forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 02, 2025 3:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 4:58 pm 
Аватар

Да, 98 хиляди евро му е заплатата. Няма начин да вземем треньор (или когото и да било) за подобни пари. 25к звучи доста по-смислено, макар пак да е притеснително много за скъсания ни отбор.... Дано Спас е намерил някакъв майсторски начин да оправдае харча счетоводно.....че инак ще берем ядове (а подозирам, че не е....).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:00 pm 
Аватар

Е ние ако разкараме всичките дето получават цифра заплата и не са влизали от 6 месеца в групата, заплатата няма как да е проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:00 pm 
Аватар

Дано не са модерни финансови инструменти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:01 pm 
Аватар

Вилкид, Пред кого да го оправдае :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:05 pm 
Аватар

Оправдал го е счетоводно, Асоциацията на туроператорите в България ще издаде на чичо Спас сертификат за клас А инвеститор за подпомагане на хазартния туризъм в България и те така... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:08 pm 
Аватар

Не знам защо се притеснявате, никакъв проблем не са парите :strkstrk :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:12 pm 
Аватар

antonatan написа:
Вилкид, Пред кого да го оправдае :smt017

В хартиите за лиценза догодина и за съответствие с ФФП....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:12 pm 

На всички ви е много смешно,но ако ни бутнат капака какъв рев ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:17 pm 
Аватар

Краси_Левски беше споделил 14 милиона бюджет, който не зависи от влизане в групи на ЛЕ. Ако не са правили кръчмарски сметки, заплатите на Жоржи, Обертанов и Абрахам не би трябвало да са проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:22 pm 
Аватар

Аврааме! Гранте! Чекаме Кокала с тебе, иначе ще ти сложим снимки пред всички казина да не те пускат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:23 pm 
Аватар

БялоСини написа:

Ако трябва да бъда сериозен, положението ни е тегаво отвсякъде, затова предпочитам да съм несериозен. :bigok

Моделът да съкращаваме бюджета и да пестим пари за лиценза се видя, че ни доведе до втора седмица и подобрени всички антирекорди.

От друга страна сега минахме в другата крайност "на гол тумбак с чифте пищови" – с маса стари дългове, без козирка и седалки, но вземаме за много пари футболисти и треньор от световна класа, които ще "работят" с Панайотов, Мики Орачев, Алекс Боримиров и Любенов. :smt005

Но едно не може да му се отрече на чичо Спас – ако ще ни фалира, поне ще го прави бърже, с фанфари и фойерверки, а не някаква вечна агония и недоимък дееба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 5:34 pm 
Щели да ни бутат капака... :smt006 За 10 години ужаси безкрай Левски се прости с 90% от чистата си и неподправена идентичност. 10% ги оставям заради великата ни и единствена легенда Георги Аспарухов - Гунди, и заради малкото останало ядро левскари, които помнят, знаят и разбират защо е велико и важно да си левскар, и за които идеалът Левски ще продължи да гори като вечния факел дори след като всичко останало изгасне. И като клуб, и като стойности, и като ценности, и като чест, и като гордости, и като публика ние сме мъртвило. Голяма драма ще е, че може на 11-та година от това умишлено умъртвяване от свои и чужди да се озовем в "А" окръжна.
Левски под една или друга форма ще съществува, докато има хора, които истински го обичат и не искат да правят и трупат капитал с името и ценностите му. Това е абсолютно задължително да се знае и разбере. :wink: И ако трябва да свършим там откъдето сме започнали, нека...
Много паралели се правят между нас и мъртвите, ама един и най-важният се пропуска винаги - ние имаме хора, памет и сърца, които те никога не са имали и няма да имат. :smt006 Малко са, но ги има. И за тях е писана песента "Левскар да си, братко, е чест!". А че за нас реверанс нямало да се направи, уви, ще се. И ние трябва да сме подготвени да не го допуснем!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 7:31 pm 
Аватар

Тоя Роси за какво идва, ако е сигурен АГ? Бахти кастингите прави Спас...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 7:33 pm 

Цитат:
Бившият треньор на Левски Емил Велев - Кокала призна, че ще се завърне на "Герена", ако треньор на "сините" стане Авраам Грант. Израелецът преговаря със собственика на Левски Спас Русев, а по неофициална информация, привличането му е почти уредено.

