forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 1:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:27 pm 

Дори и тесни специалисти Маке, всички са хора все пак, дори и голяма част от тях (предишни) ерата накадърни и неразбиращи от занаята си. То понякога и на видео за нормален човек е очеизбождащо как някой не става, ама НИЕСМЕЛЕВСКИБЕЕЕ!
п.п. имаше един централен черен защитник минал през покойните и Ботев и го чакаха да е БоГ, ама хой: по видеата нямаше правилна походка...Същото важи и за Тунде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:29 pm 
Говорили сме си вече за видеата. Примерно г-н Милиев има видео с ебати изявите и всеки, който не знае кой всъщност е г-н Милиев би казал, че е специалист по защита на световно ниво. :bigok
Лично за мен е интересен феномен как авторитета на форума за първи път е под авторитета на треньора в Левски. :bigok В златните години на форума не бихме допуснали такова нещо, па ако ще треньор да ни беше светило като Никола Спасов или друг голям специалист. :bigok Ако кажем не става, не става. А не като сега. Казва се, че не става, обаче ако го е взел Делио се променя мнението. Мъже ли има тук или? :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:29 pm 

Кога НАЙ-НАКРАЯ ще се пита форума преди да се купи играч?
Толкова ли е сложно? Клипче, трансфермаркет се гледа, анкета да кажам става ли или не и тваИ?
Докога аматИОтщина? :slap :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:32 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Наблюдава се небивал феномен във вековния форум. :bigok Този форум е средище на специалисти по футбол на световно ниво, които винаги дават категорични оценки за играчите след двуминутно видео в ютуб и прочитане на визитката в уикипедия, и обявяват РАКоводство и треньор за тотални некадърници и аматьори. :bigok Форумът исторически и традиционно стои една стъпка по-високо от треньора в Левски като специалист на световно ниво. :bigok Сега обаче се наблюдава феноменът: "Делио го е харесал", при който мненията се обръщат на: "Е, щом боК Делио го е гледал и го иска, значи е окей". :bigok

Това не е моят форум...

Погледни видеото и си дай мнението. А аз си давам думата, че този става и ще играе много при нас. Ако не, просто повече мнение няма да кажа за играч. Ти какво залагаш, долната вила? :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:34 pm 
Никога не ги гледам тези видеа, щото съм гледал такива на Ваги и ЙМ55, където са като Меси и Малдини и съм плакал с глас. :bigok Аз не казвам дали е лош играч или добър, просто тъга завладява очите ми когато виждам как форума се оставя авторитетът му да е под този на треньора в Левски. :cry: Преди не беше така, мамка му... Винаги сме стояли над треньор и РАКоводство и сме били авторитети на световно ниво. Сега дойде един Делио отнякъде и ни раздели и принизи. :x "Щом Делио го иска, значи е добър". :cry: Такава низина не бяхме достигали като форум, мамка му...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:36 pm 

Omraz написа:
Кога НАЙ-НАКРАЯ ще се пита форума преди да се купи играч?
Толкова ли е сложно? Клипче, трансфермаркет се гледа, анкета да кажам става ли или не и тваИ?
Докога аматИОтщина? :slap :smt012

Сигурен съм, че ако се бяха допитали до форума за Обертан, поне 10 човека от сектата на ман ю щяха да го оплюят, че ни го бивъ. :lol:

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:37 pm 
Аватар

Make FORUM.LEVSKI great again :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:42 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Никога не ги гледам тези видеа, щото съм гледал такива на Ваги и ЙМ55, където са като Меси и Малдини и съм плакал с глас. :bigok Аз не казвам дали е лош играч или добър, просто тъга завладява очите ми когато виждам как форума се оставя авторитетът му да е под този на треньора в Левски. :cry: Преди не беше така, мамка му... Винаги сме стояли над треньор и РАКоводство и сме били авторитети на световно ниво. Сега дойде един Делио отнякъде и ни раздели и принизи. :x

Разбирам... В интерес на истината, и аз видеата избягвам, просто си гледаХ доста футбол и си набелязваХ играчи едно време, от които малко съм бъркал. И това вие, разбира се, няма как да го знаете, аз си го знам за себе си. Понякога ти е нужно да му видиш стойката, няколко паса, и изобщо няколко минути игра, не да го гледаш в 20 мача. Разбира се, стават и грешки. Примерно, признавам си, че исках Венци Христов :bigok и все още твърдя, че качества има, това, че е страшен лигльо, сръдльо и мързел, си е напълно негов проблем. В този форум, като говорех за Пламен Илиев от Видима, след като му бях гледал два мача(преди бая години беше май), ми се смееха някакви хора, после се вписа добре при нас. Но за да не ставам левскар67, смятам да си задържам мненията по такива въпроси за вбъдеще, че мразя да си правят смях на мой гръб.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:42 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
...Такава низина не бяхме достигали като форум, мамка му...

По-скоро такава висота като треньор не бяха назначавали :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:46 pm 
Аватар

Класически вътрешен полузащитник с добра физика и нелоша техника за годините си ( в Wyscout го разгледах, не в бедняшкото клипче). Защо обаче са ни 14 опорни халфа като нямаме крила е въпрос, на който само боК Делио може да отговори :D. А този си е хърватин, а не босненец и даже си има и ЕС паспорт. Дано вземем и крило!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:49 pm 
Аватар

Цитат:
Младежкият национал на Босна и Херцеговина Стиепан Лончар най-вероятно ще подсили Левски, научи Дарик радио. Той играе вътрешен халф и трябва да мине прегледи, за да подпише със "сините". Лончар кацна в София и бе засечен от нашата медия.

