forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 9:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 8:59 am 
Аватар

Вече е време да си чешем клавиатурите с предполагаемите единадесет.

Митрев

Милош, Ябло, Холмар, Афонсо

Жорди, Насименто, Рошу

Обертан, Ривалдиньо, Паулиньо

Резерви:
Кръстев
Белаид
Панайотов
Вутов
Кабрал
Белмонт
Буш
Горанов :bigok
Костов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:00 am 

са последно Китай или Япония :bigok
П.п. LTBR извади Роман от състава. Лоша работа

Последна промяна viva на Сря Яну 31, 2018 9:01 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:01 am 

Вместо Рошу вероятно ще е Прохазка, който си изпуснал и в резервите. :bigok Не мога да повярвам, че имаме балансиран отбор с 20 равностойни играча. :lsfc4

Имаме нужда от Б отбор в Б група. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:08 am 
Аватар

Бахмумайката, смятай щом изпуснах хер Роман :ohmygod най-отговорно заявявам, че по нищо не отстъпваме на Литекс София (курво единствена)! Освен Жорди, всички други са в отлична възраст за продажба след време и постъпления в касата :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:12 am 

Един българин в стартовите 11 :bigok Мокрият сън на фороН.Левски.цом се сбъдва :smt047

Левият бек е факт, имаме и резерви на резервите. Имаме цял полусезон ДР да сглоби състава.

Струва ми се обаче, че с толкова много нови Литекс и гората ще са доста по-добре подготвени от нас в мачовете. Има ли някой мазохист, който знае как върви при оранжевите и при зелените селекцията ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Трансфери 2017-2018
МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:16 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:

Митрев

Милош, Ябло, Холмар, Афонсо

Жорди, Насименто, Рошу

Обертан, Ривалдиньо, Паулиньо

Въпроса е дали си представяте физиономиите на всите тея в 3-тата минута на мача с Литекс Комерс, когато Безполов с шут от 45 метра случайно уцелил врата вземе та вкара под високопрофесионалното мятане като риба на сухо в противоположния ъгъл на Божката а.к.а Капитанчето Митрев? :loser2

Втори въпрос малко по-лесен:
Представяте ли си вашите физиономии, когато горните направят равен със Септември и треньорското им светило Мики Нитоф? :loser2

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:20 am 
Аватар

Нямаме загубен мач след грешка на Митрев, факт :loser2
Так, че само той да бърка до края :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:21 am 

Има много нови, но основните 11 от есента са си същите и новите са на мястото на резервите. Ще има време да се вкарат постепенно в отбора, а не да пускаме Жорди и Обертан на 5 дни тренировки и да чакаме да решават мачовете на мускули, както беше есента при БориМитов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:35 am 
Аватар

Насименто и Афонсо са си във форма, просто трябва да свикнат с отбора, Ривалдиньо е малко назад. Остава само Паулиньо, но мисля че до 20/25 дни ще е ок.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:50 am 
Аватар

Без съмнение отборът е много добре окомплектован. Има алтернатива на всяка позиция, взеха се футболисти на чудесна възраст, от добри футболни школи, предполага се с добра тактическа грамотност. Според мен пролетта трябва да е време за обиграване и изграждане на връзките между звената. За титла шансът е минимален. При това изоставане и тази конюктура в бфс е почти невъзможно да наваксаме. Единствено мачовете за купата трябва да са на всяка цена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 9:59 am 
Аватар

Извън бъзика в предходния ми пост, аз се радвам, че всички нови не са на възрастта на Гомез, а напротив - млади момчета с перспектива да се доразвият при нас и после продадем!
И да, това да имаме алтернатива на всеки пост си беше утопия, а ето че Усмивката го направи реалност! Браво Краси! Браво Левски! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:03 am 
Аватар

"С перспектива да се доразвият при нас" :loser2 още се опитвам да го асимилирам това :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:03 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Насименто и Афонсо са си във форма, просто трябва да свикнат с отбора, Ривалдиньо е малко назад. Остава само Паулиньо, но мисля че до 20/25 дни ще е ок.

