forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 9:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:00 am 
Аватар

По-добре Вили Рутенщайнер, отколкото Вили Вуцов. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:04 am 
Аватар

Тука никой няма да го търпи да падаме много ниско и направо ще изстреляме него :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:06 am 
Аватар

Ситуацията е, шах с пешката... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:13 am 
Аватар

AtomuS написа:
levskar_dokrai написа:

Давам си сметка хора като Раев какви смешници са и колко са изостанали от съвремениия футбол. Цял живот съветник на Царско село и Литекс!
С този си ход Левски дава сериозна заявка.

А даваш ли си сметка, че без "Раев" нямаше да има 1/4 и групи в ШЛ защото Мъри щеше да е чао още след Беверен. По времето на "Раев" дойде и Йоканович. Може пък да не е чак такъв смешник :smt115
Това че е далавераджия и интересчия е едно, че няма място в управлението на Левски също, ама чак смешник не е.

Ми един човек, който твърди, че ако бил той не би пуснал Обертан в съблекалнята или това, че да се изгради скаутско звено било глупост, или това, че би уволнил Роси десет пъти досега, или това, че цялото ръководство начело със Спас трябва да си ходи.. Ами човек, който твърди тези неща е смешник. Няма значение дали е спрял развитието си преди 15 години или просто сега целенасочено вреди, защото е на хранилка при Джуджето и Стойне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:17 am 
Аватар

Живко написа:
Тука никой няма да го търпи да падаме много ниско и направо ще изстреляме него :loser2

Че за мен всичко, различно то 1-во място си е много ниско падение...
Така че, направо да се изстрелваме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:22 am 
Аватар

1palq4o1 написа:
Живко написа:

Че за мен всичко, различно то 1-во място си е много ниско падение...
Така че, направо да се изстрелваме

Кога дойде,кога почна да изстрелваш :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:37 am 
Аватар

Този Вили, ако дойде - чичо Спасе, давай ги тези #kraka да ги целуваме!

Давиде Мариани ми се струва много добро попадение. От видеото което гледах обаче си е чист CM, а не САМ. В този ред на мисли той вероятно ще заеме позицията на Жорди, който пък ще бъде по-изнесен напред и натоварен със задачата да прави последния пас.
Макар, че не съм убеден, че и Мариани не би успял да се справи със задачата на САМ. Гледам преминаването 1 на 1 му е лесно, а често навързва по 2 около него и не се притеснява да си играе с тях. Не само, ами дори ги меша и оставя със счупени кръстове! Също така ми се стори, че го видях на различни места на терена, което ме навява на мисълта за новия поливалентен Роман.

Откровено, възлагам много големи надежди на цялата ни халфова линия.
Очаквам Фалшименто да стане мъж, Белмонт и Рошу да им е дошъл спортния хъс и да им е писнало да търкат скамейката, Жорди да доказва, че не е спрял с футбола, а Васко Насилника ако остане - ще ги пори!

Не знам кои са другите ни набелязани цели, но дори само този футболист и СТД ще са огромен успех!

Само да не забравяме: ВРАТАР!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:43 am 
Аватар

И новата Божка!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:46 am 
Аватар

Нашият живот написа:
Сънародника на Карнер :strkstrk Ортака на чича ви Дельо :strkstrk следва новата Павка :smt026

На 14-ти ли да чакаме усмивката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:51 am 
Аватар

Не знам как го виждате Нашименто мъж, ама аз го виждам да пори много тая година. А ако вземем точно този човек за СТД, това ще е едно от най-значимите неща, които ще се отплатят в бъдеще, стига да бъде оставен на работи дълго. В интерес на истината Спас облива мощно последно време и може и да излезе нещо най-накрая след толкова години мъка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:53 am 
Аватар

Цитат:
Още един футболист на Лугано, освен Давиде Мариани, е вариант за Левски. Това е Силвано Шепи. Той е 24-годишен и играе като бек. Защитникът също е представляван от мениджърската компания Fairplay agency. “Сините” пък се нуждаят от краен защитник, тъй като разполагат само с левия бек Иван Горанов и десния Милош Цветкович.