Босненецът, който има и хърватски паспорт, е на 20 години и минава за един от големите таланти в своята страна. Лончар е играч на Широки Брег, с който печели Купата на страната.

Стипе Лончар игра в последния мач на Босна, който младежите на въпросната страна загубиха от Румъния с 1:3. Евентуалният нов играч на Левски игра в срещите на Широки Брег в Лига Европа. Отборът елиминира Ордабаси от Казахстан, но отпадна от шотландския Абърдийн.

Лончар играе предимно като опорен халф и прави впечатление с добрата си физика. Босненецът е висок 187 сантиметра.

Последна промяна THE BLUE BEAST на Сря Сеп 06, 2017 1:51 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:50 pm 
Аватар

celeronhater написа:
Класически вътрешен полузащитник с добра физика и нелоша техника за годините си ( в Wyscout го разгледах, не в бедняшкото клипче). Защо обаче са ни 14 опорни халфа като нямаме крила е въпрос, на който само боК Делио може да отговори :D. А този си е хърватин, а не босненец и даже си има и ЕС паспорт. Дано вземем и крило!

Тук настана рязане на вени защо сме изпуснали Костадинов и холандеца, сега изведнъж сме имали 14 опорни халфа???
Не се бъркайте на боК Роси в работата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:50 pm 
Site Admin
Аватар

След като Дельо беше толкова настоятелен за Стеванович,очевидно му трябва и иска крило....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:52 pm 
Аватар

Предполагам, че Дельо не харесва Рошу и иска друг халф. Огретен ще играе от ляво, Вутов от дясно, Жорди зад Мапуку/Буш и евентуално зимата ще търсим крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:55 pm 
Аватар

Мда, някой от Рошу / Белмонт / Лончар ще е резерва, а и за тримата са плащани трансферни суми. Панайотов и Ангелов са ясни, а Ангелов е 4-та опция в центъра на защитата и 5-та в халфовата линия. Супер безмислен трансфер :D.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 1:59 pm 
Аватар

Не го мислете толкова.... Най-вероятно през зимата или най-късно през лятото част от трансферите на БориМитов ще изхвърчат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:05 pm 
Аватар

Цитат:
Младежкият национал на Босна и
Херцеговина Стиепан Лончар най-вероятно ще подсили Левски, научи Дарик радио.
Той играе вътрешен халф и трябва да мине прегледи, за да подпише със "сините".
Лончар кацна в София и бе засечен от нашата медия.
Босненецът, който има и хърватски паспорт, е на 20 години и минава за един от
големите таланти в своята страна. Лончар е играч на Широки Брег, с който печели
Купата на страната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:07 pm 
Аватар

Тоя поне е от правилната половина на Моста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:08 pm 
Site Admin
Аватар

Бъркаш Широки Брег с Мостар. :D И двата града са си хърватски де.В Широки особено босненски футболист,много трудно играе.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:12 pm 

Искам да попитам какво означава така модерния напоследък във форума термин box-to-box, когато говорим за играч от дефанзивния вал на любимата ни игра? Опасявам се че и хората който го употребяват не знаят като мен какво означава това! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:12 pm 

Очевидно Дельо подсигурява яко дефанзивната част на отбора, иска да има много играчи там и това му е приоритет.
Така няма да се налага да пуска Жорди Гомес пред защитата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:20 pm 
Аватар

niquetamere написа:
Искам да попитам какво означава така модерния напоследък във форума термин box-to-box, когато говорим за играч от дефанзивния вал на любимата ни игра? Опасявам се че и хората който го употребяват не знаят като мен какво означава това! :bigok

С две думи, халф който е еднакво полезен и двете фази на играта, защита и атака. Способен на това да подпомага защита и да се включва напред за да помага в атака. Погба е пример за типичен box-to-box.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:23 pm 
Site Admin
Аватар

Нашите халфове,всичките са box-to-box.Нямаме типичен дефанзивен халф тип Ричард или Де Нойер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:28 pm 
Аватар

Дельо не харесва такива, които не могат да подават :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:28 pm 
Аватар

Отбора започва да ми харесва. Средна височина 1.85 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:44 pm 
Някой знае ли днес дали ще играем box-to-box или ще си заложим на класиката? Според мен при игра с крила с обратен крак box-to-box е най-логичното, което може да се впише като схема, но оставям и на вас да кажете мнение, макар че откровено не ме интересува, защото съм прав.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:52 pm 
Аватар

Точно тук не очаквах да срещна въпроси като "Какво e box-to-box?". Това ли е нивото на фороНа? Това ли е публиката на Левски? Бесен съм!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:55 pm 
Аватар

box-to-box ми звучи като адската педерастия :D като нещо, което Боби Борисов би използвал, за да опише възхищението си от Робърт Снодграс от Хъл Сити и като доказателство за превъзходството му пред Иниеста и Тони Кроос :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:55 pm 
Аватар

Тоя вдъхва надеждност, може пък и да е добър трансфер. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 06, 2017 2:57 pm 
Аватар

Ако днес заложим на тактика различна от : кой мине центъра да умре, влизам на стадион, хвърлям една факла и излизам ... Това не е моя Левски ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]