Аватар

Аз не виждам проблем, когато някой си върши работата, да бъде похвален по име. Както и да е, който иска, най-вероятно е разрал инициалите.
Въпросът е, че освен ред и дисциплина, които са изключително важни, трябва и тактическа подготовка. Докато новобранци треньори се учат върху деца, не мисля, че някой ще надгражда в чисто тактически план. Изобщо не претендирам мнението ми да е меродавно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:15 pm 
Аватар

До 12 години още само се полагат някакви основи и се приучават да играят отборен спорт на елементарно тактическо ниво (примерно - да не тичат всички към топката, както е в първи клас в училище). И, естествено, развиват основни умения - спиране, подаване, удар и т.н. Оттам нагоре вече трябва да се набляга на тактика, физическа подготовка и прочее.....е там очевадно сме много зле.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:24 pm 
Аватар

До 12 години следва да се развиват и човешките качества у децата. Това е непомалко важно, за да могат на 15 да не ходят по курви, а да си седнат на задниците. Или да си ходят по курви, но само, ако са пресметнали, че няма да им пречи на тренировката. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:28 pm 
Аватар

Kryten написа:

Дано, проблема ще дойде, че хората ще очакват мигновенни резултати. А реално те ще се покажат след минимум 3 години. Поне радващото до момента е, че Спас не се влияе от подобни коментари. Ако това стане аз ще съм наистина доволен. Ако ще и 3 години още да завършваме 3ти не ми пука.

По темата за малките. Вие гледали ли сте мачове на юношите? Дори и на национално ниво нещата са тотал щета. Няма абсолютно никаква конкуренция и резултати от сорта на 10-0, 5-0 са често срещани. Вратарят на едните У17 беше около 100 кг... Няма как да се развиват ако няма и конкуренция. Играят 3 мача сериозни в годината, като там треньора и шефа ти казва, че трябва да го спечелиш независимо как. Това въобще не им помага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:38 pm 
Аватар

Wildkid написа:
До 12 години още само се полагат някакви основи и се приучават да играят отборен спорт на елементарно тактическо ниво (примерно - да не тичат всички към топката, както е в първи клас в училище). И, естествено, развиват основни умения - спиране, подаване, удар и т.н. Оттам нагоре вече трябва да се набляга на тактика, физическа подготовка и прочее.....е там очевадно сме много зле.

Стига бе, човек, на 12 вече тактики знаех, позиции, придвижване, заставания и куп други. Не е лошо вече на тази възраст, да си ги знаят нещата, да не кажа че е наложително.
А не е като някой да се занимаваше с нас, да ни обяснява.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:41 pm 
Аватар

Гледал съм тренировки на деца в чужбина и усилено се изучава тактика. В Бразилия е друга бира, де. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:42 pm 
Аватар

konvoec написа:
Не е лошо вече на тази възраст, да си ги знаят нещата, да не кажа че е наложително.

В наргилье-баръ и дискутьекътъ това няма кой да го обясни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:43 pm 
Аватар

Не бива да се притесняваме, тъй като на 24 още са млади надежди. До към 27 трябва да осъзнаят ползата от режима и физическата подготовка, та на 29 вече да се борят за завръщане в отбора и потенциални 2 години кариера с 5к заплата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 5:44 pm 
Аватар

Омръзна ми да чета за тия малки вече. Коментирайте ги в ДЮШа, деба. Чакам некви новини тука и тийзъри :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]