До 14-ти март има време. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:05 am 
Аватар

Предполагам на фона на всичко дето направихме до момента, сега трябва да уволним треньора след загуба в някой от следващите контроли за да си припомним, че "Ние сме Левски вееееее" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:10 am 
Аватар

С Рошу какво се случва? Игра онзи ден в контролата. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:20 am 
Аватар

Това не е моят Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:24 am 
Аватар

viva написа:
са последно Китай или Япония :bigok

Китайският му отбор бил на подготовка в Япония. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:36 am 
Аватар

Нека не бързаме да слагаме тигана на огъня, докато рибата е още в морето. Факт е, че най-после взехме играчи, които макар и една идея по-късно, отколкото ни се искаше, подписаха и трансферите са факт. Факт е, че бяхме доста нетърпеливи (не без основание) и че немалко хора преразяха вените предварително :bigok Хубаво е, и че се отървахме от някои тежести (най-вече в заплати), и най-вече - че взехме алтернативи, и то не просто за резерва, а такива, планирани за титуляри (не визирам Костов и Белаид, чиито трансфери са ми необясними и се надявам да не си ги чукаме в главите след 20 дни....). Вярно е и че разкарахме един от острите ни футболисти, но за прилични пари и, в крайн сметка, приносът му не беше нещо изключително, та да съжаляваме чак толкова, макар да си мисля, че с хубава подготовка можеше да е полезен. Трябва, обаче, да сме реалисти и по отношение на това какво взехме. ОТ всички взети, на хартия класа е единствено Насименто, за когото съм много доволен. Остава да се приспособи бързо към отбора и изискванията на Делио и да заиграе добре. Плюс е, че е водил някаква подготовка и може и да не трябва да го чакаме до април да влезе във форма. Останалите играчи, обаче, дори на хартия са най-малкото "противоречиви". Бекчето е твърда резерва (да, в Рен, Лига 1, но все пак - резерва) и игровата практика 100% ще му липсва. Не вярвам да има начин да е по-зле от Горанката, но все пак ще е нужно някакво време и сработка, дай-боже и да му понесат натоварванията и да не се счупи на секундата, но така или иначе си е въпросителна. Ривалдиньо досега не е запомнен никъде с нищо, също не е играл особено много, май-май не се е и готвил много, така че ще му трябва доста наваксване, и пак нямаме никаква гаранция, че ще помогне в атака, където алтернативи са все още яловия Буш и Костов (не звучи много шампионски). Паулиньо е още по-енигматичен, защото не е играл от август, т.е. с него просто не виждам как ще може да влезе сериозно преди края на март, а тогава вече може отдавна да играем за здраве, да сме с нов треньор дори (или да търсим такъв) и т.н. Така че самия факт, че сме взели някакви играчи, не означава автоматично, че сме си решили проблемите.

Разбира се, надяваме се подготовката на Делио (която очевидно е доста натоварваща и сериозна) да вкара в пътя досегашните титуляри като им вдигне нивото, а новите (поне тия, които е избрал той) да покажат това, което той е видял и е преценил, че ще му свърши работа. Т.е. Ривалдиньо да му тръгне и да направи сезон тип Гарата, Насименто да се сработи бързо и да вкара нужната ефективност в средата, когато атакуваме, покрай него да се поосвободят психически и физически и Обертан, Жорди и Рошу (надявам се да остане), че даже и Роман, което ще ин направи по-агресивни в атака и най-вече - по-разнообразни (сега се разчиташе само на Обертанката, а той издъхна), защитата да я заздравим още повече и да отпаднат глупавите грешки, бековете да могат да участват по-активно напред, а не да се чудим ако загубим топката какво да правим (както е с Горанката), и те така.... Има още много работа да се свърши, но се надяваме на най-доброто. Дано наистина има търпение спрямо Роси, защото силно подозирам, че при някой негативен резултат (а няма как да очакваме победи докрая, особено предвид идващите плейофи), ще се надигне отново мощен вой, а с всеки следващ път става все по-трудно да се удържа фронта. За съжаление, ключови се явяват мачовете с тирето, в които трябва задължително да ги отстраним (иначе Роси е пътник, 100%), а в останалите 3 - да ги бием минимум 2 пъти и със сигурност - да не губим нито един.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:42 am 
Аватар

По принцип няма лошо да има един или двама играча между 31 и 35 години за опит и рутина. Да няма как да изкараш пари от тях, но доставят огромен опит на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:49 am 

А защо Роси да е 100 % "пътник" ако паднем от тирето?

Откакто започна да му се занимава с Левски, Спас Русев досега показва пълна адекватност, нищо общо с доскорошните ни ръководители. Очевидно има и пълно доверие на Роси за изграждане на основа в този клуб, а и не му дреме за Бай Ганьо левскаря.

Аз имам надежди, че в кратки срокове Левски наистина ще стане предприятие, което печели и има повече приходи отколлото разходи и постоянно надгражда.