Велев е известен с приятелството си с Грант покрай годините си в Израел и първоначално бе спряган за поста, но след това се появи новина в израелска медия, че ще става треньор на местния Бней Шахнин.

Sport5.co.il потърси Кокала, който потвърди, че именно той ще е човекът, който ще помага на Авраам Грант.

"Ако той подпише с Левски, аз ще съм му помощник. Не сме говорили за пари или схеми на игра, но говорихме много в последните 48 часа. Иска да е ясно, че Левски си има треньор и докато не приключи отношенията си с него, трябва да изчакаме. Но аз ще съм дясната му ръка в Левски. Познаваме се от много години и отдавна искам да работя с него. Авраам е страхотен треньор и всеки може само да се учи от него.

Левски за последен път стана шампион през 2009 година с мен начело, а толкова дълга пауза без титла е недопустима. Това е славен отбор, който иска да печели шампионата всяка година и не се задоволява с второто място. Вярно е, че има и други силни отбори - Лудогорец и лит(*кс-етрополе, но аз израснах в Левски и знам колко голям отбор е.

Чух, че ваши колеги са писали, че Левски не ме иска и че преговарям с Бней Шахнин. Това са лъжи. Не знам кой и защо ги измисля. Не съм говорил с никого от Бней Шахнин, това е истината", коментира Велев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 8:05 pm 
Аватар

БялоСини написа:

Припознаваме си отборчето на Витоша и готово :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 8:16 pm 
Аватар

Вече сме друг Level :loser2 идват големи имена във треньорската професия лично на крак и се молят за работа в Левски. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 8:40 pm 
Аватар

Явно няма нищо окончателно за Грант, като чета интервюто на Кокала. Жалко ако ги изпуснем в тандем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 8:58 pm 
Аватар

Къв тандем? Кво общо имат Авраам Грант и Кокала, освен че са си пили ракията заедно едно време? Тука се режат вени ако видиш ли Кокала не бил помощник на Грант... все едно Кокала е някво светило в професията и не е по-различен от разни жадни, напрежения и топчовци. Айде няма нужда от неадекватници - жадното, борето заедно със сина и т.н. да се разкарват от Левски, а специалисти като Топчо, Гонзо, Ил. Ил. Овчата кратуна, Кокала и т.н. няма нужда повече да ни забавляват с неможаческите си треньорски и мениджърски умения. Да идва Грант да си води със себе си цял щаб помощници и тва е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 9:20 pm 
Аватар

Да идва сър Джеймс за треньор! Грантаджията и Делио Роси помощници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 9:28 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Къв тандем? Кво общо имат Авраам Грант и Кокала, освен че са си пили ракията заедно едно време? Тука се режат вени ако видиш ли Кокала не бил помощник на Грант... все едно Кокала е някво светило в професията и не е по-различен от разни жадни, напрежения и топчовци. Айде няма нужда от неадекватници - жадното, борето заедно със сина и т.н. да се разкарват от Левски, а специалисти като Топчо, Гонзо, Ил. Ил. Овчата кратуна, Кокала и т.н. няма нужда повече да ни забавляват с неможаческите си треньорски и мениджърски умения. Да идва Грант да си води със себе си цял щаб помощници и тва е.

Велев ни направи шампиони като треньор - нещо, с което другите, водили отбора след 2009 не могат да се похвалят. А, и е докарвал отбори като Локо Пловдив, Славия и Монтана до финал за купата през годините след Левски, финали, загубени на двата пъти от шопарите и един от Луноходец. Ние имаме точно два финала в същия период, загубени от грандовете Берое и ЧМ.
Може да се каже, че играчи като Тасевски, Гонзо, Жо, Зе, Тиберканин, Рабех, Миланов и Петков са с основна заслуга за титлата на Кокала, но не вярвам при другите отбори, в които е имал гореописаните успехи като треньор, да е наследил селекция правена от Мъри.