За разлика от Мариани, Шепи не е свободен агент и има контракт с осмия и в Швейцария и за следващото първенство.

Със сигурност партньорството между Левски и Fairplay agency ще укрепва. Причината е, че на “Герена” са много доволни от трансфера на бразилеца Паулиньо. той пристигна при “сините” без пари. Лявото крило веднага си спечели титулярно място в състава на Делио Роси. През пролетта той изигра общо 18 мача за първенството и Купата на България, в които реализира 8 гола (всичките в Първа лига).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:57 am 
Аватар

danislav90 написа:
Не знам как го виждате Нашименто мъж, ама аз го виждам да пори много тая година. А ако вземем точно този човек за СТД, това ще е едно от най-значимите неща, които ще се отплатят в бъдеще, стига да бъде оставен на работи дълго. В интерес на истината Спас облива мощно последно време и може и да излезе нещо най-накрая след толкова години мъка.

На мен ми изглежда сякаш няма душа. За качества изобщо не искам да говоря, споря и т.н, но по терена, все едно я няма душата. Гледаш го, присъства там, ама само тялом. Има вариант да се е адаптирал известно време, но не покаже ли много повече този сезон, задължителен мъж трябва да стане. Тоест, чича ни да му вземе едни бързи 4-500 хиляди и да го маха :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 9:59 am 
Аватар

Как е написана горната статия. Отваряме трансфермаркт, преглеждаме списъка там, Шепи е ляв бек,други бекове няма, измисляме статия, копира се по всякакви сайтове, генерираме посещения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 10:35 am 
Аватар

Нашименто от новия сезон ще ви облива мощно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 10:38 am 
Аватар

http://www.fairplayagency.com/en/
Тук могат да се видят играчите, които са клиенти на тази агенция. Всъщност никак не са много, май в трансфермаркт е пълният списък.
Всъщност сега се загледах, че не всички клиенти са обявени, поради изисквания за конфиденциалност.

Последна промяна FLAME на Вто Юни 12, 2018 10:42 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 10:39 am 
Аватар

А както вече се писа, не са изброени всички

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 10:40 am 
Аватар

Here is a selection of clients with whom we presently work together. For reasons of confidentiality not all clients can be listed.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 10:43 am 
Левски не купува от свободно пуснати из нета списъци. Ние пазаруваме от конфиденциалното, от скъпото и марковото. :sm_cigar

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 10:50 am 
Аватар

Май вкарах различен смисъл във фразата "ще става мъж" от смисъла който форума чете и приема. :loser2
Имах в предвид, че според мен Нашименто този сезон ще се е адаптирал и ще пори яко!
Очаквам много силен сезон от него и да оправдае всички очаквания! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 10:57 am 
Аватар

Представям си как първия ден още след края на сезона Спас паркира яхтата пред магазина на агенцията и влиза с лачената обувка струваща 15000 евро, костюмче за 35 000 евро, ролекса за 50 000 и очилца за 5000 евро и пита: "Вие тука да имате бекче, крило и вратар?" тия естествено веднага му посочват видния списък изложен на тезгяха, както и играчите дето са изложени на витрината, при което наш Лупий само ги поглежда леко над очилата за 5000 евро и не продумва нищо. Веднага се разбира, че господина дето е влязъл току що не е случаен човек и му се отваря врата тайник, където обгрижван от 3 момичета в бански костюми бива заведен към масичка от чисто сребро и дебело 5 см кристално стъкло, сервират му италианско кафе правено от бариста поел професията от баща си, който я е поел от неговия баща и така до към средата на 12-ти век във Венеция им се губят дирите. Тогава директора на агенцията влиза с кожена папка със златни кантове сяда до Спас и му подава скрития списък, от скъпото, от това дето малцина могат да си позволят. Чакаме резултата :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 11:02 am 
Аватар

Не искам да дърпам дявола за опашката, но сериозно впечатление ми прави факта, че Литекс и трансферната им политика приличат повече на тази на Левски от 2014-15-16. Занев да върнели, Тонев ако искали щял да дойде... Без да им чета форуми предполагам, че вече лъскат как ще мачкат наред с тези невероятни таланти, отгоре на това българи, които знаят всичко за марката и харизмата от Покрития мост. Абе от покрит мост как се сере и хвърля кулло? :smt017 Това са трансфери без мисъл за повече от 6 до 12 месеца напред.