Мисля, че никой от новите попълнения не е кой знае какво, идеята е да станат надеждни и заменяеми части от един колектив. За това дано свършат работа, Мики и сие няма как да станат такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:51 am 

Цитат:
Вярно е и че разкарахме един от острите ни футболисти, но за прилични пари и, в крайн сметка, приносът му не беше нещо изключително, та да съжаляваме чак толкова, макар да си мисля, че с хубава подготовка можеше да е полезен.

Кого сме продали? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 10:53 am 
Аватар

Защото просто не вярвам дори Спас да издържи на натиска. Гласовете срещу Роси са навсякъде, след всеки мач - дори победа. Виждаме какво става дори в подготовката. Тук във форума сме някакво затворено малцинство, което е готово да го остави дори при грешки, масовото мнение е, че е неможач. Медиите удобно го наслагват и вият постоянно. Спас засега наистина удържа (което ме радва и изненадва едновременно), но просто не вярвам да успее да удържи при отпадане от тирето.....

Дано не съм прав, разбира се, и най-вече дано не ни се налага да разберем прав ли съм като ги дръннем и в двата мача за Купата, щото всеки фавдък, който им пускаме, ги консолидира още повече и ги заздравява като "идил"....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 11:01 am 

Спас определено радва засега,трябва да си го признаем.Аз с нетърпение ще проследя интервюто му в дарик.Не защото ще каже нещо сензационно,дори напротив.Почти съм сигурен какво ще е,но за разлика от Борат и тотонев той го прави със завидно спокойствие. Точно на това се надявам - да убие тъпите журналя като им покаже,че няма да им играе по платените статии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 11:03 am 
Аватар

На Спас проблемът му е, че няма силна фигура тип Сираков, която да си застава с авторитета зад такива непопулярни за масата решения. Но пък съм забелязал, че той компенсира това по друг начин. Когато прекалено много се засили натискът от медии и публика, изведнъж започват да се появяват новини и слухове за строежи, селекции и т.н. Т.е. ако при назряваща буря срещу треньора, той излезе с конкретна информация за козирка / сектор или нещо такова, това може и да понамали напрежението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 11:08 am 
Аватар

За мен лично Спас още далеч не е разсеял съмненията. Редува адекватни и правилни решения с тотално необясними такива (като, примерно, назначаването на Букарев), не виждам да се прави абсолютно нищо за връщането на публиката на стадиона (макар да се афишираха нееднокартно такива желания), нищо за защитата на клуба от плюнките от всички страни (нещо повече - имаме си абсолютна "змия в пазвата" като Борето....).... Нещо не ми се връзва и не знам къде ще му излезе края.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 11:13 am 

Факт е,че и с Обертан реагира на момента.Може и да е истина това,може и да не е кой знае...Но човека излезна,каза че не вярно,че дори иска да остане и тушира "напрежението" най-вече У фейс-боклук форумните индивиди..Иначе съм убеден,че поне месец още щяха да пишат за това

П.С. Wildkid,за Борето и Букарев сигурно е така,но няма имунизиран от грешки човек.Дано поне го "наблюдава" Букарев и си направи изводите дали му е полезен.Колкото до публиката,ще ме прощаваш ама отбора определено се представи Ок на фона на наследството от БориМитов.Селекцията също мисля че е на ниво.Ние нямаме никакво оправдание за слабата посещаемост от наесен и няма да имаме и напролет.Спас не е виновен,че си подкрепяме отбора само в 2-3 мача...

Последна промяна BLUE CRUSADE на Сря Яну 31, 2018 11:19 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 11:17 am 

To това "напрежение" е след всеки равен или загуба - мрачни сценарии, плюене, негативизъм, ужас, вън, оставки.
Следващият мач бием и същите хора - ааааа, супер сме, раздвижена игра, стават нещата, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ БЕЕЕЕ, аааааа. :bigok

Тук е същата работа, даже за контроли. Повечето хора са с мислене като на деца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 11:21 am 
Аватар

Бе и на мен ми се иска да е така, но поне по мои наблюдения, масовото мнение (натягано всячески от журналята) е, че Роси не става, щото не вкарваме.... и тия гласове стават все повече и все по-кресливи след всеки мач, който не взимаме с 3 гола разлика (включително контроли). Дано не съм прав, наистина, просто такива са ми наблюденията. Дано Спас издържи в това отношение, и най-вече - дано самия Делио успее да затвори малко усти с добри резултати.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 11:26 am 
Аватар

Точно Наско даде за най-подходящия пример, да застане зад треньора, дето обясняваше цяла седмица за доверието си към Йоканович и накрая го махна..

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 11:30 am 
Аватар

Не оправдавам или защитавам Сираков (не съм му фен), но в случая той беше безгласен в Левски, а Йоканович го махна Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]