forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 235  Следваща

Кой отбор подкрепяте?
Англия 22%  22%  [ 30 ]
Белгия 12%  12%  [ 17 ]
Франция 12%  12%  [ 16 ]
Хърватия 54%  54%  [ 74 ]
Общо гласове : 137
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 3:25 am 
Гледай места за спане само в Москва. Всички големи агитки ще забият знаме там :strkstrk Оттам мощни експанзии във вътрешността на Русия в деня на мачовете с безплатните влакове и Аерофлот :D Отделно, че в Москва са и най-силните и многобройни руски агитки и цялата хулиганщина ще е там.
Нижни Новгород и ние ще ходим. В Русия сме от 17-ти до 25-ти юни. Обаче има къде да се спи без пари. :wink: Ще се ходи на Германия - Мексико, Англия - Панама и надявам се и аз Хърватия - Аржентина.

Сега ме светнаха, че вече има безплатен влак за мача на Англия с Панама. Явно са се усетили, че ще има лоши засечки в полския влак за Казан :D Преди няколко дни такъв влак нямаше. Обаче местата верно са си направо лотария и едва ли ще има вреждане. Плановете са да се хване Sapsan-a в 7 сутринта, 11 сме в Новгород и почваме с бирите. Гледа се мача с Панама в 15:00, после в 20:30 се хваща влака и в 00:00 часа сме си в Москва. Не ти се налага да се моташ в скучния и селски Новгород, щото гарата ти е на 30 минути ходене от стадиона :wink:

Иначе ако се намърдаш в безплатните влакове е лудница. Дано поне успеем за хървато-аржентинския влак, щото ингилизите са напълнили всичко за техния мач. В авантиджос влаковете има ресторант, в който се продава алкохол. Демек смятайте кво ще е мазало :D За мача Англия - Белгия ще има супер много англичани във влака Москва - Калининград. Може да представите за ква инвазия става въпрос. Не е трудно и да си представите какви хора ще има в безплатен влак, който пътува 20 часа в посока. :blass Must visit мач за мен. 550 лева от България през Полша дотам с едно приспиване, ама си струва. Отделно, че балтийските столици са ти на 500 километра и можеш да се развъртиш за 2-3 дни. Ама няма да остане кеш за там :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 10:22 am 
Аватар

Хах
И ние имаме билети за Германия - Мексико в Москва. Очертава се отровна говежда група. :strkstrk
Направо ще пиша на Максим Тук ,че идваме и да прави организацията. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 11:32 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Най-добрата класическа 9-ка в света в момента е Роберт ЛеванГОЛски. Тази година вкара само 53 гола. :cry: Икарди от Принтер как го измисли, не съм наясно, но ако казваш, че е така, така е. :lol: А и все пак говорим за играчи, които играят футбол на някакво високо ниво, нали? :loser2 Европа, едно друго... :loser2 То всъщност не останаха вече много класически деветки във футбола, но Байерн като класически консерви ще си играят с такъв до края на футбола. :bigok

Кейн вкара само 56 гола в 52 мача :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 12:28 pm 
И аз мисля около тези дати да се подвизавам. :strkstrk Дайте да намерим и за мен един билет за ГерманиЕ-Мексико, дейба :strkstrk Няма ли нещо излишно?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 12:33 pm 
Аватар

Буташ 10 000 рубли на тоя на вратата или натегаш и викаш "Левски не плащааааа, ае сините бааааааа!" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 1:36 pm 
L.S.F.C._1914 написа:
Хах
И ние имаме билети за Германия - Мексико в Москва. Очертава се отровна говежда група. :strkstrk

Предполагам сте пуснали заявка за FAN ID :?:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 1:52 pm 
Аватар

K-1 написа:
L.S.F.C._1914 написа:
Хах

Предполагам сте пуснали заявка за FAN ID :?:

Да. Вече сме одобрени и сега сакаме и чекаме вековната доставка. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 2:00 pm 
И аз чакам и ще се опитам да налазя некой влак :strkstrk Дано да измислят нещо с тия влакове, щото тъпите блядове вече са ги налазили понеже първи имат билети и един вид излиза, че все едно за тях са пуснати :ohmygod2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 2:22 pm 
Аватар

Имате ли билети за всички мачове ,които сте предвидили? Ние имаме още 2 излишни билета за Аржентина - Хърватия и евентуално търсим нещо за Калининград. Например Сърбия - Швейцария на 22 юни. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 2:42 pm 
Аватар

Аз бих дошъл за Аржентина - Хърватска :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 2:44 pm 
Благодарение на LSFC_1914 и аз днес пуснах за вековното FAN ID. Ега мине врътката и го получа. :strkstrk Давам доволен комисион ако някой реши да се раздели с билетаС за ГерманиЕ-Мехико. :strkstrk Още имам някакви надежди, че ще хвана билетаС от сегашния кръг на лотарията, ама си знам, че :loser2 Иначе съм играл за полуфиналите, Германия-Мексико, Русия-Египет и двата четвъртфинала в Москва и Питер. Имам билети и за Полша-Сенегал в Москва, ама тва е само щото да има кво да се прави него ден.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 3:30 pm 
L.S.F.C._1914 написа:
Имате ли билети за всички мачове ,които сте предвидили? Ние имаме още 2 излишни билета за Аржентина - Хърватия и евентуално търсим нещо за Калининград. Например Сърбия - Швейцария на 22 юни. :strkstrk