С една дума - не е от нивото на Мъри Стоилов, дори от това на Стоев не е, но не е лош треньор. В пакет с Грант щеше да е доста добре, понеже познава отбора и БГ първенството. Поне така ми се струва на мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 9:56 pm 
Аватар

Цитат:
Италианският специалист Делио Роси, който пристигна в София за преговори със собственика на Левски Спас Русев, сподели, че все още няма яснота дали ще получи предложение за договор.Босът на „сините“ и Делио Роси преговаряха няколко часа в столичен хотел, а крайното решение на Спас Русев най-вероятно ще бъде взето утре.Както е известно, в последните два дни в столицата бе и Авраам Грант, който също преговаря с Русев.„Не мога да кажа нищо конкретно за момента. Мога само да кажа, че съм много щастлив, че съм в България и че мога да говоря и да се срещна с хора, които ми предлагат работа извън Италия“, коментира Делио Роси пред NOVA.„Решението е двустранен процес. Прочетох за историята на Левски в интернет. Знам, че Левски е един от най-титулуваните отбори в България, спечелил е 26 титли. Знам, че официалният екип на тима е син и че клубът има някакви проблеми през последните години. Знам също, че Левски иска отново да бъде велик отбор“, каза още италианецът пред камерата на NOVA.

И сега чакаме кой ще е, според мен везните клонът повече към Аврам Грант, защото знаем слабостта на Русев към Премиър лигата и Челсито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 9:59 pm 
Аватар

Айде стига, титлата при Кокала беше въпреки неговите невероятни треньорски умения. В дербито с покойниците отстъпи пред Гонзо и го пусна да играе контузен, играехме с безумно изсипани топки към него, вследствие на което онези имаха поне 3 положения преди Царя да се контузи и да влезне Певеца и да ги бием. Последния "шампионски" мач ни трябваше точка, бяхме като насрани на терена вместо да ги смачкаме и тази точка я взехме с некъв измислен гол на Ел Капетано след като Миньоро ни бяха повели....в София :smt005 . И това беше с доста внушителен и качествен състав , а розовите не знаеха къде са.
Но пък хореографията на дербито беше :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 10:09 pm 
Аватар

Грант за треньор, Кокала и Букарев помощници е най-добрия вариант.
Кокалеску ще е много полезен да го ориентира в марката А група. Букарев ще има желание да се учи, може за напред да го наследи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 10:15 pm 
Аватар

Титлата ни я спечели Гонзо. Кокала взе сам единствено мача с прасетата, който можеше да няма никакво значение, ако Гонзо не беше вкарал срещу Сливен в отвратителен и безидеен мач на Герена. Помним и 0:3 от Локо Сф на Герена или трилъра с Вихрен и победен гол за 3:2 в 90тата минута, отново на Герена :bigok И още мнооого други "сухи" мачове. Но пък си е колоритен и си го обичаме, добре дошъл у дома, г-н Джеймс. Поздрави и на Мишата Чуорниии :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 10:35 pm 
Аватар

Ебаси, Срас да не прави кастинг за "Левски търси треньор" реалити... Да идва утре единия от двамата и тва е. :pastor (Аз предпочитам Грант)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 10:41 pm 
Аватар

Утре да идва и франсето :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 10:55 pm 
Аватар

Няма да е зле да се направи някаква кампания и да почнем да посещаваме мачове. Нека почнем от 13.08. Левски - Дунав от 21:00!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 10:59 pm 
Аватар

Голям мач с МиньорО, Ицето направи пропуск в типичния си стил, Жадното и то е там, милото, псува нещо след мача. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 11:16 pm 
Аватар

Аз, като макло по-невеж да попитам - кой все пак е по-добрият вариант между чичко Грант и чичко Роси?
Вече не издържам на напрежението, ако и утре не се обяви нещо...изхабих бутона "рефреш" на браузъра...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 01, 2017 11:29 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Няма да е зле да се направи някаква кампания и да почнем да посещаваме мачове. Нека почнем от 13.08. Левски - Дунав от 21:00!

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]