А тази на Левски от този сезон много повече прилича на тази на Разград, което без да си кривим душата е белег за организация. Без резки движения, без изхвърляния, спокойно и подредено.

А това със СТД би било наистина много силен трансфер. Тъкмо Усмивката ще спре да се занимава с несвойствена дейност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 11:21 am 
Аватар

И няма повече усмивки от банята :? :cry:

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 11:53 am 
Аватар

Тоя Марк Янко изглежда доста класен, не е топ класа, но определено е респектиращ нападател, който знае какво да прави в наказателното поле. Около 3 класи на Ривалдиньо и ако е за същите пари да ги трампим веднага. В низшата ни лига дори за 1 сезон ще ни свърши повече работа от ментето известно, като син на баща си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 12:02 pm 
Аватар

Нещо от Вили http://www.bfcs.bg/links/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 12:16 pm 
Аватар

konvoec написа:
Дайте малко повече информация за предполагаемия спортен директор. На мен нищо не ми говори, сигурно защото в последните 10 години не следя изкъсо футбола навсякъде, или просто не е много известен. Даже на първо четене, ми изглежда от австрийското НСА :bigok
Разбира се, с нашето НСА не може и да се сравнява, и все пак.

Основното нещо, което трябва да знаеш за него е, че на него се дължи израстването на Автстрийския национален отбор и в частност на австрийските играчи като Алаба, Драгович, Сабитцер, Илсанкер, Хинтерегер, Алар. В момента 9 от играчите в националния отбор на Австрия са развити и въведени в първия отбор чрез неговата програма "Project 12". Самата програма е доста интересна и се припокрива с това за което ние си мечтаем отдавна в Левски, а именно намирането и развитието на най-добрите играчи в страната и тяхното интегриране в националния отбор. Има материали в Интернет за самата програма, ако някой е заинтересован може да прочете малко повече за нея. Аз останах с огромно впечатление от това което намерих и ако този човек успее да интегрира своите идеи и тук, то това би помогнало не само на нас, но и на футбола в България като цяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 12:21 pm 

Селекцията е отворен процес :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 12:25 pm 
Доживяхме играч със 75 гола в 108 мача в първенство различно от втора нигерийска дивизия да "изглежда класен, не е топ класа, но..." :bigok Кура ми Янко може и да е дърт, но цял живот е тренирал на истински и професионален футболен режим, на който само от инерцията в клоака като А група може да играеш до 40. Че то български играчи като Минев и Живко на подобни години са класа и разлика в първенството ни, какво остава за доказан можач? Дядо Боре, дето изкара по Германия голяма част от кариерата си, на 35 години имаше най-добрите резултати на всички нормативи и тестове, си спомням. При нас май е точно обратното. 20-годишните, дето трябва да кипят от енергия и да се отличават със скорост, бързина, издръжливост, не могат да изиграят 40 минути на високо ниво.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 12:28 pm 
Аватар

Кура ми Янко и кура му е футболист, но за форума е "класен футболист, не топ класа но..", представям си каква е топ класата за парвата лига,сигурно Неймар очакваме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 12:28 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Класическа партенка е това за Янко ама всеки път като чуя „тоя е на Х години, не става” ме избива на смях. Ариц Адуриц е на 37, но това не му пречи в последните години всеки сезон да стига 20+ гола за Билбао. Това, че тук чалга звездите приключват с организирания футбол на 30(понякога и по-рано), не означава че навсякъде е така.

Самоцитирам се. Футбола или го можеш, или не. На Бабатунде футбола му е чужд, на Янко не е, пък ако ще и на 50 да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2018 12:32 pm 
Site Admin
Аватар

Никой не му оспорва качествата.Но,първо има договор за още 1 сезон,а не съм сигурен,че Лугано ще искат да го правят мъж и второ очевидно контузиите яко са го налегнали.Почти не е играл през миналия сезон.
https://www.transfermarkt.com/marc-jank ... ieler/8073

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]