Само за Германия - Мексико, но за английските мачове имаме човек и просто чакаме. Даже имаше покана за мача с Белгия да сме в техен рейс, но се предпочете кола. Организираните рейсове от Гданск са стотици и ще се чака много на границата, щото ще има яко тараш. Цялата английска гмеж ще е на тоя мач :D Даже са почнали да купуват билети за селските мачове тип Египет-Саудитска Арабия, само за да имат FAN ID и да се направят на копеле в изконния немски Калининград :strkstrk
Вие как мислите да ходите натам?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 3:39 pm 
Аватар

И ние ще окупираме с кола. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 4:06 pm 
С кола от София ли бе :D Единственият плюс с кола дотам е, че може да окупирате балтийските държави :D

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 4:11 pm 
Аватар

K-1 написа:
С кола от София ли бе :D Единственият плюс с кола дотам е, че може да окупирате балтийските държави :D

Виж как позна. :bigok Тръгваме мощно и 20 дни он тур. Щу окупираме почти цяла източна Европа :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 11:15 pm 
И на мен ми пратиха вековен sms, че са ми одобрили апликацията за FAN ID-то :strkstrk Кога трябва да го пратят това чудо, знае ли се? И верно ли е като това отдолу? :shock: :smt005 Тва ни баркод, ни холограма, данни, нищо няма... Заеби ако това е великата руска идея да замени визите :lol: Тва и Soul на ПРИНТЕРА вкъщи може да го напечата (само да се появи във форума пак след следващата им победа над великите Кротоне или онази минералната вода Бенивендо ли какво беше). :strkstrk
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 02, 2018 11:15 pm 
Аватар

Заложих всичките си биткойни на Уругвай. Заспивам спокоен в 21:30. :strkstrk Този пост го пише лично канибалата Суарез в знак на благодарност за доверието. Залагайте и вие смело коли, къщи и яхти - небесносинята машина е непобедима !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 12:11 am 
До максимум два месеца трябва да дойде. Иначе на мястото на тая черната лента е баркода, който сканират. Отзад са ти данните от паспорта.
Аерофлот са пуснали още много полети и ако запазите сега са си оферта. Организацията ще е перфектна. Не са толкова тъпи руснаците :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 3:11 am 
Аватар

Задължително някой да се нагърби с направата на следните знамена:
Косово he Сърбия на мач на Хърватия.
Сърбите по 5 на нож, граница с Хърватска на сръбски мач.
И задължителното: Ние сме Леевски, баааааа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 8:20 am 
Аватар

Супер изглежда Фанайдито. :strkstrk не е голямо :strkstrk
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 10:42 am 
Аватар

Има някаква измама - името е същото, а снимката е друга. Освен ако не са пълни адаши де... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 11:16 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
И на мен ми пратиха вековен sms, че са ми одобрили апликацията за FAN ID-то :strkstrk Кога трябва да го пратят това чудо, знае ли се? И верно ли е като това отдолу? :shock: :smt005 Тва ни баркод, ни холограма, данни, нищо няма... Заеби ако това е великата руска идея да замени визите :lol: Тва и Soul на ПРИНТЕРА вкъщи може да го напечата (само да се появи във форума пак след следващата им победа над великите Кротоне или онази минералната вода Бенивендо ли какво беше). :strkstrk
Изображение

Ще има баркод отзад , както и данни от личната ти карта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 11:40 am 
Гледах из нетЯ подобните FAN ID-та по време на вековната купа на Курфедерациите, спечелена от СВЕТОВНИЯ шампион със седмия си състав, и честно казано не видях ни баркодове, ни холограми, ни чудо. :bigok Затова и питам де, не че ме ебе особено, ама просто ми се вижда пълен ташак тази бележка. К-1 вика, че баркодът щял да е на черната лента, абсурд :wink: Няма толкова тънък, миниатюрен и продълговат баркод. Ако има някакви неща, те ще са по-скоро на задната страна. И на мен не ми се вярва да е само това, ама поживьом-увидим :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 11:45 am 
Аватар

скажи нет расизму :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 11:45 am 
Аватар

Отзаде е вековниятъ баркодъ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 12:09 pm 
Аватар

Тая карта е вместо визата. Отделно ти дава безплатни пътувания между градовете и транспорт на аванта в самите градове. В Москва ще се натиска мощно метрото ,че си е ебало майката трафика там... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 12:27 pm 
Аватар

Ето тук е обяснено добре : https://russische-botschaft.ru/wp-conte ... 18-ENG.pdf

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 12:30 pm 
Верно е отзад
https://youtu.be/UT5iiz8u73Q

Дано докрая на месеца да дойдат. Пуснали са самолетни билети за 40 евра от Москоу до столицата на света Нижни Новгород в дните на мачовете :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 12:37 pm 
Аватар

Маша на Грижо е от Нижни Новгород, може да крещите из улиците, че сме ги ебали :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 03, 2018 12:40 pm 
Не завиждам на хората дето ще се сбият с ушев и ще трябва да пренощуват в ареста в дълбоката руска провинция :strkstrk

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 235  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]